obst_Etrusc Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 taki kuponik moze puszcze Atalanta - AC Milan 2 1.45 Bayern München - Werder Bremen 1 1.70 Vĺlerenga - Stjernen 1 1.35 Germany - Japan Skoki Narciarskie 1 1.25 Ako 4,16 Puściłeś prawda?? Puściłeś :mrgreen: Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 Siemanko mam pytanie:Jak typujesz w NBA under / over to jakoś liczysz statsy czy tak na wyczucie? Gratuluje typów możesz zacząć je grać analizuje poprostu mecze tych druzyn, ewentualne kontuzje osłabienia i potem patrze jakie wyniki dotad padały itd oczywiscie nie gram tych wszystkich meczy na 1 kuponie wybieram z 3 czasem 4 i gram taki kupon wczoraj wybrałem 3 i sie udało :-) co do statystyk to licze dobre typy do wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 taki kuponik moze puszcze Atalanta - AC Milan 2 1.45 Bayern München - Werder Bremen 1 1.70 Vĺlerenga - Stjernen 1 1.35 Germany - Japan Skoki Narciarskie 1 1.25 Ako 4,16 Puściłeś prawda?? Puściłeś :mrgreen: Gratulacje pusciłem :-) szkoda ze asekuracyjnie ale zawsze kaska jest :-) od wczoraj mam na celu ugranie wiekszej kasy z 9,5 zł które mi zostało w expekcie dzisiaj w bet-at-home nie stawiałem a szkoda bo chcialem wszystko na Bayern i Valerenge postawic to by dopiero bylo kutwa 1 wygrany kupon a z 5 przegranych pechowo i kaska poszla, odrobine wiecej szczescia a sobota mogła być zajebista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 no i under/overy na dzisiejsza noc (dzisiaj sie słabo jakos z NBA czuje wiec lepiej tego nie grajcie ) Charlotte Bobcats - Washington Wizards ponizej 198.5 punktow --- >1.90 :mrgreen: Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers ponizej 196.5 punktow --- >1.90 :mrgreen: New Jersey Nets - Orlando Magic powyzej 194 punktow ---> 1.90 Phoenix Suns - Portland Trail Blazers ponizej 215.5 punktow ---> 1.90 tu może być szopka totalna Los Angeles Clippers - Denver Nuggets powyzej 188 punktow ---> 1.90 :mrgreen: dzisiaj 3/5 choc Phoenix chcialem zagrac na overa, ale liczy sie co tu napisalem ogólnie 19/27 70,37% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 zagralem wczoraj jeszcze siate w betandwin ale nie podawałem tego tu bo to bylo brane na czuja tylko, w siacie gospodarze sa zawsze faworyzowani no i postanowilem zaryzykowac + dodałem Valerenge do tego zeby taki niski kurs nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Wesley Moodie (RSA) - Tommy Haas (GER) 2 1.11 kutwa mac Stanislas Wawrinka (SUI) - Sjeng Schalken (NED) 2 1.25 :mrgreen: kurs 1,39 Pyrek Monika - Rogowska Anna 2 1,95 to moze byc ciekawe :mrgreen: Ilmars Bricis - Sergei Tchepikov 2 1,3 za 8,5 zeta moze to puszcze no to moze jeszcze cos takigo Vrolunda - Lulea 1 1,3 :mrgreen: Valerenga - Stjernen 1,25 :mrgreen: oraz FC Internazionale - Lecce 1 1.40 :mrgreen: Eintracht Frankfurt - RW Essen 1 1.45 :mrgreen: Espanyol - Levante 1 1.70 :mrgreen: Herning - Frederikshavn 1 1.40 :mrgreen: Linköping - Södertälje 1 1.55 :mrgreen: Nürnberg Ice Tigers - Hannover Scorpions 1 1.40 :mrgreen: jakby z tego 1 kupon zrobic to kurs w granicach 17 by był ---> no i nawet kurs 17 mi siadł co za dzien szkoda ze gralem to za grosze jakbym dzisiaj wszystko zagrał na maxa i zaryzykował to bym z 300 zł dzisiaj ugrał :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 no to pora na jakis kuponik ryzykowny Nürnberg Ice Tigers - Hannover Scorpions (1X2 (60 min.)) Nürnberg - 1,4 :mrgreen: Västra Frölunda HC - Luleå HF (1X2 (60 min.)) Västra Frölunda HC - 1,3 :mrgreen: Linköpings HC - Södertälje SK (1X2 (60 min.)) Linköpings HC - 1,45 :mrgreen: Valerenga - Stjernen (1X2 (60 min.)) Valerenga - 1,25 :mrgreen: Ako 3,3 te 2 mecze kuszą mnie zeby puścić za większą stawke Vrolunda - Lulea 1 1,3 Valerenga - Stjernen 1,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neomichu Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Krzys mam nadzieje ze nie pusciles Valerengi za wieksza kase bo znowu umoczyli dupska :evil: Jedno jest pewne Vastra Frolundama juz u mnie mistrza :mrgreen: Pozdrawiam i napisz jak ogolnie dzisiejszy dzien poszedl bo u mnie ostatnie 5zlociszy wtopione a potem dalem typy na mojego konkia Bundeslige i wlazlo ale nie poslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Krzys mam nadzieje ze nie pusciles Valerengi za wieksza kase bo znowu umoczyli dupska :evil: Jedno jest pewne Vastra Frolundama juz u mnie mistrza :mrgreen: Pozdrawiam i napisz jak ogolnie dzisiejszy dzien poszedl bo u mnie ostatnie 5zlociszy wtopione a potem dalem typy na mojego konkia Bundeslige i wlazlo ale nie poslalem co ty gadasz Valerenga wygrała 6-5 i jest git zajebisty dzien, szkoda ze nie zagrałem za wszystko ale jest gites moge smiało powiedziec ze Valerenga jest moim dostarczycielem kasy To był mój dzień dzisiaj hokej marzenie jak kto nie wierzy to moge kupony wklejić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neomichu Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 O ku**a to sorrki racja zobaczylem teraz na wyniki na live sorki :DD Gratuluje heheh poprzednio wlazlem na strone norweska a wiadomo jezyk nie jest mi znany i w pizde bylo tych Valerenga jakies amotory wpadly pewnie mi w oko ale jazda heheh to tez wygralem bo wziolem od ciebie te dwa typy ale jazda Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 no to gratuluje dzisiaj caly hokej co grałem siadł 100% + jeszcze Eisberen i Trondheim grałem mam zajebisty weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 under/over NBA na noc Seattle SuperSonics - Phoenix Suns ponizej 225 punktow --->1.87 :mrgreen: Cleveland Cavaliers - Miami Heat ponizej 197 punktow ---> 1.90 :mrgreen: New York Knicks - Golden State Warriors ponizej 203.5 punktow ---> 1.90 San Antonio Spurs - Utah Jazz powyzej 181.5 punktow ---> 1.90 :mrgreen: New Orleans Hornets - Toronto Raptors powyzej 189 punktow ---> 1.90 Boston Celtics - Minnesota Timberwolves ponizej 195.5 punktow ---> 1.94 196 pktów Los Angeles Lakers - Indiana Pacers powyzej 189.5 punktow ---> 1.90 :mrgreen: dzisiaj 4/7 57,1% w sumie 23/34 67,64 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 szkoda że ci z NBA nie wyszło, wyszedł niezły kurs. Weź jeszcze raz wytypuj under/over na NBA, jak się uda to kupe kasy przyleci :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 szkoda że ci z NBA nie wyszło, wyszedł niezły kurs.Weź jeszcze raz wytypuj under/over na NBA, jak się uda to kupe kasy przyleci :DD a kto mówił ze to grałem na 1 kuponie???? to sa tylko propozycje, nigdy nie gram tylu under/over na 1 kuponie zawsze wybieram 3 max 4 i to gram, a wiekszosc to gram single wiec nie jest źle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arewoz Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 aaaaaaaaa no to mój błąd ja postawiłem wszystko na jednym ale wytypuj jeszcze na NBA bo nie mam zabardzo na co grać dziś a te twoje typy to jak na single to super są a żeby było jeszcze lepiej to porozdzielaj te typy na kupony i za jaką stawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 dzisiaj mizeria nie ma czego grać moze zaryzykuje na Lugano, wkoncu jak nie wygrywaja to odpadaja z walki o mistrzostwo lions tez powinno dać rady :mrgreen: moze na Koeln bym stawiał :DD wieczorem 5 meczy NBA dopiero moze cos takiego Ronnie O'Sullivan - Stephen Maguire 1 1,35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 Tenis stołowy Szwecja P. Nilsson (Falkenberg BTK) - T. Johansson (Mariedals IK) (1 2) - 1 1,2 :mrgreen: D. Huang (Halmstad BTK) - A. Andersson (Kalmar BTK) (1 2) - 1 1,2 :mrgreen: kurs 1,44 hahah siadło kompletnie nie mam o tym pojecia :mrgreen: ale dla jaj zagram aktualizacja : no i dzisiejszy dzien dobiegł do konca 4 kupony puściłem 2 w expekcie oba przegrane po 1 typie no i 2 w betandwin oba wygrane :-) byly za grosze wiec ich tu nawe nie podaje, typy byly wziete z tych co tu podawałem raz mi lugano zawalilo a raz snooker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 under/over NBA na noc Miami Heat - Philadelphia 76ers ponizej 203 punktow ---> 1.90 Dallas Mavericks - Toronto Raptors ponizej 200.5 punktow ---> 1.90 Chicago Bulls - Milwaukee Bucks ponizej 195 punktow ---> 1.90 :mrgreen: Denver Nuggets - Portland Trail Blazers powyzej 194 punktow ---> 1.90 :mrgreen: Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies powyzej 181.5 punktow ---> 1.90 :mrgreen: Miami Heat - Philadelphia 76ers 1 1,33 :mrgreen: a tu można zaryzykować Dallas Mavericks - Toronto Raptors 2 3,05 Dallas będzie bardzo osłabione bez Nowitzkiego i Finleya (no chyba ze w osatniej chwili dołączą do składu ) bedzie mialo bardzo trudna przeprawe w Houston tylko 69 pktów zdobyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2005 jako ze jutro późno wroce ze szkoly to juz teraz dam pare propozycji, ale nie sa one przemyslane dokonca Carlisle - Leigh 1 1,45 :mrgreen: East Stirling - Gretna 2 1,2 :mrgreen: Chelsea - Barcelona (1:2) x2 1,52 KAC - Salzburg 1 1,35 mecz o nic wiec moze być różnie :mrgreen: Lukko - Lahti 1 1,15 :mrgreen: ryzyko Innsbruck - Linz 1 1,85 mecz o miejsce w playoffach :mrgreen: Litvinov - Zlin (3m.) 1 2,4 Jokerit - HPK 1 1,8 moze wreszcie cos zagraja nie zagrali Lulea - Frolunda (3m.) 2 1,8 :mrgreen: Djurgarden - Timra (3m.) 1 2,15 :mrgreen: w norweskim hokeju mozna by dla odmiany na gospodarzy postawic jak nie wygraja to koniec marzeń o mistrzostwie wiec moga wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 dzisiaj wyjatkowo zabraknie typów z NBA bo raczej nie znajde czasu na typowanie, choć sporo meczy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 9 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 dzisiaj zabardoz nie gram ale takie cos moze być ciekawe Juventus - Real Madrid CF 1 2.00 realne :mrgreen: Arsenal FC - FC Bayern München 2 4.20 duże ryzyko pewnie remis będzie :-) :| ale jest awans Bayer 04 Leverkusen - Liverpool FC 1 1.85 realne Redbergslid - Skövde 2 1.30 bardzo realne remis Norrköping Dolphins - Södertälje 1 1.30 bardzo realne :mrgreen: Hammarby - Lugi 1 1.30 bardzo realne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 9 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 może jeszcze cos z tego zagram Marta Marrero (ESP) - Yoon Jeong Cho (KOR) :| Nicole Vaidisova (CZE) - Mashona Washington (USA) Nuria Llagostera Vives (ESP) - Camille Pin (FRA) Silvija Talaja (CRO) - Arantxa Parra Santonja (ESP) :mrgreen: Wayne Arthurs (AUS) - Juan Pablo Brzezicki (ARG) :mrgreen: Jean-Rene Lisnard (FRA) - Igor Kunitcin (RUS) :mrgreen: Bohdan Ulihrach (CZE) - Oliver Marach (AUT) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Färjestad - Modo 1 1.70 :mrgreen: Västra Frölunda - Luleĺ 1 1.20 :mrgreen: Linköping - Södertälje 1 1.55 ja Real Madrid - CSKA Moscow 2 1.32 :mrgreen: Linkopig rozwalił dzisiaj wszytko, chyba nie tylko mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 ciekawie sie jeszcze zapowiadaja takie mecze Cibona - Maccabi 2 1,4 :mrgreen: Bergen - Furuset 1 1,4 Farjestads - Modo 1 1,7 :mrgreen: Sevilla - Parma 1 1,5 :| dzien na straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neomichu Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Krzysiu jak sadzisz na jaki mecz z dzisiejszego hokeja mozna postawic wieksza kaske :DD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Widzę że niektóre meczyki graliśmy tak samo. :mrgreen: Pierwszy kupon jest wysoce prawdopodobny a w drugim jak Macabi które w tym sezonie nie jest tak mocne jak w tamtym wejdzie to szykuje się u Ciebie ładna wygrana. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Krzysiu jak sadzisz na jaki mecz z dzisiejszego hokeja mozna postawic wieksza kaske :DD Pozdrawiam myslalem o zagraniu Frolundy za dużą kase ale jeszcze sie waham godzina do namysłu jeszcze mi została :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 no mój pewniaczek nie zawiódł 7-1 juz z 80 zł ---> 100 czyli 20 zł na czysto skończylo sie na 8-1 w 3 tercji po 2 bramkach w niecale 30 s odpuścili juz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Widzę że niektóre meczyki graliśmy tak samo. :mrgreen: Pierwszy kupon jest wysoce prawdopodobny a w drugim jak Macabi które w tym sezonie nie jest tak mocne jak w tamtym wejdzie to szykuje się u Ciebie ładna wygrana. Pozdro tez po fakcie tak sie zastanawiałem i myslalem ze źle zrobilem, i niestety daja dupy :| ale zaczynaja wygrywac powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 12 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2005 propozycje na dzis Werder Bremen - Mainz 05 1 1,30 Olympique Lyoannais - FC Istres 1 1,25 Penetta F. - Kutuzova V. 1 1,20 :shock: Linköpings HC - Södertälje SK 1 1,70 :| Vaduz - La Chaux-de-Fonds 1 1,25 Trabzonspor - Sakaryaspor 1 1,15 :mrgreen: bramka szymkowiaka Celtic Glasgow - Dunfermline 1 1,10 :mrgreen: Willem II - FC Den Bosch 1 1,45 :mrgreen: Mathieu P. - Calatrava A. 1 1,25 :mrgreen: Hull City - Torquay U. 1 1,40 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi