Andrea Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Mam nadzieję, że po wczorajszym zakończyłem złą pasę ;( Kupon 16 26.02.2005 Rijeka - Pula 1 1.3 Hibernian - St.Mirren 1 1.33 Southampton - Arsenal 2 1.6 (1:1) Ipswich - Q.P.R. 1 1.57 Mattersburg - Admira 1X 1.18 Stawka 5zł AKO 4.61 Do wygrania 23.1zł Kupon 17 26.02.2005 Ipswich - Q.P.R. 1 1.57 (0;2) Mattersburg - Admira 1X 1.18 Stawka 20zł AKO 1.66 Do wygrania 33.3zł Mam nadzieję, że wejdzie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Jak u mnie nawet Standard Liege trafiłem a Nancy mnie i nie tylko jak widać wydymało. Dziś jak byłem na STS to tylko było słychać Nancy. :mrgreen: Może dziś i jutro będzie lepiej mam nadzieję że zagrałeś i dasz typki no i również dziś wrzucisz typki na jutro bo ciekawie typujesz i zawsze chętnie przeglądam Twój temat. Na jutro osobiście polecam Bilbao (świetny kurs a w Valencji zadyma i Benitez na bruku!!) no i klasyk Inter-Milan X. Nie wiem czy nie zagram tych dwóch meczy za jakieś 50zł. Pozdro i życzę udanych typów i wysokich wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Etrusc bardzo polecam Tobie i innym tę stronkę z procentami www.prosoccer.gr/starteo.htm duża skuteczność Hm,,, powiadasz Bilbao.......jakoś na jutro nie mogę znależć tego meczu Inter całkiem spore szanse na remis chociaż dla 100% pewności jednak postawiłbym na 1X sam remis to jest za duże ryzyko jak na 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Zaczynam się pogrążać już pierwsza wtopa dnia dzisiejszego Arsenal myślałem, że po porażce w LM poradzą sobie ze średniakiem ligowym (1:1) To już nie jest ten sam zespół co z zeszłego sezonu, jedynie na własnym boisku grają jeszcze dobrze, wyjazdy = porażka. Może drugi wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Mecz w rundzie jesiennej zakończł sie 2-2 wydaje mi sie że southamton ma sposób mecze Arsenalu smierdzą mi i tyle to cień zespołu zprzed roku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 To chyba fatum nawet debla nie moge trafić Ipswich to totalna porażka, niedawny lider 2 ligi i 2 przegrana na własnym boisku. Gdybym zaczął obstawiać na rywali swoich typów mój portfelik byłby znacznie grubszy........a tak... 15zł na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 JA nie gram takich drużyn z Angielskiej jak MAnu City,Arsenal , Ipswich , Wigan , to są takie niespodzianki ze szkoda głowy na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 No taki mały pojedynczek oto moje 3 typy pamiętaj nie mogą sie powtarzać FC Sevilla v Racing Santander 1.50 3.75 7.00 1 1-1 Bayer Leverkusen v VfB Stuttgart 1.95 3.75 4.50 1 1-1 miałem dać X wrrr Schalke 04 v Hannover 96 1.50 3.85 6.50 1 1-0 1pkt pamiętaj mecze sie nie mogą powtarzać i nie możesz postów edytować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Ostatnio nie idzie mi za dobrze, w większości jest pod wozem niż na wozie Dzisiaj za skromną kasę rozpis 2z3 i 3z4. Kupon 18 3z4 27.02.2005 A Lecce - Messina 1 1.95 :mrgreen: (1:0) B Tilburg - Alkmaar 2 2.0 :mrgreen: (1:3) C Lille - Rennes 1 1.65 :oops: (0:0) D Iraklis - OFI Kreta 1 1.9 :mrgreen: (1:0) Stawka 4zł Do wygrania ABC 5.8zł ABD 6.65zł ACD 5.5zł BCD 5.65zł Jak cały wejdzie 23.6zł Kupon 19 2z3 27.02.2005 A Pribram - Liberec 2 2.36 odwołany B Salamanca - Almeria X 2.9 (3:2) C Salernitana - Catanzaro 1 1.65 (0:0) Stawka 6zł Do wygrania AB 12.3zł AC 7.0zł BC 8.6zł Jak wejdzie cały 27.9zł Co sądzicie o typach? Mile widziane komentarze typów i sposobu gry Pozdr dla całej braci typerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 No taki mały pojedynczek oto moje 3 typy pamiętaj nie mogą sie powtarzać FC Sevilla v Racing Santander 1.50 3.75 7.00 1 (2:2) Bayer Leverkusen v VfB Stuttgart 1.95 3.75 4.50 1 (1:1) Schalke 04 v Hannover 96 1.50 3.85 6.50 1 pamiętaj mecze sie nie mogą powtarzać i nie możesz postów edytować (1:0) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Ach te remisy...zawsze muszą zepsuc najlepsze typy...... Wysek jednym słowem jest remis 1:1 Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaban Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Stawki 1.5-1.9 sa najgorsze tam czesto lubia padac remisy np. dzis lille albo sevilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Od jutra będę podawał jeszcze jeden dodatkowy typ, który zamierzam puszczac na osobnym kuponie a mianowicie typ na remis, który bedę grał progresją. Wszelkie propozycje mile widziane .......a może by tak założyć nowy temat TYPY - REMISY gdzie wszyscy by podawali swoje propozycje na dany dzień......wiadomo im więcej ludzików zaproponuje jakiś remisik tym większe szanse będa wybrania tego jednego najwłaściwszego. Co o tym sądzi brać typerska? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 27 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Zapomniałem dopisać, że temat byłby założony w dziale WSPÓLNY KUPON jako TYPY REMISY. Tylko nie wiem czy moge takowy założyć. Może jakiś moder by coś podpowiedział Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 Sorcia ale mnie dziś cały dzień nie było zaraz wszystko pouzupełniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 28 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2005 Zbytnio nie ma z czego wybierać, same nie pewne spotkania Na dzisiaj daje jednego moim zdaniem faworyta. Kupon nr 20 28.02.2005 Albinoleffe - Empoli 2 2.8 (0:0) tym bardziej, że od 48mim grali przeciwko 10-ciu Stawka 20zł AKO 2.52 Do wygrania 50.4zł Remisów jakoś nie widzę.......chociaż sporo ludzików daje na X w spotkaniu Porto - Benfica. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::DANI::.. Napisano 28 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2005 Zbytnio nie ma z czego wybierać, same nie pewne spotkaniaNa dzisiaj daje jednego moim zdaniem faworyta. Kupon nr 20 28.02.2005 Albinoleffe - Empoli 2 2.8 Stawka 20zł AKO 2.52 Do wygrania 50.4zł Remisów jakoś nie widzę.......chociaż sporo ludzików daje na X w spotkaniu Porto - Benfica. Pozdr Hmmm mecz ciekawy , gdyż z 1 strony Empoli powinno sobie poradzic ale z 2 ich aktualna forma 2-4-0 (Albinoleffe 3-1-2 ) wskazuje na to ze może pasc remis :? Obym sie mylił.Życzę wygranej.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 28 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2005 Puściłem jeszcze jeden bardzo szalony kupon.....za mała kasę Kupon 21 2z3 28.02.2005 A Albinoleffe - Empoli 2 2.8 (0:0) B Norwich - Manch.C. 2 2.56 (2:3) niezła 1p (2:2) C Opava - Sparta X 4.1 prawie (0:1) Stawka 3zł Wygrana przy: AB 6.45zł AC 10.35zł BC 9.45zł Jak wejdzie cały 26.25zł Z tego co widziałem to Sparta już wygrywa ...ale może w końcu 3zł to nie majątek. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 28 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2005 Przejrzałem spotkania na jutrzejszy dzień i postanowiłem wysłac następujące kuponiki Kupon 1 Progresja remis, stopień 1 Schalke 04 - Hannover 96 X 3.7 :frown: (3:1) Stawka 5zł AKO 3.3 Do wygrania 16.5zł W niedzielnym spotkaniu Schalke miało nie złą przeprawę......Hannover tym razem nie pozwoli sobie na przegraną. Kupon 2 Jokerit - Ilves 1 1.5 :mrgreen: (3:0) Shef. Utd. - Arsenal 2 1.63 (0:0) Stawka 20zł AKO 2.2 Do wygrania 44zł Stawiam na byłych liderów tabel, Jokerit - ostatnie cztery przegrane!, Arsenal - ostatnie mecze nie należały do udanych, teraz powalczy z drugoligowcem z którym zremisował na własnym boisku! Zapewne oba zespoły beda chciały pokazać sie z jak najlepszej strony i odzyskać dość mocno nadwyrężone zaufanie kibiców i fanów. Co myślicie o tych typach? Może grać za większą kasę? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 28 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2005 Andrea witam :DD Milo kogos spotkac z Bydgoszczy pieknego miasta w ktorym rowniez zamieszkuje Pozdrowionka Witam ziomala Dobrze jest wiedziec, że jest bratnia dusza z ,,pięknego miasta" Bydoszczy Życze samych wygranych Pozdr //Panowie załatwiajcie takie rzeczy na privie - pewna przejrzystość tematu musi być zachowana //mod. Kisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vito Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Przejrzałem spotkania na jutrzejszy dzień i postanowiłem wysłac następujące kuponiki Kupon 1 Progresja remis, stopień 1 Schalke 04 - Hannover 96 X 3.7 Stawka 5zł AKO 3.3 Do wygrania 16.5zł W niedzielnym spotkaniu Schalke miało nie złą przeprawę......Hannover tym razem nie pozwoli sobie na przegraną. Kupon 2 Jokerit - Ilves 1 1.5 Shef. Utd. - Arsenal 2 1.63 Stawka 20zł AKO 2.2 Do wygrania 44zł Stawiam na byłych liderów tabel, Jokerit - ostatnie cztery przegrane!, Arsenal - ostatnie mecze nie należały do udanych, teraz powalczy z drugoligowcem z którym zremisował na własnym boisku! Zapewne oba zespoły beda chciały pokazać sie z jak najlepszej strony i odzyskać dość mocno nadwyrężone zaufanie kibiców i fanów. Co myślicie o tych typach? Może grać za większą kasę? Pozdr Uwazaj na Arsenal - zagraja mocno rezerwowym skladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Dzięki Vito ale mimo wszystko na nich stawiam wydaje mi się, że poradzą sobie Pozdr i dużych wygranych....a jest dzisiaj w czym wybierać [/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vito Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Arsenal zagra dzis bez nastepujacych zawodmikow: Dennis Bergkamp, Jose Antonio Reyes, Robert Pires, Robin van Persie, Edu, Gilberto, Sol Campbell i najwieksza gwiazda Thierry Henry. Maja zagrac w prawdopodobnym skladzie: -----lehman/almunia----------- toure , cygan , sanderous, cole fabregas, viera , flamini , clichy lub Owusu-Abeyie ljungberg, ?? Jeremie Aliadiere lub Arturo Lupoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 ja tez stawiam na Arsenal i mysle ze bedzie dobrze! :mrgreen: Bo Arsenal se nie odpusci i czytalem ze beda grac przyzwoitym acz nieco odmlodzonym skladem;) bo maja problem z napastnikami ( kontuzje i czerwone kartki ) no i nie zagra napewno Pires! Ale za To Shef. Uted ma tez ful kontuzji, np. bramkarza i do tego paru pilkarzy palzuje za kartki! Wiec mysle ze raczej powinni sobie "Kanonierzy" [LOL] dzisaj poradzic! Niech jeszcze barca da czadu i bedzie luzik :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 Tez mi się tak wydaje, że pogonią Shef. Utd. Rezerwa to nie znaczy, że już w plecy. W końcu każdy z rezerwy chce grać w podstawowym składzie....... mają okazję, żeby zabłyszczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2005 No.......Jokerit się obudził (3:0) teraz jeszcze tylko Arsenal.....trzymajcie kciuki ręce opadają i znów wtopa na Arsenalu (0:0) coś mam czarną serię Pozdr.......trzymam kciuki za tych którzy postawili na Barce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 Oj z tą Barcą to jeszcze gorzej ale rywal o wiele cięższy. Espaniol to jest zespół który jest w sporej formie i można w najbliższym czasie grać na niego śmiało że przynajmniej nie przegra. A Jokerit obudził się, szkoda tylko że spał przez kilka kolejek jak akurat na niego grałem :DD Kurcze kombinowałeś chyba z tym Arsenalem podobnie jak ja w niedzielę z Betisem ale i mi i tobie się nie udało. Chyba było lepiej dać hoka o podobnym kursie częściej wchodzi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 Ja tam dałem na remis w pierwszej połowie i trafiłbym hehe a kursik bardzo dobry oszczędzali sie przed LM jak każdy zespół biorący udział w tych rozgrywakach dlatego stawiac na X w pierwszych z drużynami biorącymi udział w LM 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 2 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 Zaczynam od początku :? mam na koncie 150zł i mam nadzieję, że uda się je powiększyć Kupon 1 02.03.2005 Lille - Grenoble 1 1.4 (1:1) Levante - Numancia 1X 1.16 :mrgreen: (1:1) Freiburg - Bayern(aw.) 2 1.31 :mrgreen: (0:7) Stawka 30zł AKO 2.12 Do wygrania 57.25zł Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2005 A Villareal czemu nie wziołeś jej pod uwage gra u siebie przegrali osatnio mecz więc sracili pkt i w tym meczu ze słabo spisującą sie Mallorcą będą chcieli zwycieżyć w osatnich dwóch latach pomiędzy tymi drużynami wygrywała raz Mallorca , raz Villareal oraz były 2 remisy ale teraz Villareal ma forme i wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi