Skocz do zawartości

Typy Karabatic

Karabatic

Rekomendowane odpowiedzi

Kupon w Expekt

# 4

ATP Tour

Burgsmuller - Llodra :p:

Typ 2

ATP Tour

Björkman - Ancic :p:

Typ 2

Liga Światowa

Cuba - Bulgaria :(( az te Cubanskie h...e :((:((:((:((

Typ 1

Kurs 2,19

Stawka 40,0 j

Wygrana 87,6 j

Strzała chyba nie miałem okazji się u Ciebie jeszcze wypowiedzieć, a skoro prosisz o komentarze :mrgreen: Ogólnie spoko typujesz i jako jednego z niewielu temat wogóle czytam. Ale dziś z tego co widzę typowaliśmy zupełnie inne rzeczy. Właśnie oglądam mecz Ancica z Bjorkmanem i nie wiem czy ten pierwszy prawie 100% faworyt wogóle to wygra - mówię to nie dlatego żeby się mądrzyć ale tylko dla tego że znam przebieg meczu. Poza tym wiem, że paru kolesi co siedzą w siatce widzą wygraną Bułgarów nad Kubą ale to chyba mało prawdopodobne. Także jak nie sprawdzą się najczrniejsze scenariusze to będziesz na ładnym plusie. Pozdro :p:

Strzała chyba nie miałem okazji się u Ciebie jeszcze wypowiedzieć, a skoro prosisz o komentarze :mrgreen: Ogólnie spoko typujesz i jako jednego z niewielu temat wogóle czytam. Ale dziś z tego co widzę typowaliśmy zupełnie inne rzeczy. Właśnie oglądam mecz Ancica z Bjorkmanem i nie wiem czy ten pierwszy prawie 100% faworyt wogóle to wygra - mówię to nie dlatego żeby się mądrzyć ale tylko dla tego że znam przebieg meczu. Poza tym wiem, że paru kolesi co siedzą w siatce widzą wygraną Bułgarów nad Kubą ale to chyba mało prawdopodobne. Także jak nie sprawdzą się najczrniejsze scenariusze to będziesz na ładnym plusie. Pozdro :p:

Powiem tak spawrdził sie najczarniejszy scenariusz a juz dobrze mi szło dobrze zaczołem miesiac i siatka mi go własnie zjeb.....

Pozdrawiam

Kupon w Expekt

# 6

FC Victoria Rosport - IFK Göteborg :p:

Typ 2

Trans Narva - Lokeren :p:

Typ 2

Serbia & Montenegro - Argentina :p:

Typ 1

Jak nie wejdzie mi teraz siatkowka to juz nigdy wiecej jej nie zagram :)

Kurs 2,25

Stawka 50,0 j

Wygrana 112,5 j :p::p:

...:::Karabatic:::...

Elminacje

Belarus - Island :((

Typ 1

Ukraine - Greece :p:

Typ 1

Ukraine kiedys goscilismy w radomiu w meczu z Polską i nie był to taki zły zespoł.

Slowakei - Austria :p:

Typ 1

Gospodarze jesli chca zagrac za rok mistrzostwach europy to powinni to wygrac a bukmacherzy chyba sami wiedza na kogo daja:)

Hungary - Fyro Macedonia :p:

Typ 1

Serbien - Romania :p:

Typ 1

Nawet nie opisuje bo kurs 1.05

Spain - Litauen :p:

Typ 1

To samo

Poland - Sweden :p: Jedziemy na MIstrzostwa :p

Typ 1

I nareszcie doszłem do meczu ktory chce opisac . Po pierwsze polska traci po pierwszym meczu 5pkt Szwedzi to kilka krotni mistrzowie europy i swiata ale teraz mają odmłodzony skład i nie sa tacy dobrze jak kilka lat temu choc przeciwnik mocny. Tydzien temu Polacy zaczeli bardzo dobrze mecz i szwedzi byli bardzo zakrecenie i zdziwieni a co za tym idzie grali u siebie jedynie pod koneic meczu Polacy oddali prowadzenie. Ale wszyscy zawodnicy sa dobrze zmobilizowani do tego meczu i chca wygrac ten mecz . Szwedzi moga przegrac ale bede bronic by roznica 5 bramek nie została złamana wiec porazka szwedow jest bardzo mozliwa a kurs 1.55 jak najbardziej do grania niestety tylko w Bet at home

Bosnia - Norway remis :((

Typ 1

Ja tu jestem za Bosnia

Portugal - Czech :p:

Typ 1

A tu za Portugalia

...:::Karabatic:::...

....:::Pozdrawiam:::...

...:::Zapraszam:::...

...::: Do Siebie:::...

Strzała widze, że podobnie kombinujemy :mrgreen: Wczoraj cały wieczór myślałem na identycznym kuponem na Niemki i Brazylie, ale dałem sobie spokój bo nie wiem czy nie bedzie na tym meczu remisu. Mexyk to bardzo solidna drużyna - 6 miejsce w rankingu FIFA. Mecz z Polską to była wpadka zresztą grając w składzie kosmicznie rezerwowym. Ale Brazylia znów ma atak marzeń i Brazylia to zawsze Brazylia. Jednak jak dziś będzie remis to mnie zupełnie nie zdziwi. Pozdro :p:

no ja bym chciał zeby raczej zadnego remisu nie było a no walsnie brazylia to brazylia ja obstawiam 2:1 dla brazyli ale oby nie remis :) bardziej boje sie niemiec ale musi nam wejsc :) szkoda wczrajszej wpadki z

Bohemians - AA Gent

Bo naprawde była ładna kasa do wziecia :(ale nic nie dzis to jutro

Pozdrawiam :spoko:

Jednak jak dziś będzie remis to mnie zupełnie nie zdziwi. Pozdro

Szwagier jak wykraczesz remis to...sam zobaczysz %-) Karabatic mam nadzieje,że Brazylia wygra!!!Pozdro.

Wimbledon

# 10

Benneteau J - Kiefer :p::jupi::p:

Typ 2

Dent T - Norman D :p::jupi::p:

Typ 1

Lopez F - Phau B :p::jupi::p: (ciezko ale wygrał)

Typ 1

Kim K - Bogdanovic A :p::jupi::p:

Typ 1

Draper S - Davydenko N :p::jupi::p:

Typ 2

Ferrero - Delgado J :p::jupi::p:

Typ 1

Safin M - Srichaphan P :p::jupi::p:

Typ 1

:zdegustowany::zdegustowany::zdegustowany: co za pech z ta brazylią niemcy ładnie dały rade a wielka brazylia to teraz wielka du... zeby innych takich wpadek nie robili bo dobrze ze wrocilo mi sie na innym kuponie :) ktorego byłem mniej pewny :)

Pozdrawiam

Widzisz Botafogo nie dało rady. Co prawda nie było remisu, ale jak widać po wyniku że Będzie im ciężko utrzymać tę wysoką pozycję w tabeli dlatego że w lidze brazylijskiej strzelając tak mało jak oni to jest nie możliwe. A Sao Paulo sam widzisz u siebie jest naprawde mocne. Pozdro :p:

# 14 oby nie pechowy ;)

Murray A

Bastl G :p:

Typ 1

Henman T

Nieminen J :p:

Typ 1

Pavel A :p:

Karanusic R

Typ 1

Kurs 2,95

Stawka 50,0

Wygrana 148,5 :p:

:pytanie: :pytanie: :pytanie: Co o tym uwazacie?? :pytanie: :pytanie: :pytanie:

Gość Anonymous

W 14 kuponie bałbym się o Pavela,już nie raz pokazywał,ze grać potrafi,ale też nie raz pokazywał,że nie warto na niego stawiać,ja odpuszczam ten mecz,Pavel ma naaadwage :niesmak: , niestety na grassie to nie pomaga,bo trzeba sie ruszac,jesli Karanusic bedzie malo psul to niespodzianka gotowa,choc czy bedzie to niespodzianka to nie wiem.Reszta typów powinna spokojnie wejść,pozdrawiam!!! :)

# 15

Kupon na 2 dni :)

Melzer J - Ljubicic :((

Typ 2

Bracciali D - Karlovic I :((

Typ 2

Ulihrach B - Johansson T :p:

Typ 2

Rochus O - Goldstein P :p:

Typ 1

Argentina - Germany :p:

Typ 1X

Japan - Brazil :p:

Typ 2

Greece - Mexico :p:

Typ 2

Netherlands - Chile

Typ 1

Spain - Turkey

Typ 1

Kurs 15,31

Stawka 20,0 j

Wygrana 306,2 j

To dzis poszalałem oby wszystkei weszły :spoko:

Prosze o komentarze do tego kuponu bo jeszcze go nie pusciłem

No to łądnie myslałem ze tenis dzis takze ładnie wejdzie a tu dup... tyle kuponow i teraz mysle czy chociaz jeden mi siadzie ale co zrobic Wimbledon przekupiony hehehhe nie no swiruje pusciłem jeszcze jeden kupon choc nie jestem do niego przekonany

# 16 1z3

Brazil - Syria :p:

Typ 1

Australia - Tunisia :((

Typ 1

Argentina - Germany :p:

Typ powyzej 2.5 goli

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...