LordFred Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 czesc wam~!!!!moze to wam sie wyda głupie ale chciałbym was prosić o wytłumaczenie mi systemów gra 2z3, 3z4 itp!!nie rozumiem pewnej sprawy: jak mam2z3 to: mecz A mecz B mecz C stawka minimalna 3zł AB kurs1 AC kurs1 BC kurs1 czy za A mozna postawić kilka meczy czy tylko jeden??bo jak jeden to trzeba kurs minimu 2 zeby sie zwróciło!! i jak to zapisac na kartce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Mecz A Wisła GKS typ 1 kurs 2,0 numer z listy kursowej 901 Mecz B Ruch - Cracovia 1 kurs 1,5 numer z listy kursowej 902 Mecz C Polska Ukraina 1 kurs 10,0 numer z listy kursowej 903 Masz przykład do profa - dajesz panience w okienku kartkę : 901 1 902 1 903 1 i mówisz 2z3 .... babo... za 3 złote do ręki dostajesz kupon z zakładami AB z AKO 2,0x1,5 AC z AKO 2,0x10,0 BC z AKO 1,5x10,0 Możesz zamiast 1 meczu postawić cały blok zakładów np. A 901 1 902 1 903 1 B 904 1 c 905 1 906 1 dajesz panience kartę i mówisz 2z3... babo... za 3 zlote Blok A ( musisz trafić wszystkie spotkania ) ma AKO kurs 901x902x903 itd. nie zapomnij jednak powiedzieć z namysłem .... babo - przynosi szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 22 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 własnie o to mi chodziło!dzieki serdeczne!!!!!a jeszcze jedno pytanie za A moze byc kilka meczy!!!to za B musi być tyle samo??czy może być jeden?i np A 1mecz kurs 1.5 2mecz 1.5 B 1 mecz 1.5 2 mecz 1.5 c 1 mecz 1.5 2 mecz 1.5 jak obliczyc kurs w przypadku trafienia AC??przemonożyc wszystkie kursy z bloków A i C?? i słyszałem ze sie stawka rozbija ?? jak w 2z3 stawiam za 3zł to jak sie stawka rozbija?? jak wymonożyc kurs w przypadku trafienia wszystkich meczy??wszystkie kursy czy kursy z dwóch bloków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 w każdym bloku możesz mieś meczy ile chcesz AKO bloku obliczasz mnożąc kursy poszczególnych meczy w bloku grając 2z3 masz bloki AB AC BC - czyli 3 zakłady - grając za 3 złote praktycznie grasz każdy zakład za 1 zł jak wygrywasz np blok A i C - to wygrałeś kursA x kursB x ( stawka-10%podatek ) pamiętaj ! zawsze mów... babo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 22 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 spox!a jak liczyc kurs w przypadku trafienia wszystkich bloków??bo słyszałem ze wtedy 2 bloki w których są najwyższe AKO!czy to prawda?czy wszystkie bloki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Jak trafisz wszystko to zliczysz wszystko... albo powiedz.... babo wytłumacz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 Gramy systemem 3 spotkania po kursie minimum 1,6 za 100 PLN Zalozylem ze kazde spotkanie ma taki sam kurs 1,6 -------------------------------------------------------------------------------------------- ## System 2/3 - 3 kupony (AB/AC/BC) Skoro 3 kupony to (100 / 3 = 33,33zl) Na kazdy kupon stawiasz 33,33 PLN Masz do wygrania: 2/3 ( 0.00zl ) ( 85.32zl ) (255,96zl ) -------------------------------------------------------------------------------------------- Gdybys jednak gral normalnie przy 3 trafieniach wygrywasz 409,60zl Sam decydujesz ile chcesz wygrac i jaki stawiasz sobie margines bledu: =================================================== XXXXX|___1___|____2___|____3___- Ilosc trafionych typow =================================================== - 2/3 - ( 0.00zl ) ( 85.32zl ) (255,96zl ) - Grajac kurs razy stawka - (409,60zl ) =================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaga_bks Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 Załóżmy gram systemem 2z3 A 1 A 2 A 1 B 1 B 1 B 2 C 1 C 1 C 2 Wejdą mi 2 mecze z A 3 mecze z B i żaden z C to ile wygrywam?I czy wogóle wygrywam założmy że Stawką jest 30zł a kursy są po 1,5zł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrc Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 Muszą Ci wejść wszystkie mecze w bloku... No i przynajmniej 2 bloki of corzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 Załóżmy gram systemem 2z3A 1 A 2 A 1 B 1 B 1 B 2 C 1 C 1 C 2 Wejdą mi 2 mecze z A 3 mecze z B i żaden z C to ile wygrywam?I czy wogóle wygrywam założmy że Stawką jest 30zł a kursy są po 1,5zł?? Tego rozpisu to jakos nie rozumiem, prosty czlowiek jestem A1/A2/A1 - o co biega ? Kumam za to cos takiego: AB AC BC trafiasz 2 mecze A i B czyli wiadomo wchodzi ci AB a reszta z C do kosza lub inne mozliwosci C i B czyli BC a kupony z A do kosza A jak wchodza ci A, B i C to zgarniasz AB+AC+BC=zysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Jaga_bks napisał/a:Załóżmy gram systemem 2z3 A 1 A 2 A 1 B 1 B 1 B 2 C 1 C 1 C 2 Wejdą mi 2 mecze z A 3 mecze z B i żaden z C to ile wygrywam?I czy wogóle wygrywam założmy że Stawką jest 30zł a kursy są po 1,5zł Tego rozpisu to jakos nie rozumiem, prosty czlowiek jestem A1/A2/A1 - o co biega ? Kumam za to cos takiego: AB AC BC trafiasz 2 mecze A i B czyli wiadomo wchodzi ci AB a reszta z C do kosza lub inne mozliwosci C i B czyli BC a kupony z A do kosza A jak wchodza ci A, B i C to zgarniasz AB+AC+BC=zysk Jemu chodzi chyba o to że w jednym bloku masz pare zdażeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Mniejsza o to ja rozumiem na swoj prosty sposob, jak kazdy rozumie po swojemu a zawsze chodzi o to samo to jest dobrze Nie zawsze kazdy umie cos wytlumaczyc tak by inny zrozumial Ja kumam ten system, jak inni tez kumaja to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aztek Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Zapraszam do mnie gram przewarznie bloki :mrgreen: http://obstawianie.com/tematy_3246.htm Prosto i jasno :r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaga_bks Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Mam pytanie...czy przy dawaniu rozpiski meczów dla baby zza lady w STS kupon pisze załozmy tak: Czarni-Biali 1 A Zółci-Czerwoni 2x A Zieloni-Niebiescy x B Brązowi-Szarzy 1x C Różowi-Pomarańczowi 2 C moge tak rozpisac? to jest 2z3 ? bo w kalkulatorze kazdy mecz to inna litera... ?? Aha i jezeli dodaje Pewniaki i jakis wtopi to cały kupon do dupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchbox Napisano 17 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Mam pytanie...czy przy dawaniu rozpiski meczów dla baby zza lady w STS kupon pisze załozmy tak: Czarni-Biali 1 A Zółci-Czerwoni 2x A Zieloni-Niebiescy x B Brązowi-Szarzy 1x C Różowi-Pomarańczowi 2 C moge tak rozpisac? to jest 2z3 ? bo w kalkulatorze kazdy mecz to inna litera... ?? Aha i jezeli dodaje Pewniaki i jakis wtopi to cały kupon do dupy? to o czym mówisz jest to cos na styl 2/3 nazywa sie to "4" (Profesjonał) własnie ona wystepuje z pewniakami co do czystego systemu 2/3 jest tylko wytypowanie Trzech zdarzeń gdzie co najmniej musisz trafić dwa zdarzenia aby co nie co „wygrać” Pisze w cudzysłów bo nie zawsze zwrot będziesz miał poniesionych kosztów, musisz zwracać uwagę aby kurs był zbliżony do 2. A to, o czym mówicie to jest blokowy system 2/3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi