Skocz do zawartości

Tomasz - [ Powrót ]

Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

okolo 2 miechow tu nie zagladalem ale ednak dzisiaj postanowilem powrócić .. ostanio wyszlem na plus o jakies 300 zeta o ile pamietam a zaczynalem od 50 :)

oto moje pierwsze typy

Glasgow Rangers - Livington 1.11

Walwijk - PSV Eindhoven 1.6

Olympiakos Pireus - Aris Saloniki 1.22

Stawka : 20 zł

EWK : 38 zł

Glasgow Rangers - Livington 1.11 :mrgreen:

Walwijk - PSV Eindhoven 1.6 :mrgreen:

Olympiakos Pireus - Aris Saloniki 1.22 :mrgreen:

Stawka : 20 zł

EWK : 38 zł :p:

wyniki kuponow bede podawal w taki sposob.. nie bede edytowa poniewa osadzono mnie kiedys o to ze zmieniam typy a tego bym nie chial wiec jesli nie macie nic przeciwko temu to bede robil tak ...

hmm ... udany poczatek

skutecznosc : 100 %

typy:3

Bank : 38 zl ( + 18 zl :)

no dobre typy :) :) i zycze dalszych wygranych , wsumie racja lepiej cytowac niz edytowac wtedy wlasnie mozna zmieniac typy, ale wiesz poco komu zmieniac typy, wtedy sie traci kase, i to poco siebie oszukiwac pozdrawiam

• 3 weeks later...
Fenerbache - Real Zaragozza 1.85 :|

PSV Eindgoven - NEC Nijmegen 1.2 :mrgreen:

Stawka : 30 zł

EWK : 60zł

i lipa ale zycie idzie dalej i kolejny dzien z Profem :DD

Skutecznosc : 80 %

Skutecznosc Typow : 4/5

Stan Konta : - 12 zl

xxx Kupon 3 xxx

Phoenix - Los Angeles Clipers 1.2

AZ Alkmaar - Aachen 1.3

Calgiar - Atlanta Bergamo 10 1.09

Stawka : 30 zl

EWK : 45 zl

Krotka Analiza :

Phoenixostanio wszystko ygrywa . mysle ze na swojej hali wygraja tym bardziej z tzw. sredniakiem . Nie znam sie zbytnio na koszykowce ale slyszaelm ze Phoenix ostanio rzadzi . Ten typ podeslal mi kolega ktoory interesuje sie tym .

Alkmar . Po ostanim remisie z niemieckim drugoligowcem patrzac po komentarzach holenderscy pilkarze sa pelni zapalu i jz sie nie moga doczekac spotkania z Aachen .Tlumacza to tym ze bylo zimno a niemieccy ppilkarze byli na swoim stadionie imieli lasnie ta przewge . Teraz role sie odwroca i AZ ich rozgromi .

Cagiliari sa bardzo dobzi na soim stadionie . Moze ostanio nie przechodza wysokiej formy ale wydaje mi sie ze z takim cieniakiem poowinni sobie poradzic . W tym zesonie Bergamo nie wygralo ani razu na wyjezdzie a wrecz tylko 1 raz zremisowalo !! wiec ten mecz z podporka wydaje mi sie najpewnijszy :roll:

xxx Kupon 3 xxx

Phoenix - Los Angeles Clipers 1.2 :mrgreen:

AZ Alkmaar - Aachen 1.3 :mrgreen:

Calgiar - Atlanta Bergamo 10 1.09 :mrgreen:

EWK : 45 zl :p:

Stan Konta : + 3 zł

Skuteczność : 87,50 %

SKutecznosc Typow : 7/8

• 2 weeks later...

xxx Kupon 4 xxx

Inter Milan - FC Porto 1.5

Chelsea - W.B.A. 1.21

Stawka : 40 zl

EWK : 65 zl

Krotka Analiza :

Po remisie w portugali Inter musi to wygrac. Poprostu sa zadni wygranej . Po ostatnim remisie z Lazio Rzym bylo do kitu . Wszyscy sa zalamani i duzo osob mowi ze bedzie remis . Coprawda nikt nie widzial tego meczu a wszyscy komentuje oczywiscie . Nie wystapili podstawowi zawodnicy. Znaczy niektorzy byli ale nie grali "prawdziwego meczu".Widac ze oszczedzali sily i nie chcieli sie przemeczac . Porto gra kiche i wydaje mi sie ze bedzie tu 1 .

Chelsea .. Tego meczu nie chce mi sie nawet komentwoac . W.B.A.jest tak cienkie na wyjaazdach ze nie moge . Naprawde tu bedzie 1. Chelsea to nie jest klub ktory osiada na laurach po waznym wygranym meczu a wrecz przeciwnie. Staje sie coraz lepszy . Chelsea o ile sie nie myle nie przegrala u siebie zadnego meczu . Pewna 1

xxx Kupon 4 xxx

Inter Milan - FC Porto 1.5 :mrgreen: 3:1

Chelsea - W.B.A. 1.21 :mrgreen: 1:0

Stawka : 40 zl

EWK : 65 zl :p:

Stan Konta : + 18 zł

Skuteczność : 90 %

SKutecznosc Typow : 9/10

• 2 weeks later...

xxx Kupon 5 xxx

Szwajcaria - Cypr 1 p. 1.5

Chalkieda - AEK Athens 02 1.19

EWK : 48 zl

Krotka Analiza :

Co do Szwajcarii wypowiem sie prosto i jasno . Ich miejsce w tabeli jest takie sobie . oto ona :

Group 4

1. Ireland 5 2 3 0 7:2 9

2. France 5 2 3 0 4:0 9

3. Israel 5 2 3 0 7:5 9

4. Switzerland 4 1 3 0 9:3 6

5. Cyprus 5 0 1 4 4:11 1

6. Faroe Islands 4 0 1 3 2:12 1

Z tym ze Szwajcaria grala tylko 4 mecze wiec jesli teraz by wygrala mogla by nawet na 1 miejsce sie wysunac . Ten mecz dla nich jest bardzo wazny a szwajcaria u siebie jest tak dobra jak ich ser . Ich bilans bramkowy to 7:1 . 1 wygrana i 1 remis. Wydaje mi sie ze Szwajcaria jest liderem grupy bo Francja ma spadek formy a Irlandia to jak oni .. zawsze moga cos zepsuc a raz wygrac fa+2 wiec wiadoomo co z nimi wiec wydaj mi sie ze tutaj gospodarrze sie zmobilizuja i bede wygrywac przed 1 polowa

Co do meczu AEK Ateny jestem tutaj przekonany na remis albo wygrana gosci bo spojrzecie na rezultat Aten .. tylko 1 przegrana a reszta to remisy i wygrana .. jest tu 2 najelpszy zespol jak i w tabeli jak i z zespolow najelpiej grajacych na wyjezdzie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...