kluczoo7 Napisano 27 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2005 Witam ! Bede tu zamieszczał moje typy... Komentarze bardzo mile widziane. Gram w betandwin.com wiec kursy beda niskie ale wy w swoich bukach bedziecie mieli wieksze Kupon 1 Meksyk-USA 1 1.80 :DD Brazil-Peru 1 1.20 :DD Egipt-Libia 1 1.50 :DD Kamerun-Sudan 1 1.15 :DD Wybrzeże Kości Słoniowej-Benin 1 1.20 :DD ako: 4.62 STAWKA: 2 zł EW. WYGRANA 9.24 zł Kupon 2 Juan Carlos Ferrero-Igor Andreev 1 1.29 :DD Ljubicic-Spadea 1 1.20 :? Carlos Moya-Johansson 1 1.31 :DD ako: 2.03 STAWKA: 3.95 zł EW. WYGRANA: 8.01 zł Kupon 2 Cadiz-Ferrol 1 1.50 :DD Guijelo-Gimnastica 1 1.45 :DD ako:2.87 STAWKA: 2 zł EW. WYGRANA: 5.74 Prosze o komentarze 9/10 weszło Pozniej kolejne typy na dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Oto moje dalsze typy. Dzis tylko 1 z powodu braku interesujących spotkań. Kupon 4 ES Troyes AS-Clermont Foot 1 1.55 SC Pfullendorf-Vfb Stuttgart (Amateurs) 1 2.00 ako: 3.10 STAWKA: 2 zł EW. WYGRANA 6.20 Może wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 No czas teraz na mój kuponik na eliminacje MS. Myśle że są dosyc bezpieczne ale jak macie jakies propozycje zmian to mówcie !! A oto one: Kupon 5 Czechy-Andora 1 1.04 Łotwa-Luksemburg 1 1.05 Turcja-Gruzja 1 1.65 Norwegia-Mołdawia 1 1.50 Polska-Irlandia Pólnocna 1 1.15 Szwajcaria-Cypr 1 1.15 Grecja-Albania 1.20 Francja-Izrael 1 1.50( jednak na nich postawie - wysoki kurs ) Hiszpania-Serbia i Czarnogóra 1 2.0 (czemu taki wysoki ?!) Belgia-San Marino 1 1.03 Rumunia-Macedonia 1 1.50 ako: 19.88 ( miam !!) STAWKA: 6zł EW. WYGRANA: 119.28 zł Jak możecie to komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Wszystko ładnie i piknie.Tylko nie szkoda Ci grać meczy po kursie 1.04 lub 1.05???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Hiszpania-Serbia i Czarnogóra 1 2.0 (czemu taki wysoki ?!) może dla tego że powinno być: Serbia i Czarn. - Hiszpania 3.00 3.00 2.20 1.50 1.27 <- kursy z STS. Przyjacielu Hiszpania ten mecz gra na wyjeździe :mrgreen: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Wszystko ładnie i piknie.Tylko nie szkoda Ci grać meczy po kursie 1.04 lub 1.05? Fakt duzo na tym nie zyskuje a ryzyko wieksze ( chociaz nieznacznie) Wyeliminuje Czechy, Łotwe i Belgie. Zastanowie sie nad tą Hiszpania - to może być niespodzianka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kameleon Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 No czas teraz na mój kuponik na eliminacje MS. Myśle że są dosyc bezpieczne ale jak macie jakies propozycje zmian to mówcie !! A oto one: Kupon 5 Czechy-Andora 1 1.04 Łotwa-Luksemburg 1 1.05 Turcja-Gruzja 1 1.65 Norwegia-Mołdawia 1 1.50 Polska-Irlandia Pólnocna 1 1.15 Szwajcaria-Cypr 1 1.15 Grecja-Albania 1.20 Francja-Izrael 1 1.50( jednak na nich postawie - wysoki kurs ) Hiszpania-Serbia i Czarnogóra 1 2.0 (czemu taki wysoki ?!) Belgia-San Marino 1 1.03 Rumunia-Macedonia 1 1.50 ako: 19.88 ( miam !!) STAWKA: 6zł EW. WYGRANA: 119.28 zł Jak możecie to komentujcie Trochę w tym kuponiku smierdzi mi meczyk Serbi i Czarnogóry z Hiszpanami, Serbowie choć dotychczas mieli przeciętnych rywali (w tym dwie wygrane z San Marino 5-0, 0-3) to jednak pierwsze miejsce w tabeli o czymś świadczy, a do tego nie stracili żadnej bramki (10-0)...a ten kursik na Turcje coś malutki, ja w STS mam 1.80 :twisted: No i trochę Ci się gospodarze poprzestawiali (Macedonia-Rumunia, Gruzja-Turcja...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 No i trochę Ci się gospodarze poprzestawiali (Macedonia-Rumunia, Gruzja-Turcja...) Smile Chciałzem poprostu żeby było lepiej widać kogo typuje ...a ten kursik na Turcje coś malutki, ja w STS mam 1.80 No niestety takie sa kursy w Betandwin czyli NISKIE :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Teraz muszę się pochwalić czymś: PONIEDZIALEK NBA Atlanta Hawks -Orlando Magic 2 :DD Cleveland Cavaliers - New Orleans Hornets 1 :DD Houston Rockets- Utah Jazz 1 :DD Sacramento Kings- Philadelphia 76ers 1 :DD Te wszystkie mecze weszły mi dziś w nocy a co najśmieszniejsze patrzyłem tylko na kursy, na nic wiecej a kupon puscilem ot tak "a moze wejdzie" :mrgreen: Tenis Radek Stepanek- Jeff Morrison (USA) 1 :DD Gaston Gaudio- Sebastien Grosjean (FRA) 1 :DD Guillermo Coria- Taylor Dent (USA) 1 WYGRANA NA NBA 11.68 stawiając 2.98 WYGRANA W TENISIE 4.68 zł stawiając 6 zł ( system 2/3 ) W sobote Na koncie miałem 0 zł, a 5 zł było w grze. Dzisiaj mam juz 37.50 czyli odbiłem się od dna i licze na to że szczescie pozostane przy mnie - grającym 2.5 tygodnia Narazie moim celem jest wyjście ogólnie na zero gdyz wchodziłem w gre ze stawką 60 zł POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Ja z NBA ostatnio dalem sobie spokoj, umoczylem conieco na tak zwanym pewniaku gdzie sie postawilem i wtopa, sklepalem 2 kupon z NBA tego co niepostawilem taki dla satysfakcji i weszlo odziwo wszystko, zwrocila mi sie polowa kosztu tego 1 kuponu al jakos ostatnio NBA mi pecha przynosi. Wrrr ostatnio trace Na tenisie zagralem 4/7 - 5 mi wlazlo szmaciak po niskim kursie umoczyl i cos jeszcze jak mi zaksieguja zobacze czy wyszedlem na + czy niewiele stracilem (asekuracja) Powodzenia i sukcesow zycze. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 MECZE U21 Gruzja - Turcja 1.55 :DD Serbia i Czarnogóra - Hiszpania 2.20 :(:( Słowacja - Portugalia 1.80 :DD Mołdawia - Norwegia 1.60 :DD Ukraina - Dania :DD ako:29.46 stawka 3 zł ew. wygrana 89 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korello Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Nie zbyt pewny ten twój ostatni kuponik Słowacja - nie jest taka słaba A w meczu Ukraina - Dania skłaniałbym sie raczej ku Ukrainie dla mnie NO BET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Zauważ że zagrałem za niezwykle potężną stawkę :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 OSTATECZNY kupon na EL. Europy: Gruzja - Turcja 2 1.60 Słowacja - Portugalia 2 1.80 Szwajcaria - Cypr 1 1.15 Rosja - Estonia 1 1.50 Grecja - Albania 1 1.20 ( ??? troche mnie obawia ten mecz , zeby nie bylo niespodzianki ) Polska - Irlandia Północna 1 1.15 Mołdawia - Norwegia 2 1.50 Słowenia - Białoruś 1 1.60 ako:16.45 stawka: ??? Wysokie kursy, w miare pewne mecze ale mimo to prosze was jezeli macie jakies zastrzeżenia to piszcie :DD Każdy komentarz biore pod uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 słuchaj Ty zmieniasz jak wpisujesz kolejność drużyn ta po lewo znaczy że gra u siebie a po prawo że na wyjeździe wieć Estonia-Rosja na 2 Dobre typy oby celne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Witam ponownie! Dawno nic nie pisałem bo nie mialem kasy duzo na koncie i nie widzialem zadnych ciekawych meczów. Oto kupon na sobote z Bundesligi FC Schalke 04 - Hamburger SV Hansa Rostock - Vfb Stuttgart Hannover 96 - FC Bayern Monachium SC Freiburg - Bayer Leverkusen Łączny kurs: 8.53 stawka: 10 pln ew. wygrana 85.30 pln Prosze o komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisze Ci tak ja mam obawy co do dwóch mecz mianowicie Hansa Rostock - Vfb Stuttgart passa Sttutgartu trwa długo podajże od 6 kolejek bez porażki natomiast Hansa jeśli chce sie utrzymać musi wygrać a Sttutgart musi wygrać aby walczyć o mistrzostwo więc tutaj może sie wszystko zdarzyć x2 ja osobiście stawiałbym , drugim meczem budzącym moje obawy jest SC Freiburg - Bayer Leverkusen Leverkusen 6 meczy bez zwycięstwa natomiast Freiburg jesli wygra to da sobie nadzieje na zostanie w lidze co jest mało prawdopodobne może to jest okazja na odrodzenie LEverksuen nie wiem te mecze budzą moje obawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Dzięki wysek! A oto taki "wesoły" kuponik którego nie puszcze bo nie mam kasy Anglia Arsenal FC - Blackburn Rovers 1.40 Liverpool FC - Tottenham Hotspur 1.60 West Ham United - Millwall 1.65 Southampton - Aston Villa 3.20 Ten ostatni typ troche dziwny ale nie ździwiłbym się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 Z powodu takiego, że już nie mam kasy na koncie narazie przestane grać ;( Myślę ze wróce do gry jak i na forum po ukończeniu gimnazjum. Do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi