Gość lukgol1989 Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam. Znalazłem na stronie www.systemybukmacherskie.com system niby 100%- owy, ale nie wiem czy on naprawde działa i czy nie jest jedna wielka ściema. Prosze o rady gdyż waham się nad kupnem tego systemu. Z góry dziękuje. :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chamek Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Ja się wypowiem. Nieraz był gdzieś tu poruszany ten problem. Jeżeli te systemy dają 100% pewność wygrane, to po co je sprzedawać ? Zysk przecież jest z gry . To musi być jakaś ściema (jak zwykle). Jednak gdybyś je zakupił, to miło by było gdybyś się podzielił na tym forum. To tyle z mojej strony :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukgol1989 Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Liczyłem na inną odpowiedż, ale dzięki. Czekam na innych. :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Możesz sobie darować. Połowa to opis surebetów, druga pseudoprogresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukgol1989 Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Dzięki. NIe wiem jak się wam odwdzięczyć. Po prostu - zaśpiewaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukgol1989 Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Aha a znacie moze jakiegos uzytkownika, ktory podaje naprawde dobre typy? Jesli tak to prosze o podnie jego nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 BPL to nie ja pisalem, jakas menda wziela niebieski nie chce mi sie w logach sprawdzac :DD / bpl (ja pisze kursywą ) tylko nie menda - to po pierwsze primum po drugie primum piszesz kursywą ale z błędami - Fenix czerwony jest dla moderatorów - niebieski dla Feniksów dla BPL nie ma dobrego koloru o juz wiadomo co za menda :DD bledy sie zdarzaja bo szybko pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Słuchaj ojca Fenixa i jego nauk, a nauczysz sie więcej i za friko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 a ja uzywałem w niekturych przypadkach niebieskiego heheheheh chyba fenix sie nei obrazisz heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość antybuker Napisano 17 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 lukgol1989 ja zakupiłem te systemiki Jeżeli macie cosik do wymiany to chętnie dokonam transakcji Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 20 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2005 I co doktorze coolowe ?? nie żadna progresja, a za stawke jaką trzeba grać 2000, czy wystarczy 2 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi