Gość Pafcio Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Witajcie! To i ja zacznę dziś swoją, myślę owocną karierę. Będę raczej obstawiał piłkę nożną, choć na razie jedyna (!) moja wygrana padła po obstawieniu tenisa ziemnego Nie jestem typem hazardzisty, który dużo ryzykuje, dlatego najczęściej stawiam za 2 zł (wtedy mogę wygrać śmieszne kwoty jak choćby w poniższym kuponie) ale traktuję to jako dobrą zabawę, dodatkowy dreszczyk emocji podczas oglądania meczy w tv. Gram tylko w Profesjonalu. A oto kupony na najbliższy piłkarski weekend: Kupon 1: Trabzon - Ankara Typ: 1 Stawka: 1.35 Man. Utd. - Blackb. Typ: 1 Stawka: 1.3 PSV - Utrecht Typ: 1 Stawka: 1.26 AC Milan - Brescia Typ: 1 Stawka: 1.23 Schalke - Nurnberg Typ: 1 Stawka: 1.43 Sevilla - Numancia Typ: 1 Stawka: 1.4 AKO: 5.46 Stawka: 2 zł EWK: 9.85 zł Kupon 2: Roosend. - Den Bosch Typ: 1 Stawka: 1.65 Newcastle - A. Villa Typ: 1 Stawka: 1.83 Wolfsburg - Bayern Typ: 2 Stawka: 1.85 Palermo - Messina Typ: 1 Stawka: 1.8 Fiorentina - Juventus Typ: 2 Stawka: 1.8 AKO: 18.11 Stawka: 2 zł EWK: 32.60 zł Co sądzicie o tych kuponach? Co może nie wejść ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam !! Palermo i Juventus mogą być remisy, ale to możliwe mecze. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulik Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Koleś ale z Ciebie cienias heeeeeeeeeheeeeeeeeeeee Nie znam Cię ale przewiduje że jesteś cieniutki w typowaniu nie to co ja mistrz typerów !! !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi