Gość Anonymous Napisano 5 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2005 tez zagrałem ten meczyk, powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2005 No GAIS nie zawiodło również pozdrawiam Kupon 190 +20 zł Konto po dzisiejszych typach +20 zł Dzień w statystykach liczba typów 1 typy trafione 1 typy nietrafione 0 skuteczność 100% Całkowite podsumowanie liczba typów 612 typy trafione 471 typy nietrafione 140 skuteczność 76.9 % Ogólny stan konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2005 oto moje pierwsze kupony na eliminacje Kupon 191 Bulgaria - Islandia Bulgaria 1.40 Polska - Walia Polska 1.38 Liechtenstein - Luksemburg Lichenstein 1.45 Meksyk - Panama Meksyk 1.15 Czechy - Armenia (+1.5) 1 1.10 Szwecja strzeli 1.15 ako 4.25 stawka 100 zł zakładana wygrana 425 zł komentujcie ten kupon bo non stop się nad nim zastanawiam ... edit zmieniłem jedynie na Szwecje ,że strzeli ,tak jak mówiliście ,Lichentsien powinien wygrać ,Meksyk też ,najbardziej boje się jednak o Polaków ale zobaczymy jak to będzie edit 2 ojjj ciężko z tymi Bułgarami było ,już praktycznie skreśliłem kupon jak zobaczylem 1:2 a tu niespodzianka 3:2 ...jedynm słowem dalej jesteśmy w grze edit 3 najcięższy mecz wszedł.poczekajmy na meksyk ....miejmy nadzieje ze mnie nie zawiedze ....pozdrawiam edit 4 no i udało się .dzięki za pomoc Kupon 192 Norwegia - Szkocja Norwegia lub remis 1.10 Wyspy Owcze - Izrael Izrael 1.15 Liechtenstein - Luksemburg Lichenstein 1.4 Dania - Gruzja Dania 1.20 Holandia - Andorra Holandia 1.03 Polska - Walia Polska lub remis 1.05 Wegry - Szwecja Szwecja lub remis 1.11 Hiszpania - Serbia Czarnogora Hiszpania lub remis 1.05 Kostaryka - Trynidad Tobago Kostaryka lub remis 1.05 Meksyk - Panama Meksyk 1.15 ako 3.2 stawka 20 zł zakładana wygrana 64 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wnunio Napisano 6 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2005 ja bym wyżucił mecz Polska - Walia.... zdecydowanie za niski kurs na Polske, wiec nawet niema jak grac z podpurką a czuję ze padnie remis 1:1 lub 2:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 Dla mnie najpewniejsze są Meksyk i Lichtenstein nawet nie ma oczym gadać. Handicapy to zawsze jakieś ryzyko ale różnica klas jest potworna - ale bywa różnie ostatnio Finowie Andorze nic nie strzelili w przedostatnij kolejce Słowacy Lichtenstainowi !! Warto o tym pamiętać. Co do naszych - myślę że będzie trudniej niż z Austrią ale 1-0 muszą zmęczyć. Na koniec Bułgaria - mecz o nic a Bułarzy grają słabo jak nigdy, dla mnie to najmniej potrzebny mecz na tym kuponie. Generalnie ja bym go nie wysłał. Nie komentuje raczej tematów bo nie lulię lizania d..., ale robisz dużo lepsze kupony niż ten który tutaj zaproponowałeś. Zostaw Meksyk i Lichtenstain i dodaj coś normalnego np. Szwedów x2 albo że strzelą (kurs 1,18) ale to tylko propozycja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 8 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2005 Kupon 191 +325 zł Kupon 192 -20 zł Konto po dzisiejszych typach +305 zł Dzień w statystykach liczba typów 16 typy trafione 15 typy nietrafione 1 skuteczność 93.75 % Całkowite podsumowanie liczba typów 628 typy trafione 486 typy nietrafione 141 skuteczność 77.38 % Ogólny stan konta 1331.17 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 Kupon 193 Waalwijk -Roda Waalwijk 1.9 Volendam -Veendam Volendam 1.4 1860 Monachium -Dresden 1860 Monachium 1.6 Aachen -Saarbrucken Aachen 1.4 ako:arrow: 5.96 stawka 15 zł zakładana wygrana 89.4 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 Kupon 193 -15 zł Konto po dzisiejszych typach -15 zł Dzień w statystykach liczba typów 4 typy trafione 2 typy nietrafione 2 skuteczność 50 % Całkowite podsumowanie liczba typów 630 typy trafione 488 typy nietrafione 142 skuteczność 77.4 % Ogólny stan konta 1316.17 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 Kupon 194 Chelsea-Sunderland Chelsea 1.16 Middles.-Arsenal Arsenal 1.78 AC Milan-Siena AC Milan 1.23 Barcelona-Mallorca Barcelona 1.25 Leverkusen-Schalke Schalke 2.45 Celtic-Aberdeen Celtic 1.25 Betis-Os.Pamplona Betis 1.67 Alkmaar-Roosendaal Alkmaar 1.23 Drweca NML-Sosnow. Sosnow. 2.36 Wisla K.-Pogon S. Wisla K. 1.3 ako 61.2 stawka 10 zł zakładana wygrana 612 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_szomen Napisano 10 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 czemu akurat na Sosnow ? :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 czemu akurat na Sosnow ? :pytanie: 1 .Bo ostatnie 3 mecze to 3 remisy 2. Bo w ostatnim meczu były 4 słupki i 3 poprzeczki i w cholere niewykorzystanych okazji 3 .Bo grają z beniaminkiem ,który nie pokazuje nic ciekawego 4 .Bo piłkarze są zmotywowani jak nigdy (zarówno zawodnicy jak i trenerzy nie myśla nawet o remisie i zamierzają grać jak u siebie na boisku ) 5 .Bo mają mocniejszy skład 6 .Bo w zespole Finishparkiet Nowe Miasto Lubawskie będzie brakowało 2 podstawowych zawodników 7 .Bo takiego kursu nie można przegapić 8 .Bo jestem fanem Zagłębia Sosnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2005 Kupon 194 -10 zł Konto po dzisiejszych typach -10 zł Dzień w statystykach liczba typów 10 typy trafione 8 typy nietrafione 2 skuteczność 80 % Całkowite podsumowanie liczba typów 640 typy trafione 496 typy nietrafione 144 skuteczność 77.5 % Ogólny stan konta 1306.17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2005 Kupon 195 Arsenal - Thun Arsenal 1.20 FC Brugge - Juventus Juvenstus 1.7 Rapid W. - Bayern Bayern 1.6 Udinese - Panathinaikos Udinese 1.7 Sparta P. - Ajax remis lub Ajax 1.38 ako 7.65 stawka 10 zł zakłądana wygrana 76.5 zł Kupon 196 TPS Turku - RoPS TPS Turku 1.70 Tampere - Mariehamn Tampere 1.45 Stabaek - Tonsberg Stabaek 1.30 Slagelse - Hjorring Slagelse lub remis 1.16 ako 3.7 stawka 10 zł zakładana wygrana 37 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2005 Kupon 195 +66.5 zł Kupon 196 -10 zł Konto po dzisiejszych typach +56.5 zł Dzień w statystykach liczba typów 9 typy trafione 8 typy nietrafione 1 skuteczność 88% Całkowite podsumowanie liczba typów 649 typy trafione 504 typy nietrafione 145 skuteczność 77.6% Ogólny stan konta 1372.67. zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2005 Kupon 197 Liverp.-Manch.Utd Manch.Utd 2.66 Hartlepool-Swansea Swansea 2.63 Nancy-Metz Nancy 2.1 ako 14.7 stawka 10 zł zakładana wygrana 147 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turek_burek Napisano 16 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2005 sorry, ale nic ci nie jest ? Przeciez Udinese wygralo, wiec kupon wszedl... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2005 sorry, ale nic ci nie jest ? Przeciez Udinese wygralo, wiec kupon wszedl... pozdro no tak pomyłka dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Von Jungingen Napisano 16 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2005 Mistrzu kupon 196 masz z błędem nieleć w bambuko mecz 125349 Stabaek - FK Tonsberg 1 1,25 incorrect 1:1 Jak widzisz zakończył się remisem więc czy aby z tego kuponu wyciągnołeś kase- TEN MECZ ZWALIŁ MI DOŚĆ FAJNY KUPON WIĘC GO PAMIĘTAM -do przerwy było 1:1 itak zostało.FK Tonsberg strzelił z rzutu karnego a póżniej pod koniec pierwszej połowy padło wyrównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turek_burek Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 oj kolego, zaczynam watpic czy w ogole takie kupony w rzeczywistosci stawiasz, wmowisz wszystkim ze jeden kupon wyrzuciles bo sie pomyliles a drugi ci przyjeli, bo tez sie pomyliles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 oj kolego, zaczynam watpic czy w ogole takie kupony w rzeczywistosci stawiasz, wmowisz wszystkim ze jeden kupon wyrzuciles bo sie pomyliles a drugi ci przyjeli, bo tez sie pomyliles ? po pierwsze kolego nic nie mówie tylko pisze ,po drugie wiedziałem ,że jeden kupon mi nei wszedł a ,że nie miałem czasu sprawdzić wyników to zaznaczyłem ,że to Udinese zawaliło czyli jakby na to nei patrzeć i tak wyszło na to ,że jeden kupon zawalił ,po trzecie te kupony ,które zagrałem na tamten dzień były kuponami wirtualnymi ,nigdzie w regulaminie nie ma napisanego ,że musze je stwiać w rzeczywistości bo akurat z tamtego dnia były wirtualne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turek_burek Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 aaaa, nie bij w koncu sam mowisz ze to tylko zabawa te kupony ,które zagrałem na tamten dzień były kuponami wirtualnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Von Jungingen Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 oj kolego, zaczynam watpic czy w ogole takie kupony w rzeczywistosci stawiasz, wmowisz wszystkim ze jeden kupon wyrzuciles bo sie pomyliles a drugi ci przyjeli, bo tez sie pomyliles ? po pierwsze kolego nic nie mówie tylko pisze ,po drugie wiedziałem ,że jeden kupon mi nei wszedł a ,że nie miałem czasu sprawdzić wyników to zaznaczyłem ,że to Udinese zawaliło czyli jakby na to nei patrzeć i tak wyszło na to ,że jeden kupon zawalił ,po trzecie te kupony ,które zagrałem na tamten dzień były kuponami wirtualnymi ,nigdzie w regulaminie nie ma napisanego ,że musze je stwiać w rzeczywistości bo akurat z tamtego dnia były wirtualne . Niestresuj się tak wczoraj mnie troche poniosło bo byłem zdenerwowany ale wiedz że inni przeglądają forum i szukają dobrych typerów i typów nawet pożyczają od nich typy. Jedni grają prawdziwie drudzy virtualnie to nie jest warzne to jest sprawa każdego z osobna . PRZEGLADAJ SWOJE KUPONY BARDZIEJ UWARZNIE- I OBY TAK DALEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 Przemek zastrzeżenie mam do Manchesteru. Na pewno nie będzie remisu bo nie padł chyba od 10 lat, ale duet napastników Liverpoolu Sinama-Pongolle - Crouch dobrze sobie radzi co widzieliśmy w Lidze Mistrzów i sądzę, że gospodarze wygrają. Taka moja mała uwaga do kuponu Nancy wporzo :cwaniak1: , a tej Svansei nie oceniam bo nie wiem :roll1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 Niestresuj się tak wczoraj mnie troche poniosło bo byłem zdenerwowany ale wiedz że inni przeglądają forum i szukają dobrych typerów i typów nawet pożyczają od nich typy.Jedni grają prawdziwie drudzy virtualnie to nie jest warzne to jest sprawa każdego z osobna . PRZEGLADAJ SWOJE KUPONY BARDZIEJ UWARZNIE- I OBY TAK DALEJ spoko wiem ,że przeglądają i biorą typy tak więc na dziś jeden kupon już dałem dwa następne już dodaje i są one (jak większość moich kuponów) kuponami rzeczywistymi Przemek zastrzeżenie mam do Manchesteru. Na pewno nie będzie remisu bo nie padł chyba od 10 lat, ale duet napastników Liverpoolu Sinama-Pongolle - Crouch dobrze sobie radzi co widzieliśmy w Lidze Mistrzów i sądzę, że gospodarze wygrają. Taka moja mała uwaga do kuponu Nancy wporzo cwaniak , a tej Svansei nie oceniam bo nie wiem roll jako ,że jestem fanem Manchesteu United postanowiłem na niego dać.Pozatym Liverpool nie błyszczy znakomitą formą .W ostatnim sezonie drużyna z Manchesteru wygrała 1-0 po bramce Wayna Rooneya. United kończyli mecz w 10, czerwoną kartkę dostał Wes Brown.Liverpool zajmuje w tej chwili 10 pozycję ,natomiast Mancheter 4 -i to on jest według mnie jedynym zespołem który może zagrozić Chelsea w tym sezonie .Mancheter po nieudanym ostatnim meczu ligowym kiedy to padł remis i średnio udanym meczu w lidze mistrzów (Rooney czerwona kartka) napewno będzie się chciał zrehabilitować .Wydaje mi się ,że znakomity Wayne i Roud zagrożą wiele razy bramce Liverpoolu .Boję się jedynie o doping Mancheter albowiem jest nienawidzony na Anfield ale mam nadzieje ,iż nei wpłynie to tak bardzo na Czerwonych Diabłów i poradzą sobie z Liverpoolem ,a jeśli chodzi o Swansee to wydaje mi się ,że można zaryzykować postawienie jej jako "czystej dwójki " po kursie 2.63 (prof) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 Kupon 198 Jagiellonia -LKS Łodź Jagiellonia 1.55 Inter -Lecce Inter 1.28 Ruch Ch. -Polowice Ruch Ch. 1.71 Sosnowiec -Radomiak Sosnowiec 1.71 ako 5.8 stawka 25 zł zakładana wygrana 145 zł Kupon 199 Lech P -Górnik Z Lech P. 1.82 Valencia -La Coruna Valencia 1.91 Leyton -Wrexham Leyton lub remis 1.31 Brema -Dortmund Brema 1.65 Polska -Azerbejdżan Polska 1.5 Holandia -Bułgaria Holandia 1.31 Turcja -Rosja Rosja 1.2 ako 17.74 stawka 10 zł zakładana wygrana 177.4 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2005 Kupon 200 Hibernian - Celtic Celtic 1.4 ako 1.4 stawka 50 zł zakładana wygrana 70 zł Kupon 201 Hibernian-Celtic Celtic 1.51 Mnaco -Rennes. Monaco 1.65 Lazio -Treviso Lazio 1.5 Juventus -Ascoli Juventus 1.17 Val.Oslo -Lillestr Val.Oslo 1.85 Pardubice -Vsetin Pardubice 1.32 ako 10.69 stawka 10 zł zakładana wygrana 106.9 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2005 Kupon 197 -10 zł Kupon 198 -25 zł Kupon 199 -10 zł Kupon 200 +20 zł Kupon 201 -10 zł Konto po dzisiejszych typach -35 zł Dzień w statystykach liczba typów 20 typy trafione 14 typy nietrafione 6 skuteczność 70 % Całkowite podsumowanie liczba typów 669 typy trafione 518 typy nietrafione 151 skuteczność 77.4 % Ogólny stan konta 1337.67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2005 Kupon 202 Arsenal - Everton Arsenal 1.35 Hammarby - Sundsvall Mammarby 1.45 Nacional - Sporting L. Sporting L. 2.0 Brann - Start Brann lub remis 1.28 ako 5 stawka 10 zł zakładana wygrana 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2005 Kupon 202 -10 zł Konto po dzisiejszych typach -10 zł Dzień w statystykach liczba typów 4 typy trafione 2 typy nietrafione 2 skuteczność 50 % Całkowite podsumowanie liczba typów 673 typy trafione 520 typy nietrafione 153 skuteczność 77.2 % Ogólny stan konta 1327.67 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2005 Kupon 203 Sevilla - Cadiz Sevilla 1.55 Villareal -Celta Villareal 1.7 Ajax -Den Haag Ajax 1.2 Hertha -Duisburg Hertha 1.45 Milan -Lazio Milan 1.4 Palermo -Regina Palermo 1.45 ako 9.31 stawka 30 zł zakładana wygrana 251.30 skomentujcie ten kupon bo znowu mam dylemat :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi