Skocz do zawartości

Typy-wszystkie stadiony Europy

Arek17

Rekomendowane odpowiedzi

Co myslicie na temat Liverpoolu. Jaki bedzie tam wynik?? Ja dalem na 1X mysle ze Liverpool nie da sie Juvetusowi. A czo wy o tym meczyki sadzicie?? Prosze o komente do mojego kuponiku :p Pozdro :p::lol:

851 Miami-Chicago 1 1,22

ja dałem sobie kupon z NBA 3 mecze i dalem na Chicago kurs 4,25 :p bo Miami jest pewne awansow a Chicago musi walczyc i ostatnie 6 meczy wygrało :p ale chyba mi nie wejdzie

Hmmmmmmm no niby Miaimi ma pewny awans ale mi sie tak wydaje ze nie da wygrac Chicago. Jeszcze u siebie!! :o Moze byc niespodzianka ale ja mam nadzieje ze nie bedzie. Pozdro :p:

odnośnie LM: postawiłem 10 zeta na zwycięstwa gości... kursik bardzo fajny i twierdze, że nie jestem bez szans.. PSV jest bardzo mocne, zgrane i pod wodzą genialnego trenera, więc stać ich na przynajmniej remis.. Juve to Juve !! napewno nie przegra.. ale mogę się mylić :roll: pozdro !!

ja na LM boje sie juz stawiac bo poprostu szkoda kasy i wszystko mozliwe ale jakbym dawał to chyba X albo X do przerwy no a PSV tez bez sznas nie jest

a ja sie nie boje bo mi mo wszystko na takie meczyki stawiac po odpowiednich kusach ok. 2.00 niz na pewniakow typu Man Utd. czy Celtic po kursach 1.25 ktore potem nie wchodza i robia pogrom w kuponach... Jesli chodzi o moje typy to sa odwrotne... :DD tzn. zwyciestwo Juve wychodzi czarne na bialym (tyle ze oni moga grac na remis bo to ich satysfakcjonuje :? ) ... i stawiam na PSV bo licze tu na niespodzianke... Lyon to nie zadna potega i PSV ma duze szanse... conajmniej na remis... :DD pozdr i powodzenia

odnośnie LM: postawiłem 10 zeta na zwycięstwa gospodarzy... kursik bardzo fajny i twierdze, że nie jestem bez szans.. PSV jest bardzo mocne, zgrane i pod wodzą genialnego trenera, więc stać ich na przynajmniej remis.. Juve to Juve napewno nie przegra.. ale mogę się mylić pozdro

... to jak ?? mowisz ze Juve nie przegra a postawiles na zwyciestwa gospodarzy ?? hehe... no to niezle... ;) gospodarze wygrywaja jutro... DZIS GOSCIE... taki kuponik puscilem i tak bedzie - ZOBACZYCIE !! :DD pozdr

Hehe panowie albo ja wygram albo Wy wygracie :p A za jaka stawke zescie grali ?? BO ja jak przegram to to nie bedzie az taki stracony majatek:P A co do PSV nio tam moze byc niespodzianka ale Lyon bedzie chcial bardzo wygrac u siebie i mam nadzieje ze im sie to uda hehe:P a Liverpool myslicie ze da sie Juvenrusowi??? Hmmmmm nio nie wiem!! Ale kazdy ma swoje zdanie heh:p Nic zobaczy sie na wieczor. Powodzienia i pozdro :p::lol:

powiem Ci tak... juz nie raz uzasadnialem swoj wybor w roznych postach odnosnie skalow w tych meczach statystyk itp. i nie chce sie powtarzac... :DD chodzi o to ze Liverpool jest mega nieskuteczny a napastnicy - czyli Baros :DD bo inni grac nie moga ostatnio zgubili skutecznosc... :? Moga blysnac i strzelic bramke taka jak ta pierwsza w pierwszym meczy z Leverkusen... ale watpie bo Juve to bardzo mocna druzyna... graja wszyscy oprocz Tacchinardiego i jesli zremisuja to tylko dlatego ze to ich bedzie satysfakcjonowac... jesli zagraja na maxa na bank wygraja ;) i na to licze... bo przeciez ostatnia kolejke serie A odwolano wiec sily to oni miec powinni !! ;) Co do PSV to to jest mecz niewiadoma... po prostu PSV jest solidne, dobrze poukladane itp... a Lyon... ?? nie lubie francuskiego footballu bo jest meganudny (no moze z wyjatkiem tego co pokazalo w zeszlym sezonie Monaco) A to ze strzelili Werderowi 10 bramek to moze tylko pilkarza uderzyc do glowy bo jeszcze sobie pomysla ze sa super zaje :c: ... a PSV moze ich wyprowadzic z bledu ;) i sadze ze tak sie stanie ;) typ na 1 w tym meczu wykluczam calkowicie ale oczywiscie moge sie myslic !! ;) pozdr :p:

Moim dzisiejszym kuponikiem jest zaklad systemowy "4"

Grupa A

902 PSV-Lyon 1 2,38 :f:

Grupa B

913 Alkmar-Villareal 1 2,33 :f:

Grupa C

901 Juventus-Liverpool 1 1,46 :f:

Jakie grupy Kurs EWK

ABC 8,10 21,85

AB 5,55 15,00

AC 3,47 9,35

BC 3,40 9,20

OPLATA: 12 00zl

Zupelnie nie udany kuponik :-(((( :evil:

Liga Mistrzow-aw.

R02 PSV-Lyon 1 1,67 :p:

R03 Bayern-Chelsea 2 1,16 :p:

Puchar UEFA-aw

R13 Alkmar-Villarreal 1 1,25 :p:

R14 Parma-Austria 1 1,31 :p:

Koszykowka NBA

833 S. Antonio-Prrtl. 1 1,15 :p:

831 Philad.-Boston 1 1,69 :f:

Puchar Polski

J41 Amica-Lech 1 1,48 :f:

AKO kurs: 9,16

STAWKA: 2

EWK: 16,50

Hej wszystkim co myslicie o moich 2 kuponikach, bo ja mysle ze sa nawet dobre!! Tylko nie wiem co do Juventusu czy sobie poradzi z Livepoolem?? A czo Wy myslicie o tym meczyku?? Prosze o Wasze komenty. Powodzenia i pozdro :p:

Co do PSV Eindhoven - Olympique Lyonnais to myślę, że obydwie drużyny będą mocno walczyć o awans i tutaj wg mnie może być niespodzianka, a do meczu Juventus - Liverpool FC niemam żadnych zastrzeżeń ponieważ wiem, że Starej Damie dobrze się gra na swoim stadionie, a pozatym to Liverpool 2 razy przegrał na Delle Alpi...

Grupa A

045 Juventus-Lecce 1 1,23

062 Barcelona-Getafe 1 1,25

063 Levante-Real 2 1,51

153 Feyenoord-Ajax 1 2,17

154 Tilburg-Eindhoven 2 1,66

Grupa B

129 Celtic-Aberdeen 1 1,2

132 Dunferm.-Rangers 2 1,28

148 Alkmaar-Breda 1 1,32

189 Wisla-Pogon 1 1,22

J21 Arsenal-Blackburn 1 1,39

Grupa C

025 Lyon-Paris DG 1 1,61

042 Inter-Cagliari 1 1,37

057 Schalke-Hamburg 1 1,56

054 Dortmund-Bielefeld 1 1,51

052 Hannover-Bayern 2 1,67

013 Liverpool-Tottenham 1 1,66

Stawka:3

AB: 41,85

AC: 175,20

BC: 44,85

164 Benfika-Leiria 1 1,27

045 Juventus-Lecce 1 1,23

074 Austria-Bregenz 1 1,23

057 Schalke-Hamburg 1 1,56

062 Barcelona-Getefe 1 1,25

191 AEK Ateny-Xanthi 1 1,42

193 PAOK-OFI Kreta 1 1,46

188 Legia-Odra 1 1,28

189 Wisla-Pogon 1 1,22

AKO kurs: 12,15

STAWKA: 2

EWK: 21,85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...