Mho Napisano 7 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2005 W sporcie taeraz sezon ogórkowy mamy. Niewiem czy warto grać na siłę w takie kosmiczne rzeczy. Ja skomentować Ci nic niemogę, bo zwyczajnie brakuje mi wiedzy na temat tych dyscyplin. Mógłbym z równie dużą skutecznością typować multilotka. Na dziś na przykad 19, 47, 63 Zgdonie z przewidywaniami nic nie trafiłem. Mam nadzieje, że nikt się niepołasił na te cyferki, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2005 nie w multilotka nie gram zobaczymy czy padno 19 47 63 Ma ktos wynik : Finał Ligi Światowej Russia - Netherlands Gubbio group (Women) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 7 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2005 Rosja-Holandia 3-1 Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 a dzis sobie opdpuszczam ostatnio słabo mi idzie wiec dzien przerwy chyba ze macie jakies dobre mecze na dzis?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 9 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 mamy http://obstawianie.com/viewtopic.php?t=4128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 Slimak jak wygram to ci podziekuje ale jak przegram to twoje posty nie bede juz mile widziane w moim temacie hehhehe nie no swiruje pisz zawsze i o kazdej porze i dzieki za linka tak zaszalałem ze na 3 kuponach mam Charleroi - Tampere Utd lepiej zeby nie zawiedli mojego sumienia i tyle co na nich postawiłem choc nie ukrywam boje sie tego meczu to musza wygrac bo strace dzis duzoooo kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 9 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 mam nadzieje ze CSKA nie zdazyles postawic , bo zdupcylem i w ostatniej chwili zamienilem Goteborg wlasnie na nich i niestety Borys sie na to zgodzil i wtopa pamietaj dziadu, nigdy nie zmieniaj typu w ostatniej chwili! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 do CSKA sam doszłem i mi wtopiłem ale to nie twoja wina bał bym sie stary o Charleroi zeby tu tylko nie było niespodzianki w ostatniej chwili nie zmieniam typu ale 5 min przed meczem Pozdraiwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 9 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 czarna sobota wtopa wtopa wtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2005 Zgadza sie ale ja bym powiedział czarny tydzien 10/0 co tu mozna powiedziec strasznie hu..owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2005 Kupon # 29 Lech Poznań - Lens Typ 2 Stawka 5 PLN Wygrana 10,75 Stan konta 25 PLN Kupon # 30 Xamax - Saint Etienne Typ 2 Inter - Varteks Typ 1 Stawka 5 PLN Wygrana 19,45 Stan KOnta 20 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2005 Podsumowanie dnia 10.07.2005 Kupon 29 : 10,75 Kupon 30 : 0,00 Skutecznosc : 2/3 Stan konta : +30,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi