Gość BeNiTooo_P.W.P. Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 bede podawał od czasu do czasu typy ale najprawdopodobniej bez analiz bo nie chce mi sie ich pisac choc czasami zapewne bedzie mi sie chcialo ........ nie jestem jasnowidzem wiec nie gwarantuje wygranych kuponów wiec prosze zeby nie bylo do mnie pretensji jak cos nie wejdzie ..... nikt moich typow nie kaze wam grac sami decydujecie o tym .....ale bede robil wszystko co z mojej mocy by podawac same trafione typy ..... jesli wam sie nie bedzie podobal moj temat to prosze nie zasmiecac go jakimis niepotrzebnymi wpisami ..... gdyz robi sie wielkie gówno ...... a wiec zacznijmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BeNiTooo_P.W.P. Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 CAEN-LYON 2 <---- mecz prawdopodobnie odwołany kurs byl 1.95 DUISBURG-AHLEN 1 @1.45 ZVOLEN-L.MIKULAS 1 @ 1.15 SLOVAN-POPRAD 1 @1.18 BOSTON-CHARLOTTE 1 @1.2 HRBATY-VERDASCO 1 @ 1.5 REIMS-STADE CLERMONTOIS 1 @ 1.75 ako @12.08 przy ewentualnym odwolaniu meczu LYONU kurs wysoki @6.19 zagralem to w Mixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BeNiTooo_P.W.P. Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Minnesota Timberwolves (-7)- Milwaukee Bucks (+7)103-97 2 @ 1.91 BetAndWin w obecnym sezonie obydwie druzyny spotkaly sie raz wowczas Milwaukee wygralo na wlasnym parkiecie 91-86 ........ w druzynie wilków nie zagraja dzis miedzy innymi sam cassell michael olowokandi i eddie griffin ...... a wiadomo jak wielka strata jest brak podstawowego centra i rozgrywajacego ....... co prawda hudson wypielnia luke na pozycji playmakera ale to nie to samo co doswiadczony cassell .... prawdopodobne pierwsze piątki na dzisiejszy mecz Bucks - F Joe Smith, F Desmond Mason, C Dan Gadzuric, G Redd, G Maurice Williams. Timberwolves - F Kevin Garnett, F Latrell Sprewell, C Ervin Johnson, G Trenton Hassell, G Troy Hudson. Wilki w 4 ostatnich meczach wygrali tylko jedno spotkanie pokonujac na wyjezdzie z oslabione portland 91-83 ..... ulegli miedzy innymi we wlasnej hali z golden state 93-99 .... i dwie porazki na wyjezdzie z seattle 98-88 i z cliperssami 92-86 ....milwaukee natomiast po 4 meczach we wlasnej hali jada na zachód z bilansem 2-2 w ostatnich meczach ....... pokonali wysmienicie grajacych w tym sezonie Seattle 99:73 i z New Jersey 100:81 ....ulegli natomiast Toronto 102-106 ale wtedy w druzynie z kanady dzien konia mial Bosh zdobywca 27 pkt no i w ostatnim meczu ulegli super wzmocnionej druzynie z philadeplhi 111-118 gdzie super duet iverson -webber rzucili lacznie 63 pkt .......dla mnie mecz warty ryzyka na kozły a handicap 7 pkt to mozna brac w ciemno jak dla mnie ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BeNiTooo_P.W.P. Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 CAEN-LYON 2 @ 1.95 ;( :frown: 1-0 DUISBURG-AHLEN 1 @1.45 :mrgreen: 1-0 ZVOLEN-L.MIKULAS 1 @ 1.15 :mrgreen: 4-1 SLOVAN-POPRAD 1 @1.18 :mrgreen: 4-3 BOSTON-CHARLOTTE 1 @1.2 :mrgreen: 104-84 HRBATY-VERDASCO 1 @ 1.5 :mrgreen: 3-1 REIMS-STADE CLERMONTOIS 1 @ 1.75 :mrgreen: 87-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi