Bajerok Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 System Rózne Kursy Sure bets jest to system do którego trzeba mieć co postawić. Za każdym razem się wygrywa i niema ryzyka. Jest to jak dobre oprocentowanie w banku tylko, że dziennie może ono wynosić nawet 20 % zależy ile meczy zdążymy zagrać. Chodzi tu o rozmaitość kursów u różnych bukmacherów. Trzeba grać w dwóch bukach powiedzmy w bet at home (A) i betandwin (B) .Przejdźmy może do konkretów. Sure bet najłatwiej będzie wytłumaczyć na przykładzie. Czasami bukmacherzy różnie oceniają szanse poszczególnych zawodników/zespołów/etc... Załóżmy, że mamy spotkanie w siatkówkę np. Rosja- Polska Bukmacher pierwszy (A) wystawił kursy: 1,10 Rosja 4,80 Polska Bukmacher drugi(B): 1,3 Rosja 2,90 Polska Najkorzystniejsze kursy w tym wypadku to 1,3(B) - 4,8(A) Aby obliczyć czy marża bukmacherów dla takich kursów będzie ujemna, czyli wystąpi surebet korzystamy ze wzorów: Dla zdarzeń trójdrogowych(1x2): marża(%)=(1/1)+(1/x)+(1/2) Dla zdarzeń dwudrogowych: marża(%)=(1/1)(1/2) Dla naszego przypadku marża wynosi: Marża=(1/1,30)+(1/4,80)=0,977 Sure bet występuje tylko wtedy, gdy marża -1< 0 , w naszym przypadku: 0,977- 1 = -0,023 = -2,3 % Pozostaje tylko policzyć ile postawić na Rosje a ile na Polske, obliczamy według wzorów: Dla zdarzeń trójdrogowych: A(%)=(1/(1/A+1/B+1/C))/A B(%)=(1/(1/A+1/B+1/C))/B C(%)=(1/(1/A+1/B+1/C))/C Dla zdarzeń dwudrogowych: A(%)=(1/(1/A+1/B))/A B(%)=(1/(1/A+1/B))/B Dla naszego spotkania Rosja- Polska mamy: A(%)=(1/(1/1.30+1/4.80))/A=0,7869=78,69% B(%)=(1/(1/A+1/B))/B = 0,2131=21,31% Stawiamy na Kubę 78,69% jakiejś tam kwoty u Buka B, a na Polskę 21,31% u Buka A. Bez względu na wynik nasz zysk wyniesie 2,3%!!!!! dodaje link do strony gdzie można obliczać sure bets http://www.mecz.pl/index.php?dzial=kalkulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Proszę o komentarze co sądzicie o tym systemie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 http://obstawianie.com/viewtopic.php?t=2119 trzymaj, 15 odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chamek Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 System => 100% pewności (teoretycznie => patrz "PS"), lecz: -> mały zysk ( hmm - słyszałeś o procencie składanym ? ) -> duży wkład pieniężny ( nie tak dużo jak myślisz ) -> poświęcenie (dużej ilości) czasu na szukanie różnic kursów [lub używanie płatnych (zwykle) serwisów] - ( 30 euro i masz surki w piłce na 10 lat ) -> potrzeba podziału swojego kapitału na kilku bukmacherów, co znacznie zmniejsza zysk :| ( zysk nie zależy od ilości kieszeni do których wkładasz kasę ) Ja tak nie gram => za dużo roboty :mrgreen: (i dlatego przeważnie tracę kasę ... poza tym gram u buków naziemnych !! ) Jednak polecam ten system dla osób ostrożnych i niepewnych swoich typów (ludzi z dużą kasą ) PS: Jeszcze jedna wada => Bukmacher zawsze może zmienić kurs => obniżyć go :? ... i jesteśmy w plecy :evil: !![ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Behemot Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 + najczesciej sprzyjajace kursy sa na bukach zachodnich wiec dochodza problemy z prowizjami od przelewu, przewalutowania i tym podobnymi rzeczami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 To nie jest problem. Grając u 10-15 bukmacherów i wykorzystując promocje nie odczuwasz prowizji banków. Era surebetów zmierza ku końcowi. Coraz trudnie znaleźć porządnego surka. Bukmacherzy też korzystają z komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 10 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Znacie może jakieś serwisy której zajmuja się sure betami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Behemot Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 http://www.oddsexchange.com/servlet?cat=surebets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mark242 Napisano 25 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2005 Z tego co czytalem trudno trafić na taki mecz ! AAA wygrał ktoś już jakieś pieniądze na tym sure bets grając na polsko języcznych bukach internetowych ? ewentualnie proszę o info itp ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 25 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2005 Era surebetów powoli zmierza ku końcowi... Jest kilka płatnych serwisów z aktualizacją bazy co ok. 15 minut - jak chcesz to napisz na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 25 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2005 Fenix wobec tego co najlepiej według Ciebie grać. Chodzi mi oczywiście o systemy i to takie, które nie wymagają wiedzy sportowej, a oparte są na matematyce i logice. Takie dla osoby, która się niezna a chce zarobić, niewiele ale jednak zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 25 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2005 Oecne trendy to : 1/ dziwne ligi i hokej - covery ze zwrotem na 1 a wygraną na X 2/ progresja w grach 2-wynikowych 3/ spółdzielnia typujących - cos podobnego do tematu 4z6 lub 7z9 - dla wyższych potrzeb niestety musi to być kółko zamknięte, najlepiej w różnych rejonach kraju. Najbliższe lata należą do zakładów wzajemnych - i tutaj radzę Ci dobrze poczytać, oraz do zakładów z ruchomą linią ( gdzie np. under/over linię ustalasz sam a buk proponuje kurs ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość keycam Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 moim zdaniem troche za malo mozna wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Nie liczy sie ilosc a systematycznosc, wole wygrywac dziennie niz raz na jakis czas. Po za tym trudno znalezc tego sure beta. Kazdy sposob jest dobry jak przynosi zysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyzen Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam Do znajdywania sure bet niejaki FRAGLES napisał program i za ok 20PLN go rozprowadza . Nazwał go ŁOWCA KURSÓW . Program jest uciążliwy w swojej obsłudze dlatego FRAGLES wyszedł z taką propozycją : że za bodajże 40PLN /m-c wyszukuje surki ale nie wiem ile jak i co z tym proszę kierować się do niego bezpośrednio . Ja tylko zakupiłem ten jego program (nawet go jeszcze nie używałem) ;(( Pozdro xyzen ps pisząc o uciążliwości programu trzeba tu wziąć pod uwagę to że buki w różny sposób nazywają te same zdarzenia (po prostu mają różne nazwy na te same kluby itd) stąd wynika trudność stworzenia takiego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyzen Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 3/ spółdzielnia typujących -....................- dla wyższych potrzeb niestety musi to być kółko zamknięte, najlepiej w różnych rejonach kraju. Feniks mógłbyś przybliżyć dlaczego ? : 1) kółko zamknięte ? 2) i w rożnych rejonach kraju ? Pozdrawiam Przy okazji pragnę tu Ci podziękować za dydaktyczno-edukacyjną dobrą robotę jaką tu wykonujesz xyzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyzen Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Niechcący się zdradziłem tym że nie przeczytałem całego forum . W dziale soft jest wątek zaczęty przez autora Pawła którego tu określiłem Fragles (to jego ksywka z innego forum Multipaśko) Chciałem się popisać wiedzą a tu wyszedł spam ;(- przepraszam Pozdro xyzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chamek Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Xyzen to może byś się podzielił programem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyzen Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Nie ! Nieskończoność x nie!! Drogi kolego czy chciałbyś abym Cię kiedykolwiek "przewiózł" w sensie oszukał itd. ? Mam taką zasadę, że zawarłem umowę przy pomocy licencji i nie mogę komukolwiek zrobić zawód . Uważam że Ci polscy twórcy nie są aż tacy drodzy -po za tym czy umiesz wyobrazić sobie sytuację że ktoś wykona robotę DLA CIEBIE a Ty mu nie zapłacisz ? Jak myślisz jaka będzie ich (twórców) reakcja jeśli nie otrzymają należnej zapłaty czy chętnie napiszą Ci jakiś nowy program ? Rozumiem że możesz odpowiedzieć że sam sobie będziesz pisał takie programy - no pewnie będziesz chciał żeby Ci za nie zapłacono ... Ja nigdy nie napisałem żadnego programu więc nie podejrzewaj że jestem jakimś producentem programów . CHOLERA TERAZ MNIE TKNĘŁO ŻE, MOŻE MASZ NA MYŚLI ABYM OPOWIEDZIAŁ O TYM PROGRAMIE Raz go tylko odpalilem żeby zobaczyć czy działa teraz myślę żeby zdobyć kaskę na zapisanie się do różnych buków potem się NIM (programem ) zajmę TYM (swój) TEMAT ZAMYKAM ( przynajmniej na razie) Pozdrawiam z życzeniem abyś Ty i Inni dużo wygrywali i mieli dużo kasy min na programy ułatwiające dalsze wygrywanie . Może i ja coś na tym skorzystam... xyzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawdi Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 3/ spółdzielnia typujących - cos podobnego do tematu 4z6 lub 7z9 - dla wyższych potrzeb Smile niestety musi to być kółko zamknięte, najlepiej w różnych rejonach kraju. Najbliższe lata należą do zakładów wzajemnych nie bardzo wiem o co chodzi w spoldzielniach typujacych i zakladach wzajemnych. moglbys wyjasnic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi