curve Napisano 16 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 i co sadzicie ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 16 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 Wygląda na kupon z profka... ale może się mylę - w każdym razie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 16 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 tak z profesjonala, zaklad systemem "26" 5 grup wystarczy ze 2 wchodzą ostatni mecz hiszpani z Portugalią juz wszedl czekam na reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szczepan Napisano 16 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 a za ile to postawiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 16 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 system 26, kosztuje conajmniej 26pln tak samo system 11 kosztuje 11pln tak samo 4 kosztuje 4 pln jaka nazwa systemu taka cena:P Edit: "conajmniej" w sensie ze mozna robic wielokrotonisci systemów , wtedy wszystkie wygrane są mnozone razy dwa i wtedy place 26x2 czyli 52 pln ale wszystko mam razy dwa pozdrawiam // czy mozesz zmienic podpis pod postami wychodzacy ( mod.Gulu) // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Musisz pamiętać też inne święte słowa - Nigdy nie wyjdziesz na ludzi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 17 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 to ze o nas zdanie jest wyrobione to nie znaczy ze kazdy z nas jest mordercą z nozem itp. mod Gulu , to napisz mi jak mam wkleic sobie sygnature ? to zmienie a taki chyba tez moge miec , wkoncu nie ma tam zadnego przeklenstwa typu " legia chuje" albo cos ;] //w podpisie moze byc tylko tekst, zadnych obrazków itp //prośba o zmiane opisu jest ponowiona, można w inny sposób wyrażać "miłość" do klubu (mod.Waśka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Popatrz na regulamin: "Na Forum zabrania się: 1. Zamieszczania wypowiedzi/materiałów postrzeganych przez dowolnego moderatora jako wulgarne, obraźliwe lub jawnie szydzące z jakiegokolwiek zrzeszenia/organizacji/osoby publicznej/osoby prywatnej lub będących w konflikcie z polskim prawem..." Sądze że nie jest to do końca w porządku! Bo jestem za Wisłą więc mam opis związany z Wisłą lub w ogóle nie mam! A Ty masz opis obrażający Wisłe Kraków! Dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 17 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 ogolnie slowa "nigdy nie zejde na psy" przez spoleczenstwo nie kumajace ocb, sa postrzegane jako zejscie na zla droge, wiesz margines spoleczny , a mi wlasnie o to chodzi ze nigdy nie zejde na psy w tym wlasnie znaczeniu ze nie bede menelem upijajacyms ie pod sklepami i wogole marginesem ;] czaisz ?;] tu nie chodzi o wisle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 No moze,ale w połączeniu z Twoim Avaterem tylko jedno przychodzi do głowy! Sorry że tak to w ogóle w Twoim temacie jest pisane,ale raziło mnie to w oczy! Usuwaj jak coś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 17 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 dobra jak nie moze byc obrazków to po co jest włączone BBC /HTML ? bezsens ! //w podpisach jest wylaczone !! i nie wnikaj, po co niepotrzebnie obciazac forum, to forum a nie galeria zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 ej a ty co na niebiesko mi piszesz:D to moze bys sie podpisal hehe , i dalczego ja nie mgoe miec obrazka a ten wislak moze? (ten w sensie nazimek) ja za to dostalem ostrzezenie on pewnie nie dostanie bo jest jakims tam typerem i za wisla lol ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Ta... ja bym Ci dał bana. Jak możesz przekreślać symbol Białej Gwiazdy ? Kilkanaście lat ,, demokaracji,, w tym kraju a już propagujesz antyrasistowskie hasła. Chłopie - to jest forum sportowe, a jak zrobiło Ci się smutno po przeczytaniu Chaty wuja Toma to dowiedz się, że niewolnictwo zostało zniesione. A w USA od dwudziestuparu lat murzyn może siedzieć w autobusie obok białego. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aha dla niekumatych - słowa kluczowe : Biała Gwiazda, Konkwista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Słuchaj, no curve. Nie interesuje mnie za kim jesteś i komu kibicujesz, bo dla mnie w Polsce jest jeden klub Górnik Zabrze, ale takie avatary są niedopuszczalne. Nikt tutaj nieobraża innego klubu, jesteś za Cracovią to umieść taki avatar, ale bez obrażania innych. Opis też ma zniknąć, chyba że chcesz dostać ostrzeżenie? Jeśli tak to służe pomocą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curve Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 no dobra avart zmienilem, ale podpisu nie bede zmienial bo to nikogo nie obraza:D jest przyslowie " psy szczekaja a karawana jedzie dalej" a ze C sie czyta jak K a V jak W wiec Caravana sie czytaj jak Karawana hehehe , i to jest text z piosneki Grammatika " tak po prostu" ;] no ale dlaczego nazimek moze miec obrazek ? dajcie mu ostrzerzenie ! bo zamieca forum, ja za to dostalem ! a on co ? to ma byc sprawiedliwosc ? //nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi