Fenix Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 Dla grających w profku polecam system ,,57,,. Obejmuje 6 spotkań ( lub jak kto woli 6 bloków spotkań ) ułożonych w 57 zakładów - wszystkie możliwe kombinacje 2,3,4,5 i 6 drogowe. Proponuję jednak grać nie pojedynczymi spotkaniami lecz blokami mającymi AKO około 3,2 ( optymalne ). Kalkulacja : stawka podstawowa 1 zł - koszt zakładu 57 zł AKO bloku 3,2 Podatek 10% 0,1,2 trafienia - 57 zł w plecy 3 trafienia - zwrot 4 trafienia - zysk 210 zł 5 trafień - zysk 1100 zł 6 trafień - zysk 4860 zł AKO 3,2 proponuję uzbierać z Waszych pewniaków ale granych ze wsparciem czyli z 1x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal_pl Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 bardzo ciekawy system A sluchaj jak Tobie z tym wychodzi? wygrywasz? Prawdę mówięc... jeszcze nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_androlo Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 dobry system trzeba trafic 50% meczy i jest oki ciekawe jak w praktyce to wychodzi grales to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_androlo Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 a dlaczego w profku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 bo w profku można grać blokami - nie lubię dużo pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 neo - wersja skrócona ,,26,, do grania w Proflu z AKO na bloku 3,2 koszt 26 zł podatek 10% Trafione 0,1 bloków - w plecy 26 trafione 2 w plecy 16 trafione 3 bloki zysk 31 trafione 4 bloki zysk 241 trafione 5 bloków zysk 1130 idealne do grania spotkań 7z9 z wsparciem + mecze z puli typerra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 dzieki Fenix O to wlasnie mi chodzilo. Tylko mam jeszcze jedna prosbe, moglbys rozpisac kupony jak by to wygladalo w innym buku?? Bo jak narazie w Policach nie ma profka (choc powstaje). Zamierzam tak zagrac w expie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Bloki oznaczam A B C D E AB AC AD AE BC BD BE CD CE DE ABC ABD ABE ACD ACE ADE BCD BCE BDE CDE ABCD ABCE ABDE ACDE BCDE ABCDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 14 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 typów meczy to chyba 5, nie? tylko jaki kurs musi być co namniej na jeden typ przy grze np. w betandwin? To sa bloki, czyli w jednym bloku mozesz miec nawet 10 typow (ale po co??). A pozatym wszytsko jest napisane przez Fenixa kilka postow wyzej. Czyzby problem z czytanie ze zrozumieniem?? //neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 Widzę że jest zapotrzebowanie więc zrobię temat o systemach skróconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gremlin Napisano 15 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Widzę że jest zapotrzebowanie więc zrobię temat o systemach skróconych spraw Panie aby Ci sie chcialo,czekam na te systemy skrocne daj je jak najszybciej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrr999 Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 witam jestem nowy i zawsze gralem normalnie bez zadnych systemow ale teraz bym chcial sprubowac zagrac tak wydaje mi sie system ciekawy ale mam problem mogby mi ktos rozpisac jak to ma wygladac zeby kasierce podac i zeby iwedziala o co chodzi (jak ma wygladac kartka ktora deje ) bym byl wdzieczny za rozpisanie i wytlumaczenie o co chodzi z tymi blokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi