Makan Napisano 27 Styczeń 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2005 ELooo. We wczesniejszym temacie, zalozylem sobie cel wygrania 1500, posiadajac 200zl. Niestety nie wpisywalem moich kuponow poniewaz zapominalem, albo nie mialem sily po przegranej:) Moj stan konta zmniejszyl sie do 10 zl. Ale pozniej zaczelo sie polepszac. Zmienilem system grania Podam 2 ostatnie szczesliwe kupony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2005 Frolunda-Djurgarden 1x - 1.18 :DD Jokerit - Brynas 1 - 1.35 :DD Togliatti - Novosybirsk 1 - 1.25 :DD Litvinov - Jihlava 1 - 1.3 :DD Znojmo - Trinec 1 - 1.45 :DD Stawka: 10 zl Zakladana Wygrana:32 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2005 Aris - Ethnikos 1 - 1.3 :DD Lyon - Rennes 1 - 1.35 :DD Auxerre - Bastia 1.40 :DD Stawka:30 zl Zakladana Wygrana: 64 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 27 Styczeń 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2005 Jokerit - Brynas 1 - 1.35 :DD tutaj chyba chodziło o mecz Jokerit - Blues :-) bo to liga fińska a Brynas gra w lidze norweskiej :-) ale i tak gratuluje wygranej :-) tak trzymać :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2005 Oczywiscie ze chodzilo o mecz Jokerit - Blues Rypnalem sie Pozdrawiam i tez zycze dobrych wynikow :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 28 Styczeń 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2005 Hahaha ,czy to abyz nie prowokacja:D??Brynas w finskiej,gdzie indziej w norweskiej ,a moze Brynas gra w Szwecji panowie //Panowie skończcie z tym licytowaniem się gdzie gra Brynas, a do Makana mam prośbę by zaczął podawać kupony, które dopiero zagra, bo jak na razie temat ma kilka postów i jeszcze ani razu nie było w nim aktualnych typów Mam nadzieję, że to się zmieni bo inaczej ten temat zostanie usunięty.//mod. Kisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2005 Witam wszystkich. ostatnio nie wpisywalem swoich kuponow przed meczami bo nie mialem czasu. Oto moje kupony na dzisiaj. 1 Kupon Rosja - Islandia 1 - 1,4 Eisberen - Krefeld 1 - 1,55 Pardubice - Vitkovice 1 - 1,5 :shock: Koeln - Burghausen 1 - 1,45 :DD :DD Stawka: 10 zl Zakladana Wygrana:42 zl :twisted: 2 kupon Roda - Willem 1x - 1,15 :DD Zwolle - Emmen 1 - 1,5 :DD Koeln - Burghausen 1 - 1,45 :DD Jihlava - Liberec 2 - 1,5 :DD Hpk - Ilves 1x - 1,18 :DD Slowenia - Czechy 1 - 1,35 Stawka: 4zl Zakladana Wygrana: 21 zl :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2005 Witam. Dzisiaj nie ma za duzego wyboru ale mimo to nie moglem odmówic sobie przyjemnosci wyslania :mrgreen: . Oto moje kupony Kupon1 Sporting L. - Setubal 1 - 1,4 :oops: Malmoe - HV 71 2 - 1,8 :oops: Dag Red - Canvey Island (il.g) 2 - 1,5 Stawka: 10zl Zakladana Wygrana: 34 Kupon 2 - wyslany na "fuksa" Tunezja - Czechy 1 - 1,5 :DD Linkoepings - Sodertalje x2 - 2 :x Hantuchova D. - Jidkova A. 1 - 1,25 Hingis M. - Weingartner M. 1 - 1,6 Dag Red - Canvey Island 1 - 1,85 :DD Dresden - Cottbus 1 - 2 :frown: Stawka: 2 Zakladana Wygrana: 40zl :frown: Malymi krokami do sukcesu :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 1 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2005 Wczoraj byla wtopa, dzisiaj licze na wygrana. oto mój kupon: Karpat - Jyp 1 - 1,4 Comet - Trondheim 2 - 1,4 Froelunda - Brynas 1 - 1,35 Rosja - Grecja 1 - 1,2 :evil: Schuettler R. - Sanguinetti D 1 - 1,45 :mrgreen: Stawka: 10zl Zakladana Wygrana: 41 :oops: :evil: Z tych meczy najbardziej boje sie Karpat i Schuettler. Jak wejda powinno byc dobrze. Pozdrawiam :mrgreen: Rosjanie dali ciala :s: . Bylem ich pewny a ty taki wal. Odechciewa sie grac po takich meczach. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 1 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2005 Zaczal sie nowy miesiac nareszcie. Koncówka stycznia byla fatalna mam nadzieje ze luty sie dobrze rozpocznie. oto podsumowanie stycznia Trafione/nie trafione - 18/5 Srednia - 72,3 % Stan Konta: 30zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniorator Napisano 1 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2005 Wczoraj byla wtopa, dzisiaj licze na wygrana. oto mój kupon: Karpat - Jyp 1 - 1,4 Comet - Trondheim 2 - 1,4 Froelunda - Brynas 1 - 1,35 Rosja - Grecja 1 - 1,2 Schuettler R. - Sanguinetti D 1 - 1,45 Stawka: 10zl Zakladana Wygrana: 41 Z tych meczy najbardziej boje sie Karpat i Schuettler. Jak wejda powinno byc dobrze. Pozdrawiam :mrgreen: co do kuponiku to myśle że powinien wejśc i ten Schuettler też powinien wejśc wkońcu ja też na niego dałem pozdrawiam i życze wygrania kuponiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 1 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2005 gralem podobne mecze i tez na jednym kuponie mialem rosję ale później mi explorer padł i na nowym kuonie juz Rosji nie stawiałem i jak sie okazało słusznie, Rosjanie dali d.... i to niemiłosiernie co do schuttlera to tez go gralem ale wymeczył wygraną naszczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 2 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2005 Wczoraj znowu tyly moze dzisiaj sie poszczesci. Odkad wpisuje kupony nic nie siada . Ale dzisiaj jeszcze spróbuje. Jednak 3 mecze juz trwaja, bo nie zdazylem wczesniej ich wpisac. Myslalem w STS co wyslac. Kupon 1 Inter - Atalanta 1 - 1,25 Psv - Roosendaal 1 - 1,15 Rangers - Dundee U. 1 - 1,2 Everton - Norwich 1 - 1,55 Togliatti - Neftekhimik 1 - 1,4 Stawka: 10zl Zakladana Wygrana: 34 Kupon 2 na "fuksa" - bedzie wliczany tylko do statystyk ze stanem konta Jaroslaw - Novokuznieck 1 - 1,6 ;( Himik - Petersburg 1 - 1,6 ;( Caen - Monaco (aw.) 2 - 1,5 ;( Lazio - Brescia 1 - 1,75 :frown: Juventus - Sampdoria (il.g) 2 - 1,85 :frown: Birmingham - Southampton - 1 - 1,85 Rekord [wiata. Tak maBo meczy trafionych nigdy nie miaBem Stawka: 2zl Zakladana Wygrana: 41 Kupon 3 - Hantuchova - Kirilenko 1 - 1,3 :DD Davenport - Obata 1 - 1,1 :DD Gaudio - vanek 1 - 1,12 :DD Calleri - Luzzi 1 - 1,25 :DD Everton - Norwich 1x - 1,1 :DD Genk - Beerschot 1 - 1,45 Betis - Grament 1 - 1,2 :DD Olimpiakos - Iraklis 1 - 1,25 :DD Udine - Chievo 1 - 1,65 :DD Lecce - Roma x2 - 1,25 :DD Stawka: 2 Zakladana Wygrana: 18 Szkoda ze Genk wtopil, bylo by wiecej. Ale za pózno zobaczylem na statsy. Malymi krokami do sukcesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 3 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 Oto mój kupon na dzis. Moze znów sie poszczesci. Kupon 1 Bergen - Valerenga 2 - 1,2 Storhamar - Stavanager 1 - 1,35 Farjestads - Djurgarden 1 - 1,75 4:3 ale dopiero AOT Vienna - Villach 1 - 1,4 Francja - Slowenia 1 - 1,35 ;( remis Verona - Venezia 1 - 1,5 Stawka: 4 Zakladan Wygrana:29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 5 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 Witam. Znów podam rozpoczęte mecze. Znów zopomniałem. Wczasie powrotu do domciu miałem przykry wypadek :(. Dzisiaj zagrałem o wszystko. Kupon Liverpool - Fulham 1 - 1,45 :mrgreen: Man Utd - Birmingham 1 - 1,25 :mrgreen: Marsylia - Rennes 1 1,55 :mrgreen: Stawka:20zł Zakładana Wygrana: 50zł Udało sie. Wreszcie wszystko siadło . Będzie trzeba nastapiać stoper i szybko robić kupony, bo wtedy wchodzą a od myślenia tylko głowa boli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 juz mozesz być spokojny :mrgreen: gratuluje teraz tylko zimne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 6 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2005 Dzięki krzyś. Mam nadzieje że wreszcie zacznie sie lepszy okres . Będzie trzeba coś na dziś wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 6 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2005 Na dzisiaj wybiore coś z tych meczyków. Chelsea - Man city 1 - 1,25 Man City nie strzeli - 1,6 Waregem - Kortrijk 1 - 1,4 Barcelona - Atl.Madryt 1 - 1,35 Villarreal - Santander 1 - 1,45 Benfica - Coimbra 1 - 1,2 Denizli - Sakarya 1 - 1,4 Sebat - Trabzon 2 - 1,4 Milan - Lazio 1 - 1,4 Pardubice - Sparta 1x- 1,4 Zlin - Jihlava 1 - 1,15 Roma - Bologna (il.g) 2 - 1,7 Vitkovice - Vsetin 1 - 1,2 Storhamar - Sparta S 1 - 1,35 Trondheim - Lillehammer 1 - 1,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 11 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Witam. W ostatnich dnich nic nie wpisywałem, ponieważ byłem chory i nic nie wysyłałem. Ale na dziś zrobiłem już kuponik Malysz 1 - 1,7 :oops: Hoellwarth M. - Uhrmann M. 1 - 1,35 :oops: Aachen - Unterhaching 1 - 1,55 :oops: Stawka: 10zł Zakładana Wygrana: 32zł Lipa, ale moze będzie lepiej, :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 19 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 Witam wszystkich. Znowu musze wpisac kupon na ktorym mam zakonczone mecze. Poniewaz stan mojego konta wynosil 25 zl dolozylem 5 i zagralem o wszystko. Real - Bilbao 1 - 1,35 Sodertajle - Malmoe 1 - 1,45 :mrgreen: Hibernian - Fc Dundee 1 - 1,5 :mrgreen: Odziwo najbardziej balem sie realu. Ale te meczyki moglem doradzic kazdemu. Dzisiaj to najwieksze pewniaki. Przykrom mi ze nie wpisalem ich wczesniej aby ktos mogl z nich skorzystac. Jezeli dzisiaj sie poszczesci od jutra znowu zaczynam podawanie swych typow wczesniej a jak nie to bedzie trzeba odpoczac od gry . Pozdrawiam :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 19 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 Witam wszystkich. Znowu musze wpisac kupon na ktorym mam zakonczone mecze. Poniewaz stan mojego konta wynosil 25 zl dolozylem 5 i zagralem o wszystko. Real - Bilbao 1 - 1,35 :evil: :oops: :s: Sodertajle - Malmoe 1 - 1,45 :mrgreen: Hibernian - Fc Dundee 1 - 1,5 :mrgreen: Stawka:30zl Zakladana Wygrana: 80 I to czego sie balem nie weszlo. Po co ja dalej wysylam niepewne mecze. Szkoda slow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 24 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 Dzisiaj zagrałem takie meczyki. Kupon 1 Alkmaar - Aachen 1 - 1,3 :mrgreen: Storhamar - Sparta 1 - 1,35 :mrgreen: Trondheim - Lillehammer 1 - 1,25 :mrgreen: Stawka:30zł Zakładana Wygrana: 60zł Udało sie. Oby tak dalej Zagrałem na norweski hokej ponieważ są już play offy i o żadnym odpuszczaniu meczy nie może być mowy. Trondheim wygrało na wyjeździe 4:1 więc u siebie też powinno wygrać. Storhamar miał znakomitą końcówke sezonu zasadniczego. jednak pierwszy mecz przegrał :shock: dlatego dzisiaj musi wyrównać stan rywalizacji. Alkmarr gra u siebie znakomicie. Na wyjeździe nie wygrali i dobrze :mrgreen: dlatego u siebie muszą zagrać na 110 %. Kupon 2 Schalke - Szachtar 1 - 1,5 :evil: Lille - Basel (aw.) 1 - 1,45 Villarreal - Dynamo (aw.) 1 - 1,6 Jyp - Ilves 1x - 1,39 Lahti - Karpat 2 - 1,25 Lulea - Malmoe 1 - 1,4 :evil: Sodertalje - Mora 1x - 1,27 Blake J. - Salzenstein J. 1 - 1,35 Stawka: 2zł Zakładana Wygrana: 26zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 Pierwszy kupon jak nie wejdzie to koniec świata. Grałem podobny i korciło mnie wypłatę na niego postawić. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 26 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Hejka. Dzisiaj zainwestowałem ostatnio wygraną kasę i licze że trafie. Żałuje że wczoraj nie zagrałem, bo wyniki były świetne, ale nie chciało mi sie jechać do STS :x . Trudno to moje kupony Kupon 1 Numancia - Barca 2 - 1,45 :evil: Hpk - Blues 1 - 1,45 :evil: Tau - Bilbao 1 - 1,1 :? Stawka:50zł Zakładana Wygrana: 104zł Kupon 2 Psg - Bastia 1 - 1,5 :mrgreen: Espanyol - Albacate 1 - 1,55 :mrgreen: Twent - Grafschap 1 - 1,5 :evil: :evil: :s: Bortmund - mainz 1 - 1,5 :mrgreen: Freiburg - Bayern 2 - 1,5 :mrgreen: Hibernian - St. Mirren 1 - 1,3 :mrgreen: Davos - Rapperswil 1 - 1,4 :mrgreen: Stawka: 4zł Zakładana Wygrana: 53 zł Cholera byłbym prawie na zero to twenta capy musieli wtopić :evil: Kupon 3 - na "fuksa" Fiorentina - udinese x - 2,8 :mrgreen: Lyon - St.Etienne 1 - 1,45 :mrgreen: Sunderland - Cardiff 1 - 1,55 :mrgreen: Tottenham - Fulham 1 - 1,8 :mrgreen: La Coruna - Real 2 - 2,2 :oops: K`lautern- Wolfsburg 1 - 1,95 :oops: Nottingham -derby 2 - 2,25 :oops: Stawka:2zł Zakładana Wygrana: 197 I nie będzie dzisiaj za co zagrać a fajne meczyki są ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi