wysek Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Ja bym sie bał tylko tutaj o overy i undery a tak pozatym jeśli pewniaki wygrają to mu kupon siądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 ja to tu sie tak naprawde boje o wszystko :DD ale najbardziej to o Barce i Juve :? no zobaczymy... w koncu strata zadna a zysk (pozostajacy w sferze marzen :mrgreen: ) calkiem calkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 5 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 maly ryzykowny kouponik na dzis :mrgreen: jak zwykle moze wejsc wszystko a moze nie wejsc nic Hamburger SV - Leverkusen 2 3,00 Bochum - Schalke 04 2 2,00 Newcastle United - Liverpool X 3,20 Crystal Palace - Manchester X 3,50 AKO: ok. 67 stawka: 5,- do wyciągnięcia: ok. 335,- licze na wpadke MU a reszta calkiem realna, no nie?? pozdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 5 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 kupon weekendowy nr 3: Bayern München - Werder Bremen 1,75 VfB Stuttgart - Bielefeld 1,45 Hannover 96 - Rostock 1,55 Arsenal - Portsmouth 1,35 Derby County - Plymouth 1,60 Norwich City - Chelsea 1,40 ako: 11,83 Stawka: 5,- do wziecia: 59,15 no i na dizsaj na tym chyba lepiej poprzestane bo cos czuje ze bedzie dzien niespodzianek :mrgreen: jutro zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie... pozdr i niech wam "wchodzi" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 6 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 no nie powiem ale mialem wczoraj mega pechowy dzien!!!!!! :evil: wyniki ogolnie super po mojej mysli ale dwa kupony mi sie zrobaly JEDNYM JEDYNYM wynikiem - Hansa i Real... :evil: ehhhhh... moze dzis bedzie lepiej:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 6 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Dzis gram 2 kupony: No. 1 (NA FARTA) Nürnberg - Dortmund 2 2,45 Everton - Blackburn Rovers 1 1,70 Inter Mailand - Lecce 1 1,40 Sampdoria Genoa - Chievo Verona 1 Athletic Bilbao - Albacete 1 1,55 Deportivo la Coruna - Malaga 1 1,60 Belenenses Lissabon - Sporting Lissabon 2 1,70 AEK Athen - Aris Thessaloniki 1 1,30 ako: 51,13 stawka: 5,- do wziecia: 255,67 No. 2 (NA ROZMNOZENIE KASKI) => 3 "pewniaki" z poprzedniego: Everton - Blackburn Rovers 1 1,70 <= ktos tu wykrakal... Sampdoria Genoa - Chievo Verona 1 1,60 AEK Athen - Aris Thessaloniki 1 1,30 ako: 3,50 stawka: 20,- ew: 70,- pierwszy to mi tam wisi :mrgreen: ale jak mi ten drugi nie wejdzie to bede zlyyyy... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Hehe powiem Ci żeby dzisiaj Everton figla nie spłatał i nie było X wsumie ja też mam na kuponie LOS BanditoS 1 na Everton ale dziwnie czuje a reszta meczy całkiem dobrze Sampdoria 1 :DD AEK mały kurs ale też :DD a jeszcze mogłeś Betis dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 7 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 na dzis maly ryzykancik - bo wybor maly - tylko po to zeby cos postawic :mrgreen: FC Köln - Saarbrücken 1 1,40 Manchester City - Bolton W. 2 3,00 ako: 4.2 stawka: najmniejsza z mozliwych;) :o: A JUZ JUTRO LM!! :DD :mrgreen: :DD jaki mecz dla Was najpewniejszy na jutro?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 7 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 Siemka! Oto dla Was analizy jutrzejszych meczow LM... takie informacje udalo mi sie zdobyc i mam nadzieje ze sie Wam przydadza! CHELSEA - BARCA: wg mnie => 1:0 wydaje mi sie ze wygraja gospodarze! Przemawia za tym po pierwsze to co robili z barcelona na wyjezdzie! bo gdyby nie zejscie Drogby to spokojnie dowiezliby co najmniej remis do konca! Z drugiej strony barca, ktora w przeciwienstwie do Chelsea nie najlepiej radzi sobie ostatnio w lidze i ledwo wygrywa lub remisuje! Ale z drugiej strony - barca z Deco i Ronaldinho jest tak naprawde niobliczalna! W dodatku na mecz przyjechala najwieksza w histori meczow wyjazdowych barcy ilosc kibicow - 3000! W barcelonie wraca po kontuzji Guly i prawdopodobnie zagra. Nie wystapią (kontuzje/kartlki): Barca - Marquez (zastapi go prawdopodobnie Albertini albo Gerard), no a oprocz tego Ci co zwykle :mrgreen: Gabri García, Thiago Motta, Edmílson i Henrik Larsson. Chelsea - Drogba, Wayne Bridge, Robert Huth, Scott Parker, ale chyba zagra Roben sedziuje: Lysa Pala COLLINA :mrgreen: AC MILAN - MANCHESTER UTD. jak dla mnie => 2:1 Milan mial farta w meczu z Atalanta i strzelil bramke dopiero w doliczonym czasie ale wygral! Za to to co zrobil MU przeciw Crystal Palace to po prostu porazka! Mimo iz grali z przewaga zawodnika nie dali rady strzelic nawet bramki! Dlatego wydaje mi sie nie ma szans z Milanem i albo bedzie 0:0 albo tak jak napisalem wyzej! Nie zagrają: Milan: na pewno oczywiscie Shevchenko, wraca po grypie Rui Costa ManU: Saha, Gary Neville, Kleberson, Fletcher LYON – WERDER no tu to ja juz nie wiem... typuje 1:1 No bo tak! Werder dostal w lidze ale to nie była jakas mega porazka biorac pod uwage ze grali z Bayernem. Na pewno będą mocno z dopingowani i zrobia wszystko żeby strzelic co najmniej te 3 bramki ale watpie czy im się to uda... Ale wynik tego meczu zalezy od tego jak będzie gral Lyon! Tzn. Czy będą się bronic i trzymac te 3 bramki z poprzedniego meczu czy będą grali ofensywnie. Tyle tylko ze forma Lyonu w porownaniu do tego co było na poczatku sezonu albo nawet dwa tygodnie temu strasznie się ostatnio obsunela!!! Przegrali w pucharze i w lidze... Wg mnie chlopaki awansuja ale w meczu wynik do przewidznia jest baaardzo trudny... Nie zagraja: Lyon: chyba wszyscy zdrowi bo nic nie wiem o nieobecnych Werder: b/d (wracaja Klasnic i Baumann) Wiec tak się ksztaltuja moje typy na jutro! Fajnie by było jakbys napisali CO O NICH SADZICIE...??? Z gory wielkie dzieki... jutro dzien kobiet :DD ale mimo wszystko postaram się przygotowac dla was analizy meczow srodowych;) Pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::DANI::.. Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 Hello, no wiec tak.Co do wyników meczów to nie wiem (moze byc różnie), ale typy są w 100 % trafne.Chelsea,Milan uważam że pewniaki a co do Lyonu to rzeczywiscie awans maja wiec moze wyjda w lekko zmienionym skladzie i padnie remis. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 7 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 FC Köln - Saarbrücken 1 1,40 Manchester City - Bolton W. 2 3,00 ako: 4.2 a mi dzis wszedl moj ryzykancik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: szkoda ze za gralem tylko za 5 zl ale ten ten Bolton to nie byl moj pewniak przynajmniej bedzie co jutro pomnozyc dzieki Champ. League :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Dobra!! To dzis gramy tak i zobaczymy co z tego wyjdzie :DD Postanowilem ze dzis pomiele troche te same meczyki w kuponach i albo bedzie kasy sporo albo wcale... :mrgreen: Kupon 1. Chelsea - FC Barcelona 1 2,00 Anderlecht - Charleroi 1 1,40 Rauma Lukko - Pelicans Lahti 1 1,15 Gent - Excelsior 1 1,60 ako:5,15 Kupon 2. AC Milan (un) - M. United (ov) 1 1,60 Chelsea (un) - FC Barcelona (ov) 2 1,90 Lyon (un) - Werder Bremen (ov) 1 1,60 Anderlecht - Charleroi 1 1,40 ako: 6,81 Kupon 3. AC Milan - M. United X 2,80 Chelsea - FC Barcelona 1 2,00 Lyon - Werder Bremen X 3,20 Gent - Excelsior 1 1,60 Anderlecht - Charleroi 1 1,40 Kärpät Oulu - Turku PS 1 1,60 Rauma Lukko - Pelicans Lahti 1 1,15 ako: 73,86 Kupon 4 Gent - Excelsior 1 1,60 KAC - Salzburg 1 1,35 Kärpät Oulu - Turku PS 1 1,60 Rauma Lukko - Pelicans Lahti 1 1,15 ako: 3,97 Kupon 5 taki Bandzior na cala LM;) pokaze wam jak chociaz dzisiejszy dzien wejdzie bo nie chce mi sie teraz pisac Tak wiec zobaczymy...! Jak przegra Chelsea albo zremisuje to bede mial sromotnie w plecy bo jest na wiekszosci kuponow dlatego licze ze jednak dzis Barca ktora bardzo lubie polegnie... pozdr i powodzenia wieczorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Też grałem Gent ale nie na 3 kuponach :mrgreen: Mam nadzieję że nie będziesz wieczorem pisał właśnie z tego powodu. :mrgreen: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 mam nadzeje ze nie bede pisal z zadnego powodu wieczorem choc jak znam moj fart to tak wlasnie bedzie :mrgreen: :mrgreen: no bo wlasnei najbardziej obawiam sie o Gent i Anderlecht ktory tez moze mi niezle namieszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 jak wam poszlo panowie i panie bo ja ten wtorek moge zaliczyc do udanych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gent - Excelsior 1 1,60 KAC - Salzburg 1 1,35 Kärpät Oulu - Turku PS 1 1,60 Rauma Lukko - Pelicans Lahti 1 1,15 ako: 3,97 Chelsea - FC Barcelona 1 2,00 Anderlecht - Charleroi 1 1,40 Rauma Lukko - Pelicans Lahti 1 1,15 Gent - Excelsior 1 1,60 ako:5,15 jedno co mnie dobilo to postawa Olimpique a raczej Werderu Ale cieszmy sie tym co mamy!!! :DD pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 Wg mnie dzis LM jest niedotrafienia!! :shock: zdarzyc sie moze kompletnie wszystko :? ale postanowilem dzisaj zagrac takie kuponiki za kaske wygrana wczoraj ktorej na takie ryzykowne typy nie zal!! :DD Kupon 1 FC Brügge - FC Brüssel 1 1,15 :mrgreen: Sao Paulo - Universidad De Chile 1 1,30 Besiktas - Genclerbirligi 1 1,40 Zenit St. Petersburg - Kuban Krasnodar 1 1,25 ako: 2,76 Kupon 2. (tzw. Hardcore :DD ) Arsenal - Bayern München 2 4,15 AS Monaco - PSV Eindhoven 2 4,70 :mrgreen: Bayer 04 Leverkusen - Liverpool 2 4,15 :mrgreen: Juventus Turin - Real Madrid 1 2,10 :mrgreen: Sao Paulo - Universidad De Chile 1 1,30 ako: 220,8 Kupon 3. Arsenal (un) - Bayern München (ov) 1 1,65 AS Monaco (un) - PSV Eindhoven (ov) 1 1,60 :mrgreen: Bayer 04 Leverkusen (un) - Liverpool (ov) 2 1,80 :mrgreen: Juventus Turin - Real Madrid 1 2,10 :mrgreen: Zenit St. Petersburg - Kuban Krasnodar 1 1,25 Kupon 4. Sao Paulo - Universidad De Chile 1 1,30 AS Monaco - PSV Eindhoven 2 4,70 :mrgreen: San Lorenzo - Cobreloa 1 1,30 Germinal Beerschot - Genk 2 2,05 Besiktas - Genclerbirligi 1 1,40 ako: 22,8 To narazie tyle typow na dzisaj ale pozniej chyba jeszcze cos dorzuce alebo skoryguje! Czekam na wasze propozycje! bo ja bym jednak chcial cos wygrac dzisaj a jak narazie to powyzsze kupony tego nie gwarantuja pozdr PSV do bojuuuuuuu!! :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 no dawajcie swoje typki na dzis a nie sie obijacie !!!!!!!!! bo dzis cholernie duzo moze sie wydarzyc w LM i bez waszej pomocy sobie nie poradze... :DD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 gdzie sie kurde podzialy bramki...??????? :c: w trzech meczach od ktorych zalezy moj dzisiejszy wieczor - Zenit, Besiktas i Aris po pierwszej polowie nie padla bramka!! :shock: Co to do k nedzy ma byc?????? cos czuje ze dzis nie bedzie tak kolorowo jak wczoraj :? pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 no i ch !!!!!!!!!!!!!!! Skorygowalem kuponiki i postawilem wszystko co mialem na koncie w bet-at-home na dzisiejsza LM w roznych konfiguracjach!! Zobaczymy co z tego wyjdzie... :? zycze wiecej powodzenia niz mam ja!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 hejka!!! O maly wlos a by mi wszedl moj hardcorowy kupon :shock: jestem zly bo chcialem postawic wieksza kaske na liverpool i psv razem a postawilem osobno :? Byloby zarabiscie ale kursy sa tak wysokie ze za pojedyncze meczyki tez zarabiscie zarobilem! :DD Powiedzcie mi teraz co myslicie... Mozna zagrac kupon Sao Paulo - Universidad De Chile 1.30 San Lorenzo - Cobreloa 1.30 za wieksza kase czy lepiej nie?? Bo kursy sa slabe a ja sie na tym zupelnie nie znam... bede wdzieczny za pomoc pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 10 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 No wiec dzisaj P. UEFA wiec wielkiej kaski nie bedzie bo tak naprawde nic przewidziec sie nie da! Ja dzis gram na szajbe jak zwykle powtarzajac meczyki bo ostatnio mi sie to oplacilo :DD ... kto nie ryzykuje ten nie ma.... no nie?? :mrgreen: no. 1 Shakhtar Donetsk - Alkmaar 1 1,55 Olympiakos - Newcastle 2 3,25 :mrgreen: Austria Wien - Real Saragossa 1 2,25 Lille - Auxerre 1 2,00 Middlesborough - Sporting Lissabon 1 1,80 ako: 40,8 stawka: 8,50,- ew: 346,83,- no. 2 (harcore allllll ) Shakhtar Donetsk - Alkmaar 1 1,55 Austria Wien - Real Saragossa 1 2,25 Lille - Auxerre 1 2,00 Middlesborough - Sporting Lissabon 1 1,80 Partizan Belgrad - CSKA Moscow X 3,20 :mrgreen: Steaua Bucharest - Villarreal X 3,15 8) FC Sevilla - AC Parma X 3,60 :mrgreen: ako: 455,5 stawka: 5,- ew: 2277,98,- no.3 Lille - Auxerre 1 2,00 Shakhtar Donetsk - Alkmaar 1 1,55 Middlesborough - Sporting Lissabon 1 1,90 ako: 5,89 stawka: 10,- ew: 58,90,- no.4 (megarizik ) FC Sevilla - AC Parma 1 1,50 Steaua Bucharest - Villarreal 2 2,65 8) Olympiakos - Newcastle 2 3,30 :mrgreen: ako: 13,11 stawka: 10,- ew: 131,18,- pewnie nic nie wejdzie bo pewniakow w dzisiejszych czasach nie ma (szczegolnie dzisaj :mrgreen: ) ale jak choc jeden by wszedl to milo by bylo... pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 10 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 DZIS GRATULUJE SHAKHTAROWI KTORY WYJE MI WSZYSTKIE KUPONY... :evil: :evil: :evil: no ale coz... sam jestem sobie winien po pierwsze ze gram p. uefa :mrgreen: a po drugie ze powtarzam meczyki na kuponach ... zycze wiecej farta niz mam ja pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 Dobra... po totalnym slplukaniu jakie ostatnio nastapilo czas na tzw BACK IN DA GAME!!!!!! :mrgreen: zacznijmy OSTROznie =>maly kuponik na jutro: San Antonio Spurs - New Orleans Hornets :mrgreen: Miami Heat - Milwaukee Bucks :mrgreen: Pavel Andrei - Agassi :mrgreen: Coria G - Srichaphan :mrgreen: Vĺlerenga - Trondheim :mrgreen: Chelsea - West Bromwich :mrgreen: FC Internationale - FC Porto :mrgreen: AKO: 5.79 stawka: 10 do zwiecia 57,90 co myslicie?? wiem ze troche bedzie farta trzeba zeby wszytko weszlo pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 14 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 Dobra... po totalnym slplukaniu jakie ostatnio nastapilo czas na tzw BACK IN DA GAME!!!!!! :mrgreen: zacznijmy OSTROznie =>maly kuponik na jutro: San Antonio Spurs - New Orleans Hornets Miami Heat - Milwaukee Bucks Pavel Andrei - Agassi Coria G - Srichaphan Vĺlerenga - Trondheim Chelsea - West Bromwich FC Internationale - FC Porto AKO: 5.79 stawka: 10 do zwiecia 57,90 co myslicie?? wiem ze troche bedzie farta trzeba zeby wszytko weszlo pozdr mi sie wydaje ze będzie dobrze :mrgreen: o ile oczywiscie Inter nie zremisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 San Antonio Spurs - New Orleans Hornets Miami Heat - Milwaukee Bucks Pavel Andrei - Agassi Coria G - Srichaphan Vĺlerenga - Trondheim Chelsea - West Bromwich FC Internationale - FC Porto AKO: 5.79 stawka: 10 do zwiecia 57,90 no i nareszcie cos weszlo i bedzie za co grac :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 a jutro gram na poczatek taki maly kuponik... AZ - Shakhtar CSKA - Partizan ako: 3,05 stawka: 20 do wyciagniecia: 61,50,- pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 No to dzisaj gram jeszcze tak... tzn mam zamiar puscic chyba ze chcielibyscie mnie przed czyms powstrzymac to jeszcze macie czas... :DD Kupon 1. Inverness CT - Celtic :mrgreen: Liverpool - Blackburn AZ Alkmaar - FC Shakhtar Donetsk :mrgreen: Ako: 4.22 stawka: 10 ew: 42,20 Kupon 2. FC Steaua Bucuresti - Villarreal CF Ako: 2,55 stawka: 10 do wygrania: 25,50 Kupon 3. RIZzZIK St-Etienne - Ajaccio - ponizej 2.5 goli 1.60 Athletic Bilbao - Getafe - powyzej 2.5 goli 1.80 :mrgreen: Alkmaar - FC Shakhtar Donetsk - ponizej 2.5 goli 2.15 :mrgreen: Charlton - Tottenham Obie drużyny strzelą - Nie 1.90 :mrgreen: Liverpool - Blackburn-Nie strzeli2 1.90 :mrgreen: ako: 22.35 stawka: 10 do wygrania: 223.50 potem jeszcze cos dorzuce napewno... tymczasem pozdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 co za ku niefart dzis noooo :evil: :evil: :evil: :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 AZ - Shakhtar CSKA - Partizan ako: 3,05 :mrgreen: stawka: 20 :mrgreen: do wyciagniecia: 61,50,- ...no nareszcie weszlo i zaraz moge to dalej pomnazac :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Kupon na wieczor: Auxerre - Lille 1 2,00 Groningen - PSV Eindhoven 2 1,40 :mrgreen: Sporting Lissabon - Middlesborough 1 1,75 :mrgreen: ako 4,90 stawka: 20 ew: 98,- a oprocz tego mysle ze Austria Wieden wygra i kurs jest mega wysoki wiec sie zastanawiam czy by nie postawic:/ Co myslicie???????????? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi