citek Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Taka moja skletka na sobote prosze o komentarze w sprawie kuponu Manch.Utd. – Portsmouth 1 Numancia – Barcelona 2 La Coruna - Real M. 2 Freiburg – Bayern 2 Hibernian (1) - St.Mirren (2) 1 Fenerbahce – Sebat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 HEhe widać że stawiasz typowo na pewniaki a zapewniam Ci nie ma pewniaków i drużyny z LM nie koniecznie muszą grać o zwycięstwo np Real cięzki mecz na wyjeździe z defensywnie grającą La Coruną nie wiem czy będą chcieli za wszelką cene wygrać tak samo Barca ma cięzki mecz we środe pomyśl i pisz kurs meczy to sie przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 25 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 HEhe widać że stawiasz typowo na pewniaki a zapewniam Ci nie ma pewniaków i drużyny z LM nie koniecznie muszą grać o zwycięstwo np Real cięzki mecz na wyjeździe z defensywnie grającą La Coruną nie wiem czy będą chcieli za wszelką cene wygrać tak samo Barca ma cięzki mecz we środe pomyśl i pisz kurs meczy to sie przydaje hmnn... ja rozumuje troche inaczej tzn tak, że i Real i Barca grają jeszcze o mistrzostwo kraju i raczej żadna z tych drużyn nie może pozwolić sobie na potknięcie :> bo inaczej straci szansę na tytuł btw. co do kursów masz rację- zaraz uzupełnie... ______________________________________________________________________________ edit: Manch.Utd. – Portsmouth 1 (1.25) Numancia – Barcelona 2 (1.45) La Coruna - Real M. 2 (2.20) Freiburg – Bayern 2 (1.55) Hibernian (1) - St.Mirren (2) 1 (1.30) Fenerbahce – Sebat 1 (1.12) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Manch.Utd. – Portsmouth 1 :DD Numancia – Barcelona 2 :evil: La Coruna - Real M. 2 :evil: Freiburg – Bayern 2 :DD Hibernian (1) - St.Mirren (2) 1 :DD Fenerbahce – Sebat 1 ?? Kupon poszedł się... kochać 1:0 dla buka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Brawo dla Wyska za wyczucie Realu i Barcy :mrgreen: Citek powodzenia nastepnym razem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Brawo dla Wyska za wyczucie Realu i Barcy :mrgreen: Citek powodzenia nastepnym razem!!!! taa... waciak miał rację Real i Barca suxx przyjdzie ten piękny dzień że buk bedzie płakał, że w nim zagrałem... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Niestety nie uciulalem ani grosza na środe... a można było się wzbogadzić... jednak podam swoje typy, na które postawiłbym jakbym miał hajs... Nottingham - Tottenham 2 Albi - Sochaux 2 Lille - Grenoble 1 Boulogne - Nantes 2 Freiburg - Bayern 2 Den Haag - Ajax 2 Celtic - FC Dundee 1 Hearts - Rangers 2 Villarreal - Mallorca 1 Real M. (strz./nie strz.) 1 *Jeśli okaże się, że wszystko weszło, a ja na to nie postawilem... bede zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 Typy wydają się spoko.Tylko ja bym w dwóch pierwszych meczach dostawił po x :mrgreen: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 wyniki... Nottingham - Tottenham 2 Albi - Sochaux 2 Lille - Grenoble 1 :evil: Boulogne - Nantes 2 ?? wlaśnie, ile tu było :>? Freiburg - Bayern 2 Den Haag - Ajax 2 Celtic - FC Dundee 1 Hearts - Rangers 2 Villarreal - Mallorca 1 Real M. (strz./nie strz.) 1 Jaki widać zezowate szczęście... po raz N z rzędu nie wszedłmi tylko jeden mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekpb Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 wyniki... Nottingham - Tottenham 2 Albi - Sochaux 2 Lille - Grenoble 1 :evil: Boulogne - Nantes 2 ?? wlaśnie, ile tu było :>? Freiburg - Bayern 2 Den Haag - Ajax 2 Celtic - FC Dundee 1 Hearts - Rangers 2 Villarreal - Mallorca 1 Real M. (strz./nie strz.) 1 Jaki widać zezowate szczęście... po raz N z rzędu nie wszedłmi tylko jeden mecz Tamten mecz został przełożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 5 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 typy na niedziele niektóre są dość odważne i bede miał szczeście jak wejdą... zobaczymy jak to bedzie... Rapid - Salzburg 1 St.Etienne - Marsylia 2x PAOK - Olympiakos 2 Betis - Getafe 1' Numancia - Villarreal 2 Ajax - Alkmaar 1x Belenenses - Sporting L. 2 Hibernian - Celtic 2 Udinese - Bologna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citek Napisano 6 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Rapid - Salzburg 1 przełożony... St.Etienne - Marsylia 2x (jak pisze tego posta to jest 1:0 dla St. Erienne... licze że wejdzie... ) nie weszło :evil: PAOK - Olympiakos 2 :evil: Betis - Getafe 1 :evil: Numancia - Villarreal 2 :evil: Ajax - Alkmaar 1x przełożony... Belenenses - Sporting L. 2 :evil: Hibernian - Celtic 2 Udinese - Bologna 1 :evil: Takich 'zabójczych' typów dawno nie miałem... wszystko :evil: not good :evil: 1 na 9 trafiony... tragicznie ;o :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi