radi26 Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 EVERTON-CRYSTAL PALACE 1 ( 1,57) :DD HERTHA-FREIBURG 1 ( 1,42) :DD GENT-CERCLE BRUGGE 1 (1,52) :oops: WEST HAM-COVENTRY 1 (1,66) :DD OGÓLNY KURS 5,062 STAWKA 10 ZL WYGRANA 50,62 ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 Witaj radi EVERTON-CRYSTAL PALACE 1 ( 1,57) po porazce everton napewno bedzie chciał zwyciestwa ale i Crystal Palace chca wyzej nie uniknione ze moze byc remi ale 1 tez bardzo realna tez dam na 1 bo pewnie bedzie chciał odskoczyc troszke liverpoolowi HERTHA-FREIBURG 1 ( 1,42) freiburg zadowolony z remisu z Hamburger SV a hertha przegrała z Borusia wiec na własnym boisku beda chcieli wygrac ja dał bym 1 GENT-CERCLE BRUGGE 1 (1,52) WEST HAM-COVENTRY 1 (1,66) Hmm ja tego meczu nei zagram ale dał bym na wszelki wypadek podporke bo wiesz jak jest w nizszych ligach Pozdrawiam Zapraszam do tematu Piłka Reczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 No moim zdaniem to pewne mecze. Everton wygra napewno, Crystal Palace ostatnio u siebie przegrało z Middlesbrough, które miało praktycznie całą podstawę kontuzjowaną Hertha ciągle gra równo, i dobrze sam to obstawiłem i uważam że to pewny mecz. Gent też powinien siąść, choć ostatnio mnie zawiedli na własnym boisku z Lokoren w Pucharze Belgii :frown: A przy West Ham radziłbym dać podpórkę. Powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radi26 Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 ZAWIÓDŁ MNIE DZIŚ GENK, NIE SPODZIEWAŁBYM SIE TEGO, NO ALE TRUDNO DZIŚ MAŁO KTO WYGRYWAŁ, SAME PORĄZKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi