Gość krzys_nowak Napisano 11 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets 1 1,40 :evil: Washington Wizards - LA Clippers 1 1,40 AKO 1,96 Suns - Sonics (+9,5) 2 1,80 Raptors - 76ers under 207,5 1 1,80 Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets 1 1,40 :evil: AKO 4,54 no i clevelend zawiodlo ;-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 no to moze cos takiego na dzis Bielefeld - Bayern München 2 1,65 :x Atletico Madrid - Levante 1 1,55 :x Feyenoord Rotterdam - Willem II 1 1,35 :mrgreen: Trabzonspor - Malatyaspor 1 1,4 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 14 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2005 Mirnyi M. - Baker B. 1 1,15 :mrgreen: Kim K. - Jenkins S. 1 1,10 :mrgreen: Arsenal - Crystal Palace 1 1,20 :mrgreen: FC Köln - Karlsruhe 1 1,40 :evil: :evil: AKO 2,13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 15 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2005 Henman T. - Kiefer N. 1 1,4 Volandri F. - Martin A. 1 1,55 Karatancheva S. - Jackson J 1 1,35 Perebiynis T. - Alves Maria F. 1 1,4 :oops: Strycova B. - Garcia Sokol V. 1 1,3 Petrova N. - Medina Garrigues A. 1 1,15 :mrgreen: Penetta F. - Piedade F. 1 1,15 :mrgreen: Atlanta Hawks - Denver Nuggets 2 1,4 Valerenga - Stavanger Oilers 1 1,25 Ingolstadt - Iserlohn Roosters 1 1,4 Jokerit Helsinki - Turku PS 1 1,7 Frankfurt Lions - Krefeld Pinguine 1 1,5 HPK - JYP 1 1,5 Lugano - SCL Tigers 1 1,35 totalne ryzyko Vsetin - Litvinov 1 3,7 w stsie widzialem jeszcze taki mecz noliko - węgiel 1 1.15 - wegile bez Michalczyka i trenera (choroba) wiec nie ma najwiekszych szans no chyba ze noliko po wygranej w jastrzębiu 3-0 zagra rezerwami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 15 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2005 aha jeszcze jedno co do podlicznia zysków/strat i trafności to nie mam na to zabardzo czasu, ostatnio ledwo wyrabiam sie z propozycjami i kuponami moze czasem cos szkryfna skutecznośc nie zawsze ma wpływ na wygrana np moge zagrac pewny mecz za duzą kase i wygrac duzo a później moge zagrac np za 50 groszy 10 meczy na jednym kuponie i powiedzmy ze z tego trafie 5 meczy czyli w sumie trafilem 6 na 11 trafność kiepska ale i tak mam wielki zysk tak wiec moge miec fatalna skuteczność a duzo wygrywać 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 15 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2005 jeśli zdąże do stsa jeszcze pójść to puszcze cos takiego /ale to bardzo wątpliwe/ 177 Ingolstadt - Iserlohn 1 1.45 :oops: 186 Valerenga - Stavanger 1 1.30 :oops: 190 Lugano - SCL Tigers 1 1.35 220 Petrova N. - Medina A. 1 1.18 :mrgreen: 243 Pennetta F. - Piedade F. 1 1.20 :mrgreen: 302 Saulnier C. - Kendrick R. 1 1.30 314 Arnold/Hood - Braasch/Cibulec 1 1.25 Stawka: 10.00 Wygrana: 52.70 no i nie dotarłem a wiec nie stracilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 15 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2005 Petrova N. - Medina Garrigues A. 1 1,10 :mrgreen: Penetta F. - Piedade F. 1 1,15 :mrgreen: Valerenga - Stavanger Oilers 1 1,25 :evil: Ingolstadt - Iserlohn Roosters 1 1,40 :oops: AKO 2,21 Ivanovic A. - Razzano V. 1 1,25 :evil: Karatancheva S. - Jackson J. 1 1,35 Lugano - Langnau 1 1,30 Valerenga - Stavanger Oilers 1 1,25 :oops: Petrova N. - Medina Garrigues A. 1 1,10 :mrgreen: Mantilla F. - Vassallo Arguello M. 1 1,40 AKO 4,22 mam zamiar cos z tego póścić moze to jescze troche zmodyfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 16 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 aha jeszcze jedno co do podlicznia zysków/strat i trafności to nie mam na to zabardzo czasu, ostatnio ledwo wyrabiam sie z propozycjami i kuponamimoze czasem cos szkryfna skutecznośc nie zawsze ma wpływ na wygrana np moge zagrac pewny mecz za duzą kase i wygrac duzo a później moge zagrac np za 50 groszy 10 meczy na jednym kuponie i powiedzmy ze z tego trafie 5 meczy czyli w sumie trafilem 6 na 11 trafność kiepska ale i tak mam wielki zysk tak wiec moge miec fatalna skuteczność a duzo wygrywać 8) Zgadzam się z Tobą w 100% dlatego smieszy mnie utworzenie działu Moje kupony 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 16 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2005 Podliczanki cacanki a głupiemu radość. Odważna decyzja witaj w klubie ja już tutaj nic nie podliczę. :mrgreen: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 nie mam czasu znowu na wymyslanie jakis wyszukanych kuponów wiec moze cos takiego Zuluaga F. - Diaz Oliva M. 1 1.20 :mrgreen: Penetta F. - Szavay A. 1 1.30 :mrgreen: Henman T. - Llodra M. 1 1.30 :mrgreen: Nadal R. - Calatrava A. 1 1.15 :mrgreen: AKO 2,33 IFK - SaiPa 1 1.30 :mrgreen: Comet - Stjernen 2 1.40 nie no.... :| Stavanger - Bergen 1 1.20 :mrgreen: AKO 2,18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Suns - Mavericks under 229,5 --> 1,8 232 pkty ale Dallas wygrało :mrgreen: super Timberw. - Cavaliers over 188,5 --> 1,8 182 pkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 jakbym sie wybrał do stsa to bym cos takiego wyslal ale na dworze sypie i niebardzo mi sie chce :mrgreen: 872 Innsbruck - Salzburg 1 1.45 :mrgreen: 873 KAC - Villach 1 1.65 :? 885 Metro Stars - Frankfurt x2 1.39 :? 893 Davos - Laussane 1 1.30 :mrgreen: 959 Henman T. - Ancic M. 1 1.60 966 Haas T. - Malisse X. 1 1.30 :mrgreen: 972 Nadal R. - Mello R. 1 1.40 :mrgreen: Kurs 12,59 no i dobrze ze tego nie puściłem jeszcze moze takie cosik Kassel - Koelner (il.g) 1 1,75 :mrgreen: Wolfsburg - Ingolstadt (il.g) 2 1,9 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 widze ze duzo ludzi grało dzisiaj 2 lige niemiecka i okazała sie ona kompletną wtopą :? za to 2 liga holenderska super :-) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Jako jeden z wielu potwiedzam TRAGEDIA ani Essen a tym bardziej D.Dresden nie potrafią grać na wyjazdach i jeszcze nie wygrały ale remisować okazuje się potrafią a holandia 2 jest kapitalna do grania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINKOWICH Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 PANOWIE A CO ,MYSLICIE O TAKIM KUPONIKU NA WEKENDZIK????? MESSINA-JUVE 2 VILAREAL-ATLETICO 1 LENS-NANTES 1 WOLFSBURG-HANSA 1 STUTTGART-HERTA 1 22,58 A O TYM??????? HAMBURG-KAISESLAUT. 1 WAALWIJK-BREDA 1 BETIS-DEPORTIVO X MGLADBACH-SCHALKE X STRASBOURG-PSG LB PONIZEJ 2,5 KURS 56,98 CZEKAM NA WASZE OCENY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 uważaj zeby nie dostać ostrzezenia, bo kupony umieszcza sie w swoich tematach :? jesteś nowy wiec nie bedzie źle póki co :mrgreen: 1 kupon ma szanse na wejscie jednak zastanowiłbym sie nad wolfsburgiem oraz stuttgartem kaiserslautern?? hm ostanio w bundeslidze padają ciekawe rezultaty wiec różnie może być 2 kupon moim zdaniem nie ma szans na wejście, musialbys miec ogromne szczęście zeby to siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 ostanio spodobało mi sie typowanie ilosci goli w hokeju jak narazie 5 na 5 bylo ok cikawe jak bedzie dzisiaj czy sie rozstrzelaja Frankfurt - Wolfsburg 1 1.35 :mrgreen: Lahti - Ilves (il.g) 2 1.70 :mrgreen: Brynas - Timra (il.g) 2 1.80 :mrgreen: Frolunda - Farjestads (il.g) 2 1.80 :x MoDo - Djurgarden (il.g) 2 1.85 :x Kurs 13,76 Gretna - Montrose 1 1.15 :mrgreen: Galatasaray - Sakarya 1 1.15 :mrgreen: Barcelona - Mallorca 1 1.25 :mrgreen: Arsenal - Sheffield U. 1 1.25 :x co za boroki stracili bramke w 90 min Kurs 2,07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 jeszcz cos z bardziej ryzykownych rotherham - derby 2 1,9 :mrgreen: Toulouse - Bordeaux 1 2,15 :mrgreen: aberden - livingston 1 1,6 :mrgreen: Wigan - Leeds 1 1,8 :mrgreen: bayern - bvb 1 1,5 :mrgreen: Messina - Juve 2 1,65 :x to tak dla zabawy :-) jesli by wziać kurs to gdzies kolo 27 - 29 pewnie by był na wiecej pisania nie mam czasu.... Bayern zajebiscie!!!! mój zepsół pokazał bvb gdzie jej miejsce buhahaha 2 liga czeka jak nie sportowo to za długi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bugi Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 moje typki to sa takie messina - juventus 2 hannover-brema 2 barcelona - mallorca 1 real m - bilbao 1 psv-nijmegen 1 tak gdzies za 20 zl 8) zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 gdyby nie juve to pewnie byś miał wygrane a tak to klapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 No Juve chyba ci nie wejdzie....!!! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 dzien do dupy jak mało który :evil: jak narazei to moge wygrac piwo bo sie z kumplem założyłem ze Real da dupy i narazie jest 0-2 czesto gram przeciwko realowi bo oni są zawsze skłonni do wpadki, choc ostatnio sie rozegrali to i tak w nich nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 No faktycznie ładne kupony i szkoda że Juve dał ciała ale oni mają jakiś dołek i ja ich raczej ostatnio unikam, co prawda zagrałem ich na tym swoim bandziorze ale x2. A mój ukochany Real jakby sprzedał z połowę galaktikos która raczej przypomina mi jakąś kopcącą kometę to może by coś z tego było. Poza tym tam tak naprawdę graję już prawie sami dzidkowie i mam nadzieję że albo mają jakąś utalentowanę młodzież w szkółce albo władze klubu mają w skarpecie na czarną godzinę trochę zielonych bo zakupy będą bardzo potrzebne a o wyprzedaży raczej nie ma mowy bo niektórzy Panowie to raczej prosto do ZUS pójdą po emerytury a nie na listę transwerową no chyba że będą bawić sztuczkami technicznymi jakiegoś szeika w Emiratach :mrgreen: A kilku troszkę mlodszych Panów nigdy nie pasowało do tego klubu i nigdy już nie przypasują nawet jak się odchudzą , a jeszcze inni może powinni aktorami zostać. Także Krzysiu nie graj Juve i Realu i jeszcze Milanu chyba bo te zespoły jeszcze wiele pieniędzy w tym sezonie do worka buków wrzucą. A typy ogólnie masz w dechę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 No faktycznie ładne kupony i szkoda że Juve dał ciała ale oni mają jakiś dołek i ja ich raczej ostatnio unikam, co prawda zagrałem ich na tym swoim bandziorze ale x2. A mój ukochany Real jakby sprzedał z połowę galaktikos która raczej przypomina mi jakąś kopcącą kometę to może by coś z tego było. Poza tym tam tak naprawdę graję już prawie sami dzidkowie i mam nadzieję że albo mają jakąś utalentowanę młodzież w szkółce albo władze klubu mają w skarpecie na czarną godzinę trochę zielonych bo zakupy będą bardzo potrzebne a o wyprzedaży raczej nie ma mowy bo niektórzy Panowie to raczej prosto do ZUS pójdą po emerytury a nie na listę transwerową no chyba że będą bawić sztuczkami technicznymi jakiegoś szeika w Emiratach :mrgreen: A kilku troszkę mlodszych Panów nigdy nie pasowało do tego klubu i nigdy już nie przypasują nawet jak się odchudzą , a jeszcze inni może powinni aktorami zostać. Także Krzysiu nie graj Juve i Realu i jeszcze Milanu chyba bo te zespoły jeszcze wiele pieniędzy w tym sezonie do worka buków wrzucą. A typy ogólnie masz w dechę. Pozdro jak gram real to tylko na ich przegrana :mrgreen: juz pare razy niezle kaski zgarnołem bo kursy byly niezle co do juve to zawse jak gram to wdupiają :evil: co do realu to sie z toba zgodze nie lubie tego zespołu dlatego ze sobie za duzo myslą a graja słabo, z takimi nazwiskami powinni byc nie do pokonania ale jest całkiem inaczej real nastawia sie na robienie kasy szumu wokoł zespołu chca duzo koszulek sprzedac ze znanymi nazwiskami ale na boisku graja słabo sa wypaleni a ten ronaldo to .... szkoda gadac nadwaga :mrgreen: niech jeszcze wiecej fast foodów wpierd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 niech jeszcze wiecej fast foodów wpierd.... Ja też uważam że to najlepszy piłkarz świata hehehehehehe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 Chyba Rasialdo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 wczoraj mialem jeszcze jeden kupon, wczesniej go nie podałem bo go laska miala i nawet nie wiedzialem co sie z nim działo ahonen - morgenstern 1 1,25 :mrgreen: beer - gwizdon 2 2,6 zwrot gerg - ertl 1 1,4 :mrgreen: wilhelm - liu 1 1,45 :mrgreen: kildow - maze 1 1,35 :mrgreen: penetta - fernandez 1 1, 55 :mrgreen: kurs 13,81 niestety jeden zwrot i to z najwyższym kursem, wiec kurs skromny 5,31 ale przynajmniej znowu 1 typem nie przegrałem jeszcze mam jeden kupon w toku z hokeja na under/over 2 juz wczoraj siadły pozostały 2 mecze jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 moze taki tasiemiec mały Alkmaar - Roda 1 1.45 :evil: M'Gladbach - Schalke x2 1.32 :DD Liberec - Litvinov 1 1.85 Eisbaren - Hannover 1 1.35 Lugano - Fr.Gotteron 1 1.35 Penetta F. - Dominquez L.L. 1 1.40 :DD Tottenham (1) - Nottingham (2) 1 1.30 :evil: kurs 11,74 ciekawe sa jeszcze : polska - czechy 1 1,4 skoki newcastle - chelsea 2 1,8 :oops: alkmaar - roda 1 1,45 :shock: Austria - Norwegia 1 1,45 Valerenga - Trondheim 1 1,7 Vienna - KAC 1 1,7 :? ryzykowne polska - japonia 1 2,6 skoki De Graafschap - Heerenveen 2 2,0 :oops: M'Gladbach - Schalke 2 2,3 choc pewniejszy pewni byłby remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom__ Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 dobre typy krzysiu,zaciekawił mnie jeden mecz,chodzi mi o skoki rez mysle ze polacy są w stanie pokonac japonczyków.ito ostatnio bez formy ,to samo mozna powiedziec o kasaim.w sumie polacy tez nie błyszczą ale czuje ,ze dzisiaj małysz odda dobry skok a chłopaki nie zawalą sytuacji(choc czesto im sie to zdarza,nigdy nie mogą trafic w próg ale miejmy nadzieje ze teraz trafią :mrgreen: )POWODZENIa rozsądne typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 No tak heereenwen dało ciała nie ma co a Schalke to ja grałem remisem ale Tobie się udało. No taki dzień dziś wielu umoczyło: AZ, Celtic, Chelsea .... może wtorek i środa będzie lepsza choć szykuje się sporo dobrego grania. Mecze arcy ciężkie ale na pewno będą porządne stawki i nic tylko grać i wygrywać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi