luz_man Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 Hej Wszystkim! Dzis postanowilem zaczac zabawe w obstawianie:D Co mi tam szkodzi stracic pare zlotych... hehe... ale za to jakie so emocje przy sledzeniu livescore'a:D Jesli chodzi o puchar UEFA dzis to jade dwa kuponiki: I - lajtowy Schalke - Szachtar : 1, 1.50 Alkmaar - Aachen : 1, 1.30 Stuttgart - Parma : 1, 1.45 Newcastle - Heerenveen : 1, 1.35 Lille - Basel : 1, 1.55 II - to juz jest HardCoRe! Feyenoord - Sporting L. : 1, 1.85 Saragossa - Fenerbahce : 2, 3.40 Auxerre - Ajax : 2, 3.35 Feyenoord - Sporting L.(awans) : 1, 1.95 Saragossa - Fenerbahce (awans): 2, 4.00 Auxerre - Ajax (awans) : 2, 1.5 w tym kuponie to kurs jest ok. 214;) tyle ze jako laik to ja nie wiem czy tak mozna kombinowac tzn i wynik i na awans... no ale sie naucze przynajmniej;) a jak nie da rady to zagram na awans bo ten kupon tak realnie to i tak ma male szanse powodzenia:D heh... no zobaczymy... pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 II - to juz jest HardCoRe! Feyenoord - Sporting L. : 1, 1.85 Saragossa - Fenerbahce : 2, 3.40 Auxerre - Ajax : 2, 3.35 Feyenoord - Sporting L.(awans) : 1, 1.95 Saragossa - Fenerbahce (awans): 2, 4.00 Auxerre - Ajax (awans) : 2, 1.5 w tym kuponie to kurs jest ok. 214;) tyle ze jako laik to ja nie wiem czy tak mozna kombinowac tzn i wynik i na awans... no ale sie naucze przynajmniej;) a jak nie da rady to zagram na awans bo ten kupon tak realnie to i tak ma male szanse powodzenia:D heh... no zobaczymy... pozdr all na kuponie nie możesz dwóch tych samych zdarzeń umieszczać wiec ten kurs nie będzie taki pierwszy kupon rozsądny oby nie było niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 24 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 no tak myslalem... ale fajnie -> juz sie czegos nauczylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 Ciesze sie że mogłem jakoś Ci pomóc przypominam o opcji pochwała hehe umieszczaj typy na jutro i na weekend będziemy pisać co sądzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 25 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 hehe... no nie powiem ale te wczorajsze wyniki to troche rzeznia!!! I ze ten drugi moj kupon byl ryzykowny to rozumiem;) (choc ten wynik feyenordu troche mnie zaskoczyl) :shock: , ale dalej nie wiem w jaki sposob ten pierwszy mogl nie wejsc!! Wszystko przez ten niemiecki futbol! ehhhh zaraz lookne co by tu w weekend obstawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 25 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 dobra... a wiec sproboje szczescia w sobote;) dwa kupony: Southampton - Arsenal 1.57 Werder Bremen - VfL Bochum 1.40 Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05 6.50 :mrgreen: => przeczucie SC Freiburg - Bayern München 1.50 = ew. 21.43 drugi niech bedzie taki: Hertha BSC Berlin - Hamburger SV 1.95 => to z sentymentu bo kocham Herthe:D Tottenham - Fulham 1.80 Rangers - Kilmarnock 1.10 Manchester U. - Portsmouth 1.20 Numancia - Barcelona 1.50 Dep La Coruńa - Real Madrid 2.35 AKO: 16.33 jak ktos ma jakies "pewniaki" to z checia zarobie jakas kaske;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Marsylia - IStres 1 grałbym jeden drużyna walcząca o lige i najsłabszy zespół lgii który już spadnie na pewno dlamnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucek Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Ale pojechałeś po bandzie.... Dortmund w rundzie rewanżowej to jeden z lepszych zespołów, a Mainz to cień beniaminka, który na początku był rewelacją ligi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 25 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Marsylia - IStres 1 dzieki za sugestie;) chyba wrzuce to do jeszcze jednego kuponu nad ktorym pracuje :mrgreen: Ale pojechałeś po bandzie.... hehe... no ale na tym to polega ze czasem trzeba pojechac po bandzie chyba nie?? ja sadze ze bedzie tak jak napisalem i choc sa duze sznase ze sie pomyle to czuje ze moze sie udac! Dortmund zalapal dola w zeszlym tygodniu a Mainz musi sie kiedys przelamac czemu nie dzis?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 ostatni typ weekendowy;) nie powiem ze pewniak bo pewniakow jak wiemy nie ma :mrgreen: ale stawiam tu na wg mnie musrowanych faworytow... Southampton - Arsenal 1.6 Werder Bremen - VfL Bochum 1.4 SC Freiburg - Bayern München 1.4 Espanyol - Albacete 1.65 Rangers - Kilmarnock 1.10 Manchester U. - Portsmouth 1.20 Numancia - Barcelona 1.45 Juventus FC - Siena 1.30 Sevilla - Racing Santander 1.50 Schalke 04 - Hannover 96 1.45 Marseille - Istres 1.38 AKO: 38.64 stawka 3pln do wyciagniecia ok 115 zl mysle ze sa szanse, a co wy na to?? i mam jeszcze pytanko !! jaki typujecie INETR - MILAN?? bo niezle stawki sa... ja bym chyba dal X2... :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Szanse są ale jak dla mnie za dużo meczyków na jednym kuponie i mimo że zdecydowanych faworytów grasz to zawsze są jakieś niespodzianki. Ja już wolałbym wybrać z tego ze 4 meczyki i zagrać to za min. 50zł. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 no i wtopilem z tym Arsenalem :oops: !! jak zreszta duza czesc typerow ale za to jak Real znowu nie zawali to kupon2 powinien wejsc;) ...bo Hertha na bank dowiezie te 3 brameczki do konca a moze jeszcze cos dorzuci;), w Totenham tez wierze tylko ten Real mnie niepokoi:/ no ale trudno... we'll see co bedzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_toni Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 no i wtopilem z tym Arsenalem :oops: !! jak zreszta duza czesc typerow ale za to jak Real znowu nie zawali to kupon2 powinien wejsc;) ...bo Hertha na bank dowiezie te 3 brameczki do konca a moze jeszcze cos dorzuci;), w Totenham tez wierze tylko ten Real mnie niepokoi:/ no ale trudno... we'll see co bedzie :mrgreen: Co do Arsenalu to mialem jakies przeczucie i dlatego postawilem na remis. O moja Werder nie martw sie oni juz prowadza 3:0 Hertha tez 3:0 A wiec wszystko w porzasiu PS. Czemu nie zakochasz sie w Werder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 No panowie!! Jeszcze tylko czekamy az Barca (ktora aktualnie dostaje w dupe :shock: ) i Real pokaza klase i bedzie dobrze a tak na marginesie to niech mi ktos kto sie zna powie w koncu czy zgadza sie z moim typem na INTER - MILAN na X2?? ale bardziej na X czy na 2? :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 wczoraj Barca i Real sie nie popisaly wiec kolejne kuponiki w plecy :evil: dzis ostatni weekendowy kupon za wieksza stawke i jak wejdzie to gram dalej a jak nie to chyba se zrobie z tydzien przerwy A wiec tak: Schalke 04 - Hannover 96 1.5 Juventus Turin - Siena 1.25 FC Sevilla - Racing De Santander 1.55 Olympique Marseille - Istres 1.35 Heart of Midlothian - Livingston 1.40 te mecze powinny bez wiekszych problemow wejsc wiec zeby byly emocje (i wiekszy kurs :DD ) dorzuce jeszcze hit dnia: Inter Milan - AC Milan => typ: X , 2.95 kurs: 16.25 stawka: 25,- ew: 406,- jakies szanse chyba sa co?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Sorki ze zalatwiam to w tym dziale ale tylko Wy mozecie mi pomoc :mrgreen: mozecie polecic jakies strony na ktorych sa analizy meczow lig europejskich, LM., p. UEFA?????? tzn... mam na mysli jakies sklady zespolow na nadchodzace mecze, statystyki, zestawienia "head to head" bo jako poczatkujacemu przydaloby mi sie cos takiego a jakos narazie nie trafilem na nic godnego uwagi :? Dzis gram kuponik: FC Barcelona - Espanyol Barcelona 1.40 Sheffield United - Arsenal 2.00 taaa wiem!! moze byc roznie za 10 zl;) we'll see co bedzie :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 No ładny zesptaw życzę Ci żeby to weszło bo wygląda imponująco, ale sam piszesz że będzie ciężko i to nie tylko w Anglii. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Na moje kuponik jest cool na 80%....... w Angli bym się nie obawiał ......natomiast mam jakies złe przeczucie do Barcy....od 7 spotkań wygrywają z Espanyo..........tym razem może być remis....ale to jest tylko takie moje gdybanie...........na pewno wejdzie i szczerze Ci tego życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Andrea nie kracz!!!!Niech sobie Barca wygra dzisiaj kolejne spotkanie z Espanyolem :mrgreen: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Sorki Barca napewno wygra Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 FC Barcelona - Espanyol Barcelona :evil: => kolejny remis Barcy :? Sheffield United - Arsenal :evil: => oczywiscie Arsenal wygral ale dopiero w rzutach karnych 2:4 (0:0) no jak pech to pech... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 2 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 a oto rozrywkowy :mrgreen: kuponik na dzis "rozrywkowy" bo male szanse powodzenia (ale zawsze jakies sa:P) oto on: Freiburg - Bayern München (under/over 2.5) 1 1,85 mala pomyłka => 0:7 Boca Juniors - Sporting Cristal 1 1,25 :mrgreen: Derby County - Wolverhampton 1 1,85 3:3 Villareal - Mallorca 1 1,50 :mrgreen: Real Madrid - Betis Sevilla 1 1,45 :mrgreen: Celtic Glasgow - Dundee FC 1 1,10 :mrgreen: Heart of Midlothian - Glasgow Rangers 2 1,40 :mrgreen: Myskina A. - Bartoli M. 1 1,25 1:0 w.o. Bartoli :mrgreen: AKO: 17,9 stawka: 5 ew. wygrana: 89.55 jak wejdzie polowa to tez sie uciesze bo ostatnio to o farta ciezko... :? pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 a oto male 'conieco' na dzis :mrgreen: ale sie nie sugerujcie bo ja nigdy nic nie wygrywam... :mrgreen: Santos FC - Danubio 1,25 Benfica Lissabon - Beira Mar 1,30 River Plate - Nacional de M. 1,40 PSV Eindhoven - Top Oss 1,10 Feyenoord Rotterdam - NAC Breda 1,30 Ako: 3.25 Stawka: 8 zl ew: 26,03 zl :mrgreen: heh... juz to widze pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 no nareszcie cos weszlo wczoraj :DD ledwo ledwo ale weszlo i teraz jest za co grac przez weekend! ufffff pozdr all i zycze podobnego farta :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 taki kolejny rozrywkowy kuponik na dzis => bez pewniakow => beda emocje :mrgreen: :mrgreen: Duisburg - Ahlen 1,45 Caen - Lyon 1,75 Nancy - Guingamp 1,60 FC Zwolle - FC Eindhoven 1,35 RSC Anderlecht - Charleroi 1,45 Boston Celtics - Charlotte Bobcats 1,20 San Antonio Spurs - Chicago Bulls 1,15 Miami Heat - Sacramento Kings 1,35 ako: 14,6 stawka: 4,50 ew: 65,70 zl pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 ale sie nie sugerujcie bo ja nigdy nic nie wygrywam... Santos FC - Danubio 1,25 Benfica Lissabon - Beira Mar 1,30 River Plate - Nacional de M. 1,40 PSV Eindhoven - Top Oss 1,10 Feyenoord Rotterdam - NAC Breda 1,30 a jednak. Gratulacje. Ale ten dzisiejszy kupon to jak mam być szczery - mało prawdopodobne. Pewnie nie będzie tragedii ale z jeden zespół na pewno cię wywali. Zrób z tego 2 kupony i zagraj po 7zł to jak nawet jeden wejdzie odbierzesz swoją kasę. 8 meczyków na jednym kuponie to źle wygląda. Moim zdaniem 2 amax 4 mecze na kuponie tak jak ostatnio pograłeś albo Banditos na np. 20 meczyków w weekend tak jak niektórzy grają i czasami to wchodzi z tym że na takim bandziorze trzeba grać przynajmniej z połowę meczyków z podpórką. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 nie no ja w sumie wiem ze szansa jest mala ale jak juz wspomnialem z takim wiekszym kuponem jest duzo frajdy :mrgreen: szczegolnie jak wszystko wejdzie a ostatni mecz sie zwali ale dobra... idac za Twoja sugesja Etrusc zeby grac malo a dodatkowo ogladajac Twoje typy zagram dzis jeszcze cos takiego: Zlin - Litvinov 1,40 Sparta Prag - Vitkovice 1,40 stawka: 10zl do zgarniecia 19,60 a jak mi nie wejdzie to ZWALE NA CIEBIE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jak wejdzie to ladnie podziekuje hehe... no zobaczymy co z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Zaczne od serdecznych podziekowan dla Mr. Etrusc'a dzieki ktorego sugestiom stracilem dzisaj dyche :mrgreen: Spoko! Wiadomo ze pewniakow nie ma... WYBACZAM :mrgreen: A teraz prezentuje cos w stylu LOS BANDITOS vel BANDITEN na weekend :mrgreen: : Arsenal - Portsmouth 1 1,35 Norwich City - Chelsea 2 1,40 Everton - Blackburn Rovers 1 1,70 Atalanta Bergamo - AC Milan 2 1,50 AS Rom (un) - Juventus Turin (ov) 2 1,85 Inter Mailand - Lecce 1 1,40 Valencia (un) - Real Madrid (ov) 2 1,70 Osasuna - FC Barcelona 2 1,75 Betis Sevilla - CF Getafe 1 1,45 FC Groningen - PSV Eindhoven 2 1,50 postponed FC Den Bosch - Feyenoord Rotterdam 2 1,35 postponed AEK Athen - Aris Thessaloniki 1 1,30 Southampton (un) - Tottenham Hotspur (ov) 2 1,85 VfB Stuttgart - Bielefeld 1 1,50 Hannover 96 - Rostock 1 1,55 Sampdoria Genoa - Chievo Verona 1 1,60 AKO cos ponad 900 stawka: 5,- ewentualna wygrana: fura kasy ze wzgledow technicznych niestaty bez podporek wiec szanse na sukces gdzies okolo 0,000001% ale wciaz sa one wieksze niz w Duzym Lotku! :mrgreen: jutro przedstawie jakis kupon z sensem pozdr typersi PS. proponuje obstawianie ile meczow z tego bandziorka mi nie wejdzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Powiem Ci tak stawiając kupon za 10 zł i mając do wygrania 9 zł ja osobiście bym sobie za przeproszeniem dupy nie zawracał żaden zysk i jak widzisz jesteś 10 zł w plecy nie graj tak na przyszłość dobra rada wyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neomichu Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Stary jak wejdzie ten kupon to jestes wielki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi