Skocz do zawartości

Typy hugo

hugo

Rekomendowane odpowiedzi

Typy na poniedzialek 11 kwietnia 2005

Po ostatnich 2 tygodniach porazek zaczynam cos pewniejszego ;) Progresja na baseball. Na poczatek wybieram druzyne jaka jest Los Angeles Angels i bede stawial na ich zwyciestwo. Mam nadzieje ze to bedzie przynosic zyski :DD

Texas Rangers - Los Angeles Angels 2 :DD (no ładnie. Przegrywajac 6:2 zdolali wygrac mecz 6:7. Lubie takie druzyny ;) )

Kupon na niedziele:

Kerkyra - Kallithea 12 :DD

Legia Warszawa - Odra Wodzisław 1 :evil:

VfL Wolfsburg strz. bramke TAK :evil:

Fenerbahçe - Besiktas 1x :evil:

Barcelona - Getafe 1 :DD

patrzyłeś się na aktualne tabele jak wybierałeś Milwaukee, przecież to jedna ze słabszych drużyn lepiej było trzeba wybrać kogoś trochę lepszego (ale się tym nie sugeruj ;) )

bo w końcu ile można przegrywać szczególnie że teraz grają z SF, z którym podczas treningów wiosennych wygrywali

patrzyłeś się na aktualne tabele jak wybierałeś Milwaukee, przecież to jedna ze słabszych drużyn lepiej było trzeba wybrać kogoś trochę lepszego (ale się tym nie sugeruj ;) )

bo w końcu ile można przegrywać szczególnie że teraz grają z SF, z którym podczas treningów wiosennych wygrywali

Dobre spostrzezenie ale jak ja na nich zaczalem grac to byli na 2 miejscu i zdaje mi sie ze mieli bilans 6 zw i 6 por ale to nie zmienia faktu ze zle wybralem ;( Mam nadzieje ze ta progresja sie skonczy jak najszybciej, bo jeszcze mi kasy braknie i... ;)

• 2 weeks later...

Progresja na baseball, kolejna druzyna: Arizona Diamondbacks

Arizona Diamondbacks - Washington Nationals 1 :evil:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Progresja na baseball, kolejna druzyna: Toronto Bluejays

Toronto Bluejays - Kansas City Royals 1 :DD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...