Karabatic Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2005 mknet nie rozumiem cie jak wszystko w plecy?? nie weszła tylko australia ale pusciłem systemem 1z3 wiec jest tylko zwrot kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2005 # 17 Japan - Brazil bramka w 89 min Typ 2 Spain - Turkey Typ 1 Philippoussis - Safin Typ 2 Dzis puszczam jeden kupon ale za połowe kasy bo nie chce powtorzyc histori z dznia wczorajszego boje sie tylko o tego safina czy da rade :pytanie: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 22 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2005 Safin powinien dać radę.Sam zamierzam go zagrać Mknet to kolo od nasz ziomal i zobaczył wpis Etrusca i napisał,że u niego wszystko w plecy he he.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2005 aha no włąsnie nie wiedziałem zabardzo o co mu chodzi ale ok jak narazie Safin przegrywa 5:4 ale licze na wygrana hehehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2005 OO widze dostałem kolorek i "range" dzieki tym co si edo tego przycznili Troche krotka oferta ale dawno nie grałem a oto moje typy # 18 Mauresmo Amelie - Myskina Anastasia Typ 1 Petrova Nadia - Sharapova Maria Typ 2 Pierce Mary - Williams Venus Typ 2 Kurs 2.01 Stawka 50,0 j Pozdrawiam ...:::Karabatic:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 28 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2005 co do Sharapvoej raczej wejdzie. jest to glowny kandydat do wygrania calego Wimbledonu ALE KOBIET SIE NIGDY NIE GRA tam sa takie niespodzianki ze naprawde..Mlodziutka Myskina raz tak daje ciala a za drugim razem pokazuje jaka jest wytawna tenisistka. Venus ladnie ale to bardzo ladnie.. ale moze pojdzie w slady siostry ?? no nie wiem..... ale trzymam kciuki bo tez mam Sharapowa w moim trio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2005 a widzisz ja mam odmienne zdanie co do tenisa w wykonaiu kobiet uwazam ze jest on pewniejszy niz w wykonaniu mezczyzn wazne ze wszystko ładnie weszło dzieki za komentarz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 # 19 Germany - Mexico Typ 1 Brazil - Argentina Typ 1X Grosjean Sebastien - Roddick Typ 2 Kurs 2,82 Stawka 38,4 Wygrana 108,3 Co myslicie?? Pozdrawiam [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 29 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 Siema.Myślę,że dobrze zrobili dając Ci pomarańczowy kolor :mrgreen: Z tych typów tylko nie zagrałem Niemiec czystą 1 bo kurde ostatnio ten Meksyk to mi tyle zwalił więc x dołożyłem.Ale myśle,że siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 To znaczy wiesz grajac na 1X to miał bym mały około 1.5 kursu a niemcy mysle lepiej grali do tej pory mexyk moze powalczyc ale bardziej sie boje argentyny zeby cos mi kuponu nie zwaliło i dałem 1x ale dodałem Roddicka zeby nadrobic tą podporke choc wiesz ten kupon to taki 50 - 50 bo moze wygrac meksyk i moze wygrac argentyne Licze ze w dzien imienin nie zrobia mi takiej niespodzianki i wszystko łądnie wejde bo licze zagarc na noc jeszcze cos ale to zalezy wszysto od tego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 29 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 No to kurde wszystkiego najlepszego w dniu imenin!!!! I powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 29 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 OO widze dostałem kolorek i "range" dzieki tym co si edo tego przycznili nie ma sprawy to jest zacheta do jeszcze lepszych typow Licze ze w dzien imienin nie zrobia mi takiej niespodzianki i wszystko łądnie wejde bo licze zagarc na noc jeszcze cos ale to zalezy wszysto od tego tez mam taka nadzieje i wszystkiego najlepszego Piotrze/Pawle ja tez mam dzisiaj imieniny (Pawel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 OO widze dostałem kolorek i "range" dzieki tym co si edo tego przycznili nie ma sprawy to jest zacheta do jeszcze lepszych typow Licze ze w dzien imienin nie zrobia mi takiej niespodzianki i wszystko łądnie wejde bo licze zagarc na noc jeszcze cos ale to zalezy wszysto od tego tez mam taka nadzieje i wszystkiego najlepszego Piotrze/Pawle ja tez mam dzisiaj imieniny (Pawel) Nom ja (Piotr) Slabo kupon nie weszedł ale poscilem na noc jesczz ejeden juz mi sie nei chce go pisac . Paweł podbno typy w staanie nietrzezwym sa najskuteczniejsze heh ale neistety dopiero w week bedą nietrzezwe wiec dzis cos nie idzie :( niemcy zremisowali 3:3 ale po dogrywce 4:3 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2005 # 20 Davenport Lindsay - Mauresmo Amelie Typ 1 Williams Venus - Sharapova Maria Typ 2 KooTeePee - Haka Typ 2X Kurs 2,41 Stawka 50 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 Ma ktos strone z wynikami kolarstwa bo czekam na wyniki i sie doczekac nie moge niechce sie chwalic ale pusciłem takiego tasiemca i jak narazie Ok ale nie wiem jak kolarstwo Lance Armstrong - Jan Ullrich Robbie McEwen - Thor Hushovd Brazil - Morocco AA Gent - Tescoma Zlin Slovan Liberec - Beitar Jerusalem Dep La Coruńa - Buducnost Banatski Dvor Ponte Preta - Sao Paulo Joao Monteiro - Peter Franz Pozdrawiam prosze o szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majapi Napisano 3 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 hej, Lance Armstrong - Jan Ullrich 2-12 Robbie McEwen - Thor Hushovd 80-153 pzdr http://www.letourdefrance.com/2005/TDF/LIVE/us/100/coureurs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 Dzieki wielkie jak mogł bym sie jakos odwdzieczyc to tylko napisz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 # 21 Robbie McEwen - Tom Boonen Kto lepszy in Stage 2, Challans - Les Essarts 188,5 km. Typ 1 Westwood Lee - Ilonen Mikko Smurfit European Open, 4th round, 18 dołków Typ 1 Lens - Lech Poznań Typ 1 Internacional - Săo Caetano Typ 1 Kurs 5,43 Stawka 30 j Wygrana 162,9 Pozdraw2iam komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 # 22 Örebro - Ljungskile Typ 1 Landskrona - Hammarby Typ X2 Tu boje sie o remis dlatego dałem X Häcken - Assyriska Typ 1 Follo - Bryne Typ 2 Boje sie o niespodzianke Argentina - Poland Typ 2 Ostatnia szansa dla Polski argentyna nie jest az tak bardzo wymagajacą druzyna a Polska nie raz pokazała na co ja stac teraz Lozzano musi poniesc druzyne do zwyciestwa , patriotycznie trzymam kciuki za wygrana Kupon Przemyslany pod wzgeledem statystycznym nie gwarantuje tu duzej skutecznosci ale jakies błedy moga sie wkrasc i kupono nie wejdzie dlatego puszczam go systemem 3/5 Kurs ogolny 11,08 Max wygrana 42,50 Stawka 10 zl Co myslicie?? :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blu Napisano 3 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 No ciekawie to wygląda, zobaczymy jak Polska i Bryne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 # 23 Argentina - Poland Typ 2 Internacional - Săo Caetano Typ 1 Kurs 3,17 Stawka 30j Wygrana 97,6 j Wiesz dla polskii to ostatnia szansa a co do Bryne to wiesz nie jetsem pewien szkoda wielka ze dzis sie tak zakaczył dzien bo kupon #21 nie weszedł zawiodł Robbie McEwen - Tom Boonen ale moze nastempnym razem bedzie lepiej zastanawiam sie nad graniem "singli" co wy na to?? jak wy na tym wychodzicie grajac za małe stawki i jakie trzeba dobierac kursy do takiej taktyki gry . PS chciałem wszystkim podziekowac w moim 200 poscie w tym temacie a wszegolnosci tym co sie tu wpisali Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 3 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 dla polskii to ostatnia szansa zastanawiam sie na co jest to ostatnia szansa Przeciez juz awansowalismy do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blu Napisano 3 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 Polska teraz może zbierac siły na finał. Albo i wygrają w dobrym stylu pokazując na co ich stać. Co do tych singli to moze byc dobry pomysł na gre. Wybierac jakies dobre mecze i puszczac tylko jeden i luzik. Taktyke musiałbys sobie sam obmysleć. Możesz grac np. kurs 1.3 za 20zł lub 30zł, a kurs 1.7 za 10, zależy ile chcesz wygrac. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 3 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2005 Karabatic brachu dzieki za radę Robię sobie dzień przerwy a potem skorzystam Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2005 dla polskii to ostatnia szansa zastanawiam sie na co jest to ostatnia szansa Przeciez juz awansowalismy do finału No teraz juz tak ale przed meczem jeszcze nie mieli pewnego awansu chyba a jak nie to :tak: Pozzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2005 Ostatnio nie miałem jak pisac ale nie narzekam na przypływ gotwki / powoli staje na nogi / Dzis zagrałem 2 kupony jeden juz sie ksaczyła drugi taki: #24 Stepanek Radek - Allegro Yves Typ 1 Murray Andrew - Carraz Gregory Typ 1 Dent Taylor - Delic Amer Typ 1 Dupuis Antony - Blake James Typ 2 Kaparna - Indianerna Typ 1 Hernandez Oscar - Fraile Typ 1 Kurs 4,65 Stawka 30,0 Wygrana 139,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2005 # 25 Holm S - Rybakov Y Typ 1 Merritt L - Wariner J Typ 2 Arnold D - Trammell T Typ 1 Kurs 2,26 Stawka 29,7 Wygrana 67,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2005 # 26 Sanguinetti David - Gaudio Gaston Typ 2 Vinciguerra Andreas - Youzhny Mikhail Typ 2 Ljubicic Ivan - Seppi Andreas Typ 1 Robredo Tommy - Monfils Gael Typ 1 Kurs 2,81 Stawka 30,0 Wygrana 84,3 TO narazie na tyle wszelakie uwagi prosze kierowac ponizej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2005 #27 Russia - Netherlands Typ 1 Mayfair Billy - Frazar Harrison - Hart Jeff John Deere Classic, 1st round, 18 dołków Typ 1 Kurs 2,36 Stawka 50,0 Wygrana 118,0 Nie chcce nic mowic ale pisanie tu swojch postwo przynosi mi pecha ostatnio 3 czy 4 co nie napisałem wszstkei wesłzy a te co napisze to nie wejda ale mzoe teraz odczaruje sie co myslicie o tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2005 # 28 jeszcze jeden dałem powazniejszy ale i nie jestem go tak bardzo pewny Oulu - Koskenkorva Typ 1 Stepanek Radek - Cermak Frantisek Typ 1 Russia - Netherlands Typ 1 Kurs 2,17 Stawka 100.0j Wygrana 217,0 Mogło by wjesc bym pokrył ostatnie straty A co wy uwazacie o tym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi