Szakal_kr Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Zobaczymy co z tego bedzie ale nie widze innej możliwości aby ten kupon nie wszedł. A oto typy: HERTHA-KAISERSLAUTERN 1 FRANKFURT-ESSEN 1 SAMPDORIA-CHIEVO 1 INTER-LECCE 1 BETIS-GETAFE 1 EVERTON-BLACKBURN 1 FROLUNDA-LULEA 1 LINKOPING-SODERTALJE 1 AUGSBURG-KASSEL 1 EISBAEREN-WOLFSBURG 1 NURNBERG-HANNOVER 1 PARDUBICE-KLADNO 1 SLAVIA-LIBEREC 1 TRENCIN-ZILINA 1 Zagrałem te mecze za 5zł Przewidywana wygrana 1100zł Życze powodzenia!!! Moim zdanie a zreszta nie tylko kupon pewny ale nigdy w 100% Piszcie swoje uwagi co do tego kuponu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::DANI::.. Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Wszycho oki tylko --> moim zdaniem za duzo tego , ale oczywiscie szanse zawsze są.Zycze wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 nooo... jak dla mnie tez troche tego za duzo ale zycze powodzenia :mrgreen: i sie jeszcze zastanawiam czy Hertha czasem dzis nie zremisuje... bo oni u siebie lubia remisowac Ale szanse ze wejdzie i tak wiesze niz w totka a czy Nurnberg nie gra dzis z Dortmundem?? :mrgreen: bo Hannower gral wczoraj... no ale moze mowilmy o innej lidze :DD pozdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 z autopsji wiem ze tasiemce takei nei wchodzą..ale jak ci sie uda to powodzenia i uważałbym na ten meczyk NURNBERG-HANNOVER 1 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi