LordFred Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 witajcie!jestem tu nowy i bede zamieszczał swoje kupony!!pozdrawiam i prosze o komenatrze!!moje kupony na ten weekend to: kuponI Deportivo-Barcelona 2 Mainz-Schalke 2 ;( Waalwijk-Feyenoord 2 AKO-9.23 stawka 15 EWk 124.60 ;( kuponII Blackburn-Arsenal 2 Inter-Fiorentina 1 Polonia-Wisła 2 GKS-Groclin 2 AKO-4.39 stawka10 EWK39.50 kuponIII Chealsea-Cr.Palace 1 Sparta-Liberece 1 Bochum-Wolfsburg 2 ;( Dundee-Celtic 2 AKO-6.31 stawka2 EWK-11.35 ;( kuponIV Gillingham-Ipswich 2 ;( Nottingham-Wigan 2 ;( Sunderland-Ceventry 1 AKO-6.65 stawka3 EWK-17.65 ;( kuponV AsRoma-ACMilan 2 Udinese-Leece 1 Ajax-PSV 2 AKO-9.93 stawka2 EWK-17.85 kuponVI Bolton-Norwich 1x Charlton-WBA 1x :shock: Juventus-Reggina 1 Hamburg-Dortmund 1x :shock: Hannover-M'gladbach 1x Bayern-Rostock 1 FC Brugge-Lokeren 1 :shock: AKO-3.86 stawka 5 EWK-17.35 ;( weekend uważam za udany!!gdyby schalke wygrało było by bosko :twisted: wkład 22zł wygrana 57 zysk 35 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thug___nh Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 musze powiedziec ze bardzo ciekawe te twoje kupony.Mam tylko jedno zastrzezenie do meczu ajax - psv na kuponieV,ale reszta bardzo ciekawie sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 a jednak psv wygrało :DD !!brałem pod uwage ze w ajaxie zmienił sie trener a pozatym oni są teraz w rozsypce!juz NEC mogło to wykorzystać!!trzeba poprostu analizować!!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 no ludzie piszcie swoje sugestie i typy!czekam na wasze wpowiedzi!!!pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 witajcie!dzis zamieszcze swoje typy na sobotnie mecze kfalifikacyjne!jezeli chcecie to zamieszczajcie tu swoje propozycje!chetnie przeanalizuje!pozdrawiam i czekam na wasze wpisy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 witajcie!dzis zamieszcze swoje typy na sobotnie mecze kfalifikacyjne!jezeli chcecie to zamieszczajcie tu swoje propozycje!chetnie przeanalizuje!pozdrawiam i czekam na wasze wpisy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksg Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Dobra to ja moze coś napisze : CZECHY-FINLANDIA 1 1.20 BUŁGARIA-SZWECJA X2 1.38 POLSKA-AZERBEJDZAN 1 1.12 (Troche sie bałem, ale jak tu nie być patriotą) RUMUNIA-HOLANDIA 2 1.95 GRUZJA-GRECJA 2 1.70 FRANCJA-SZWAJCARIA 1.30 AKO: 8 zł To tylko propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 no ja mam troche inny tym na weekendowe kfalifikacje!! a mecze ktore chciałem postawić na dzi lecz nie zdarzyłem do profesjonala to: Frankfurt-Furth 1 Brighton-Reading 2 Sp.Lizbona-Porto x :? AKO 17.27 stawka 2 EWK 31 taki miał być hardcorowy kuponik!!DOBRZE ZE NIE STAWIALEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 22 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 witajcie!moje kupony na weekend to: (moje i mojego taty) kupon I Gruzja-Grecja 2 Czechy-FInlandia 1 Polska_Azerbejdzan 1 Walia-Austria 1x ;( Francja-Szwajcaria 1 ;( Włochy-Szkocja 1 Anglia--Irlandia Poł 1 Belgia-Bośnia i H. 1 Chorwacja-Islandia 1 AKO-13 stawka 3 EWK 35.10 ;( kuponII Dania-Kazachstan 1 Turcja-Albania 1 Francja-Szwajcaria 1 ;( Włochy-Szkocja 1 Chorwacja-Islandia 1 Brazylia-Peru 1 Boliwia-Argentyna 2x Portugalia-Kanada 1 Hiszpania-Chiny 1 AKO 5.84 stawka 2 EWK 10.50 kuponIII Bułgaria-Szwecja 2 :DD Rumunia-Holandia 2 :DD Polska-Azerbejdzan 1 :DD Anglia-Irlandia Poł 1 :DD AKO 7.93 stawka 2 EWK 14.25 :DD choc uwazam ze nie mozna puszczac tych samych meczów ale moje są kupony II i III!!a kupon I to mojego taty!pozdro i czekam na komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksg Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 JA nie mozna można tylko nie warto. Jak nie wsiądzie ci nie wsiądzie jeden mecz wszystkie kupony do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 22 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 no własnie o to mi chodzi ze to nie są tylko moje kupony!wiec ja nie wybieram jakie mecze stawia mój tato!!!!!pozdrro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Uwazaj na mecz Hiszpania - Chiny. Tak wlasciwie to nic o chinczykasz nie wiesz, a kierujesz sie potega hiszpani. nie bierzesz pod uwage, ze chinczyki sie na olimpiade szykuja, a hiszpanie (z ich ognista natura) moga podejsc do tego meczu olewacko. Pamietaj jeszcze ze chinczykow motywuje system (czytaj gulag) i ze ostatnio wygrali w kajakarstwie medal. A to byla taka sama niespodzianka jak Euro dla Grecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 23 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 człowieku kajakarstwo to nie piłka nozna jak sie tak znasz to obstawiaj kajaki!o ile nie zauważyłes to mecz towarzyski wiec obie drużyny nie podchodzą do niego na maxa :shock: ZRESZTĄ ZOBACZYMY W SOBOTE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 23 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 witajcie!dzis na lekcji napisałem mecze na sobobte(który to juz kupon :DD ) a mianowicie: system 2z3 (dwa takie same kupony) A: Rumunia-Holandia 2 :DD Turcja-Albania 1 :DD Włochy-Szkocja 1 :DD B: Bułgaria-Szwecja 2 :DD Chorwacja-Islandia 1 :DD Gruzja-Grecja 2 :DD C: Polska-Azerbejdzan 1(patriotyzm robie swoje :DD ) :DD Anglia-Pol.Irlandia 1 :DD Francja-Szwajcaria 1 :DD Estonia-Słowacja 2 :DD stawka 3zł EWK: AB 20.75 :DD AC 11.05 BC 20.70 postawilem 2 takie kupony wiec 40zl do przodu :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 ludzie komentujcie :DD :DD :DD :DD :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 ja bym dAł Rumunia-Holandia 1 lub 1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 być może,ale uważam ze Holandia bedzie chciała pokazać ze jest faworytem swojej grupy!!ostatnio duzo sie mówiło ze Holandia słabo gra i wydaje mi sie ze w tym meczu udowodnią ze nadal są potęgą w Europie i na świecie!! :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 wiec tak... wg mnie w kazdym kuponie troche ryzykujesz tak jak ja zreszta :DD jesli chodzi o: A ->>> to podparlbym Holandie bo Rumuni lubia remisowac u siebie a Holandia ostatnio to zadna potega . Ale takie podpieranie jest dobre dla asekurantow i sam tez mam na kuponie czysta 2 na Holandie :DD pozostale niby pewniaki ale akurat malo pewne... tzn. nie zdziwie sie bardzo jak np. Turcja zremisuje z Albania... B->>> hehe... no tutaj to wydaje mi sie najwiekszy optymizm to ta czysta 2 dla Grecji... myslisz ze oni zawsze maja takiego farta jak na EURO?? bo ja tego meczu nie jestem pewien... O Szwecje za to bylbym spokojny choc w tym meczu wszystko moze sie zdarzyc... C->>> zupelnie nie wiem skad ta pewnosc co do Slowacji?? skoro stawiasz czysta 2 to spoko i powodzenia... ja ten mecz wolalem w ogole pominac :DD Reszta niby pewna choc jest to powszechnie wiadome ze Francja bardzo lubi u siebie remisowac... dobra... koniec tego krakania... :DD :DD tak naprawde to mam typki bardzo podobne (looknij i jak chcesz to skomentuj http://obstawianie.com/tematy_2759,50.htm ) i trzymam kciuki zeby Ci weszlo bo wtedy sa duze szanse ze siadzie i mi :mrgreen: pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 moze masz racje ale trzymam sie swoich typów!!pozdro :DD komentujcie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Ja w sumie nie gram spotkań towarzyskich i w sumie staram się unikać gry euro lub róznych mistrzostw bo kurs to kurs i można znaleźć go chociażby na jakiejś 3 lidze... ale wypowiem sie na temat tych meczy: A: Rumunia-Holandia 2 (moj typ X) Turcja-Albania 1 ( 1 ) Włochy-Szkocja 1 ( 1 ) B: Bułgaria-Szwecja 2 (X) Chorwacja-Islandia 1 ( 1 ) Gruzja-Grecja 2 ( X) C: Polska-Azerbejdzan 1 (1) Anglia-Pol.Irlandia 1 ( 1 ) Francja-Szwajcaria 1 (X) Estonia-Słowacja 2 (X) W sumie nie jestem specjalista w tego typu meczach no ale zobaczymy... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 najpewniejszy moim zdaniem 2 jesli chodzi o 3 to nie bądźcie wszyscy pewni z tą Polską bo Janas nic nie robi i pilkarze tez sie nie przygotowywują pełną parą ja bym sobie odpóścił ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kwasny1983 Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Z ta holandia to tez nie bylbym taki pewien i to z rumunia ale tez lubie holadie stawiac nawet jako lige w holadii to teraz troche jak w polsce z reprezentacja wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 panowie wszystko sie okaze w weekend!i POLSKA i Holandia i wszystkie inne :DD ale dobrze ze komentujecie :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi_ Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Turcja u siebie z Albania powinna sie przełamać wkoncu dlatego stawiam na Turków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 dudi jasne ze Turcja wygra :DD :DD a pozatym chciałem zyczyc wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 weekend uwazam za udany!! wkład - około 13zł wygrana- 55zł zysk- około 42zł :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 na dzis mam tylko dwa kupony!! I kupon(mój) Polska-Irlandia 1 Grecja-Albania 1 Słowacja-Portugalia 2 ;( Mołdawia-Norwegia 2 ;( AKO 4.85 stawka 10 EWK 43.65 ;( kupon II(taty) Austria-Walia 1 ;( Szwajcaria-Cypr 1 ;( Polska-Irlandia 1 Holandia-Armenia 1 Estonia-Rosja 2 ;( AKO 3.92 stawka 5 EWK 17.65 ;( kupony TOTALNA pomyłka ;( ale w weekend bedzie lepiej 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi_ Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Siemka... Lepiej żeby Walia tego meczu nieprzegrała moglaby urwac punkty Austri bo jak wiadomo Austria depcze nam po piętach. Ale życze ci powodzenia POZDRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordFred Napisano 31 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 dzis podam swoje typy na weekend!!pozdro 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi