Skocz do zawartości

[ m x k ] - moje typy

mxk

Rekomendowane odpowiedzi

Real Madryt - FC Barcelona

Podwójna szansa - Typ: X lub FC Barcelona

1.52

NAC Breda - Feyenoord Rotterdam

Poł./Koniec spotkania - Typ: Feyenoord Rotterdam / Feyenoord Rotterdam

2.20

Betis - Levante

1X2 - Typ: Betis

1.45

AKO. 4.85

1.52

Wiesz ten mecz na twoim miejscu bym opuscil wiem, wiem wszystko sie moze zdarzyc ale są lepsze meczyki z takim kursem np. Hearts-Celtic 2 1.40 i chyba bardziej prawdopodobny niż jeżeli Real-Barca w ktorym wszystko moze sie zdarzyc :) oby ci weszlo, pozdrawiam :)

Gość krzys_nowak

1.52

Wiesz ten mecz na twoim miejscu bym opuscil wiem, wiem wszystko sie moze zdarzyc ale są lepsze meczyki z takim kursem np. Hearts-Celtic 2 1.40 i chyba bardziej prawdopodobny niż jeżeli Real-Barca w ktorym wszystko moze sie zdarzyc :) oby ci weszlo, pozdrawiam :)

Barca jest bardziej prawdopodobna niż celtic!! mysle że barca jest w stanie nawet wygrac

a co do celticu to będzie albo remis albo przegraja %-)

Fajnie ze w ten weekend nie stracilem tego co udalo mi sie wygrac przez tydzien (wzialem wyplate z betandwin, wiec nic mi nie zostalo na koncie :DD), a niespodzianek nie brakowalo ;) Jutro jak tylko pojawia sie kursy na NBA to stawiam, nie mam zamiaru patrzec jak kursy leca z 1.40 na 1.20 a hendikapy z 5 do 8 pkt ;)

LAL - Phoenix (-10) 2 1.91 :mrgreen: ( 97-108 )

Toronto - Indiana 2 1.71 ( 90-94 ) :mrgreen:

Seattle - Houston 2 (78-90 ) :mrgreen:

stawka 100 zł

AKO 5.87 / :p: ew. wygrana 587 zł :p:

(kilka sekund przed sprawdzeniem wyniku snilo mi sie ze phoenix przegra, zreszta 6 min przed koncem meczu jeszcze przegrywal :DD), pozniej wstaje zaspany i zle punkty podliczylem, i juz myslalem ze sobie pogralem, pozniej sie przyjrzalem dobrze i jest !!

zle wyniki napisales na odwrot

ano ;) pisalem ze jestem zaspany :-)

FC Bayern Monachium - Chelsea FC Over 2,5 2

Silvia Farina-Elia (ITA) - Jelena Kostanic (CRO) 1

Victor Hanescu (ROM) - Radek Stepanek (CZE) 2

AKO 2.72

Boston Celtics u Philadelphia 76ers (Zakład na zwycięstwo) 2

Victor Hanescu (ROM) - Radek Stepanek (CZE) 2

Tomas Berdych (CZE) - Olivier Rochus (BEL) 2

New Orleans Hornets u Phoenix Suns (Spread -13) 2

David Ferrer (ESP) - Andreas Seppi (ITA) 1

AKO 9.92

ajnie tez jak druzyna traci dwie bramki od 92 do 95 minuty, a sedzia nie konczy spotkania, nie?

Pomyślmy: czy to Chelsea była zasłaba czy Monachium takie mocne?? A może Abramowicz postanowił sobie odrobić chociaż część poniesionych wydatków w Wiliam Hill? Nie, no skąd bo to przecież byłby przekręt. Tylko, że wszyscy pewnie zarobili na tym meczu, począwszy od: Beckenbauera, niemieckich sędziów piłkarskich, jugosławiańskiej mafii, Kadafiego, zasranych patałachów z Londynu, Syndykatu Bukmacherskiego, Klubu Krakowskiego Przedmieścia, kierownictwa Fifa i Uefa i jeszcze tylko Bóg jeden wie kto miał o tym wiedzieć. A my, ze swoją stóą możemy się w dupe pocałować jeśli jeszcze nam sie uda tak wygiąć!!!!!!!!!!

Gnoje jedne. Honorowo powinni zwrócić kasę za taki oczywisty przekręt, ale ......

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• 5 weeks later...

nie pisze tutaj regularnie, ale stworzylem sobie taki kuponik weekendowy (bo oferta jest ciekawa)

Newcastle United - Chelsea FC

Podwójna szansa - Typ: X lub Chelsea FC

1.17

Chelsea chce się zrewanżować za ostatnią porażkę w pucharze z Newcastle. Skoro po zdobyciu mistrzostwa rozprawili się z Manchesterem, to nie wygraliby z Newcastle. Ich porażka byłaby porażką klubu, dlatego X2

Southampton FC - Manchester United

Podwójna szansa - Typ: X lub Manchester United

1.44

Manchester ma chyba coś do udowodnienia swoim kibicom, ostatnia porażka z Chelsea, oraz niespodziewany remis z Albion - nie takimi wynikami MAN chce zakonczyc sezon. Obie druzyny spotkaly sie ostatnio w pucharze, gdzie MAN zdeklasowal Southampton 4:0. Jak dla mnie X2. Kurcze ale przypomnialem sobie ze w tym meczu Southampton gra o utrzymanie w lidze, wiec sobie odpuszcze ten mecz

FC Sevilla - Real Madryt

Podwójna szansa - Typ: X lub Real Madryt

1.23

Real chce ten mecz wygrać, licząc na ewentualne potknięcie Barcy w drodze po mistrzostwo. Ostatnio ofensywa realu jest w dobrej dyspozycji - powinni dać radę - motywacja jest spora. Ja ostrożnie gram, i stawiam z X-em:)

Levante - FC Barcelona

1X2 - Typ: FC Barcelona

1.45

Gdyby Barca nie wygrała tego spotkania, jej sytuacja nieco by się skomplikowała. Nie wiem który typ jest lepszy czy wygrana realu, czy barcy (moze obydwa?), ale zaufam paczce Ronaldhinio:)

Lecce - AC Milan

Podwójna szansa - Typ: X lub AC Milan

1.14

Milan powinien wygrać ten mecz, jeśli liczy jeszcze na nawiązanie walki o mistrzostwo z Juve. Ja za bardzo im nie ufam szczerze mowiac, wiec daje z podporka:)

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam

Podwójna szansa - Typ: PSV Eindhoven lub X

1.11

Mecze tych drużyn zawsze należały do najważniejszych meczów sezonu, tym razem troche to sie moze zmienic, bo Feyenord jest w nie najlepszej dyspozycji (nie sądzę by ugrali choć remis). PSV bedzie chcialo udowodnic ze mistrzostwo się im należy :p

Birmingham City - Arsenal FC

Podwójna szansa - Typ: X lub Arsenal FC

1.20

Arsenal jest w doskonałej dyspozycji. Birgingham przegralo ostatnio z Norwich.

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

Co myślicie o takiej kombinacji? :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...