Bajerok Napisano 12 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 Hej Witam Wszystkich przeglądających mój temat. Będę tu zamieszczał moje kupony które postawiłem na Betandwin, Unibet i Profesjonal. Wasze komentarze mile widziane :mrgreen: LEGENDA :mrgreen: -typ trafiony -typ nietrafiony -wygrana 1-zwycięstwo gospodarzy x-remis 2-zwycięstwo gości z poważnaiem pritt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 12 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 Kupon 1 SC Anderlecht - Oostende 1 Leverkusen - Mainz 05 1 :mrgreen: Real Saragossa - Barcelona x2 :mrgreen: Dortmund - Bochum 1x :mrgreen: Altetico Madrid - Levante 1 Suma całkowita kursu: 2.88 Stawka: 3PLN Kupon 2 Inter - Roma x AZ Alkmaar - Psv Eindhoven x :mrgreen: Hamburg - Stuttgart (1 połowa)x :mrgreen: Suma całkowita kursu: 19.82 Stawka: 2PLN Kupon 3 Lazio - Atlanta 1 :mrgreen: Real Saragossa - Barcelona 2 :mrgreen: Kaiserslautern - Rostock 1 :mrgreen: Suma całkowita kursu: 4.14 Stawka: 3PLN 12.43PLN Kupon 4 Dortmund - Bochum 1 :mrgreen: Yeovill Town - Bristol Rovers 1 :mrgreen: Besiktas - Denizlispor 1 :mrgreen: Glasgow Rangers - Hibernian 1 :mrgreen: Arsenal - Crystal Palace 1 :mrgreen: Suma całkowita kursu: 5.02 Stawka: 2PLN 10.04PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 12 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 I jeszcze coś takiego Kupon 5 System Trixie Dortmund - Bochum 1 :mrgreen: Blackburn - Norwich 1 :mrgreen: Bielefeld - Bayern 2 Suma całkowita kursu: 4.49 Stawka: 8PLN 5.44PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 12 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 Kuponik 2-całkiem prawdopodobne te remisy Zobaczymy wieczorem he he.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 12 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 Jeszcze cały czas zastanawiam się nad meczem Everton - Chelsea, ale po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku ze lepiej nie stawiać w ten weekend na Chelsea, coś jakieś dziwne przeczucie mam do tego meczu, kurs na Chelsea jest dosyć wygórowany,i to mnie zastanawia czemu Ale sądzę że ten mecz nadaje się do rozpisu... 8) A jednak Chelsea wykożystała to że, Everton od 8 min grał w 10, dopiero w 70 min bramkę stzrelił Eidur Gudjohnsen, jak tak dalej pujdzie to Chelsea puści buków z torbami :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 12 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 Z tym rozpisem to w 100% się zgadzam. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 12 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2005 Miałem nie stawiać na Anderlecht, a jednak postawiłem :| , a co do meczu Inter Roma to gdyby nie było Mihajlovica :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Kupon 6 System Trixie Bielefeld - Bayern München 2 1860 München - RW Erfurt 1 :mrgreen: Bayer Leverkusen - FSV Mainz 05 1 :mrgreen: Suma całkowita kursu: 3.23 Stawka: 8PLN 3.92PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Drodzy typowicze, Chce na tym forum utworzyć nowy temat o nazwie "SUPER KUPON", w tym dziale każdy podawałby swoje typy na weekend, i w piątek zostałyby wybrane 5 najlepszych typów na weekend, z najlepszymi kursami. Typowac mozna tylko wydarzenia sportowe ogolno dostepne w wiekszosci bukmacherow, tzn. pilka nozna, hokej na lodzie, tenis, sporty zimowe, siatkowka, koszykowka.Kazdy uzytkownik od poniedzialku do piatku moze podawac w specjalnie przeznaczonym do tego temacie 5 najpewniejszych typów na sobote i niedziele. Chcecie ułatwić granie innym Waszym celem jest pomoc innym graczom Co sądzicie na ten temat prosze o komentarze... Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cvieQ Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 to może być całkiem ciekawe - jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 No dobry pomysł ale czy nie już taki dział jak wspólny kupon???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 jest juz taki wątek jak wspólny kupon i tworzenie drugiego takiego tematu mija sie z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Zgadzam się z kolegami nie ma sensu wchodzić dwa razy do tej samej rzeki. Poza tym tutaj jest więcej sępów niż ludzi zdolnych do napisania czego kolwiek. Jak czasmi widzę że KOLO jest od kilku miesięcy na forum i 0 postów tylko podgląda to zastanawiam się co to za c***a. Tak więc takie CIOTY nic i tak nie napiszą. No chyba że CIOTY napiszą. Ale chyba raczej CIOTY nic nie napiszą :mrgreen: A z tym kuponem nie wypali, ale fajnie że jest życie na planecie i że ktoś ma jaja żeby wogóle coś wymyśleć. Pozdro ale nie CIOTY :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Zgadzam się z kolegami nie ma sensu wchodzić dwa razy do tej samej rzeki. Poza tym tutaj jest więcej sępów niż ludzi zdolnych do napisania czego kolwiek. Jak czasmi widzę że KOLO jest od kilku miesięcy na forum i 0 postów tylko podgląda to zastanawiam się co to za c***a. Tak więc takie CIOTY nic i tak nie napiszą. No chyba że CIOTY napiszą. Ale chyba raczej CIOTY nic nie napiszą :mrgreen: A z tym kuponem nie wypali, ale fajnie że jest życie na planecie i że ktoś ma jaja żeby wogóle coś wymyśleć. Pozdro ale nie CIOTY :mrgreen: To jest prawda taki eCIOTY powinni wywalac odrazu jeżeli po miesiącu nie napisz 1 posta to daleko od naszego forum :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Bayern do przerwy przegrywa 1:0 (Bayern słabo gra w 1 połowie jak zawsze), a Leverkusen remisuje 0:0. OBY SIĘ COS ZMIENIŁO :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 By Bayern ch..... strzelił :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 no i niestety bayern wtopil i nam obu spiepszyl qpon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 14 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2005 Dzisiaj tylko jeden kupon ponieważ jeszcze jeden jest w stawce Kupon 7 Henman, T - Kiefer, N 1 Suma całkowita kursu: 1.45 Stawka: 50PLN 72.50PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 15 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2005 Henman "bezproblemowo" rozwalił Kiefera, jutro puchar UEFA.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 16 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 Kupon 8 Valencia - Steaua Bukareszt 1 :mrgreen: Ajax - Auxerre 1 :mrgreen: Aachen - AZ Alkmaar 2 Suma całkowita kursu: 5.37 Stawka: 5.53PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Hej witam Wszystki przepraszam że tak długo nic nie pisąłem w moim temacie. Oto moje kupony: Kupon 9 Borussia Dortmund - FSV Mainz 1 Ipswich - Queens Park Rangers 1 Stawka : 20 zł Kurs : 2.33 Przewidywana wygrana : 46.60 zł Kupon 10 Werder Bremen - VfL Bochum 1 Wuppertaler SV - Arminia Bielefeld Am 1 Stawka : 15 zł Kurs : 2.17 Przewidywana wygrana : 32.55 zł Kupon 11 Rochdale - Kidderminster 1 Çaykur Rizespor - Istanbulspor 1 Stawka : 10 zł Kurs : 2.56 Przewidywana wygrana : 25.60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerok Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Przeniosłem się do teamtu Nasze typy II zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Dzięki ale ja nie skorzystam - tam trzeba za dużo rachować :mrgreen: Badzo ładne typy mam nadzieję że choć dwa kuponiki wejdą. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_toni Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Ladne typy, podobaja mi sie i chyba je sam zagram. Moze nie za taka sume ale za polowe napewno. Widze tez ze postawiles na Werder, moja ulubiona. Mam nadzieje ze wejdzie, bo w LM jej sie nie powiodlo. Na prosbe Pritta,zamykam ten nieaktualny już temat 8) -Krzy$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi