mxk Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Real Madryt - FC Barcelona Podwójna szansa - Typ: X lub FC Barcelona 1.52 NAC Breda - Feyenoord Rotterdam Poł./Koniec spotkania - Typ: Feyenoord Rotterdam / Feyenoord Rotterdam 2.20 Betis - Levante 1X2 - Typ: Betis 1.45 AKO. 4.85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Bardzo ładne typy niezle to wykombinowałeś, zapewne wejda. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nufc Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Real Madryt - FC Barcelona Podwójna szansa - Typ: X lub FC Barcelona 1.52 Wiesz ten mecz na twoim miejscu bym opuscil wiem, wiem wszystko sie moze zdarzyc ale są lepsze meczyki z takim kursem np. Hearts-Celtic 2 1.40 i chyba bardziej prawdopodobny niż jeżeli Real-Barca w ktorym wszystko moze sie zdarzyc oby ci weszlo, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Real Madryt - FC Barcelona Podwójna szansa - Typ: X lub FC Barcelona 1.52 Wiesz ten mecz na twoim miejscu bym opuscil wiem, wiem wszystko sie moze zdarzyc ale są lepsze meczyki z takim kursem np. Hearts-Celtic 2 1.40 i chyba bardziej prawdopodobny niż jeżeli Real-Barca w ktorym wszystko moze sie zdarzyc oby ci weszlo, pozdrawiam Barca jest bardziej prawdopodobna niż celtic!! mysle że barca jest w stanie nawet wygrac a co do celticu to będzie albo remis albo przegraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Podejrzewam ze te typy wejda, ale nie postawilem, bo betandwin nie spieszy sie z wyplata moich pieniedzy, support maja do dupy - trzeba przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Real Madryt - FC Barcelona Podwójna szansa - Typ: X lub FC Barcelona 1.52 jak dla mnie to Real z nimi pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 jak dla mnie to Real z nimi pojedzie a mi sie wydaje ze buki celowo dali takie kursy, zeby ludzie stawiali na real, a bedzie x2 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 a jednak z nimi jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Cinek Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 najrozważniej było postawić chyba ilość strzelonych bramek... tak jak ja zrobiłem ale co tam po fakcie kaażdy mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Fajnie ze w ten weekend nie stracilem tego co udalo mi sie wygrac przez tydzien (wzialem wyplate z betandwin, wiec nic mi nie zostalo na koncie :DD), a niespodzianek nie brakowalo Jutro jak tylko pojawia sie kursy na NBA to stawiam, nie mam zamiaru patrzec jak kursy leca z 1.40 na 1.20 a hendikapy z 5 do 8 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 przed chwila dalem singielka na : Zabeleta - Henman 2 1.99 AKO 1.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 LAL - Phoenix (-10) 2 1.91 Toronto - Indiana 2 1.71 Seattle - Houston 2 AKO ~ 5.87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 przed chwila dalem singielka na : Zabeleta - Henman 2 1.99 AKO 1.99 przerwany przy 6:4 2:1.. jutro dokonczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 wiem, i chyba jednak Henman nie da rady, chociaz to jest tenis i wszystko moze sie zdarzyc moze sie do jutra zmobilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 LAL - Phoenix (-10) 2 1.91 :mrgreen: ( 97-108 ) Toronto - Indiana 2 1.71 ( 90-94 ) :mrgreen: Seattle - Houston 2 (78-90 ) :mrgreen: stawka 100 zł AKO 5.87 / ew. wygrana 587 zł (kilka sekund przed sprawdzeniem wyniku snilo mi sie ze phoenix przegra, zreszta 6 min przed koncem meczu jeszcze przegrywal :DD), pozniej wstaje zaspany i zle punkty podliczylem, i juz myslalem ze sobie pogralem, pozniej sie przyjrzalem dobrze i jest !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 LAL - Phoenix (-10) 2 1.91 :mrgreen: ( 108-97 )Toronto - Indiana 2 1.71 ( 94-90 ) :mrgreen: Seattle - Houston 2 ( 90-78 ) :mrgreen: zle wyniki napisales na odwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 zle wyniki napisales na odwrot ano pisalem ze jestem zaspany :-) FC Bayern Monachium - Chelsea FC Over 2,5 2 Silvia Farina-Elia (ITA) - Jelena Kostanic (CRO) 1 Victor Hanescu (ROM) - Radek Stepanek (CZE) 2 AKO 2.72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 no nic nie szkodzi ale ładni kase zebrałes a zobacz do mnie i skomentuj http://www.obstawianie.com/plink45855.htm#45855 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 nie ma to jak sie na kursie 1.15 przejechac nie ? kocham to.. fajnie tez jak druzyna traci dwie bramki od 92 do 95 minuty, a sedzia nie konczy spotkania, nie? :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 Boston Celtics u Philadelphia 76ers (Zakład na zwycięstwo) 2 Victor Hanescu (ROM) - Radek Stepanek (CZE) 2 Tomas Berdych (CZE) - Olivier Rochus (BEL) 2 New Orleans Hornets u Phoenix Suns (Spread -13) 2 David Ferrer (ESP) - Andreas Seppi (ITA) 1 AKO 9.92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 ajnie tez jak druzyna traci dwie bramki od 92 do 95 minuty, a sedzia nie konczy spotkania, nie? Pomyślmy: czy to Chelsea była zasłaba czy Monachium takie mocne?? A może Abramowicz postanowił sobie odrobić chociaż część poniesionych wydatków w Wiliam Hill? Nie, no skąd bo to przecież byłby przekręt. Tylko, że wszyscy pewnie zarobili na tym meczu, począwszy od: Beckenbauera, niemieckich sędziów piłkarskich, jugosławiańskiej mafii, Kadafiego, zasranych patałachów z Londynu, Syndykatu Bukmacherskiego, Klubu Krakowskiego Przedmieścia, kierownictwa Fifa i Uefa i jeszcze tylko Bóg jeden wie kto miał o tym wiedzieć. A my, ze swoją stóą możemy się w dupe pocałować jeśli jeszcze nam sie uda tak wygiąć!!!!!!!!!! Gnoje jedne. Honorowo powinni zwrócić kasę za taki oczywisty przekręt, ale ...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 12 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 nie pisze tutaj regularnie, ale stworzylem sobie taki kuponik weekendowy (bo oferta jest ciekawa) Newcastle United - Chelsea FCPodwójna szansa - Typ: X lub Chelsea FC 1.17 Chelsea chce się zrewanżować za ostatnią porażkę w pucharze z Newcastle. Skoro po zdobyciu mistrzostwa rozprawili się z Manchesterem, to nie wygraliby z Newcastle. Ich porażka byłaby porażką klubu, dlatego X2 Southampton FC - Manchester UnitedPodwójna szansa - Typ: X lub Manchester United 1.44 Manchester ma chyba coś do udowodnienia swoim kibicom, ostatnia porażka z Chelsea, oraz niespodziewany remis z Albion - nie takimi wynikami MAN chce zakonczyc sezon. Obie druzyny spotkaly sie ostatnio w pucharze, gdzie MAN zdeklasowal Southampton 4:0. Jak dla mnie X2. Kurcze ale przypomnialem sobie ze w tym meczu Southampton gra o utrzymanie w lidze, wiec sobie odpuszcze ten mecz FC Sevilla - Real MadrytPodwójna szansa - Typ: X lub Real Madryt 1.23 Real chce ten mecz wygrać, licząc na ewentualne potknięcie Barcy w drodze po mistrzostwo. Ostatnio ofensywa realu jest w dobrej dyspozycji - powinni dać radę - motywacja jest spora. Ja ostrożnie gram, i stawiam z X-em:) Levante - FC Barcelona1X2 - Typ: FC Barcelona 1.45 Gdyby Barca nie wygrała tego spotkania, jej sytuacja nieco by się skomplikowała. Nie wiem który typ jest lepszy czy wygrana realu, czy barcy (moze obydwa?), ale zaufam paczce Ronaldhinio:) Lecce - AC MilanPodwójna szansa - Typ: X lub AC Milan 1.14 Milan powinien wygrać ten mecz, jeśli liczy jeszcze na nawiązanie walki o mistrzostwo z Juve. Ja za bardzo im nie ufam szczerze mowiac, wiec daje z podporka:) PSV Eindhoven - Feyenoord RotterdamPodwójna szansa - Typ: PSV Eindhoven lub X 1.11 Mecze tych drużyn zawsze należały do najważniejszych meczów sezonu, tym razem troche to sie moze zmienic, bo Feyenord jest w nie najlepszej dyspozycji (nie sądzę by ugrali choć remis). PSV bedzie chcialo udowodnic ze mistrzostwo się im należy Birmingham City - Arsenal FCPodwójna szansa - Typ: X lub Arsenal FC 1.20 Arsenal jest w doskonałej dyspozycji. Birgingham przegralo ostatnio z Norwich. Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Co myślicie o takiej kombinacji? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi