rrr999 Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 pewnie niektozy z waz analizuja mecze za pomoca wygranych spotkan na wyjezdzie i u siebie chcialem sie spytac czy jest taka strona co mozna wejsc na dana lige np wloska i dac na dany zespol i bede mial rozpisane wygrane przegrane remisy z ostatnich 10meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Hmm nie wiem ale moze ci to pomoze wejdz na www.livescore.cc ja z tego korzystam i jestem zadowolony a najlepiej jestem zadowolony z własnych analiz (kartka, długopis) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 jedna z lepszych stronek dużo statystyk wygrane, remisy, przegrane, cykle itd. www.soccervista.com lub www.soccerbot.com plus troszkę szczęścia Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomor Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 na www.tbwsport.com wchodzisz na górze w pasek np. football wybierasz ligę szukasz drużyny i na niej klikasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Ja osobiście używam sportskeeping. Choć w piłkę gram mało to z tej zabawki jestem bardzo zadowolony. Ściągnij, zainstaluj i aktualizuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrr999 Napisano 13 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2005 mamp roblem gdzie moge sciagnac ten program ?? sportskeeping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekre Napisano 13 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2005 SportsKeeping http://www.betconsult.com/index.htm?update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medalik Napisano 18 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2005 Polecam stronkę http://betbase.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi