Karabatic Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 siemaostatnio mam problemy z kompem(gigabyte k8nxp sli - nie kupujcie tej plyty glownej!!!!) wiec nic nie gram ale moge ci podac moje typy na szybko Juventus - Liverpool X - David Trezeguet nie bedzie gral, ze strony liverpoolu gerard no ale oni bez niego tez sobie dobrze radzą , Eindhoven - Lyon 2 - dla mnie bardzo pra3wdopodobny wynik - lyon świetnie smiga na wyjeździe, no i dzis na jakiś rozpis zaryzykowalbym : Skövde HK - Hammarby 2 pilka reczna Sävehof IK - Drott HK 2 nie jestem wielkim znawcą ale kursy są moim zdaniem nieproporcjonalne do faktycznych umiejętności jeszcze raz mowie że to typ[y na szybko we will see pozdro Co do juve liwerpoool to sie zgadzam ze moze byc tu X ale nie zgodze sie nistety co do recznej Hammarby co prawda dobrze sobie radza maja ambicje do grania i tu moze ale to na 25 % moze pasc 2 ale to jesli był by to bardzo bardzo słaby mecz skovde a co do drott to widzisz zobacz w statystyki drott jest bardzo słabe na wyjazdach przegrywaja nawet 10-13 bramkami a u siebie nawiązują walke jak rowny z rownym a teraz grają na wyjezdzie i widzisz tego nie był bym taki pewien reczna jak dla mnie to daje jej 25 % ze wejdzie mojm zdaniem to beda dwie 1 chyba ze hammarb cos pokaze ale wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Srebotnik K. - Perebiynis T. Typ 1 Kurs 1,35 Sugiyama A. - Grönefeld A.L. Typ 1 Kurs 1,4 Schnyder P. - Marrero M. Typ 1 Kurs 1,2 Pierce M. - Llagostera N. Typ 1 Kurs 1,1 Pozdrawiam ...:::Abati:::... A moze wy cos proponujecie ?? [/b] i znow najmnijszy kurs zawodzi 1.1 zeby ich (*******************) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home.com Safin M. - Ferrero J. C. Typ 1 Kurs 1,35 Puerto M. - Volandri F. Typ 1 Kurs 1,4 Stawka 45(j) Wygrana 85.1(j) Pozdrawiam podawajcie swoje propozycje na dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 siemaostatnio mam problemy z kompem(gigabyte k8nxp sli - nie kupujcie tej plyty glownej!!!!) wiec nic nie gram ale moge ci podac moje typy na szybko Juventus - Liverpool X - David Trezeguet nie bedzie gral, ze strony liverpoolu gerard no ale oni bez niego tez sobie dobrze radzą , Eindhoven - Lyon 2 - dla mnie bardzo pra3wdopodobny wynik - lyon świetnie smiga na wyjeździe, no i dzis na jakiś rozpis zaryzykowalbym : Skövde HK - Hammarby 2 pilka reczna Sävehof IK - Drott HK 2 nie jestem wielkim znawcą ale kursy są moim zdaniem nieproporcjonalne do faktycznych umiejętności jeszcze raz mowie że to typ[y na szybko we will see pozdro No co do X to mielismy oko 0:0 co do recznej tez mielismy oko to znaczy były 1 tak jak mowiłem nawet hammarby nie nawiązały walki ale co tam liczy sie ze X weszedł teraz czekam gummerrbach (reczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Bundes Reczna Gummersbach - Hamburg Typ 1 Kurs 1,4 Wetzlar - Magdeburg Typ 2 Kurs 1,3 Stawka 45(j) Wygrana 85(j) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Nie ma co dzis zagrac podajcie wy jakies typy moze zrobimy jakis kupon 99.9% na dzis Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Witam.W moim poście napisałem propozycję na dzisiaj.Zapraszam.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Disiaj skromnie HSG D/M Wetzlar - SC Magdeburg Typ 2 Kurs 1.35 Los Angeles Lakers - Sacramento Kings Typ 2 Kurs 1.47 Stawka 20 (j) Wygrana 39.6 (j) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Werder Bremen - Hertha BSC Berlin Typ 1 Kurs 1,75 Schalke 04 - Hamburger SV Typ 1 Kurs 1,65 Stawka 20j Wygrana 57.8j Kupon w Expekt Aris - Apollon Patron Typ 1 Kurs 1,12 Auna Gran Canaria - Plus Pujol Lleida TYp 1 Kurs 1,1 Forum Valladolid - Caja San Fernando Typ 1 Kurs 1.45 Stawka 20 j Wygrana 35.8 j Pozdro zapraszma do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 jeszcze jeden pusciłem zapomniałem Kupon w Expekt RC Genk - Beveren TYp 1 Kurs 1.3 SG Wallau Massenheim - TUSEM Essen TYp1 Kurs 1,65 Pozdo ,,,:::Abati:::,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Bipop Reggiana - Viola Reggio Calabria Typ 1 Kurs1,22 Estudiantes - Leche Rio Breogan Typ 1 Kurs 1,2 Pamesa Valencia - Casademont Girona Typ 1 KUrs 1,2 Pozdrawiam Abati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Co myslicie AZ - NAC Typ 1 Dunfermline - Rangers Typ 2 Siena - AC Milan Typ 2 Levante - Real Madrid Typ 2 Ako 3,75 Piszcie co uwazacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 17 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Co myslicie AZ - NAC Typ 1 Dunfermline - Rangers Typ 2 Siena - AC Milan Typ 2 Levante - Real Madrid Typ 2 Ako 3,75 Piszcie co uwazacie Moim zdaniem Abati to największe pewniaki dzisiejszego dnia :mrgreen: Więc myślę,że będzie git!!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Co myslicie AZ - NAC Typ 1 Dunfermline - Rangers Typ 2 Siena - AC Milan Typ 2 Levante - Real Madrid Typ 2 Ako 3,75 Piszcie co uwazacie Moim zdaniem Abati to największe pewniaki dzisiejszego dnia :mrgreen: Więc myślę,że będzie git!!Pozdro. no a zagrałem nawet bez relau i tak te pewniaki nie weszły ajjj milan przegrał 2:1 i AZ remis 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Air Avellino - Climamio Bologna Typ 2 Kurs 1,35 Armani Milano - Scavolini Pesaro Typ 1 Kurs 1.4 Stawka 20 j Wygrana 37,8 j Pozdrawiam Abati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Dzis zagrałem juz pare kuponów ale ze wzgledu ze nie miałem czasu to zamieszcze tylko te co sa jesczze aktualne Kupon w bet-at-home Calatrava A. - Young D. Typ 1 Kurs 1,25 Grosjean S. - Phau B. Typ 1 Kurs 1.3 Stawka 45 j Wygrana około 75j Kuponw Expekt Norrby IF - Oskarshamns AIK Typ 1 Kurs 1,35 Stawka 16,8 Wygrana 22,7 j Pozdro ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Haas T. - Vliegen K. Typ 1 Kurs 1,2 Dent T. - Kim K. Typ 1 Kurs 1,45 Safin M. - Acasuso J. Typ 1 Kurs 1,2 Davydenko N. - Fogues F. Typ 1 Kurs 1,1 Stawka 45,2 j Wygrana 103,8 j Pozdro ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2005 SG Wallau Massenheim - TBV Lemgo Kursy 2.20 10.00 1.80 (expekt) Kursy 1,95 9,00 1,70 (Bet at home) Godz- 20:00:00 Typ 2 Mecz moze byc interesujeacy ze wzgledu na to iz lemgo ma dobra passe a wallau porazke z duseldorf ale wielki plus jest za wallau bo gra u siebie choc w Lemgo nie powinno zabraknac podstawowych zawodnikow i jąda w jednym celu wywiesc ztamtąd 2 pkt kture zblizyły by do 3 w tabeli magdeburga , choc trzeba takze ze wallau tez by sie przydały te 2 pkt bo by wskoczyli o 2 miejsca w gore wiec mecz bedzie z duzo wzgledow ciekawy .Bedzie trzeba patrzec czy jakis zawodnik sie bedzie wyruzniał i czy przyczyni sie do zwyciestwa kturejs z druzyn bo walką jest o cenne pkt dla wallau jak i dla lemgo .Lemgo nie podda sie łątwo wkoncu ma wielu dobrych zawodnikow grających w reprezentacji Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2005 Typy z recznej 1 Bundesligiw dzialeReczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2005 ...:::Kupon w Expekt:::... Podam moj kupon takze tutaj bo tu podaje wszytskei moje kupony uzasandnienia co i dlaczego w dziale o recznej Typy na 20/04/05 HSV Hamburg - Frisch Auf Göppingen Typ 1 Kurs 1.4 TUSEM Essen - Wilhelmshavener HV Typ 1 Kurs 1,15 TuS-N-Lübbecke - GWD Minden Typ 1 Kurs 1,35 HSG D/M Wetzlar - SG Flensburg Handewitt Typ 2 Kurs 1,15 Stawka 22,7 j Wygrana 56,8 j Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Gaudio G. - Mantilla F. (Tenis) Typ 1 Kurs 1,2 Lübbeck - Minden-Hannover (reczna) Typ 1 Kurs 1,3 Pfullingen - Gummersbach (reczna) Typ 2 Kurs 1,35 Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks (NBA) Typ 1 Kurs 1,15 Kurs 2,42 Stawka 45 j Wygrana 109 j Wiem ze sie mecze powtarzają ale o inny bukmacher i wogole innaczej gram nie zwazajcie na to zabardzo uwagi patrzcie bardzej na NBA i tenis czy dobrze czekam na opinie Pozdrawiam :arrowd: ``````````````````````````` ````````````A`````````````` ````````````B`````````````` ````````````A`````````````` ````````````T`````````````` ````````````I`````````````` ``````````````````````````` ``````````````````````````` ``````````````````````````` ``````````ABATI```````````` ``````````````````````````` ``````````````````````````` heh to juz z nudow jakie mi towarzysza heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home IFK Värnamo - Hammarby Typ 2 kurs 1,2 Fenerbahce - Denizlispor :frown: Typ 1 Kurs 1,3 Rynninge IK - Djurgarden Typ 2 Kurs 1,1 Stawka 44,0 j Wygrana 75,5 j Pozdro ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Scavolini Pesaro - Viola Reggio Calabria Typ 1 Kurs 1,22 Roseto - Lauretana Biella Typ 1 Kurs 1,3 Pompea Napoli - Snaidero Udine Typ 1 Kurs 1,24 Pozdro ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Anderlecht - Standard Ličge Typ 1X Kurs 1.15 Eintracht Frankfurt - Eintracht Trier Typ 1 Kurs 1,35 Hungary - Great Britain :frown: Typ 1 Kurs 1,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2005 Kupon w Bet at home Bayern München - Bochum Typ 1 Kurs 1,25 Wigan - Q.P.R. :frown: Typ 1 Kurs 1,4 Real Madrid - Villarreal Typ 1 Kurs 1,5 FC Brügge - Germinal Beerschot Typ 1 Kurs 1,2 Stawka 45j Wygrana 141,7 j Kupon w Expekt Chelsea - Fulham Typ 1 Kurs 1,3 VfB Lübeck - 1. FC union"""" Berlin typ 1 Kurs 1,25 Stawka 20,0 j Wygrana 32,6 j pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Unelco Tenerife - Barcelona Typ 2 Kurs 1,27 Wilhelmshavener HV - TV Großwallstadt :frown: Typ 1 Kurs 1,47 Montepaschi Siena - Livorno Typ 1 Kurs 1,1 Scavolini Pesaro - Roseto :frown: Typ 1 Kurs 1,27 Málaga - Barcelona Typ 2 Kurs 1,6 Stawka 20,0 j Wygrana 82,4 j Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 Dobra narazie mnie chyba nie ebdzie bo za duzo przegrałem ostatnio musze sie troche nałądowac hyhyhy Pozdrawiam ------> ...:::<<>>:::... <------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Leicester - Derby (0-1) :frown: Typ X2 Kurs 1.4 SG Wallau Massenheim - SG Flensburg Handewitt Typ 2 Kurs 1.3 Stawka 20j Wygrana 36,4 j pare jesczze mam kuponow z recznej ale narazie przestaje podawac reczną poniewaz na innej sronie jest konkurs bundesligi i niekturzy brali typy :evil: Pozdrowiam ...;;;Abati;;;... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Copa Libertadores Bolivar - Liga Deportiva Universitaria :frown: Typ 1 Kurs 1.6 Poland 2 Ruch CH - GZR Polkowice :frown: Typ 1 Kurs 1,8 Poland 2 Korona Kielce - Podbeskidzie Typ 1 Kurs 1,7 Poland 2 Kujawiak - RKS Radomsko Typ 1 Kurs 1.1 ATP München Davydenko N. - Sluiter R. :frown: Typ 1 Kurs 1.15 Germany 1 Hamburg - Großwallstadt Typ 1 Kurs 1.2 NBA San Antonio S. - Denver Nuggets Typ 1 Kurs 1.15 NBA Phoenix Suns - Memphis Grizzlies Typ 1 Kurs 1.2 Stawka 40 j Wygrana 410 j Troche wraiat kupon ale kto wiem Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Real Sociedad - Real Madrid Kurs 1,8 Typ 2 FC Barcelona - Albacete Balompie Kurs 1,15 Typ 1 Lübbecke - THW Kiel Kurs 1,1 Typ 1 Clijsters K. - Bovina E. (2:0) Kurs 1,1 Typ 1 Pfullingen - Nordhorn Kurs 1,4 Typ 2 stawka 56,8 Wygrana 199,2 Sa to mecze na kolejne dni wiec prosze o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi