Bajerok Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Pozostaje oczekiwanie na Panathinaikos. Zaraz podam typki na weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 18.90 PLN Costa Albert - Verdasco 2 Puerta - Clement 1 :mrgreen: stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 20.00 PLN Bayern München - Borussia M'gladbach 1 :mrgreen: Chelsea - Birmingham 1 AC Milan - Brescia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Ale klapa, Verdasco miał dobry start 7-6, a później szkoda gadać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Cinek Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Ale klapa, Verdasco miał dobry start 7-6, a później szkoda gadać ;( aj szkoda gadać tak liczyłem na wygraną Vardasco, miał szansę w drugim secie bo już w pierwszym gemie miał przełamanie a poźniej przy swoim podaniu zamiast wygrywać 4:2 dał doprowadzić do remisu 3:3 i od tego momentu grał (patrząc po statystykach) FATALNIE. Przez niego kaska przeszła mi koło nosa (miałem identyczny kuponik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 STATYSTYKI trafność Ilość typów= 100 Trafione= 70 Nie trafione= 30 Skuteczność= 70% stan konta= -61,68 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Po fatalnym weekendzie, wystosowałem jeszcze jeden kuponik na niedziele. stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 20.00 PLN Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa 2 Malutkie uzasadnienie typu, Włókniarz bedzie w tym sezonie walczyć o mistrzostwo, wieć będzie starał się popełnaić jaknajmniej błędów, a pozatem Włókniarz ma lepszy team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Jeszcze uzupełnienie uzasadnienie, składy: Złomrex Włókniarz Częstochowa Obcokrajowcy Ryan Sullivan Seniorzy Rune Holta Grzegorz Walasek Sebastian Ułamek Sławomir Drabik Juniorzy Kamil Łyko Daniel Surowaniec Mateusz Szczepaniak BTŻ Budlex Polonia Bydgoszcz Obcokrajowcy Andreas Jonsson Seniorzy Jacek Krzyżaniak Piotr Protasiewicz (2 lata) Michał Robacki Robert Sawina Juniorzy Krzysztof Buczkowski (2 lata) Marek Cieślewicz Krystian Klecha Marcin Jędrzejewski Marcin Mazur Dariusz Pieprzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Po fatalnym weekendzie, wystosowałem jeszcze jeden kuponik na niedziele. stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 20.00 PLN Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa 2 Malutkie uzasadnienie typu, Włókniarz bedzie w tym sezonie walczyć o mistrzostwo, wieć będzie starał się popełnaić jaknajmniej błędów, a pozatem Włókniarz ma lepszy team bardzo dobry typ ja to zagrłem za 200 zł to jest pewniak (o ile śedzia wszystkiego nie zepsuje i nie odwola meczu ) jednak w koncówce nie dali rady może gdyby nie wypadek Ułamka wygrali by to odpuścili totalnie koncówkę meczu, jak tak będa zawalać mecze to nawet z takim składem nic nie zdziałają dobra ja lece na ROW oglądać piękne zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 Bajerok nie zapomnij kuponiku doliczyć z meczem Łęczna-Polonia za 12zł. Czyli odejmij sobie jeszcze tą kasę i będzie spoko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 Bajerok napisał/a:Po fatalnym weekendzie, wystosowałem jeszcze jeden kuponik na niedziele. stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 20.00 PLN Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa 2 Malutkie uzasadnienie typu, Włókniarz bedzie w tym sezonie walczyć o mistrzostwo, wieć będzie starał się popełnaić jaknajmniej błędów, a pozatem Włókniarz ma lepszy team bardzo dobry typ ja to zagrłem za 200 zł to jest pewniak (o ile śedzia wszystkiego nie zepsuje i nie odwola meczu ) jednak w koncówce nie dali rady może gdyby nie wypadek Ułamka wygrali by to odpuścili totalnie koncówkę meczu, jak tak będa zawalać mecze to nawet z takim składem nic nie zdziałają dobra ja lece na ROW oglądać piękne zwycięstwo No i niestety Włókniarz przegrał, ale odbiłem to sobie na wczorajszym meczu Unii Tarnów, postawiłem że Rickardsson będzie miał wiecej niż 11,5pkt a miał 14 pkt . Co do Włókniarza gdyby nie wypadek Ułamka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 STATYSTYKI trafność Ilość typów= 105 Trafione= 74 Nie trafione= 31 Skuteczność= 70,5% stan konta= -39,08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 Kupon 36 stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 45.80 PLN Juventus FC - Lecce 1 :mrgreen: Borussia Dortmund - Bielefeld 1 VfL Wolfsburg - 1.FC Nürnberg 1x AS Roma - Reggina 1 FC Porto - Vitoria Setúbal 1 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 Kupon 37 system: Trixie stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 30.15 PLN 6.40 Hannover 96 - Bayern München 2 :mrgreen: Schalke 04 - Hamburger SV 1 Levante - Real Madrid 2 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Kupon 38 stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 16.50 PLN Unia Tarnów - ZKZ Zielona Góra (Tony Richardsson (Unia T) - Over/Under Points) typ Poniżej 12.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 STATYSTYKI 8) trafność Ilość typów= 114 Trafione= 79 Nie trafione= 35 Skuteczność= 69,3% stan konta= -46,18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Kupon 39 stawka : 50.00 PLN możliwa wygrana: 122.50 PLN Le Havre - Troyes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi