Gość mateuszb1991 Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 typy na 17 i 18 - 02 - 05 Dynamo K. - Villarreal X 3.05 :DD Aachen - Alkmaar 2 1.95 Lulea - HV 71 1 2.00 :DD Lierse - Anderlecht X 3.15 :DD Monaco - Lyon X 2.90 :DD Roosendaal - Willem II X 3.05 Innsbruck-Salzburg 1 1.45 Do wyjęcia stawką 2 zł 864.99 zł :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Witam.Bardzo ryzykowny ale jednocześnie bardzo rozsądny kuponik :mrgreen: Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucek Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Cięzko się do czegoś tu przyczepić Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Hmmm ja tutaj bym sie przyczepił do meczu Lierse - Anderlecht X 3.15 dlamnie bliżej zwycięstwa Anderlechtu także Dynamo pociśnie Villareal :DD Pozdro ciekaw jestem wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 jak dla mnie to ten kupon nie ma nikłe szanse na wejście, żeby to weszło to trzeba miec kupe szczęścia postawiłbym raczej na Dynamo fakt ze ukraińska liga jeszcze nie ruszyła nie powinien być problemem dla dynama, a mrozik im tylko pomoże z Anderlechtem różnie może być bo na wyjazdach nie grają rewelacyjnie wiec X jak najbardziej co do pozostałych meczy to też zbyt pewne, ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa wiec powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi