Skocz do zawartości

Typy ---===Robson===---

Robson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po dłuższej przerwie Cheesy Grin

Dziś przypadkowo zahaczyłem o STS Cheesy Grin

Wyskrobałem coś takiego(LM i liga słowacka):

Milan - PSV 1 1.45 :DD 2:0

Zilina - Trnava 1 1.45 :DD 1:0

Chelsea - Liverpool 1 1.60 :c: 0:0 :c:

Petrzalka - Inter B. 1 1.50 :DD 3:1

AKO: 5.05

Stawka: 5zł

Myślałem, że w końcu po dłuższej przerwie coś wejdzie...znowu zonk...tradycyjnie jeden mecz!!! :f:

Oby cioty z Londynu odpadły...a Jurek sięgnał po puchar!!! :mrgreen:

no zastanawaim sie nad tym kontem. ale jakie ja bede miał z tego korzyści ?? mogę dokonywać przelewów z mojego konta na inne konto przez nata?? bo nie bardzo się orientuje w tych kontach :D

Oczywiście będziesz mógł robić przelewy przez internet. W zależności w jakim banku będziesz chciał założyć konto...to różne będą zarówno prowizje i oprocentowania rachunku(jedno jest pewne: przelewy między rachunkami w tym samym banku są bezpłatne i natychmiast są zaksięgowane na rachunku drugiej osoby ;) . Najlepiej zgłoś się do mnie na gg: 2844278 :DD

może kiedys załoze sobie takie konto ale chyba jeszcze nie teraz(na razie nie jset mi jeszcze potrzebne). dzieki za propozycje :mrgreen: :mrgreen:

Uwież mi...przyda Ci się :DD

Zawsze możesz przelać sobie kasę do jakiegoś internetowego buka...nie wychodząc z domu...i płacą o wiele mniejsze prowizje niż, byś zapłacił na poczcie czy w banku ;)

Jeżeli kupujesz na allegro to też się przydaje, ponieważ tam dużo sprzedających osob posiada takie konta=szybka wpłata i szybka przesyłka :DD

Ale dobra...to nie jest tematem tego topica :) Jakby coś to pisz na gg lub PM

Pozdrawiam

• 1 month later...

Witam po dość długiej przerwie :D

Z tego względu, że zarobiłem w konkursie TyperII 10zł(choć myślę, że wygrałbym więcej, gdyby konkurs przebiegał do końca tak jak powinien..bo byłem już na 5 miejscu :/ ...ale nie ważne...lepszy rydz niż nic :jupi: ) postanowiłem dobrze zainwestować te pieniążki :) ...tylko szkoda, że nie ma nic ciekawego do obstawienia(a bonusik trzeba wykorzystać aż 3 razy :/ )

Postawiłem coś takiego:

Djurgĺrden - Helsingborg 1X 1.20

Stabćk - Skeid 1 1.30

Verdasco F - Robredo T 2 1.40

AKO: 2.18

Stawka: 10

Do wygrania: 21.80

Daje małe szanse temu kuponowi...ale pod koniec tygodnia wyjeżdżam i nie chciałem żeby ta kasa się marnowała :D

Pozdrawiam wszystkich

Djurgĺrden - Helsingborg 1X 1.20 :jupi: 5:2

Stabćk - Skeid 1 1.30 :jupi: 4:0

Verdasco F - Robredo T 2 1.40 :c::f::wsciekly:

AKO: 2.18

Stawka: 10

Do wygrania: 21.80

Ehhhh....zachciało się stawiać na jakiś gówni*** tenis!!!! :c:

Lepiej było zagrać czystą 1ke na Djurgardem(1.85)...cóż szybko(bo na pewno nie tak łatwo) przyszło...szybko poszło :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...