Salami Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 Siemka, od tego weekendu będę podawał tu swoje typy. Mam nadzieję, że dzięki moim typom oraz waszymi komentarzami ogramy buków. Na początku mam prośbę, jeśli ma ktoś naprawdę ciekawe typy na ten weekend proszę podajcie je w moim temacie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper4321 Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 Witam , na weekend ja proponuje zwrócić uwagę na mecze bundesligi np: (kursy z toto-mixa) Dortmund-Bochum (1,55) Leverkusen-Meinz (1,42) Hertha-Nuremberga(1,65) Moze jeszcze Liverpool... do tego Życze wysokich wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 10 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 Dzięki za typy, poza Hethą do której nie jestem całkiem przekonany to myślę że Leverkusen i Dortmund sobie spokojnie poradzą i wygrają swoje mecze. Muszę jeszcze trochę nad tym pomyśleć bo jutro będę stawiał i chciałbym w pon pójść po wygraną Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mario@ Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 podaję pewne mecze małe kursy ale można coś wybrać feyenord-willem 1 1,35 fenerbahce-istanbulspor 1 1,15 brugge-charleoi 1 1.30 anderlecht-ostende 1 1 1,15 inverness-celtic 2 1,25 fc koln-karlsruher 1 1,30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 11 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Dziś postawiłem 2 kuponiki w toto-mixie na skoki(jeden wszedł) oraz 2 w sts-sie na piłkę nożną. 1 kupon: Leverkusen-Mainz 1 Dortmund-Bochum 1 STAWKA: 20zł Do wyjęcia: 39zł 2 kupon: Frankfurt strzeli Liverpool strzeli Barcelona strzeli K'lautern-Hansa 1 STAWKA: 10zł Do wyjęcia: 23zł Pozdro, mam nadzieję że wejdą oba te kupony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 21 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Witam ponownie Moje wstępne typy na LM i PUEFA to: Schalke-Szachtar 1 Bayern-Arsenal 1 Man Utd-Milan 1 Liverpool-Leverkusen x2 Czekam na Wasze opinie na ten temat i Wasze typy i analizy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Schalke-Szachtar 1 Bayern-Arsenal 1 Man Utd-Milan 1 Liverpool-Leverkusen x2 Z Bayernem może być ciężko jak już to bym stawiał na Bayern-Arsenal 1x albo może nawet Arsenal sie postara w co wieże bo na nich stawiam i wygra ten mecz...!!A do reszty niemam nic oprzócz tego jednego meczu jest wszytsko dobrze... Jakby co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Schalke-Szachtar 1 Bayern-Arsenal 1 Man Utd-Milan 1 Liverpool-Leverkusen x2 Z Bayernem może być ciężko jak już to bym stawiał na Bayern-Arsenal 1x albo może nawet Arsenal sie postara w co wieże bo na nich stawiam i wygra ten mecz...!!A do reszty niemam nic oprzócz tego jednego meczu jest wszytsko dobrze... Jakby co to a ja stawiam na Bayern :mrgreen: rozniosą angoli :mrgreen: już sie nie mogę tego meczu doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 21 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 No baa :mrgreen: Bayern spuści wpierdy Arsenalowi aż się będzie kurzyło. Bayern FC Bayern !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Salami bardzo dobre typy!!!!Moze jeszcze bym dostawił x przy Man Utd.Ale nie...pierd...U siebie powinni wygrac z Milanem(bez Szewczenki :mrgreen: )Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 21 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Podobno ma jeszcze jutro nie zagrać w Milanie, Inzaghi ale niewiem czy jakaś kontuzja czy poprostu będzie na ławie. Mam nadzieję, że Bayern i Man Utd nie zawiedzie. Konkretne typy czyli takie jakie puściłem na kuponach w STS-ie podam jutro. Pozdrawiam:) Nech Wam i mi się przyśnią jutrzejsze wyniki z LM :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Salami zagraj Bayern i Bayer :mrgreen: Bez podpórek.Ja jutro pracuje i nie zagram wiec zrób to za mnie :mrgreen: Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 21 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 Nio na Bayern M chyba postawię 1 a na Leverkusen x2 dla ostrożności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2005 No niech bedzie to x2 na Leverkusen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 22 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2005 Siemka. Dziś postawiłem w STS-ie 3 kuponiki: 1 kupon-NAJWAŻNIEJSZY !!! Liverpool-Leverkusen x2 Schalke-Szachtar 1 STAWKA: 50zł Do wyjęcia: 110zł 2 kupon Real M-Juve 1 Bayern-Arsenal 1 Liverpool-Leverkusen x2 STAWKA: 5zł Do wyjęcia: 30zł i 3 kupon to na hokej i takie tam inne :mrgreen: Mam nadzieję, że dziś Leverkusen nie przegra, Schalke jestem raczej pewny, choć to sport i wszystko się może niestety zdarzyć. Pozdro Muszę jeszcze się tylko zastanowić jaki mecz dziś oglądać Na żywo: Liverpool-Leverkusen(TVP 1) czy Bayern M-Arsenal(SAT.1). Może jednak się wkońcu zdecyduję :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2005 Ale wtopa z Leverkusen :evil: Stary szkoda no.Takie ładne kuponiki.Mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 23 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2005 No bardzo szkoda, wkur*iłem się na maxa. No ale cóż takie życie, rano musiałem wstać do szkoła i normalnie żyć. Poza tym to znów byłem dziś w STS-ie i postawiłem swoją ostatnią kasę, którą miałem wydać na wyrobienie dowodu. Postawiłem 5 kuponów: Na 1 kuponie dałem over 1 poł Barcelona-Chelsea, na drugim over w tym samym ale już całym meczu- na kupon po 4 zł. 3 kupon Barcelona-Chelsea 1 Porto-Inter x2 Brema-Lyon 1 Man.Utd-Milan 1 Schalke-Szachtar 1 STAWKA: 5zł Do wyjęcia: 78,19zł 4 kupon NAJWAŻNIEJSZY !!! Man.Utd-Milan 1x Barcelona-Chelsea 1x Schalke-Szachtar 1 STAWKA: 40zł Do wyjęcia: 81,70zł 5 kupon Schalke-Szachtar 1 Austria-Bilbao x2 Steaua-Valencia x2 STAWKA: 10zł Do wyjęcia: 24zł Mam nadzieję, że to wejdzie bo jak nie to już niewiem co zrobię, może pożyczę od kogoś i jutro na Schalke i na weekend trzeba postawić... Pozdro wszystkim, jeszcze 3 godziny i emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2005 Uważam, że typy są ok Chociaż przy trzech kuponach nie stawiałbym na wszystkich Schalke bo jak nie wejdzie to już..... pozamiatane ;( zycze powodzonka i max trafionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salami Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Po prawie 3 tygodniowej przerwie z bukmacherką-powracam:D Zastanawiam się nad obstawieniu meczu ligi Polskiej: Polonia Warszawa-Wisła Kraków. Myślę że Wisła jest pewniakiem, ale jak wszyscy wiemy różnie to w sporcie bywa a jeszcze różniej kiedy stawiam jakąś grubszą kasę... Mam zamiar postawić 50zł na Wisłę i jeszcze jakieś 2-3 mecze z kursami 1,1. Proszę o wasze opinie co do meczu Polonia-Wisła oraz jakieś 2-3 pewniaki z kursami 1,1. Z góry dzieki, pozdro dla wszystkich grających i nie grających również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi