Gość krzys_nowak Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 granie samych overów w dzisiejszym dniu nie bylo zbyt korzystne, ja grałem też underami i na 8 meczy (nieiwme czemu 2 mi zgineły) trafiłem 6 wiec można to grac gdy jest dużo meczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 Ja powiem więcej, na 10 meczy trafiłem 1 overa !! co za wyczucie i szczęście... lipa :mrgreen: trza trenować nad jakimś innym rozwiązaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 #25 1 03/03/2005 Davos vs Rapperswill (Handicap Betting) Davos Pick 1.44 :mrgreen: 2 03/03/2005 Lugano vs Bern (Handicap Betting) Lugano Pick 1.57 :? 3 03/03/2005 ZSC Zurich Lions vs Ambri Piota (Handicap Betting) ZSC Zurich Lions Pick 1.40 :? Stake:5u To Win: 15.82u tak tak, hokej 8) p/o tu już nie ma ściemniania....Lugano mnie martwi...ale klapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Dzień dobry :mrgreen: stan konta 117u /+17u Chwilowa przerwa była, bo nauka maksymalnie przycisnęła :mrgreen: Uwaga uwaga, zmieniam bucka !! Skusiłem się na podwojenie depozytu BAW, więc powalczę z ich mizernymi kursami jak można mieć takie marże ?? Będą tu single, duble i systemy 2z3 na piłkę nożną, tenis i MLB niech tylko ta kasa na konto dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Albo nie nowy temat walnę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi