RYDZIU Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Ukraina na mistrza !! !! zaskoczyła mnie totalnie :evil: , ale nie tylko ona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 Piszę z przekory, chociaż żałuję waszych qponów: Izrael-Francja 1:1. A nie mówiłem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 31 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 hehe... no niech Ci bedzie... ale ja za to mialem racje co do Ukrainy :DD ogolnie tragedia wczoraj byla z wynikami... :? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 31 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 jako ze kaske na jakies powazne granie bede mial dopiero jutro i nie zdaze przelac na konto zeby doszlo przed weekendem to w ten weekend mam krotka przerwe... :? choc nie zupelnie :DD troche pokombinowalem i postanowilem puscic takie oto MEGA LOS BANDITOS NA WEEKEND: Clermont - Nancy x2 1.27 :mrgreen: Helmond - Emmen 1 1.40 :mrgreen: Sparta R. - Eindhoven 1 1.30 :mrgreen: Guimaraes - Rio Ave 1x 1.19 :mrgreen: Arsenal - Norwich 1 1.22 :mrgreen: Manch.Utd. - Blackburn 1 1.30 Southampton - Chelsea x2 1.10 :mrgreen: Stoke - Rotherham 1 1.55 Luton - Blackpool 1 1.55 :mrgreen: Swansea - Cambridge 1 1.45 :mrgreen: Pasching - Bregenz 1 1.25 :mrgreen: Auxerre - Nantes 1x 1.11 :mrgreen: Ajaccio - Monaco x2 1.25 Lille - Istres 1 1.50 :mrgreen: Villarreal - Bilbao 1 1.75 :mrgreen: PSV - Utrecht 1 1.25 :mrgreen: Rostock - Mainz 1x 1.22 :mrgreen: Schalke - Nuernberg 1 1.40 :mrgreen: Wolfsburg - Bayern x2 1.17 :mrgreen: Celtic - Hearts 1 1.20 Hibernian - Dundee Utd. 1 1.50 :mrgreen: Basel - Aarau 1 1.30 :mrgreen: Fenerbahce - Gaziantep 1 1.22 :mrgreen: Fiorentina - Juventus x2 1.14 kurs 1.00 - odwolane Milan - Brescia 1 1.22 kurs 1.00 - odwolane Leczna - Wisla K. 2 1.40 - odwolane Marsylia - PSG 1 1.80 Levante - La Coruna x2 1.33 :mrgreen: Sevilla - Numancia 1 1.45 :mrgreen: Albacete - Real M. 2 1.70 :mrgreen: Feyenoord - Alkmaar x2 1.64 Udinese - Roma 1 1.85 kurs 1.00 - odwolane AKO: :DD 7279 :DD stawka 2,- ewk: :DD 13'103 PLN :DD hehe... chcialbym tylko zeby go nie wyje juz w piatek bo nie bedzie zabawy pozdr i owocnego grania w weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 Stary jak Ci wejdzie ten kuponik to zrobie sobie kolejną dziarę ale z Twoim imieniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja pierdykam,ale w sumie wszystko jest możliwe :mrgreen: I tak sobie myślę z drugiej strony,że 2 zł to nie majątek i co weekend można takiego bandziora zaiwanić i może raz w roku siądzie coś takiego :mrgreen: Pozdro i mega powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 Ja pier stary. Jak będą zawody na THE BEST OF BANDITOS GIGANTOS to masz mój głos na bank. A jak ci to wejdzie to jesteś królem typerów wszechczasów. :mrgreen: Ja nawet nie wiedziałem że można na taki kupon wpaść. Szacunek dla Ciebie i WIELKIE POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 I tak sobie myślę z drugiej strony,że 2 zł to nie majątek i co weekend można takiego bandziora zaiwanić i może raz w roku siądzie coś takiego Pozdro i mega powodzenia!! no ja wlasnie tez wychodze z zalozenia ze te 2 zl to nie majatek i mam zamiar w najblizszym czasie sprobowac pograc po jednym takim kuponie w weekend :DD tyle ze ten jest taki na probe a nastepnym razem bedzie juz wiecej podporek... tylko ze jak juz ma nie wejsc to przez kilka meczy bo jak taki kupon sie zwali jednym meczem to chyba sie ostro wkur POZDRO4ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 jest kaska na koncie w B-a-H wiec mozna sobie w ten weekend jakos pograc na poczatek taki maly JAK ZMYEKLE RYZYKOWNY kupon na dzis Kupon 1. Aue - Cottbus 1 1,80 :mrgreen: St. Pauli - Dortmund (A) 1 1,75 Southend U. - Bristol Rovers 1 1,55 :mrgreen: Ried - Kapfenberg 1 1,85 :mrgreen: Clermont Foot - AS Nancy 2 2,30 Sparta Rotterdam - FC Eindhoven 1 1,25 :mrgreen: Helmond Sport - Emmen 1 1,35 :mrgreen: AKO: 35,06 stawka: 5,00 PLN ewk: 175,29 PLN no i poszlo sie je ac i co ?? jak wam sie podoba ?? hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 widze, że wszyscy jadą na Sparta Rotterdam - FC Eindhoven 1 1,25 Helmond Sport - Emmen 1 1,35 ja nie mogę bo w expekcie tego nie ma.. ale żeby jakiejś niespodzianki nie było miejmy nadzieje, że będzie dobrze 8) powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 fajne wyniki dzisaj byly musze przyznac... jak ktos nie przegina z ryzykiem jak ja to mogl sciagnac dzis niezla kaske :DD mi przed chwila wpadla do kieszonki dyszka i postanowilem ze wydam ja jutro w STS... tak wiec wymyslilem 2 nastepujace kuponiki weekendowe... sa to typy oczywiste a kupony sa ryzokowne tylko przez to ze typuje duza ilosc zdarzen :? ale co ja na to poradze ze tak wlasnie lubie! :DD hehe... a wiec tak: //---->> jednak puscilem inaczej i zagralem tylko jeden nastepujacy kupon: Kupon 2.+Kupon 3. =Kupon 2.5 Arsenal - Norwich 1 1.22 :mrgreen: Manch.Utd. - Blackburn 1 1.30 Southampton - Chelsea x2 1.10 Luton - Blackpool 1 1.55 :mrgreen: Pasching - Bregenz 1 1.25 Villarreal - Bilbao 1X 1.11 PSV - Utrecht 1 1.25 Schalke - Nuernberg 1 1.40 :mrgreen: Wolfsburg - Bayern x2 1.17 :mrgreen: Hibernian - Dundee Utd. 1 1.50 :mrgreen: Fenerbahce - Gaziantep 1 1.22 Leczna - Wisla K. 2 1.40 Atl. Madrit - Mallorca 1 1.50 Albacete - Real M. X2 1.11 AKO: 32,77 Stawka: 10,- Wygrana: 294.95 (ewentualna :DD ) //-----> byly jeszcze mecze ligi wloskiej ale je pomijam bo ida po kursie 1.00 - przelozone to tyle jesli chodzi o STS... oprocz tego skombinuje jutro jakies kuponiki u mojego buczka internetowego jesli do powyzszych kuponow macie jakies zastrzezenia to bardzo prosze o komentarze bo do jutra jest jeszcze czas na zmiany... pozdr i powodzenia... czuje ze ten weekend bedzie git panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 co do weekendu się zgodze w końcu musi nadejść jakiś wypaśny ... a odnośnie kuponów: San Sebastian - Osasuna 1 1.80 - oj różnie może być według mnie 1x2, a jak już chcesz stawiać to 1x Wolfsburg - Bayern x2 1.17 - podobnie, ale meczyk raczej wejdzie Fiorentina - Juventus x2 1.14 - nie wiem, ale coś mi mówi, że za taką stawkę to niepotrzebne ryzyko.. boje się tej Fiorentiny Juve może sie nie przemęczać, w końcu są po eliminacjach i przed Ligą Mistrzów.. Marsylia - PSG 1x 1.13 - liga francuska.. a to mówi samo za siebie.. Ajaccio - Monaco x2 1.25 - podobnie jak Marsylia.. Albacete - Real M. 2 1.70 - oni są ciency.. może być: 1x2 Udinese - Roma 1 1.85 - ja zagrałem z podpórką, ale tak chyba też wejdzie pozdrawiam i powodzenia !! !! !! :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 thx Rydziu... jeszcze to przeanalizuje ale chyba zagram tak jak mam hehe... nie chce zapeszac ale moj mega bandziorek weekendowy narazie wchodzi jak w malso..... :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 a wiec tak... na meczyki ktore odbuwaja sie do 18 mam narazie taki kuponik... Kupon 4. Schalke 04 - Nürnberg 1 1,35 :mrgreen: Arsenal - Norwich 1 1,20 :mrgreen: Stoke City - Rotherham 1 1,50 Manchester United - Blackburn 1 1,25 Luton Town - Blackpool 1 1,50 :mrgreen: Hibernian - Dundee United 1 1,50 :mrgreen: AKO: 6,81 stawka: 5 ewk: 34,05 mysle ze kuponik fajny szanse duze, ale jako ze nie mam farta gram za mala stawke bo napewno ktorys z tych pewniakow zawiedzie :? pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 moj typ na singielek dzisiejszego dnia to: Kupon 5. Liverpool - Bolton result 0:0 ( w 86 min. i 1:0 ) AKO: 7 stawka: 5,- ewk: 35,- jak wiadomo ryzyko przy takich kuponach jest duze ale ja postanowilem pyknac cos takiego bo ma przeczucie a poza tym: 1. Liverpool nie ma na ten mecz napastnikow ( kontuzjowani sa Djibril Cisse, Fernando Morientes, Florent Sinama Pongolle i Neil Mellor. Zdrowy jest tylko Milan Baros, ale Czech w meczu z Evertonem ujrzał czerwoną kartkę i za karę nie wystąpi w trzech najbliższych meczach) 2. ze zgrupowania wraca Dudek w niezlej dyspozycji i podbudowany niepuszczeniem gola w meczach reprezentacji... 3. obie druzyny jesli remisuja to najczesciej bezbramkowo a tu najbardziej prawdopodobny jest remis... 4. Liverpool gra w LM w tym tygodniu i musi oszczedzac sily... 5. no bo raz moglbym miec farta :DD ja zaryzykowalem ale nikomu nie polecam takiego kuponu wg. mnie pewny jest under 2.5 i remis choc z tym juz moze byc roznie... zobaczymy co z tego wyjdzie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 slyszeliscie ?? w ten weekend ze wzgledu na papieza odwolano kolejke SERIE A... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Cos takiego jeszcze wypocilem... Kupon 6. Arsenal - Norwich 1 1,20 :mrgreen: Pasching - Bregenz 1 1,20 :mrgreen: Swansea City - Cambridge United 1 1,45 :mrgreen: Real Sociedad - Osasuna 1 1,75 :mrgreen: PSV Eindhoven - Utrecht 1 1,20 :mrgreen: FC Basel - Aarau 1 1,25 :mrgreen: Fenerbahce - Gaziantepspor 1 1,20 :mrgreen: AKO: 6.58 Stawka: 10,00 PLN max. Wypłata: 65,78 PLN Kupon 7. taki mimo wszystko ryzykowny... Southampton - Chelsea 2 1,50 :mrgreen: Wolfsburg - Bayern München 2 1,80 :mrgreen: Werder Bremen - VfB Stuttgart 1 1,70 AKO: 4.59 stawka: 5,- ewk: 22.95,- a oprocz tego przez to odwolanie meczy wloskiej ligi polecialo mi ostro ako wszystkich poprzednich kuponikow w ktorych gralem serie A... ale jakos nawet mi nie jest smutno z tego powodu... jesli to pomoze papiezowi to moga mi dzis wszystkie kupony nie wejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 tak se pomyslalem ze kur ch z tymi wynikami dzisiejszymi... wiedzialem ze trzeba sie wytrzegac Celtica dzis dlatego skutecznie go z kuponow wyeliminowalem... :DD ale np. taki Stoke, Hybernian i ManU to ja nie wiem co odwalaja... Mozna bylo dzis ladny kupon zmontowac jakby ktos mial odwaga zagrac na Stutgart, Bayern i Hanse... ale ja dalem ciala i ulozylem beznadziejne kupony... dobra... ale teraz sie odgrywam... :DD ///i jeszcze co za ku niefart z tym Liverpoolem... :? Kupon 8. (niby mega oczywisty :DD) Pasching - Bregenz 1 1,20 :mrgreen: PSV Eindhoven - Utrecht 1 1,20 :mrgreen: FC Basel - Aarau 1 1,25 :mrgreen: Fenerbahce - Gaziantepspor 1 1,20 :mrgreen: Stawka: 10,00 PLN max. Wypłata: 21,60 PLN A OD PONIEDZIALKU PROWADZE STATYSTYKI !! !! !! zyby nie bylo nudno pozdr zaraz kolejne kupony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Kupon 8. ryzykowny.............. Ajaccio - Monaco 2 2,20 Southampton - Chelsea 2 1,50 :mrgreen: Villareal - Bilbao 1 1,80 :mrgreen: Zaglebie Lubin - Legia Warschau 2 1,90 Stawka: 5,00 PLN max. Wypłata: 56,43 PLN Kupon 9. troche mniej....... Real Sociedad - Osasuna 1 1,75 :mrgreen: Groclin Dyskobolia - Wisla Plock 1 1,40 Pasching - Bregenz 1 1,20 :mrgreen: Southampton - Chelsea 2 1,50 :mrgreen: Stawka: 5,00 PLN max. Wypłata: 22,05 PLN i to juz definitywny koniec na dzisaj... mam nadzieje ze cokolwiek wejdzie choc sie na to nie zanosi :? eeeeeetam... najwyzej jutro sie odegram pozdr i wiecej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Na jutro proponuje F1 połączyć z jakimiś 2 meczykami ja tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 ja zarzucisz jakies pewniaczki z F1 to sproboje bo ja sie na tym nie znam i musze najpierw troche oblookac... a widzieliscie co Lille wyprawia ?? normalnie pogrom... a sie tego meczyku obawialem... w ogole jakas przeje sobota... wynika z ksiezyca... :? najbardziej to mnie dobil ten liverpool... juz sie zajaralem ze wynik trafilem a tu 4 minuty przed koncem patalachy strzelily... dobrze ze juz niedlugo im to Juve dokopie dzis gram jeszcze jednak dla rozrywki ostatnie dwa kuponiki... ktore puscilem przed kolacja :DD Kupon 11. (singielek) Boavista Porto - Sporting Lissabon 1 2,45 Stawka: 5,- ewk: 12,25,- Kupon 12. Villareal - Bilbao 1 1,80 :mrgreen: FC Basel - Aarau 1 1,25 :mrgreen: AKO: 2,25 Stawka: 5,- ewk: 11.25,- bo ja juz tak mam ze gram az wygram... :DD :DD :DD albo strace kase cala jak to juz nieraz bywalo :DD no zobaczymy... pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 jaka beka... jednak weszly mi kuponiki 6. i 8. :D jupi... taka beznadziejna sobota a ja przynajmniej nie jestem stratny... a bylem zalamany bo Basel przegrywalo do przerwy juz 0:2 i myslalem ze ostro bedzie w plecy :DD a tu taka mila niespodzianka i 4:2 :DD pozdr wszytkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 Statystyki z wczoraj: Kupony (trafione/grane): 3/10 Kaska wlozona: 65 PLN Kaska wygrana: 99,08 PLN na czysto: + 34,08 (coz za wielki zysk :DD ) Dzis razo wstalem i takie cos zagralem... Kupon 13. Fulham - Portsmouth 1 1,95 :mrgreen: Marseille - Paris SG 1 1,80 Atletico Madrid - Mallorca 1 1,45 :mrgreen: Albacete - Real Madrid 2 1,70 :mrgreen: Trabzonspor - Ankaraspor 1 1,25 tak to jest z pewniakami !! :shock: AKO: 10,81 Stawka: 5,89 PLN max. Wypłata: 63,70 PLN Kupon 14. Dortmund - Hertha BSC X 3,20 bylo blisko (2:1) stawka: 5 PLN ewk: 16 PLN Kupon 15. Gladbach - Bochum 1 1,75 (samoboj Gladbachu w 90 minucie !! ) :shock: Santander - Espanyol Barcelona 1 2,10 po prostu zly typ :? FC Sevilla - Numancia 1 1,40 :mrgreen: AKO: 5,146 stawka: 5,- ewk: 25,73,- Kupon 16. Feyenoord - Alkmaar 2 3,45 tym razem ryzyko sie nie oplacilo :? stawka: 5,- ewk: 17,25,- i to tyle jesli chodzi o granie dzisaj pozdrawiam wszystkich i zycze wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 3 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 przyjemne typy pożyczyłem sobie co nie co, gdzie szło podparłem i liczę na to, że wejdzie, bo moje mnie ostatnio zawodzą pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 3 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 alkmaar nie da rady solidnemu feyenordowi, ja bym stawial 1x bochum walczy o utrzymanie w lidze, ostatnio rozgromila wolfsburg, teraz dalbym x2 (ale sie boje;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 nie ukrywam ze typ na alkmaar jest co nieco ryzykowny no ale o to tu chodzi... To jest dobra druzyna i mysle ze sa w stanie przerwac ta passe zwyciestw Feyenordu... ale oczywiscie nie musza tago zrobic... ale w ogole ni kumam tego Trabzonsporu... :? Od dziewiatej minuty gra z przewaga zawodnika i przegrywa 0:2 o CO TU W OGOLE CHODZI ?? :? szykuje sie kolejny dzien porazek... zaraz bede musial puscic nowy kuponik cos czuje :? pozdr... i sory Rydziu jesli pusciles ten moj kupon ale skad jak ku mialem wiedziec ze te paly z Trabzonu takie cos odwala... wczoraj Basel przegrywal 0:2 i wyszedl na 4:2... a dwa razy taki fart mi sie chyba nie powtorzy wiec pewnie juz kupon do smieci... bochum walczy o utrzymanie w lidze, ostatnio rozgromila wolfsburg, teraz dalbym x2 (ale sie boje;) ) no ja sie zgodze ze walczy... ale to ze ktos o cos walczy nie znaczy ze zawsze mu sie to udaje hehe... no ale zobaczymy... wole takie meczyki niz takie po kursie 1.20 jak Trabzonu ktore potem rozpiep caly kupon :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 nie chce mi sie obstawiac pewniekow bo jak widac konczy sie to tragicznie... :? dlatego tez ostatni kuponik na dzis jest ryzykowny ale ni bez szans... oto on: Kupon 17. 1860 München - FC Köln 1 2,25 (0:0) Fulham - Portsmouth 1 1,95 :mrgreen: Marseille - Paris SG 1 1,80 Atletico Madrid - Mallorca 1 1,45 :mrgreen: Albacete - Real Madrid 2 1,70 :mrgreen: AKO: 19,47 Stawka: 5,00 PLN max. Wypłata: 97,34 PLN a od dzis trzymam sie juz kurczowo zasad o ktorych wspominalem kiedys ale czasem nie udawalo mi sie ich przestrzegac... a mianowicie: 1. Nie typuje ligi greckiej (chyba ze na Under 2.5) :DD 2. Nie typuje ligi tureckiej 3. Nie typuje ligi selgijskiej 4. Nie typuje ligi szwajcarskiej reszta ujdzie bo np. nie wiem co macie do ligi francuskiej... przeciez ona jest calkiem fajowa i przewidywalna :DD (np. wczorajsze 8:0 Lille bylo bardzo do przewidzenia) :DD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 ja pier nic nie wchodzi jak patrze na tego livescora... :? ale mam to gdzies... i tak musze zaczac sie uczyc i skonczyc z tym graniem :? Dlatego postanowilem ze wyczyszcze dzis konto w B-a-H i zagaram za wszystko... wyszly mi z tego jeszcze wiec takie kuponki... Kupon 18. 3 z 4 //------> i sa 3 z 4 tyle ze nietrafione :DD :DD :DD Santander - Espanyol Barcelona 1 2,10 Albacete - Real Madrid 2 1,70 :mrgreen: Marseille - Paris SG 1 1,80 1860 München - FC Köln 1 2,25 Stawka: 20 PLN Wyplata Max: 149,24 PLN Kupon 19. Albacete - Real Madrid 2 1,70 :mrgreen: Stawka: 10 PLN ewk: 17 PLN Kupon 20. i juz napewno ostatni FC Sevilla - Numancia 1 1,40 :mrgreen: Atletico Madrid - Mallorca 1 1,45 :mrgreen: FC Porto - Gil Vicente 1 1,25 :mrgreen: AKO 2,54 Stawka: 10 PLN ewk: 25,38 PLN Moze sie costam zwroci ale i tak mam w to juz wyje .... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 Statystyki po tym dziwnym weekendzie... Kupony (trafione/grane): 5/20 25% Kaska wlozona: 130,89 PLN Kaska wygrana: 141,46 PLN na czysto: + 10,57 (coz za wielki zysk :DD ) coraz mniej mam motywacji zeby je prowadzic... :? Na poniedzialek oferta zakladow skromna ale udalo mi sie wybrac cos ciekawego... To cos to nastepujacy jedyny kuponik jaki dzis gram... Kupon 21. Trier - Duisburg 2 2,30 patalachy Slavia Prag - Jablonec ( HandiCap 0:1) 2 2,00 :mrgreen: AKO: 4.60 Stawka: 12,38 PLN max. Wypłata: 56,95 PLN Wydaje mi sie ze kupon calkeim calkiem a i AKO niczego sobie !! Duisburg po wygranej wroci na 1 miejsce w tabeli wiec mysle ze sie chlopaki postaraja... Slavia ostatnio cieniuje a Jabloniec stac conajmniej na remis choc w tym meczu moze stac sie wszystko... ale jakby nie patrzec jest to tzw. 'podwojna szansa' - nie wazne czy X czy 2 i tak do przodu a kurs calkiem fajowy a Slavia jest obecnie chyba za cienka zeby wygrac... polecam wszystkim ten kuponik ale of kors NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC... :DD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 3 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 bardzo mi się spodobał i chyba takiego puszcze pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 thx za slowa uznania dla mojego kuponu powiem szczerze ze jak on nie wejdzie to ja juz nie wiem jak mozna cokolwiek wygrac w te cale zaklady bukmacherskie... :DD nie no ale wiadomo ze przy takich kursach moze byc roznie :? wogole beka :DD w Bet-at-home nie skasowali mi kasy za ten kupon 21. :DD tzn najpierw skasowali te 12,38 a jak potem sie znowu zalogowalem to wrocila kaska! pierwszy raz cos takiego widze... a sprawdalem kupon jest puszczony... :DD hehe... dlatego postanowilem zagrac dla zabawy jeszcze cos takiego... tego akurat nie radze grac nikomu bo to juz jest tylko i wylacznie kwestia farta :DD Kupon 22. Ferrer D. - Benneteau J. 1 1,25 Le Mans - Troyes Aube X 2,80 AKO: 3.5 Stawka:7.38 PLN ewk: 25.83 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi