arewoz Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 No i stało się dostałem przed chwilą bon na 5zł w Bet-at-home i postawiłem na: München - Eintracht Frankfurt 1 1,95 Slavia Prag - Mlada Boleslav 1 1,35 kurs- 2.63 stawka- 5zł wygrana- 13.15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 Co myślicie o tym kuponie tylko przoszę o szybkie odpowiedzi: TSV 1860 Monachium - Eintracht Frankfurt 1X 1.23 :DD Excelsior Rotterdam - AGOVV Apeldoorn 1 1.75 :DD Cambuur - FC Eindhoven 1 1.45 :DD kurs- 3.12 stawka- 2zł wygrana- 6.24zł :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 No i w końcu opuściła mnie zła passa wygrałem i postawiłem na NBA under/over : Portland Trail Blazers u Memphis Grizzlies Over 177 New Orleans Hornets u San Antonio Spurs Over 176 kurs- 3.72 stawka- 2zł wygrana- 7.44zł Houston Rockets u Golden State Warriors Under 197 Boston Celtics u Charlotte Bobcats Under 199 kurs- 3.74 stawka- 2zł wygrana- 7.48zł Los Angeles Lakers u Washington Wizards Lakers +2 kurs- 1.91 stawka- 2zł wygrana- 3.82zł Na dobranoc życzę swoim i waszym kuponom jak największych wygranych ale bardzie swoim niż waszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Nowy dzień nowe typy : Chelsea FC - West Bromwich 1 Brighton - Wigan Athletic 2 kurs- 2.19 stawka- 2zł wygrana- 4.28zł ZTS Dubnica - AS Trencin 1 FC Rimavska Sobota - Inter Bratislava 1 Tromsø - Alta 1 kurs- 3.94 stawka- 2zł wygrana- 7.88zł HNK Hajduk Split - NK Zagreb 1 NK Osijek - Pula 1856 1 kurs- 2.02 stawka- 2zł wygrana- 4.04zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 jeszcze jeden kupon: Chelsea FC - West Bromwich (Poł./Koniec spotkania)Chelsea / Chelsea Cardiff City - Ipswich Town 2 kurs- 2.86 stawka- 2zł wygrana- 5.72zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 dwa kupony może trafne :? : Gillingham - Stoke City X2 :oops: 2:1 Millwall - Coventry City 1 :oops: 1:1 Watford - Leicester City 1 :oops: 2:2 kurs- 7.07 stawka- 2zł wygrana- 14.14zł Brighton - Wigan Athletic 2 Wolverhampton Wanderers - Burnley 1X Rotherham United - Reading 2 :oops: 1:0 Sunderland AFC - Plymouth Argyle 1 West Ham United - Crewe Alexandra 1 :oops: 1:1 kurs- 7.57 stawka- 2zł wygrana- 13.14zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Chyba zacznę grać z większą ilością podpórek, a wogóle po dzisiejszym dniu jestem na + 28zł 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Na dziś bardzo dobrze przeanalizowane meczyki mam nadzieję że wejdą bo trochę nad tym siedziałem , no ale napewno wejdą na 100% :idea: Liverpool FC - Blackburn Rovers 1 AS Saint-Etienne - AC Ajaccio 1 FC Sochaux Montbeliard - FC Metz 1 FC Basel - FC Schaffhausen 1 kurs- 4.99 stawka- 2zł wygrana- 9.98zł Bardzo proszę o komentarze :arrowu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gufofik Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 całkiekm całkiem ale ja bym na twoim miejscu podparł meczyk FC Sochaux Montbeliard - FC Metz 1X bo te druzyny nadzwyczaj kochaja robic psikusy Metz ostatnie 5 meczy 4 remisy i jedno zwyciestwo FC Sochaux ostatnie 5 meczy 1 zwyciestwo 2 remisy 2 porazki ale decyzja nalezy do Ciebie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Coś czuję że będzie dzisiaj zarobek, a to nowy kupon: Liverpool FC - Blackburn Rovers 1 AZ Alkmaar - Shakhtar Donetsk 1X Newcastle United - Olympiakos 1X Derby County - Queens Park Rangers 1X FC Basel - FC Schaffhausen 1 kurs- 2.59 stawka- 2zł wygrana- 5.18zł PS. gufofik dobrze o tym wiem jakie mają wyniki 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 No i przez Liverpoola straciłem dwa wspaniałe kupony no ale nic nie straciłem bo postawiłem jeszcze na live że nie strzelą gola i zarobiłem na tym jeszcze 1zł . Na jutro nie ma za dużo dobrych meczy więc się jeszcze rozejżę, narazie mam już dwa super typy, wszystko podam jutro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Super kuponik : CSKA Moskwa - Partizan Belgrade 1 Groningen - PSV Eindhoven 2 Verona - Triestina 1 0:0 kurs- 3.35 stawka- 3zł wygrana- 10.05zł za jakieś pół godziny dam jeszcze jeden kuponik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 No i mam, ostatni lub przedostatni kuponik dziś: Real Saragossa - FK Austria Wiedeń 1 2:2 AJ Auxerre - Lille (Kto zakwalifikuje się do następnej rundy?) 1 Sporting Lisbon - Middlesbrough FC 1X kurs- 2.27 stawka- 2zł wygrana- 4.54zł Dziś jest bardzo mało meczy a z tego co wiem to najwięcej meczy będzie od jutra do 21.03.05 także trzeba sobie zostawić trochę kaski na te dni a nie grać dużo dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Na dziś bardzo dobrze przeanalizowane meczyki mam nadzieję że wejdą bo trochę nad tym siedziałem , no ale napewno wejdą na 100% :idea: Liverpool FC - Blackburn Rovers 1 AS Saint-Etienne - AC Ajaccio 1 FC Sochaux Montbeliard - FC Metz 1 FC Basel - FC Schaffhausen 1 kurs- 4.99 stawka- 2zł wygrana- 9.98zł Bardzo proszę o komentarze :arrowu: widze ze wczoraj masa ludzi padla na liverku przylecieli w kulki dobrze ze niedawalem tego pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Wieczorem podam super typki na jutro bo dzisiaj nie ma co grać , dopiero od jutra zacznie się gra :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 No i mam typy trafność podam w procentach (nie ma 100% pewniaków !!) Albania: 1. Dinamo-Egnatia 1 80% 2. Shkumbini-Tirana 2 80% Austria: 1. Autria-Leoben 1 99.99% 2. Kapfenberger-Rheindorf 1 90% 3. Karneten-Unt. 1 99.99% Francja: 1. Chateauroux-Havre 1 80% 2. Guingamp-Niort 1 80% 3. Sedan-Genoble 1 80% Anglia: 1. West Ham-Leicester 1 90% 2. Tranmere-Peterborough 1 99.99% Turcja: 1. Denizlispor-Fenerbahce 2 80% Holandia: 1. Heracles-Emmen 1 99.99% 2. Sparta-Maastricht 1 99.99% 3. Telstar-Top Oss 1 80% Walia: 1. Haverfodwest-Afan 1 99.99% Jutro napewno coś wybiorę z tych meczy do moich kuponów P.S. Tam gdzie jest 80% proponuję zastosować podpórkę 1X lub X2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Turcja: 1. Denizlispor-Fenerbahce 2 80% Anglia: 1. West Ham-Leicester 1 90% bardzo ciekawe typki :-) co do tych 2 meczów nie jestem przekonany fenerbahce ostatnio meczylo sie u siebie niemiłośiernie tylko szcześciu zawdziecza zwyciestwo w doliczonym czasie gry, wiec na wyjezdzie moze nie dac juz totalnie rady co do west ham to po ostatnim remisie w 90 min nie stawiałbym na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Co do fenerbahce przyznam rację, a co do West Ham to myślę że to było ich zachwianie ale dla asekuracji można zagrać na 1X Pozdro ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Znowu mi po jednym meczu na kupon nie wlazł :( :( :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 18 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 Tak jak mówiłem , tylko że wybrałem prawie wszystkie :twisted: typy i mam nadzieję że wszystkie wejdą żeby było za co grać w weekend Cracovia Kraków - Górnik Łęczna 1 Berrichonne Chateauroux - Le Havre AC 1 Guingamp - Chamois Niortais 1 CS Sedan Ardennes - Grenoble Foot 38 1 kurs- 7.57 stawka- 2zł wygrana- 15.14zł Denizlispor - Fenerbahce 2 Dinamo Tirana - Egnatia 1 Shkumbini - SK Tirana 2 Stormvogels/Telstar - TOP Oss 1 kurs- 4.30 stawka- 2zł wygrana- 8.60zł Sparta Rotterdam - MVV Maastricht 1 Heracles Almelo - Emmen 1 Haverfordwest - Afan Lido 1 kurs- 2.28 stawka- 2zł wygrana- 4.56zł FC Kärnten Klagenfurt - SC Untersiebenbrunn 1 Austria Lustenau - DSV Leoben 1 SV Kapfenberg - SCR Altach 1 kurs- 2.69 stawka- 2zł wygrana- 5.38zł Życzcie mi szczęścia i proszę o wasze komentarze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 18 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 No cóż... chciałeś komentarza Ogólnie typki nie są złe i szczerze Ci życze żeby wszystkie weszły Kupon 1 Troszkę za dużo ligi francuzkiej, duży procent remisów, z trzech wymienionych typów obawiałbym się zespołu Sedan. Kupon 2 Najbardziej pewny.... Kupon 3 holenderska 2 ma dużo niespodzianek, Sparta coś za dużo ostatnio wygrywa a o dziwo u siebie jest gorsza niz na wyjazdach. Kupon 4 Najmniej pewny, postawiłeś na całą czołówkę Austri 2, może to dziwne ale Karten jest dla mnie najmniej pewny...kilka zwycięstw z rzędu może przynieśc złą passę Mimo wszystko wydaje mi się, że coś siądzie........powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 18 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 Co do Katena nie mogę się zgodzić wygrał 5 ostanich meczy granych u siebie oraz nie przegrał ani razu ze swoim przeciwnikiem, w 1 kuponie dlatego dałem ligę francuską że często remisują bo jakby dwa zespoły zremisowały to miałbym zwalone dwa kupony a tak tylko 1:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 18 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 Co do Katena nie mogę się zgodzić wygrał 5 ostanich meczy granych u siebie oraz nie przegrał ani razu ze swoim przeciwnikiem, w 1 kuponie dlatego dałem ligę francuską że często remisują bo jakby dwa zespoły zremisowały to miałbym zwalone dwa kupony a tak tylko 1:)) Jak to się mówi ,,nie kopie się leżącego" i współczuję Tobie, że nic nie weszło, chociaż czasem mógłbyś posłuchać komentarzy .......no bo je chcesz........Sedan, Sparta, Karten jak wyżej. Nie martw się jutro się odegrasz Życzę jak największych wygranych, bo cel mamy jeden............. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 pier**e>>>>NIEROBIE Nenawidze tych drużyn i samego siebie że na nich postawiłem na dodatek przegrałem 15zł w kasynie ;( ;( ;( ;( i postawiłem wczoraj jeszcze jeden kupon tzw. BESTSELLER w BETANDWIN :| : Chelsea FC - Crystal Palace 1 Manchester United - Fulham FC 1 Hertha BSC - Arminia Bielefeld 1 FC Bayern Monachium - Hansa Rostock 1 VfB Stuttgart - SC Freiburg 1 kurs- 3.19 stawka- 2zł wygrana- 6.38zł mam nadzieje że chociaż ten kupon wejdzie :? I to był mój ostatni (chyba) taki kupon , teraz będą same bezpiczne single ze stawką 5-10zł Zaczynam z kątem co mam na betandwin 30.34zł później podam typ bezpiczny, pojedynczy Mam nadzieję że to mi się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 No i mam single po 5zł Skoda Xanthi FC - Kerkyra (Corfu) 1 1.25 wygrana- 6.25zł Barnet - Farnborough Town 1 1.30 wygrana- 6.5zł FC Brugge - KSC Lokeren OV 1 1.20 wygrana- 6zł Manchester United - Fulham FC 1 1.20 wygrana- 6zł cała wygrana- 24.75zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Jednak się skusiłem:| FC Norymberga - Werder Brema X1 Raith - Falkirk 2 kurs- 1.70 stawka- 5zł wygrana- 8.5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Spoko na pewno wejdzie Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Dzięki Andrea tylko ty mnie trzymasz na duchu a typy to poprostu muszą wejść bo na koncie zostało 5.34zł :? ale jak wygrają to będzie jutro za co grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Nooo Qrwa Mać co za fatum mnie prześladuje :s: :s: :o: ;( ;( jak to nie wejdzie to zaczne srać na bukmacherów i wrzyciu się o nic nie założę :x :x System 2/4 + pewniak Polonia Warszawa - Wisła Kraków 2 Pewniak Millwall - Plymouth Argyle 1 ASK Olympiakos Volou - Apollon Smyrnis 1 CF Belenenses - SC Beira-Mar 1 Athletic Bilbao - Levante 1 stawka- 12zł ZOBACZYMY JAK BĘDZIE ALE JESTEM ZŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Arewoz kurde ale masz niefart ostatnio.Typki takie ładne i nie wchodzą.Można się wkur... i załamać ale trzeba grać dalej :mrgreen: Powodzenia chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi