Skocz do zawartości

Luka.OKS

luka.oks

Rekomendowane odpowiedzi

W swoim temacie przekroczyłem już liczbę 100 typów. W ten sposób przedstawiłem się wszystkim gdyż działam na forum od miesiąca. Postanowiłem zamknąć ten temat. Oczywiście zakładam nowy LUKA.OKS z małymi zmianami. Jak łatwo zauważyć jestem fanatykiem...co nie zawsze idzie w parze z osiągnięciami finansowymi:) Te są głownie w weekendy ale mogą być jeszcze lepsze. W nowym temacie (o ile wytrzymam przy postanowieniu) ograniczę się do podawania typów z dziedziny na której się znam - piłki oraz trochę hokeja. Ograniczę również liczbę typów do tych, które według mnie rzeczywiście zasługują na miano pewniaka! Do tego na bieżąco wprowadzam statystykę oraz analizę.

Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mojego tematu i udzielających się na stronie!

Luka.oks

Typy na dzisiejszy wieczór podam po 14

Blackburn v Cardiff typ: under 2.5 kurs:1.75 wynik 3:2 :c: no cóż...

- pierwszy mecz zakończył się wynikiem 1:1

- w ostatnich 4 meczach Blacburn strzeliło 4 bramki (po 1 na mecz)

- Garry Flitcroft i Barry Ferguson są kontuzjowani a dobrze spisujący się ostatnio Ryan Nelson nie został na czas zgłoszony do rozgrywek FA Cup.

- Cameron Jerome nie zagra po stronie Cardiff

- z pewnością goście będą murować bramkę licząc na extra time ;)

- wyniki ostatnich 6 spotkań:

15.01.2005 Portsmouth Blackburn 0-1 03.01.2005 Blackburn Charlton 1-0 - tem mecz z pewnością bardzo podniósł morale zespołu

01.01.2005 Aston Villa Blackburn 1-0

28.12.2004 Bolton Blackburn 0-1

26.12.2004 Blackburn Newcastle 2-2

18.12.2004 Blackburn Everton 0-0

ŚREDNIA ILOŚĆ BRAMEK NA MECZ 2,35

15.01.2005 Leeds Cardiff 1-1

03.01.2005 Cardiff Nottingham 3-0

01.01.2005 Derby Cardiff 0-1

28.12.2004 Watford Cardiff 0-0

26.12.2004 Cardiff Wolverhampton 1-1

8.12.2004 Sheffield U Cardiff 2-1

ŚREDNIA CARDIFF TO 2,28

Exeter - Manchester United typ:2 kurs:1.10 i over 3 kurs: 1.87 0:2 strzelania nie było ale goście wygrali :DD :oops:

- po tym co się wydarzyło w pierwszym meczu :lol: (przypominam 0:0)

panowie tacy jak R Keane, W Rooney, Saha i Q Fortune mają grać od początku by zmyć plamę z honoru.

- po kontuzji 1 raz zagra Gary Neville oraz ma wystąpić Ryan Giggs

ZANOSI SIĘ WIELKIE STRZELANIE :))

Athletic Bilbao - Lanzarote typ:1 kurs:1.25 6:0 :DD warto było autokary podstawić... :mrgreen: - po pierwszym meczu tych drużyn przecierałem monitor i restartowałem kompa bo myślałem, że coś się zje...Niejaki Alejandro strzlił wszystkie 3 bramki!

- wszyscy oczekują, że ten mecz wygrają gospodarze a zainteresowanie jest ogromne. Nawet miejscowy przewoźnik EUSKOTRAN wprowadza dodatkowe połączenia by spora ilość kibiców dotarła na mecz :lol:

- co tu dużo pisać...1 na 100%

Auxerre - Caen typ:1 kurs:1.5 wynik 1:1 po karnych 5:6 :c:

- chyba moja ulubiona drużyna z Fracji wygra dzisiejszy mecz pucharowy - Auxerre zajmuje obecnie 4 miejsce w lidze przy 17 poozycji Caen

- gospodarze na własnym boisku prezentują się okazal - 7 3 0

- goście na wyjazdach 1 3 6 a ich ostatnie mecze wyjazdowe to:

Monaco – Caen 5-2

St. Etienne – Caen 5-0

Bastia – Caen 2-0

- puchar rządzi się swoimi prawami ale wszystkie znaki mówią o tym, że Auxerre podchodzi bardzo poważnie do tych rozgrywek - never more...

Czwartek:

Frisk/Asker - Comet 1 1.3 - 5:3 :DD TYP DNIA komentarz w dziale Hokej - Norwegia

Inne ciekawe mecze:

Västra Frölunda - HV 711 1.45 4:1 :DD - najlepsza drużyna gra z przeciętniakiem

Atletico Madrid - Lorca 1 1.25 2:0 :DD - pełen luzik po 1 meczu, a na luzie gra się dobrze

HC Slavia Praha - HC Plzen 1 1.50 3:7 :c::c: mać

Piątek:

Bayern Munich vs Hamburger SV over 2.5 kurs: 1.6 3:0 :DD

- gospodarze są faworytem jednak po przerwie...częstą zdarzają sie jakieś niespodziewanki. Wynik to sprawa drugorzędna! Coś mi się wydaje, że w tym meczu padnie sporo bramek

- w 6 ostatnich meczach Bayern zaliczył OVERA

- z 6 meczy 5 Hamburg zakończył OVEREM

- w meczach wyjazdowych tylko Werder strzelił więcej bramek-20, natomiast Hamburg-16

Sheffield W. - Port Vale PEWNA 1 kurs 1.5 - 1:0 :DD komentarz w odpowiednim dziale

Eisbären Berlin - Iserlohn Roosters 1 1.35 nie podam wyniku bo mnie krew zaleje kolejny raz! Kolejny mój hokejowy pewniak okazuje się WIELKIM PUDŁEM!!! :c:

AZ - NEC 1 1.25

Wszędzie te dwa mecze występują jako sure picks! Cóż, tak zdecydowanie jest :)) I oto efekt jak się idzie na łatwiznę i bezmyślnie stawia na te "PEWNIAKI". Swoją drogą fajnie, że Andrzej ukuł...szkoda tylko, że w tym meczu :f:

Wynik w tym tygodniu jest słaby :oops: Na 13 typów tylko 7 okazało się dobrych...

Oto moje typy na sobote. Jest trochę tego ale wszystko wydaje się być pewne! Zobaczymy. Teraz wystarczy pomieszać mecze na kilku kuponach...i czekać do wieczora! Pozdro

Chelsea-Portsmouth 1 1.22 :DD

Manch.Utd-A.Villa 1 1.32 :DD

Southam.-Liverpool 2 1.76 :f:

Monaco.-Lens. 1 1.5 :DD

Wigan-Watford 1 1.5 :f:

Tranmere-Walsall 1 1.6 :DD

Yeovil-Cambridge 1 1.32 :DD

Carlisle-Leigh 1 1.31 post.

Huddersf.-Bournem. - wszędzie trąbią, że w ekipie gospodarzy nie zagra 9 piłkarzy warto zaryzykować czystą 2 - 2.66 a X2 - 1.46 musi wejść :c::c::c:

Heerenv.-Den Bosch 1.32 :DD

C.Palace-Tottenham 02 1.3 :c::c:

BEZNADZIEJA !! !! - TO JEDYNE SŁOWO JAKIE TU PASUJE :b:

Oto kupony, które wysłałem:

West Ham-Derby 02 - 1.75 :DD

Juventus-Brescia 1 1.25 :DD

kurs: 2.18

Real Betis - Numancia 1 1.5 :DD

Bari - Catanzaro 1 1.5 :f:

kurs: 2.25

Udinese - Reggina 1 1.6 :f:

Real Madrid - Mallorca 1.25 :DD

kurs: 2

Celta de Vigo - Lleida 1 1.75 :f:

Fenerbahce - Ankaragucu 1 1.2 :DD

kurs: 2.1

Feyenoord - Vitesse 1 1.4 :f:

Aberdeen - Rangers 2 1.4 :DD

kurs: 1.96

Coś strasznie :c: dzisiaj maszyna dubelki polosowała...

Jokerit - Blues typ:1 kurs:1.3 4:2 :DD komentarz w dziale Hokej - Finlandia

Athletic Bilbao - Valladolid typ:1 kurs: 1.51 3:2 :DD (prof.) komentarz w dziale Puchary - Hiszpania

Togliatti - Novosibirsk typ:1 kurs:1.3 5:2 :DD (prof.) komentarz w dziale Hokej - Rosja

Litvinov-Jihlava typ:1 kurs:1.35 8:5 :DD

Trondh.-Stavanger typ:1 kurs:1.32 - moja pomyłka, mecz będzie 27.01

Nowy tydzień ładnie się zaczął: 4/4

PSG - Istres 1 1.40 cóż FUKS :oops:

Manchester United - Chelsea 1 2.7 oraz under 2.5 za 1.6 - w tym roku Chelsea wygra wszystko... :oops:

Ado Den Haag - Twente X2 1.45 :DD

Lyon - Rennes 1 1.35 :DD

Trondh.-Stavanger typ:1 kurs:1.32 2:2 :oops: chyba kolega K.W ma racje...

Gramanet - Betis typ 1X kurs: 2.10 2:2 :DD komentarz w dziale Puchary - Hiszpania

Cagliari.-Sampdor. typ: 1X kurs 1.3 2:0 :DD

Sochaux - Nice 1 1.77 -komentarz w dziale LIGA FRANCUSKA 0:0 :c:

Clyde - St Johnstone 1 1.85 -komentarz w dziale LIGA SZKOCKA postp.

Te dwa mecze gram na 1 kuponie AKO 3.27 za 100pln

Single:

Hearts - Aberdeen 1 1.95 1:0 :DD

Leeds - Brighton ponizej 2.5 goli 1.75 1:1 :DD - wszystkie single :)) :mrgreen:

Hamburger SV - 1. FSV Mainz 05 1 1.55 2:1 :DD

FC Den Bosch - AZ 2 1.55 0:1 :DD

Mecze pomieszane na kilku kuponach:

Arsenal - Wolverhampton 1 1.20 :DD

Besiktas - Malatyaspor 1 1.45 1:0 :DD

Standard Ličge - Cercle Brugge 1 1.25 4:0 :DD

Anderlecht - Beveren 1 1.20 5:2 :DD

Vitesse - RBC Roosendaal 1 1.30 1:3 :c::c:

Oxford-Bristol R. 10 1.25 :DD

Niby nie jest źle ale szczerze przyznam, że wtopy w niektórych meczach mnie baaardzo zaskoczyły i rozczarowały !! !!

Pewnie spadnie skuteczność :) ale mam pare fajnych singielków do przemyślenia:

Córdoba - Ciudad de Murcia 1 1.95 - komentarz w dziale Ligi hiszpańskiej :f:

Celta de Vigo - Almería CF 1 1.70 :DD

Oldham Ath - Bolton 2 1.70 :DD

Do pomieszania:

SpVgg Greuther Fürth - SpVgg Unterhaching 1 1.55 :DD

Boavista - Gil Vicente 1 1.5 :f:

Numancia - Real Madrid 2 1.55 :DD

Werder Bremen - Hansa Rostock 1 1.4 :DD

Ajax - ADO Den Haag 1 1.15 :oops:

Cagliari - Fiorentina 10 1.2 :DD

AS Roma - Messina 1 1.45 :DD

AC Milan - Bologna FC 1909 1 1.3 - komentarz w dziale Ligi włoskiej :evil:

Osobiście polecam taki kupon:

Werder Bremen - Hansa Rostock 1 1.4

Oldham Ath - Bolton 2 1.70 - KOMENTARZ w dziale Piłka Nożna -> Puchary -> Anglia - Carling Cup (nie ma działu FA CUP)

Córdoba - Ciudad de Murcia 1X 1.15 - kupon w plecy!!!

AC Milan - Bologna FC 1909 1 1.3

AKO 3.50

Tydzień zakończyłem z wynikiem : 34/25 skuteczność: 73%

Wynik jednak nie cieszy w sytuacji gdy zawodzą te mecze z niskim kursem...Dziś np. porażka Milanu kosztowała mnie 200 pln a całościowy weekendowy zarobek to 190 pln. Jak nie patrzeć w plecy! Cieszy natomiast w miarę dobra skuteczność w meczach o wyższym kursie. Przyznam, że jestem cienki z matmy :oops: i mam pewne kłopoty z doborem systemu, obliczeniami itd. które często można ujrzeć w postach np. Pana Fenixa czy K.W. Może macie jakieś sugestie jak niezłą skuteczność wykorzystywać bardziej efektywnie? Chyba powróce do 3z4... Może macie jakieś pomysły bo troszku mnie to :c: Czy jest życie na tej planecie ;)

Jest życie jak :c: Ja osobiście jakoś do rozpisów się nie mogę przybrać gdyż na te które mogłyby wchodziś w grę np. 3z8 (zakładając oczywiście że gramy mecze o wysokich kursach najlepiej remisy w piłkę a ideał dokładne wyniki lub remisy w NBA) nie mam na razie pienędzy bo raz wygram raz umoczę i jestem koło 0. Ja osobiście jestem zwolennikiem innej gry ale na początek trzeba mieć przynajmniej 100zł. Mam zamiar teraz grać zaczynając od 30zł jedno zdarzenie albo 2 o łącznym AKO ok. 2pkt. Tak zrobiłem dziś i wygrałem 60zł i jutro albo we wtorek postawię te całe 60zł znów na jakiś singiel albo duecik znów o kursie ok. 2pkt. i tak do ok. 1000zł oczywiście przy odrobinie szczęścia. Jednak gdyby się to udało do czego potrzeba ok. 8 kuponów wówczas nie gram już wyżej i ewentualną wygraną wycofuję z gry i traktuję ją jako zarobek. Nie mówię że to jest mój sposób na grę bo napewno już ludzie to próbowali i pewnie kiedyś już nie raz ktoś o tym pisał jednak po różnych próbach ta metoda jest dla mnie najbardziej predysponująca gracza do ewentualnych większych wygranych. Oczywiście zmusza nas do dogłębnej statystyki gdyż w przeciwieństwie do rozpisów nie możemy pozwolić sobie na błędy. Na razie zaczynam to testować i zobaczymy jak wyjdzie. Jako że miałem na początek 100zł będę miał na 3 ewentualne podejścia i jeżeli choć raz sie uda będzie ok i napewno sie tym pochwalę. Pozdro

Arsenal Londyn - Manchester United X2 1.6

Arsenal Londyn - Manchester United over 2.5 2.15

Everton - Norwich 1 1.45

West Bromwich - Crystal P 1X 1.35

Burton Albion - Tamworth 1X 1.30

Hendry - Hawkins 1 1.30

Strzała. Widzę że odważnie poszedłeś a angielską ale ja Arsenal - MU grałbym 1x. Tak poza tym to ja wogóle tego nie grałem bo miałem dylemat czy grać 1 czy 1x, ale trzymam kciuki za x2 - jak tak. Pozdro

Gość Waciak

Witam.Moim skromnym zdaniem 1x to dobry typ na Arsenal.Graja u siebie a to dużo.I druga rzecz,wydaje mi się że w tym meczu raczej dużo bramek nie będzie więc grałbym under 2,5.Pozdrawiam.

hehe wiem dlaczego LUKA zagrał x2 czyli na ManU liczy na remis a dając 1x mały kurs ;) cffaniak a pozatym pewnie zagrał to rozpisem ..Hmm to nie będzie mecz ale wojna nie tylko między zawodnikami ale i trenerami ale w/g zwycięsko może wyjść Arsenal atut własngo boiska chęc zemsty nad Manu za to że przerwali passe 49 meczy bez porażaki i sparwil że Arsenal stracił skrzydał a bramek w tym meczu może nawpadać sądze że bedzie 2-1 ale nic 3mam kciuki LUKA za x2 wygywaj ja już mam patent na gre będe grać rozpisami nawet po 10zł ostatnio trafiam w wysokie kursy wiec może coś wejdzie a nie tak że jeden mecz mi zawsze nie wchodzi to jest żałosne ;/

POZDRO !!! :))

Arsenal Londyn - Manchester United X2 1.6

Arsenal Londyn - Manchester United over 2.5 2.15

Everton - Norwich 1 1.45

co do tych ,meczy to postawił bym dokładnie tak jak ty, ponieważ Everton jest na fali, chociaż ostatnio porażka u siebie dała im zimny prysznic ale teraz z Norwich powinni sobie poradzić, a co do Man U to jestem w 100 % przekonany że padnie X albo X2 poniewaz Man U jest teraz rozpędzoną Torpedą :) pozdrawiam :) Diabelska Torpeda :)

Jak miło popatrzeć... Jednak jest życie na tej planecie :) Tak jest Łukaszu - zostało wszycho rozpisane ;) Dzięki wszystkim za komentarze :)) A niedowiarki widzą na co stać Man.Utd. :mrgreen:

Arsenal Londyn - Manchester United X2 1.6 2:4 :DD

Arsenal Londyn - Manchester United over 2.5 2.15 2:4 :DD TO CIESZY :DD

West Bromwich - Crystal P 1X 1.35 2:2 :DD

Burton Albion - Tamworth 1X 1.30 1:1 :DD

Hendry - Hawkins 1 1.30 5:1 :DD

Na jednym kuponie czekam jeszcze na Everton. Niestety jutro wymuszona przerwa :?

gratuluje tak niedowiarki widzą na co stać MAnu w/g są jedyną drużyną która może Chealse pozbawic ciągu zwycięstw tylko kiedy mecz ManU -Chealse ?? Jeszcze raz gratuluje MASTER ;)

Dzisiaj dokończyłem jeden z wczorajszych kuponów meczem:

Everton - Norwich 1 1.45 1:0 :DD

W piłce jutro mało ruch więc tak lajcikowo polegając na "forumowych" specach zagrałem nocnego tenisa. Taki oto kuponik dla sportu:

Peer S. - Amanmuradova A. 1 1,25 :DD

Asagoe S. - Vinci R. 1 1,25 :DD

Hantuchova D. - Kirilenko M. 1 1,25 :DD

Benesova I. - Nakamura A. 1 1,25 :DD

Proszę jednak by nie sugerować się typami gdyż stanowią one jedynie odskocznię od ciężkiej pracy jaką jest analiza piłki nożnej ;):p:

Na dzień dzisiejszy skuteczność tego tygodnia to 90.9%

11/10 - w tym 4 tenisy na chybił-trafił:)

Verona - Venezia 1 1.65 - Zagraniczne Ligi -> Liga Włoska 2004/2005 cz.1 1:0 :DD

Ethnikos Pireos - Aris 2 1.55 1:2 :DD

Pragnę również dodać, że dziś gra GURU snookera:

Anthony Hamilton - Stephen Hendry na 2 kurs 1.3 1:5 :DD

Po dziesiejszym dniu 14/13 co daje skuteczność 92,8 %

O piłce pomyślę dopiero jutro rano. Tak wczoraj w nocy ładnie poszło to na dobry sen taki oto kuponik ;) :

Miami Heat - Cleveland Cavaliers 1 1,35 100:88 :DD

Liga dep Universitaria - Penarol Montevideo 1 1,45 3:0 :DD

Piątek, tygodnia koniec i początek :p: :

Duisburg - RW Oberhausen 1 1,55 (bet-at-home) 4:1 :DD

De Graafschap - Feyenoord Rotterdam 2 1,55 (bet-at-home) 2:7 :DD

Hej dawno się do ciebie nie odzywałem ale dziś widzę że grałeś feyenord albo zamierzasz to zrobić. Wiem że w pucharze holandii to troche grają ale w lidze to nie wygrali od 8 kolejek !! (same remisy i porażki) Wiem że ciężko w to uwierzyć ale tak jest dziś sprawdzałem. W tabeli jest wysoko dzięki dobrej 1 częći sezonu. Piszę bo masz bardzo dobre statystyki i wysoką średnią i szkoda by było zepsuć je takim meczem. Poza tym sa dziś mecze o dużo wyższym kursie na faworytów na wyjeździe np.Koelner w hoka albo jak nie chcesz tak ryzykować to 1x czy x2 znajdzie się kilka fajnych po ok. 1,4 kurs. Pomyśl nad tym ale jak już puściłeś to życzę powodzenia a ja sam jestem ciekawy tego wyniku mimo że nie grałem tego meczu. Pozdro. :p:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...