Karabatic Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2005 Kupon w Expekt # 2 Germany - Finland Typ 1 Argentina - Tunisia Typ 1 Germany - Australia TYp 1 Kurs 2,28 Stwka 30 j Wygrana 68,4 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2005 Kupon w Expekt #3 Brazil - Greece Typ 2 Japan - Mexico goście strzelą bramkę Typ Tak Kurs 1,86 Stawka 484 Wygrana 900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2005 Witam macie jakies pewne mecze na południe bo ja mam na wieczor a do wieczora jescze bym cos zagrał?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2005 Kupon w Expekt # 4 ATP Tour Burgsmuller - Llodra Typ 2 ATP Tour Björkman - Ancic Typ 2 Liga Światowa Cuba - Bulgaria az te Cubanskie h...e Typ 1 Kurs 2,19 Stawka 40,0 j Wygrana 87,6 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2005 Kupon w Expekt # 5 Liga Światowa Cuba - Bulgaria Typ 1 Liga Światowa France - Italy Typ 1 Kurs 2,43 Stawka 20,0 j Wygrana 48,6 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 17 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2005 Strzała chyba nie miałem okazji się u Ciebie jeszcze wypowiedzieć, a skoro prosisz o komentarze :mrgreen: Ogólnie spoko typujesz i jako jednego z niewielu temat wogóle czytam. Ale dziś z tego co widzę typowaliśmy zupełnie inne rzeczy. Właśnie oglądam mecz Ancica z Bjorkmanem i nie wiem czy ten pierwszy prawie 100% faworyt wogóle to wygra - mówię to nie dlatego żeby się mądrzyć ale tylko dla tego że znam przebieg meczu. Poza tym wiem, że paru kolesi co siedzą w siatce widzą wygraną Bułgarów nad Kubą ale to chyba mało prawdopodobne. Także jak nie sprawdzą się najczrniejsze scenariusze to będziesz na ładnym plusie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2005 Strzała chyba nie miałem okazji się u Ciebie jeszcze wypowiedzieć, a skoro prosisz o komentarze :mrgreen: Ogólnie spoko typujesz i jako jednego z niewielu temat wogóle czytam. Ale dziś z tego co widzę typowaliśmy zupełnie inne rzeczy. Właśnie oglądam mecz Ancica z Bjorkmanem i nie wiem czy ten pierwszy prawie 100% faworyt wogóle to wygra - mówię to nie dlatego żeby się mądrzyć ale tylko dla tego że znam przebieg meczu. Poza tym wiem, że paru kolesi co siedzą w siatce widzą wygraną Bułgarów nad Kubą ale to chyba mało prawdopodobne. Także jak nie sprawdzą się najczrniejsze scenariusze to będziesz na ładnym plusie. Pozdro Powiem tak spawrdził sie najczarniejszy scenariusz a juz dobrze mi szło dobrze zaczołem miesiac i siatka mi go własnie zjeb..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2005 Kupon w Expekt # 6 FC Victoria Rosport - IFK Göteborg Typ 2 Trans Narva - Lokeren Typ 2 Serbia & Montenegro - Argentina Typ 1 Jak nie wejdzie mi teraz siatkowka to juz nigdy wiecej jej nie zagram Kurs 2,25 Stawka 50,0 j Wygrana 112,5 j ...:::Karabatic:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2005 Elminacje Belarus - Island Typ 1 Ukraine - Greece Typ 1 Ukraine kiedys goscilismy w radomiu w meczu z Polską i nie był to taki zły zespoł. Slowakei - Austria Typ 1 Gospodarze jesli chca zagrac za rok mistrzostwach europy to powinni to wygrac a bukmacherzy chyba sami wiedza na kogo daja:) Hungary - Fyro Macedonia Typ 1 Serbien - Romania Typ 1 Nawet nie opisuje bo kurs 1.05 Spain - Litauen Typ 1 To samo Poland - Sweden Jedziemy na MIstrzostwa Typ 1 I nareszcie doszłem do meczu ktory chce opisac . Po pierwsze polska traci po pierwszym meczu 5pkt Szwedzi to kilka krotni mistrzowie europy i swiata ale teraz mają odmłodzony skład i nie sa tacy dobrze jak kilka lat temu choc przeciwnik mocny. Tydzien temu Polacy zaczeli bardzo dobrze mecz i szwedzi byli bardzo zakrecenie i zdziwieni a co za tym idzie grali u siebie jedynie pod koneic meczu Polacy oddali prowadzenie. Ale wszyscy zawodnicy sa dobrze zmobilizowani do tego meczu i chca wygrac ten mecz . Szwedzi moga przegrac ale bede bronic by roznica 5 bramek nie została złamana wiec porazka szwedow jest bardzo mozliwa a kurs 1.55 jak najbardziej do grania niestety tylko w Bet at home Bosnia - Norway remis Typ 1 Ja tu jestem za Bosnia Portugal - Czech Typ 1 A tu za Portugalia ...:::Karabatic:::... ....:::Pozdrawiam:::......:::Zapraszam:::......::: Do Siebie:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2005 #7 Groclin Grodzisk - Zagłębie Lubin Typ 1 Bohemians - AA Gent Typ 2 Brasiliense - Corinthians Typ 2 Kurs 7,48 Stawka 20,0 j Wygrana 149,6 j Pozdrawiam ...:::Karabatic:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 #8 Germany - Norway Typ 1 Mexico - Brazil Typ 2 Kurs 2,1 Stawka 42,5 j Wygrana 89,2 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 19 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 Strzała widze, że podobnie kombinujemy :mrgreen: Wczoraj cały wieczór myślałem na identycznym kuponem na Niemki i Brazylie, ale dałem sobie spokój bo nie wiem czy nie bedzie na tym meczu remisu. Mexyk to bardzo solidna drużyna - 6 miejsce w rankingu FIFA. Mecz z Polską to była wpadka zresztą grając w składzie kosmicznie rezerwowym. Ale Brazylia znów ma atak marzeń i Brazylia to zawsze Brazylia. Jednak jak dziś będzie remis to mnie zupełnie nie zdziwi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 no ja bym chciał zeby raczej zadnego remisu nie było a no walsnie brazylia to brazylia ja obstawiam 2:1 dla brazyli ale oby nie remis bardziej boje sie niemiec ale musi nam wejsc szkoda wczrajszej wpadki z Bohemians - AA Gent Bo naprawde była ładna kasa do wziecia :(ale nic nie dzis to jutro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 Jednak jak dziś będzie remis to mnie zupełnie nie zdziwi. Pozdro Szwagier jak wykraczesz remis to...sam zobaczysz Karabatic mam nadzieje,że Brazylia wygra!!!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 19 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 Brazylia wygra skromnie ale wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 tak jest skormnie bo skromnie dlatego stawiam 2:1 Oby weszło bo mysle nad jeszcze jednym kuponem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 # 9 Serbia & Montenegro - Argentina Typ 1 Tau Ceramica - Real Madrid Typ 1 Argentinos Jrs. - Huracan Typ 1 Kurs 2,12 Stawka 50.0 j Wygrana 106,0 j POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2005 Wimbledon # 10 Benneteau J - Kiefer Typ 2 Dent T - Norman D Typ 1 Lopez F - Phau B (ciezko ale wygrał) Typ 1 Kim K - Bogdanovic A Typ 1 Draper S - Davydenko N Typ 2 Ferrero - Delgado J Typ 1 Safin M - Srichaphan P Typ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 co za pech z ta brazylią niemcy ładnie dały rade a wielka brazylia to teraz wielka du... zeby innych takich wpadek nie robili bo dobrze ze wrocilo mi sie na innym kuponie ktorego byłem mniej pewny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 Wimbledon poraz drugi # 11 Dent T - Norman D Typ 1 Safin M - Srichaphan P Typ 1 Acasuso J - Zib T Typ 2 KUrs 2.08 Stwaka 76,0j Wygrana 158,1 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 20 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 Widzisz Botafogo nie dało rady. Co prawda nie było remisu, ale jak widać po wyniku że Będzie im ciężko utrzymać tę wysoką pozycję w tabeli dlatego że w lidze brazylijskiej strzelając tak mało jak oni to jest nie możliwe. A Sao Paulo sam widzisz u siebie jest naprawde mocne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 # 12 Haas T - Tipsarevic J Typ 1 Spadea V - Nadal R Typ 2 Calatrava A - Ketola T Typ 2 Wawrinka S - Santoro F Typ 2 Kurs 2,36 Stawka 67,5 Wygrana 159,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2005 # 13 czy trzynastka okaze sie pechowa?? Mirnyi M - Schuettler R Typ 1 Yen-Hsun Lu - Clement A Typ 2 Kurs 2.02 Stawka 50.0j Wygrana 101,0 j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 # 14 oby nie pechowy Murray A Bastl G Typ 1 Henman T Nieminen J Typ 1 Pavel A Karanusic R Typ 1 Kurs 2,95 Stawka 50,0 Wygrana 148,5 :pytanie: :pytanie: :pytanie: Co o tym uwazacie?? :pytanie: :pytanie: :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 W 14 kuponie bałbym się o Pavela,już nie raz pokazywał,ze grać potrafi,ale też nie raz pokazywał,że nie warto na niego stawiać,ja odpuszczam ten mecz,Pavel ma naaadwage , niestety na grassie to nie pomaga,bo trzeba sie ruszac,jesli Karanusic bedzie malo psul to niespodzianka gotowa,choc czy bedzie to niespodzianka to nie wiem.Reszta typów powinna spokojnie wejść,pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 # 15 Kupon na 2 dni Melzer J - Ljubicic Typ 2 Bracciali D - Karlovic I Typ 2 Ulihrach B - Johansson T Typ 2 Rochus O - Goldstein P Typ 1 Argentina - Germany Typ 1X Japan - Brazil Typ 2 Greece - Mexico Typ 2 Netherlands - Chile Typ 1 Spain - Turkey Typ 1 Kurs 15,31 Stawka 20,0 j Wygrana 306,2 j To dzis poszalałem oby wszystkei weszły Prosze o komentarze do tego kuponu bo jeszcze go nie pusciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 No to łądnie myslałem ze tenis dzis takze ładnie wejdzie a tu dup... tyle kuponow i teraz mysle czy chociaz jeden mi siadzie ale co zrobic Wimbledon przekupiony hehehhe nie no swiruje pusciłem jeszcze jeden kupon choc nie jestem do niego przekonany # 16 1z3 Brazil - Syria Typ 1 Australia - Tunisia Typ 1 Argentina - Germany Typ powyzej 2.5 goli Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 Kurde dokładnie to samo zagrałem na wieczór co ty he he.A więc mega powodzenia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 21 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 Dokładnie powodzenia i chociaż jednego zawodnika dla Australii do pomocy Tego nie przewidziałem - dziś patałachy strasznie dużo ludzi powiozą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mknet Napisano 21 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 wszystko w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi