Robson Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 Jak na razie OK...dzisiaj weszły meczyki, Milan i Zilina wygrały swoje mecze :DD Mam nadzieję, że jutro też nie zawiedzie mnie kombinacja LM i ligi słowackiej :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 Witam po dłuższej przerwie Cheesy GrinDziś przypadkowo zahaczyłem o STS Cheesy Grin Wyskrobałem coś takiego(LM i liga słowacka): Milan - PSV 1 1.45 :DD 2:0 Zilina - Trnava 1 1.45 :DD 1:0 Chelsea - Liverpool 1 1.60 0:0 Petrzalka - Inter B. 1 1.50 :DD 3:1 AKO: 5.05 Stawka: 5zł Myślałem, że w końcu po dłuższej przerwie coś wejdzie...znowu zonk...tradycyjnie jeden mecz!!! Oby cioty z Londynu odpadły...a Jurek sięgnał po puchar!!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 28 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 no zastanawaim sie nad tym kontem. ale jakie ja bede miał z tego korzyści ?? mogę dokonywać przelewów z mojego konta na inne konto przez nata?? bo nie bardzo się orientuje w tych kontach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 no zastanawaim sie nad tym kontem. ale jakie ja bede miał z tego korzyści ?? mogę dokonywać przelewów z mojego konta na inne konto przez nata?? bo nie bardzo się orientuje w tych kontach Oczywiście będziesz mógł robić przelewy przez internet. W zależności w jakim banku będziesz chciał założyć konto...to różne będą zarówno prowizje i oprocentowania rachunku(jedno jest pewne: przelewy między rachunkami w tym samym banku są bezpłatne i natychmiast są zaksięgowane na rachunku drugiej osoby . Najlepiej zgłoś się do mnie na gg: 2844278 :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 28 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 może kiedys załoze sobie takie konto ale chyba jeszcze nie teraz(na razie nie jset mi jeszcze potrzebne). dzieki za propozycje :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 może kiedys załoze sobie takie konto ale chyba jeszcze nie teraz(na razie nie jset mi jeszcze potrzebne). dzieki za propozycje :mrgreen: :mrgreen: Uwież mi...przyda Ci się :DD Zawsze możesz przelać sobie kasę do jakiegoś internetowego buka...nie wychodząc z domu...i płacą o wiele mniejsze prowizje niż, byś zapłacił na poczcie czy w banku Jeżeli kupujesz na allegro to też się przydaje, ponieważ tam dużo sprzedających osob posiada takie konta=szybka wpłata i szybka przesyłka :DD Ale dobra...to nie jest tematem tego topica Jakby coś to pisz na gg lub PM Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 Witam po dość długiej przerwie Z tego względu, że zarobiłem w konkursie TyperII 10zł(choć myślę, że wygrałbym więcej, gdyby konkurs przebiegał do końca tak jak powinien..bo byłem już na 5 miejscu ...ale nie ważne...lepszy rydz niż nic ) postanowiłem dobrze zainwestować te pieniążki ...tylko szkoda, że nie ma nic ciekawego do obstawienia(a bonusik trzeba wykorzystać aż 3 razy ) Postawiłem coś takiego: Djurgĺrden - Helsingborg 1X 1.20 Stabćk - Skeid 1 1.30 Verdasco F - Robredo T 2 1.40 AKO: 2.18 Stawka: 10 Do wygrania: 21.80 Daje małe szanse temu kuponowi...ale pod koniec tygodnia wyjeżdżam i nie chciałem żeby ta kasa się marnowała Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 Djurgĺrden - Helsingborg 1X 1.20 5:2Stabćk - Skeid 1 1.30 4:0 Verdasco F - Robredo T 2 1.40 AKO: 2.18 Stawka: 10 Do wygrania: 21.80 Ehhhh....zachciało się stawiać na jakiś gówni*** tenis!!!! Lepiej było zagrać czystą 1ke na Djurgardem(1.85)...cóż szybko(bo na pewno nie tak łatwo) przyszło...szybko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 20 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 Ten Robredo dzisiaj to trochę kuponów wywalił widzę Mi także kur...Powodzenia jutro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 Ten Robredo dzisiaj to trochę kuponów wywalił widzę Mi także kur...Powodzenia jutro!!! Nietety jutra już nie będzie...bo znowu pustka na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi