Karabatic Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Witam witam wczoraj nie poszło to trzeba dzis sprobowac szczesccia Ilves Tampere - Jokerit Helsinki 2 1,75 24.03.2005 17:30 Brynäs IF - IK Nyköping 1 1,15 24.03.2005 19:00 Kurs 2.01 Pozdro Abati Zaparaszma do komnetowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Wiesz, my zazwyczaj nie komentujemy typów - co kto typuje - to jego sprawa. Przejrzałem twoje posty i dopiero na koniec zaczynasz coś łapać Tak, my tutaj wszyscy wiemy jakie były wyniki i co stawiałeś - ale co z tego ? Jeżeli chcesz podawać typy powinienes nauczyć się pewnych reguł - Każdy post z typem powinien zawierać : drużyny, typ, kurs, kwotę za jaką stawiałeś po zakończeniu - podlicz i podaj stan swojego konta - w sumie większość ludzi zwraca tylko na to uwagę. Musisz się przyzwyczaić do myśli, że czyta się tylko temat ,,Moje kupony II,, z jasnymi zasadami - temat ,, moje kupony ,, to folklork Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 25 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2005 Witam No włąsnie dopiero sie ucze :DD z czasem bedzie lepiej postanawiam poprawe . Fenix dzieki za rady moze wiecej osob zacznie komentowac bo własnie mi o to chodzi by mi doradzili czy zagarc za wieksza kase czy moze za mniejsza albo wogole tego nie grac po to podaje te typy , nie załozyłem tematu w "nasze kupony II" bo widziałen ze wiekszosc tam to ludzie ktorzy juz troche siedza na aforum a ja chce tyko sprobowac itd i wygrac .Ale postaram sie zapamietac twoje uwagi brac to pod uwage w kolejnych podawanaych typach prze zemnie. Z powodu swiąt nie typuje poniewaz wyjezdzam A Z Okazij Świąt Życze Wszystkim Smacznego Jaja i Mokrego Dyngusa . ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Elo powracam w wasze progi obstawianie.com Na dzis wyszukałem cos takiego: Liga :Francja II Troyes Aube - Clermont Footv Typ: 1 Kurs: 1,55 Tenis: Clijsters K. - Myskina A. Typ: 1 Kurs: 1,45 Co uwazacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Tu juz naszykowałem sobie kuponik na jutro jutro gram tylko Lugi - Sävehof Redbergslid - Skövde Drott - Ystad Kurs . 2,5 PLN Stawka: jeszcze nie wiem jak budzet po swietach:) Choc opisałem wszystkie mecze zeby odwiedzający mogli sobie looknąc Play-off szwecja 1/4 finału :arrowd: Drott - Ystad Kursy: 1.60 10.00 2.60 Typ: 2 Hmm Ystad wyzej w tabeli i w lidze wygrywała druzyna na wyjezdzie ale mysle ze to tylko mała pomyłka i słabsza forma zawodnikow .Obie druzyny dzieli 6 pkt przewagi czyli 3 wygrane wiecej Drott na 5 pozycji a Ystad na 3 pozycji. Kilka dni temu a 22 marca odbył sie mecz pomiedzy tymi zespolami i co mnie bardzo zaskoczyło : IFK Ystad – Drott 23 - 27 wygrała druzyna Drott . Jak widzicie Ystad teraz musi sie dobrze zmobilizowac aby wygrac ten mecz ja jestem z Ystad w tamtym meczu stawiałem na nich i teraz tez obym sie nie pomylił Lugi - Sävehof Kursy: 4.20 14.00 1.25 Typ: 2 Jak dla mnie to ja go zagram na 2 Guif - Hammarby Kursy: 1.80 10.00 2.20 Typ: 1 To tylko jesli miał bym stawiac to zagrał bym na 1 choc moga wygrac Hammarby bo w poprzednim meczu padł wynik Hammarby – Guif 25 - 19 mysle ze Guif powalczy ALE RYZYKO JEST . Redbergslid - Skövde Kursy: 4.20 14.00 1.25 Typ: 2 Spojrzcie w tabele Skovde cały sezon walczyło o lidera nie spadając prawie wogole na 2 pozycje to teraz mieli by sie poddac bez walki . Mysle ze wygraja a pozniej beda mieli z gorki w razie jakich kolwiek kłopotow Pozdrawiam Dodałem jescze Hamburg - THW Kiel 2 1,55 (24:25 ) W ostatniej chwili wystawili i nie miałem jak napisac Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Zwroc uwage na sposob podawania typow Andrea: TU Podaj sume z jaka zaczynasz i graj rozpisujac wspomniany budzet ( strata/zysk ) Bedzie przejzysciej ;p niechce sie wtracac bo sam nie typuje ale podsuwam pomysl ;p Wygranych zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Zwroc uwage na sposob podawania typow Andrea: TU Podaj sume z jaka zaczynasz i graj rozpisujac wspomniany budzet ( strata/zysk ) Bedzie przejzysciej ;p niechce sie wtracac bo sam nie typuje ale podsuwam pomysl ;p Wygranych zycze. dzieki dzieki ale wiesz duzego zaintereowania nie ma wiec po co ma byc przejrzyscie hyh chyba wystarczy zebym ja wiedział co i jak bo mało osob pisze swoje comeny wiecej odwiedza a mało pisze chyba chcą tylko zobacyc na uzasadnienia: !! !! ~typow, dzieki za podpowiedz moze skorzystam bo teraz to wiesz jak jest jetem po wygranej z kumplem:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Jest wiele osob co niema nic do powiedzenia ale napewno ktos z tych osob korzysta z twoich typow bo sie niezna na sporcie i niechce nic mowic. Rob jak uwazasz a co najwazniejsze typoj poprawnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Witam Dzis chyba zagram : Elminacje Israel - France Typ 2 Kurs 1,65 Serbien&Montenegro - Spain Typ 2 Kurs 2,30 Andorra - Czech Typ 2 Kurs 1,05 Poland - Northern Ireland Typ 1 Kurs 1,20 Kurs ogolny: 4,78 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Sorka troszke zaszły zmiany ostatecznie puszcze: Andorra - Czech Republic Typ 2 Kurs 1,03 Godz 16:50 Georgia - Turkey Typ 2 Kurs 1,65 Godz 18:30 Israel - France Typ 2 Kurs 1,6 Godz 19:50 England - Azerbadzjan Typ 1 Kurs 1,02 Godz 20:45 Uruguay - Brazil TYp 2 Kurs 2,00 Godz 2:45 Kurs ogolny około 5 PLN Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Nie szkoda ci puszczac meczy po takich malych kursach jak 1,05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Szkoda czy nie szkoda no wiesz zazwyczaj nie gram takich kursow ale Czechy chyba nie przegraja nie miałem co dac to dałem pare groszy wiecej hyhyhyhyhy no hu**** by było jak by nie weszło ale to tylko gra zobaczymy jak bedzie niedługo pierwszy mecz najbardziej obawiam sie brazyli zeby tylko dała rade ...:::Pozdrawiam Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Ja dzis nic nie stawiam wiecej, postawilem sie wczoraj i dzisiaj conieco i niechce mi sie wiecej, zobaczymy jak bedzie z tym co na dzis postawilem. Tobie i sobie udanych kuponow zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 No ja tobie takze zycze wygranej . Przegladając foro widze duzo osob ma duzo pochwał za co sie to dostaje jesli ktos jest taki kto wie to czekam na podpowiedz chetnie i ja bym takich połapał inaczej na czlowieka patrza ehhehehehe Pozdro vebnaster ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 31 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 Hammarby - Guif Szwe.Elitserien Mężczyźni Piłka reczna Typ 1 Kurs 1,3 Montepaschi Siena - Maccabi Tel Aviv Euroliga Koszykowka Typ 1 Kurs 1,45 Kurs ogolny 1,89 PLN Stawka 5 PLN To sie nazywa pech :r: ...::: Pozdrawiam Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Nadszedl czas pokazac buka kto tu naprawde rzadzi heh oto moje typy na dzis Ystad - Drott Expekt Typ 1 Kurs 1,65 Stawka 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Dzis nie ma zabardzo co postawic ale na jutro planuje cos z tego wygrac Schalke 04 - 1.FC Nürnberg -1 Manchester U. - Blackburn Liverpool - Bolton Ipswich - Derby Celtic - Hearts Auxerre - Nantes Fiorentina - Juventus FC Groclin Dyskobolia - Wisła Płock Górnik Zabrze - KS Amica Wronki AC Milan - Brescia Prosze o pomoc co byscie z tego wybrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hatrik Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 z tego wybrałbym Schalke po ostatniej porażce muszą wygrać jeżeli chcą walczyć o 1 miejsce Man Utd walczą o 2 miejsce z Arsenalem Liverpool podbudowani po statnim zwyciestwie nad Evertonem Groclin i Ac Milan Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgadzam się z Hatrikiem.Do tego dorzuciłbym Groclin i wszystko:)Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi_ Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Ogolnie dobry wyborek meczów ale mam wątpliwości co do Ipswich-Derby tu może być 1X2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 A wiec na jutro proponujecie :arrowd: Schalke 04 - 1.FC Nürnberg (Expekt) Typ 1 Kurs 1,4 + Manchester U. - Blackburn (Expekt) Typ 1 Kurs 1,25 + Liverpool - Bolton (Expekt) Typ 1 Kurs 1,9 + Celtic - Hearts (Expekt) Typ 1 Kurs 1,15 + Groclin Dyskobolia - Wisła Płock (Expekt) Typ 1 Kurs 1,4 + AC Milan - Brescia (Expekt) Typ 1 Kurs 1,25 Kurs ogolny : 6,69 Inną mozliwoscią jest podzielenie tego kuponu po 3 mecze na kupon i zagranie 8) ...:::Pozdrawiam:::... A B A T I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arusiant Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Ogolnie dobry wyborek meczów ale mam wątpliwości co do Ipswich-Derby tu może być 1X2Pozdrawiam Zgadzam sie, tutaj moze byc kazdy wynik bo Rasiak moze stzrezlic brameczke i Derby wygraja. Co do kuponu nie jestm przkonany do Liverpoolu a po zatym wszystko ladnie, powinno byc dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 według mnie: Liverpool - Bolton 1x Ipswich - Derby 1x2 Auxerre - Nantes - nie lubie Francji Fiorentina - Juventus FC 1x2 Górnik Zabrze - KS Amica Wronki 1x2 i tego bym nie stawiał 8) pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arusiant Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Widze Rydziu ze ty chyba jedynie myslisz trzezwo i myslisz podobnie do mnie jesli chodzi o mecz Fiorentina-Juve tutaj moze byc kazdy wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 dzięki za zainteresowanie...i oczywiście ja też się twojej działalności przyjrze pozdro i samych trafów życzy brenno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Widze Rydziu ze ty chyba jedynie myslisz trzezwo i myslisz podobnie do mnie jesli chodzi o mecz Fiorentina-Juve tutaj moze byc kazdy wynik a dzięki bardzo :mrgreen: jak już pisałem w jakimś innym temacie Fiorentina podejmując takiego rywala będzie chciała się wykazać, a Juve... ?? grali w środę - są zmęczeni, a co najważniejsze Liga Mistrzów przed nimi, więc w trakcie ciężkiego meczu mogą dojść do wniosku, że remisik im wystarczy.. po drugie Fiorentina jest na tyle silna, że biorąc pod uwagę wymienione przeze mnie czynniki może pozwolić sobie na skromne zwycięstwo i to by było na tyle tego trzęźwego gadania :mrgreen: ps.: trzymajmy kciuki za PAPIEŻA !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Nie wiem co sie dzieje ale celtik dostaje po du** 0:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arusiant Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 No wlasnie ja nie wiem co z tym celticiem oby dogonil ma jeszcze druga polowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Nom mieli szanse cała drugą połowe ale jej nie wykorzystali wiec 1 moj kupon mozna wyrzucic ;( zobaczymy czy groclin wygra :evil: jak narazie to nie zadobrze sie zapowiada ten week Pozdrawiam wszystkich A B A T I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 Witam dzis chyba na zadnym boisku nie odbije sie piłka wiec nie ma co typowac obejdzie sie bez typow a poza tym mam jesczze kupony z recznej kture grają dzis wiec nie ma co grac bo wiekszosc meczy zostanie odwołana ;( "Byłes Papieżem i nim będziesz..." ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi