luz_man Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 oto moje typy na jutro: Gruzja - Turcja (U21) 2 1.90 :mrgreen: Bosnia Hercegowina- Litwa(U21) x2 1.68 Serbia Czarn.- Hiszpania (U21) x2 1.32 Wegry - Bulgaria (U21) 1x 1.24 :mrgreen: Chorwacja - Malta (U21) 1 1.05 :mrgreen: Lotwa - Luksemburg (U21) 1 1.15 :mrgreen: Slowenia - Bialorus (U21) x2 1.76 :mrgreen: Ukraina - Dania (U21) 2 2.85 :mrgreen: Austria - Walia (U21) 1x 1.21 :mrgreen: Izrael - Francja (U21) 1x 1.68 :mrgreen: Slowacja - Portugalia (U21) 2 1.90 :mrgreen: Szwajcaria - Cypr (U21) 1 1.15 :mrgreen: Holandia - Armenia (U21) 1 1.10 San Marino - Belgia (U21) 2 1.05 :mrgreen: Anglia - Azerbejdzan (U21) 1 1.05 :mrgreen: Jak radzicie?? Bo nie wiem czy zagrac jakiegos bandziorka pomijajac kilka chwiejnych meczy jak Francja, Walia czy Bialorus, czy lepiej zagrac 3z4 kilka wysokich kursow np. Wegry, Austria, Hiszpania, Dania i dorzucic pare pewniakow?? i jeszcze jedno !! Myslicie ze Bialorus ma szanse wygrac ?? Bo ja wlasnie mam jakeis przeczucie ze TAK a kurs jest zaje***** =>> 4.00 pozdr i prosze o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Hmmm ja bym Ci zaproponował zagrać Hiszpanie na 2 zobacz bilans Czarnogóry u siebie a pozatym tylko dwie drużyny wyjdą z grupy a hiszpania ma dobrą U 21 tracą do nich jeden pkt wygrana sprawi że ich wyprzedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 no a co myslicie z ta Bialorusia U21 ?? Bo mam wielka chec ja zagrac a nie chce wtopic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 dobra... zdecydowalem ze zagram taki RYZYKOWNY systemik jutro: Kupon 1. (2/3) Slowenia - Bialorus (U21) 2 4.00 Ukraina - Dania (U21) 2 2.85 Gruzja - Turcja (U21) 2 1.90 Slowacja - Portugalia (U21) 2 1.90 PEWNIAK Serbia Czarn.- Hiszpania (U21) 2 2.40 PEWNIAK Holandia - Armenia (U21) 1 1.10 PEWNIAK stawka: 2,- ew. max. 202,- jak ja lubie ryzykowac :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 Ja bym Ci radził zamiast tego meczu zagrać na Litwe 2 przeanalizuje sobie sam i zobaczysz że wygrana wydaje sie całkiem prawdopodobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 28 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2005 hehe... no dobra... to zagram jednak zamiast tego co pisalem wczesniej tak: Kupon 1. (MAX RISK) 2z4 Austria - Walia (U21) 1 2.00 A Bosnia Hercegowina - Litwa(U21) 2 3.50 B Slowenia - Bialorus (U21) 2 4.00 C Ukraina - Dania (U21) 2 2.75 D Slowacja - Portugalia (U21) 2 1.95 PEWNIAK Holandia - Armenia (U21) 1 1.15 PEWNIAK Serbia Czarn. - Hiszpania (U21) 2 2.30 PEWNIAK wklad lacznie: 18,- ew max: 667.60,- Kupon 2. (ryzykownie bo powtarzam poprzednie pewniaki :? jak one zawioda to klapa :? ) // --> jednak go nie zagralem bo mam uposledzonego buka i dalem se spokoj !! Gruzja - Turcja 2 2.00 Serbia Czarn. - Hiszpania (U21) 2 2.30 Slowacja - Portugalia (U21) 2 1.95 Holandia - Armenia (U21) 1 1.15 San Marino - Belgia (U21) 2 1.05 Anglia - Azerbejdzan (U21) 1 1.05 AKO: 6,8 stawka: 20,- ewk: 123,80 jak myslicie... wzbogace sie jutro ?? pozdr... ///jeszcze jedno pytanko mam OD KTOREJ JUTRO STS OTWARTY KTOS WIE ?? ?? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 no i na koniec jeszcze taki rozrywkowy dluuuugi kuponik na U-21 na dzis... Kupon 3. (nierealny) Bosnia Hercegowina - Litwa(U21) x2 1.66 Serbia Czarn. - Hiszpania (U21) 2 2.30 Wegry - Bulgaria (U21) 1x 1.24 Grecja - Albania (U21) 1 1.30 Chorwacja - Malta (U21) 1 1.05 Lotwa - Luksemburg (U21) 1 1.15 Ukraina - Dania (U21) x2 1.45 Austria - Walia (U21) 1x 1.21 Izrael - Francja (U21) 1x 1.68 Slowacja - Portugalia (U21) 2 1.95 Szwajcaria - Cypr (U21) 1 1.15 Holandia - Armenia (U21) 1 1.10 San Marino - Belgia (U21) 2 1.05 Anglia - Azerbejdzan (U21) 1 1.05 AKO: 59,57,- Stawka 4,- ewk: 214,50,- hehe... ciekawe czy sie cokolwiek wroci zeby jeszcze pograc jutro bo postawilem za wszystko czym aktualnie dysponuje pozdr i bardziej rozsadnych typow zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 w ogole beznadzieja Wam powiem to granie u bukow naziemnych... jak do tej pory gralem w necie ale ostatnio w zwiazku z jako takim brakiem kasy gram w STS i jestem mega zawiedziony! Jeszcze tylko jutro I NIGDY WIECEJ...!!! :? Przeciez to jest chore ze wygrana trzeba odbierac tam gdzie zawarlo sie kupon! Jak siec to siec i powinno to nie miec znaczenia GDZIE !! Albo ide dzis rano do punktu ktory otwieraja o 10... wczodze 10:03 i mi pani mowi ze jeszcze przez pol godziny nie przyjmuje zakladow... SIC! Albo w sobote... wchodze... a tu pani na mnie z morda ze NIECZYNNE bo pradu nie ma... :DD Normalnie powalone to granie... nie ma to jednak jak solidny buk internetowy... of kors jesli sie ma stale lacze... Pisze to wszystko zeby usprawiedliwic zmiany w moich dzisiejszych kuponach ktore musialem dokonac ze wzgledu na to ze kupony puscilem dopiero przed chwila i czesc meczykow juz sie zaczela... nie musicie wspolczuc ale po prostu musialem to z siebie wyrzucic :DD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 na jutro przewiduje tylko JEDEN KOLEJNY RYZYKOWNY DLUUGI kuponik: :DD Estonia - Rosja x2 1.10 :mrgreen: Ukraina - Dania 1 2.00 :mrgreen: Gruzja - Turcja x2 1.15 :mrgreen: Slowacja - Portugalia x2 1.18 :mrgreen: Argentyna - Kolumbia 1 1.30 :mrgreen: Andorra (+1.5) - Czechy 2 1.12 :mrgreen: Chorwacja - Malta (+1.5) 1 1.10 :mrgreen: Polska - Irlandia Pln. (+1.5) 1 1.40 San Marino - Belgia (1p.) 2 1.20 :mrgreen: Bialorus (strz./nie strz.) 1 1.50 :mrgreen: Hiszpania (strz./nie strz.) 1 1.25 Anglia - Azerbejdzan (il.g) 2 1.12 AKO: 16,87 stawka: 10,- ewk: 151,- co myslicie... ?? ?? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Jak jutro pewniaki nie zawalą można kupe kasy zgarnąć Kupon ciekawy nie powiem .Jedno mnie ciekawi czy Azerowie stracą więcej niż 3 bramki :DD Sorry za tą Litwe sam dziś wtopiłem ale Hiszpania też sie nie popisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepcio1987 Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Myślę że Dania wygra:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Sorry za tą Litwe sam dziś wtopiłem ale Hiszpania też sie nie popisała hehe... spoko !! nie ma za co sorry wiadomo jak jest !! Przeciez tu chodzi o to zeby robic sugestie a czy ktos poslucha czy nie to juz jego sprawa... mi ogolnie dzis szczescie nie dopisalo i teraz mysle nad jutrem... pozdr... Myślę że Dania wygra:D aaaaa... ja mysle ze Ukraina wygra i to wiecej niz jedna bramka bo oni u siebie to tylko z nami potrafia przegrac :DD a ogolnie to sa zarabisci i w tym wypadku chyba zaufam statystykom... 8) a tak w ogole to mowilem wam ze Bialorus U-21 wygra !! hehe... gdyby nie moj pewniak Hiszpania U-21 bylbym do przodu ze hoho... ale niestety :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 MAM DO WAS PROSBE... PODAJCIE JAKIES PEWNIAKI NA JUTRO JAK MACIE !! !! !! (najlepiej z uzasadnieniem :DD ) bo potrzebuje do rozpisu !! tylko takie z kursem powyzej 1.4 mnie interesuja... LICZE NA WASZA POMOC... z gory thx... bo ja dzis mialem w plecy z pewniakami wiec na siebie juz nie licze :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Na jutro to wydaje mi sie pewne : Izrael-Francja typ 2 (1.60)-po prostu po sobotnim remisie ze Szwajcarią Francja kuźwa musi wygrać ten mecz.Tak mi się wydaje.A przecież do ch%u%j%a pana potrafią grać w piłkę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Tak jak Waciak mój singielek to będzie typ na Francję.....jak nie wygrają to będę wiedział kogo mam zatrudnić do przekopania mi ogródka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 hehe... dzieki za pomoc :DD no to gram ta Francje i zobaczymy co z tego wyjdzie :DD tak wiec kolejne kuponiki na jutro sa jak zwykle RYZYKOWNE :DD Kupon 2. 3 z 4 Ukraina - Dania 1 2.00 A :mrgreen: Slowacja - Portugalia 2 1.95 B Slowenia - Bialorus 2 4.70 C Austria - Walia 1 1.70 D :mrgreen: Izrael - Francja 2 1.60 PEWNIAK Macedonia - Rumunia 2 1.60 PEWNIAK :mrgreen: Argentyna - Kolumbia 1 1.30 PEWNIAK ?? Panama - Meksyk 2 1.50 PEWNIAK ?? stawka: 8 ewk max.: 488,60 Kupon 3. :DD :DD :DD hehe... typowy przyklad jak nie grac... szanse na wejscie jak na trafienie piatki w duzym lotku ale mimo wszystko jesli nie wywali na pierwszych meczach to bedzie z tym kuponem troche zabawy... lubie grac takie bandziorki i nikt mi tego nie zabroni 8) Lotwa - Luksemburg 1 1.08 :mrgreen: Gruzja - Turcja 2 1.75 :mrgreen: Moldawia - Norwegia x2 1.10 :mrgreen: Macedonia - Rumunia 2 1.60 Austria - Walia 1 1.70 :mrgreen: Izrael - Francja 2 1.60 Argentyna - Kolumbia 1 1.30 ?? Paragwaj - Chile 1x 1.13 ?? Urugwaj - Brazylia x2 1.19 ?? Japonia - Bahrajn 1 1.30 :mrgreen: (uffff... jaki fart) Korea Pld. - Uzbekistan 1 1.30 :mrgreen: USA - Gwatemala 1 1.30 ?? Panama - Meksyk 2 1.50 ?? Estonia - Rosja (U21) x2 1.05 :mrgreen: Macedonia - Rumunia (U21) 2 1.80 :mrgreen: Polska - Irlandia Pln. (+1.5) 1 1.40 San Marino (+1.5) - Belgia 2 1.12 Anglia - Azerbejdzan (+1.5) 1 1.10 :mrgreen: Andorra - Czechy (1p.) 2 1.20 :mrgreen: Rosja (strz./nie strz.) 1 1.10 :mrgreen: Malta (strz./nie strz.) 2 1.20 :mrgreen: Portugalia (strz./nie strz.) 1 1.20 :mrgreen: Bosnia Herceg.(strz./nie strz.) 1 1.12 :mrgreen: Bialorus (strz./nie strz.) 1 1.50 :mrgreen: Grecja (strz./nie strz.) 1 1.10 :mrgreen: Wegry (strz./nie strz.) 1 1.25 :mrgreen: Hiszpania (strz./nie strz.) 1 1.25 :mrgreen: AKO: 821 stawka: 2,- ewk: 1479.30 mialy byc 32 zdarzenia czyli max ale juz nic wiecej nie szlo wcisnac... a zreszta 'nic na sile' jak to mawiaja hehe... dodatkowo przyjemne bedzie jak zobacze mine tej glupiej baby z STSa gdy zobaczy ile ma do wklepywania :DD pozdr alll... zycze rozsadniejszych kuponow :mrgreen: i jakichkolwiek wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość francdt Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 moje typy na srode Eliminacje Mś gram w stsie 151 Estonia-Rosja 2 155 Gruzja-turcja 2 156 Słowacja-Portugalia 2 157 Moldawia-Norwegia 2 158 Bośnia Hercegowina-Litwa 1 ????? 161 Slowenia-Białoruś 1 170 Serbia CZ-Hiszpania 2 stawka 10zł AKU 52,19 do wygrania 469,70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 29 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 nie no calkiem fajnie grasz ale czemu w moim temacie ?? ?? ?? :DD co do Twojego kuponu to na bank ktorys z tych 'faworytow' sprawi niemila niespodzianke... w przyszlosci to proponuje zebys swoj topic zalozyl pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 fajna ta piątka w duzym lotku :mrgreen: pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Na jutro to wydaje mi sie pewne :Izrael-Francja typ 2 (1.60)-po prostu po sobotnim remisie ze Szwajcarią Francja kuźwa musi wygrać ten mecz.Tak mi się wydaje.A przecież do ch%u%j%a pana potrafią grać w piłkę :mrgreen: wygrać to oni muszą, a czy potrafią to już inna bajka... po meczu ze Szwajcarami to chyba już nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Jezu ludzie oni mają fobie własnego boiska nie mogli tam wygrać i pewnie jeszcze nie wygrają wszytkie mecze na wyjeździe 0-2 wygrali sądze że i teraz będzie 0-2 Szwajcaria dobre sie broniła a pozatym zwórciliście uwage na pogode w tamtym meczu ?? Deszcz lał ciężko sie strzela bramki w taką pogode :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Szkoda, że to tylko przykład tego zaje......ego kuponu gdyby tak wchodziło to ........nie musiałbym kopać w ogródku Powodzonka i oby wszystkim dzisiaj weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 hehe... ja we Francuzow wierze a predzej balbym sie ze Szwajcaria z Cyprem zremisuje zobaczycie ze ten drugi kupon mi wejdzie !! ja to czuje... :mrgreen: :mrgreen: wywalilem tylka ta Holandie bo oni u siebie w domu tez sa czasem jacys rozkojarzenia i roznie moze byc no to teraz tylko czekac na meczyki..... pozdr i tak wysokich wygranych jak moja ktora dzis wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 kur** wlasnie doszly mnie sluchy ze Ukraina nie ma skaldu na dzis i podejdzie do meczu bardzo oslabiona. Do tego Szewczenko siedzi na lawce... tragedia... A wiadomo ze Dania bardziej potrzebuje tych trzech punktow... :? czemu takie informacje zawsze do mnie dochodza jak mam juz kupony w kieszeni :evil: eeee tam... ja wierze w naszych braci od pomaranczowej rewolucji :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korello Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Nnie przejmuj sie ukrainą , szewa może i na ławce siedzi ale może nie bedzie potrzebny , Ukraina potrzebuje spektakularnych zwycięstw i jest to sprawa prestoiżowa , ludziska bedą sie cieszyc i zapomna o bidzie i nedzy . Viva la Ukraina ,powinni wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 thx za dodanie wiary... od razu mi lepiej :DD Wlasnie wchodzi mi pierwszy meczyk z mojego los Banditos na dzis... juppppi :DD jeszcze tylko jakies 25 i bedzie gitas :DD pozdr alll... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 a ja postawiłem na Danie i myśle, ze raczej da rade Ukrainie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 a pozatym zwórciliście uwage na pogode w tamtym meczu Deszcz lał ciężko sie strzela bramki w taką pogode A nie bierzesz pod uwage, ze w takij pogodzie sie zle broni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 a pozatym zwórciliście uwage na pogode w tamtym meczu Deszcz lał ciężko sie strzela bramki w taką pogode A nie bierzesz pod uwage, ze w takij pogodzie sie zle broni?? Hmm łatwiej jest sie bronić niz walić na bramke Dania coś czuje że wygra a Szewczenko ma uraz do gry w piłke nie wiem czy będzie już tak dobrym piłkarzem a oto INFO do tego meczu : "Ukraiński selekcjoner Oleg Błochin ma spore problemy z ustawieniem drużyny. Do kontuzjowanego napastnika Andrija Szewczenki dołączyli obrońca Serhij Fiodorow i pomocnik Rusłan Bidnenko. Poza tym za kartki musi pauzować Oleg Szełajew, zaś w całym zespole panuje grypa. Natomiast do ekipy Danii wraca zawodnik Realu Madryt Thomas Gravesen." Dania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 30 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 i kto mial racje co do Ukrainy ?? :D ogolnie dzien tragiczny... chore wyniki... a Portugalia mnie bardzo rozczarowala... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi