Kaligula Napisano 15 Styczeń 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2005 Ten temat to był żart :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cober007 Napisano 15 Styczeń 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2005 Tobie i sobie życzę osiągnięcia celów pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2005 EDIT kupon niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antonio21 Napisano 16 Styczeń 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2005 Wiesz w Tenisa nie gram ale moge ci jedno zasugerowac Volandri vs Hanescu ja osobiscie nie widze jedynki widzialem w akcji Hanescu duze chłop i wali mocno pilki ponad 200 mimo ze to nawierzchnia inna niz trawa ale zycze ci jak najlepiej nie wiem czy grasz powaznie czy tylko tak sie sprawdzic,Pozdrawiam Moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi