Skocz do zawartości

Typy Karabatic

Karabatic

Rekomendowane odpowiedzi

W sporcie taeraz sezon ogórkowy mamy. Niewiem czy warto grać na siłę w takie kosmiczne rzeczy. Ja skomentować Ci nic niemogę, bo zwyczajnie brakuje mi wiedzy na temat tych dyscyplin. Mógłbym z równie dużą skutecznością typować multilotka. Na dziś na przykad 19, 47, 63 :)Zgdonie z przewidywaniami nic nie trafiłem. Mam nadzieje, że nikt się niepołasił na te cyferki, hehe

Slimak jak wygram to ci podziekuje ale jak przegram to twoje posty nie bede juz mile widziane w moim temacie hehhehe nie no swiruje pisz zawsze i o kazdej porze i dzieki za linka

tak zaszalałem ze na 3 kuponach mam

Charleroi - Tampere Utd

lepiej zeby nie zawiedli mojego sumienia i tyle co na nich postawiłem choc nie ukrywam boje sie tego meczu to musza wygrac bo strace dzis duzoooo kasy

Gość Anonymous

mam nadzieje ze CSKA nie zdazyles postawic ;), bo zdupcylem i w ostatniej chwili zamienilem Goteborg wlasnie na nich i niestety Borys sie na to zgodzil ;)

i wtopa :D

pamietaj dziadu, nigdy nie zmieniaj typu w ostatniej chwili! %-)

do CSKA sam doszłem i mi wtopiłem :p ale to nie twoja wina bał bym sie stary o Charleroi zeby tu tylko nie było niespodzianki :p w ostatniej chwili nie zmieniam typu ale 5 min przed meczem :p

Pozdraiwm

Kupon # 29

Lech Poznań - Lens

Typ 2

Stawka 5 PLN

Wygrana 10,75

Stan konta 25 PLN

Kupon # 30

Xamax - Saint Etienne

Typ 2

Inter - Varteks

Typ 1

Stawka 5 PLN

Wygrana 19,45

Stan KOnta 20 PLN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...