Karabatic Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Kupon w Expekcie Eintracht Trier - Duisburg (Expekt) Typ X2 Kurs 1.4 Godz 20:15 Tahiri Mehdi - Rochus C (Expekt) Typ 2 Kurs 1,10 Godz 16:30 Phau - Gonzalez Fernando (Expekt) Typ 2 Kurs 1,13 Godz 16:00 Oj ten dujsburg myslałem ze pogoni ich przynajmniej 0:2 cos mi zle idzie bo juz długi czas nic nie wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Andreev I. - Vicente F. (bet-at-home) Typ 1 Kurs 1,30 Godz 12:00 Ferrer D. - Benneteau J.(bet-at-home) Typ 1 Kurs 1,25 Godz 10:00 Mayer F. - Ulihrach B. (bet-at-home) Typ 1 Kurs 1,35 Godz 10:00 05.04 Schüttler R. - Zib T. (bet-at-home) Typ 1 Kurs 1,4 Godz 17:30 Almagro N. - Burgsmüller L. (bet-at-home) Typ 1 Kurs 1,25 Godz 19:00 Puerta M. - Behrend T. (bet-at-home) Typ1 Kurs 1.45 Godz 10:00 05.04 Kurs Ogolny 5.57 Achh i ten Schüttler zawiudł jak juz pech to pech do konca oby dzis sie bez niego obeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Kupon w Expekcie Piłka Reczna Hammarby - Guif Typ 1 Kurs 1.9 Godz 19:00 Tenis Sanguinetti - Monaco Juan Typ 2 Kurs 1.28 Godz 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Wetzlar - Lemgo Typ 2 Kurs 1,4 Kurs wydaje mi sie mogł byc wiekszy bo ryzyko pewne istnieje choc Lemgo to dobrze zgrana druzyna i moze wygrac nawet z lepszymi od siebie ale to zalezy mysle ze pokaza nawet ostatnie emcze wskazują ze to lemgo wyjdzie z tego zwyciesko mecz w poprzedniej rundzie zakączył sie zwyciesko 35 : 21 to chyba nie dziwi tych co toszke sie znają bo wetzlar zajmuje 5 pozycje od konca a lemgo 6 od gory Ale dla mnei to powinno lemgo wygrac ten mecz Kiel - Pfullingen Typ 1 Kurs 1,01 Kurs mowi chyba za siebie nawet nie gram bo to sie chyab nic nie pomnozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortim3r Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 No niestety tym razm obaj si mylilismy co do Duisburga. Pozdrawiam i życze trafnych typów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Ach ja to jzu nei wiem probuje wszystkiego pech taki sie kreci wokoł mnei ze juz mi sie odechciewa grac ale trzeba z nim walczyc a i nie oczekiwanie jak dla mnie ten duisburg przegrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Ach jak szalesc to szalec Kupon w bet-at-home Tenis leciałem po kursach i wyszeł mi ogolny 2,94 Molik A. - Razzano V. Typ 1 Kurs 1,10 Williams S. - Randriantefy D. Typ 1 Kurs 1,05 Raymond L. - Obziler T. Typ 1 Kurs 1,30 Sprem K. - Ruano-Pascual V. Typ 1 Kurs 1,35 Williams V. - Sucha M. Typ 1 Kurs 1,05 Schnyder P. - Chladkova D. Typ 1 Kurs1,20 Myskina A. - Peer S. Typ 1 Kurs 1,15 Pozdrawiam ;( A ;( B ;( A ;( T ;( I ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Kupon w Expekcie Piłka Reczna Hammarby - Guif Typ 1 Kurs 1.9 Godz 19:00 Tenis Sanguinetti - Monaco Juan Typ 2 Kurs 1.28 Godz 15:00 Czuwam i mam tenis juz weszedła recznej zostało około 10 min ale prowadza 10 brmakami mysle ze skaczy sie po naszej mysli † † † Czuwajmy dalej i modlmy sie za J.P † † † Nareszczie wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Typy na srode Kupon w Ezpekt Chelsea FC - FC Bayern München Typ 1 Kurs 1.65 THW Kiel - VfL Pfullingen Typ 1 Kurs 1,02 Pozdrawiam † † † Byles I Bedziesz † † † Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Wykombinowałem jesczze jeden kupon Kupon w Expekt New Zealand - Norway Curling Typ 2 Kurs 1.2 KIF Kolding - Team Tvis Holstebro P.Reczna Typ 1 Kurs 1,07 KS Amica Wronki - Lech Poznań P.Nozna Typ 1 Kurs 1,5 Kurs ogolny 1,93 8)[/u] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 Wykombinowałem jesczze jeden kupon Kupon w Expekt New Zealand - Norway (2-9) Curling Typ 2 Kurs 1.2 KIF Kolding - Team Tvis Holstebro (41-27) P.Reczna Typ 1 Kurs 1,07 KS Amica Wronki - Lech Poznań P.Nozna Typ 1 Kurs 1,5 Ojj wczoraj weszłem zobaczyc wynik naszukałem i nie znalazłem okazało sie ze mecz jest dopiero 9 sorki wszystkim ale kupon narazie nie zawiudł grmy dalej Kurs ogolny 1,93 8) † † † (i) † † † .(i)...† † †...(i). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 Kupon w Expekcie Skövde - Hammarby P.Reczna (Play-off) Typ 1 Kurs 1,15 Godz 18:55 Sävehof - Drott P.Reczna (Play-off) Typ 1 Kurs 1,25 Godz 18:55 Piszcie uwagi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Costa Albert - Verdasco (2:1) Typ 2Kurs 1,4 Canada - Finland Typ 1Kurs 1,25 Pozdrawiam ;( "Ojcze Świety Ty Szukałeś Nas Teraz My Znalezlismy Ciebie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home NBA Indiana Pacers - Washington Wizards Typ 1 Kurs 1.4 Golden St. Warriors - Phoenix Suns Typ 2 kurs 1.4 Stawka 43 (j) max. Wypłata 84.3 (j) Zapraszam do Tematu Piłka Reczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Single Frisch Auf Göppingen - TV Großwallstadt Typ 1 Kurs 1.35 Stawka 45 (j) HSG Düsseldorf - SG Wallau Massenheim Typ 2 Kurs 1,65 Stawka 45 (j) Wilhelmshavener HV - HSG Nordhorn Typ 2 Kurs 1,7 Stawka 45 (j) Kupon w Expekt Duble Hammarby - Skövde Typ 1 Kurs 2.95 Drott - Sävehof Typ 2 Kurs 1,55 Ako 4,57 Stawka 20 (j) Kupon w Expekt Sunderland - Reading Typ 1 Kurs 1,6 Hertha BSC Berlin - SC Freiburg Typ 1 Kurs 1,25 Bayern München - Borussia M'gladbachTyp 1 Kurs 1,25 Chelsea - Birmingham Typ 1 Kurs 1,28 AC Milan - Brescia Typ 1 Kurs 1,25 Anderlecht - Lokeren Typ 1 Kurs 1,2 Ako 4,8 Stawka 20 (j) Please a coments Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Single Frisch Auf Göppingen - TV Großwallstadt Typ 1 Kurs 1.35 Stawka 45 (j) HSG Düsseldorf - SG Wallau Massenheim Typ 2 Kurs 1,65 Stawka 45 (j) Wilhelmshavener HV - HSG Nordhorn Typ 2 Kurs 1,7 Stawka 45 (j) Kupon w Expekt Duble Hammarby - Skövde Typ 1 Kurs 2.95 Drott - Sävehof Typ 2 Kurs 1,55 Ako 4,57 Stawka 20 (j) Kupon w Expekt Sunderland - Reading Typ 1 Kurs 1,6 Hertha BSC Berlin - SC Freiburg Typ 1 Kurs 1,25 Bayern München - Borussia M'gladbachTyp 1 Kurs 1,25 Chelsea - Birmingham Typ 1 Kurs 1,28 AC Milan - Brescia Typ 1 Kurs 1,25 Anderlecht - Lokeren Typ 1 Kurs 1,2 Ako 4,8 Stawka 20 (j) Please a coments Pozdrawiam ...:::Abati:::... siema widze że sie wziąłeś ostro za piłke ręczną a co do meczy piłki noiznej : Hertha BSC Berlin - SC Freiburg faworytem oczywiście jest herta i nie sądze żeby freiburg wyciągnąl choc jeden punkt ale ja tego nie stawiałem ze względu na historię ich spotkań nieraz sie to sprawdza następnym zdarzeniem niepwenym jest moim zdaniem anderlecht chłopaki jeszcze u siebie nie zanotowali remisu więc mimo wszystko jest wysoce prawdopodobny poza tym 4 razy anderlecht wygrał u siebie z lokeren 2 razy był remis i raz przegrali 3-4 ale to w pucharze - a kurs nie bardzo 1,2 no mam nadzieje że ci to siądzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 no to dzis popłyneliśmy buahaha jutro trzeba sie odegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 chyba wypadlismy z formy ten dzien to straty jak narazie zobaczymy jak dzis zarz podam typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Single Frisch Auf Göppingen - TV Großwallstadt Typ 1 Kurs 1.35 Stawka 45 (j) HSG Düsseldorf - SG Wallau Massenheim Typ 2 Kurs 1,65 Stawka 45 (j) Wilhelmshavener HV - HSG Nordhorn Typ 2 Kurs 1,7 Stawka 45 (j) Kupon w Expekt Duble Hammarby - Skövde Typ 1 Kurs 2.95 Drott - Sävehof Typ 2 Kurs 1,55 Ako 4,57 Stawka 20 (j) Kupon w Expekt Sunderland - Reading Typ 1 Kurs 1,6 Hertha BSC Berlin - SC Freiburg Typ 1 Kurs 1,25 Bayern München - Borussia M'gladbachTyp 1 Kurs 1,25 Chelsea - Birmingham Typ 1 Kurs 1,28 AC Milan - Brescia Typ 1 Kurs 1,25 Anderlecht - Lokeren Typ 1 Kurs 1,2 Ako 4,8 Stawka 20 (j) Please a coments Pozdrawiam ...:::Abati:::... siema widze że sie wziąłeś ostro za piłke ręczną a co do meczy piłki noiznej : Hertha BSC Berlin - SC Freiburg faworytem oczywiście jest herta i nie sądze żeby freiburg wyciągnąl choc jeden punkt ale ja tego nie stawiałem ze względu na historię ich spotkań nieraz sie to sprawdza następnym zdarzeniem niepwenym jest moim zdaniem anderlecht chłopaki jeszcze u siebie nie zanotowali remisu więc mimo wszystko jest wysoce prawdopodobny poza tym 4 razy anderlecht wygrał u siebie z lokeren 2 razy był remis i raz przegrali 3-4 ale to w pucharze - a kurs nie bardzo 1,2 no mam nadzieje że ci to siądzie pozdro no ktos musiał sie za reczna wziąsc ale typy nie udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Kupon w w Expekt Aston Villa - West Bromwich Typ 1x Kurs 1,15 Etosa Alicante - Ricoh Manresa Typ 1 Kurs 1,1 Caja San Fernando - Real Madrid Typ 2 Kurs 1,38 Stawka 20 (j) Wygrana 35 (j) Zobaczymy co bedzie pozniej kolejne kupony Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Benetton Treviso - Lottomatica Roma Typ 1 Kurs 1,18 Roseto - Casti Group Varese Typ 1 Kurs 1,3 Scotland - Canada (Curling) (4:11) Typ 2 Kurs 1.6 Kurs 2.45 Stawka 20 (j) Wygrana 49 (j) Pozdrawiam jesli wejdize kolejny kupon podam pozniej za pozno podali mi wyniki z curlingu i juz nie grałem dis podam cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Coria G - Mathieu Paul-Henri Typ 1 Kurs 1,1 Ferrero - Karlovic Typ 1 Kurs 1,15 Lee Hyung-Taik - Safin i 19 Typ 2 Kurs1,15 Saulnier - Srichaphan Typ 1 Kurs 1,48 Za 5 min zaczynam pozniej gram byc moze NBA dopiero na noc Pozdrawiam ...:::Abati:::...[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt Rochus O - Ljubicic Typ 2 Kurs 1,35 Llodra - Costa Albert Typ 2 Kurs 1,3 Nadal-Parera, Rafael - Monfils G Typ 1 Kurs 1,1 Stawka 20 (j) Wygrana 28.6 (j) data: 11/04/05 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Henin J. - Jankovic J. Typ 1 Kurs 1,15 Zuluaga F. - Beltrame S. Typ 1 Kurs 1,25 Golovin T. - Frazier A. Typ 1 Kurs 1,25 Martinez C. - Strycova B. Typ 1 Kurs 1,25 Medina Garrigues A. - Marrero M. Typ 1 Kurs 1,45 Data spotkan to dzis i jutro Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 Kupon w Expekt SG Flensburg Handewitt - SC Magdeburg Typ 1 Kurs 1,3 Seppi Andreas - Lopez F Typ 2 Kurs 1,46 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Dzis chyba kupon w Profesjonal lub STS Sävehof - Drott Typ 1 Kurs 1,2 TUSEM Essen - Post Schwerin Typ 2 Kurs 15,00 VfL Gummersbach - HSV Hamburg Typ 1 Kurs 1,5 I to wszystko systemem 2/3 poniewaz drugie zdarzenie jest bardzo ryzykujace a jakies prawdopowobienstwo jest ze moze tu pasc niespodzianka z tego co sie dowiedziałem od innych kolegow to w Tussem panuje grypa i paru zawodnikow jest w niedyspozycji do meczu a Post Schwerin szuka pkt w kazdym meczu nawet z z najlepszymi mysle ze za 15.00 mozna zaryzykowac a ja nie zagram za duzo a za minimalną stawke a jak wejdzie to wygrana i tak bedzie około 80 zł a wtedy sie pusci co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Własnie wysłany został Kupon w Expekt Volandri - Canas G Typ 2 Kurs 1,53 Novak, Jiri - FerreroTyp 2 Kurs 1,45 Zapraszam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Kupon w bet-at-home Srebotnik K. - Perebiynis T. Typ 1 Kurs 1,35 Sugiyama A. - Grönefeld A.L. Typ 1 Kurs 1,4 Schnyder P. - Marrero M. Typ 1 Kurs 1,2 Pierce M. - Llagostera N. Typ 1 Kurs 1,1 Pozdrawiam ...:::Abati:::... A moze wy cos proponujecie ?? [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 czesc moim zdaniem mozesz smiało zagrac D.Ferrera z Seppi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 siema ostatnio mam problemy z kompem(gigabyte k8nxp sli - nie kupujcie tej plyty glownej!!!!) wiec nic nie gram ale moge ci podac moje typy na szybko Juventus - Liverpool X - David Trezeguet nie bedzie gral, ze strony liverpoolu gerard no ale oni bez niego tez sobie dobrze radzą , Eindhoven - Lyon 2 - dla mnie bardzo pra3wdopodobny wynik - lyon świetnie smiga na wyjeździe, no i dzis na jakiś rozpis zaryzykowalbym : Skövde HK - Hammarby 2 pilka reczna Sävehof IK - Drott HK 2 nie jestem wielkim znawcą ale kursy są moim zdaniem nieproporcjonalne do faktycznych umiejętności jeszcze raz mowie że to typ[y na szybko we will see pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi