Gość mentos1910 Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 Wczoraj zagralem pierwszy raz w STSie i wygrałem ! oto i moje typy na jutro prosze o ocene i ewentualne korekty: Kupon 1 25.02.05(piatek) 1. Mons - Andrelecht 2 (1.60) 2. St.Liege - Genk 1 (2.10) 3.Guegnon - Brest 1 (1.95) 4. Nancy - Laval 1 (1.65) 5. Appeldorn - Emmen 1 (1.60) 3zl wygrana: 46.70zl Kupon 2 26.02.05(sobota) 1. Southampton - Arsenal 2 (1.60) 2. Tottenham - Fulham 1 (1.80) 3. Bordeaux - Caen 1 (1.60) 4. Nice - Monaco 2 (2.20) 5. Deportivo - Real Madryt 2 (2.20) 2zl wygrana: 40.10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gofer100 Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 I kupon standard liege + Genk raczej trudno bo ostatnio genk wygrało i jest na fali. W meczu arsenal na dwójkę też moze być różnie w środę dostali 3:1 . Real powinnien wygrać ale teżczasami w lidze ma wpady. Jeśli ci wejdzie to ggratulacje:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 W meczu arsenal na dwójkę też moze być różnie w środę dostali 3:1 nie no jak dla mnie to bedzie 2 bo wlasnie musza pokazac teraz chlopaki z Arsenalu ze jednak w pile grac umieja a So'ton to niejest zadna potega. Wiec ja tez stawiam 2;) Real powinnien wygrać ale teżczasami w lidze ma wpady no i w ostatniej kolejce mial wpade, wiec teraz juz powinno pojsc gladko bo przegrac drugi mecz pod rzad to oni raczej nie maja w planach :mrgreen: mimo ze deportivo nie jest bez szans ja stawiam tez 2. Natomiast co do Genk to sie w pelni zgadzam jak dla mnie to bedzie 2 pozdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mentos1910 Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 mysle dokładnie jak kolega wyżej.Aresenal po meczu z Bayernem musi sie zrehabilitować. To samo Real po ligowej wpadce z Sevillą chyba Co do Anderlechtu to taki typowy na farta na podbicie kuponu zreszta 2/3zł to nawet nie szkoda, a jak sie wygra to dobrze a jak nie to trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaban Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Ja bym sie obawial w pierwszym kuponie anderlechtu, wydaje mi sie ze bedzie X Co do Genku to 2 tygodnie temu dałem na nich remis i ten mecz odwołali teraz tez bym dał X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilozo_OKS Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Nie ma co grać na Real... jak i na inne drużyny co grały w pucharach w weekend... Real przegra z Deportivo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi