obst_Etrusc Napisano 1 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2005 Gratuluje wygranej - miałeś nosa i dużo szczęścia ja nie ruszałem Salzburg - Vienna Capitals i jak widać miałem trochę racji - było cięzko ale bardzo się cieszę że Tobie się udało. Bardzo udany Jubileusz (mam na myśli 100 post). Pozdro i oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 2 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2005 dzisiaj nie mam czasu na granie, ale obstawilbym Juve, Chelsea, Everto może Rangersów,Milan PSV raczej nie bo kurs niziutki no i troche tenisa :-) np Ferrer,Calleri, Kim, Spadea, Talaja,Zvonareva, Hantuchova, Dementieva z tych meczy mniejwiecej zrobilbym kupon niestety nie mam czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 propozycje na dziś (moze znajde chwile i ułoże jakiś kupon później) Vienna Capitals - VSV 1 1,4 :mrgreen: Bergen - Valerenga 2 1,2 :mrgreen: Stepanek R. - Karlovic I. 1 1,4 :mrgreen: Groenefeld A. - Bondarenko A. 1 1,35 :mrgreen: niespodzianki nie bylo ale jest zajebiście:P Beck K. - Seppi A. 1 1,2 :mrgreen: zagraleem to za 4,5 zeta ----> ok 17 wygrana czyli 13,5 na czysto:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 potrzebuję 2 pewnych meczy na dzisiaj (zeby zagrać za wieksza kase) myslalem nad valerenga + jeszcze cos kto ma jakiś ciekawy pomyśł kurs koło 1,2-1,4 wystarczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka.oks Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 Może Verona - Venezia? Skrobłem cóś w dziale LIGI HISZPAŃSKIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 Może Verona - Venezia?Skrobłem cóś w dziale LIGI HISZPAŃSKIEJ w dziale ligi włośkiej :DD zastanawialem sie nad tym meczem ale mam male obawy czy nie będzie remisu :? wiec chyba sobie daruję wygrali ale do 78 minuty sie męczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 to jest pewniak sam to grałem i polecam ten mecz - Venecia jest cieniutka jak barszcz.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 singiel na noc z NBA Grizzlies (un 177,5) - Clippers (ov 177,5) 2 1,8 :mrgreen: oczywiście bet-at-home bo tam ostatnio mnie zawiało po dłuższej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 4 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 jako ze ostatnio dobrze mi idzie to dzisiaj nie gram, jestem wciekly (tym razem nie na booka) i nie chce stracic kasy wiec podaje tylko propozycje a moze wieczorem jak juz ochlone jakis kupon na NBA puszcze HIFK Hockey - Pelicans Lahti 1 1,15 :mrgreen: Slovan Bratislava - HK Spartak Dubnica 1 1,10 :mrgreen: te 2 meczyki to raczej na podbicie kursy by były (ciekawe czy bedzie jakas niespodzianka 8) ) Herning Bluefox - Herlev Eagles 1 1,5 /betandwin/ :oops: Eisbären Berlin - Kassel Huskies 1 1,35 kurde a juz 0-2 bylo moglo Kassel to wygrac ;( Eisbären Berlin - Kassel Huskies over 5,5 1,85 /betandwin/ :oops: znowu 5 bramek Lokomotiv Yaroslavl - Sibir Novosibirsk 1 1,3 /betandwin/ :oops: no i juz sie opłacało dzisiaj nie grać Jihlava - Vitkowice over 5,5 1,65 /betandwin/ :oops: 5 bramek strzelili Hamburg - Frankfurt over 5,5 1,85 /betandwin/ :mrgreen: ale jak już mówiłem nie gram tego bo nie mam sil tak wiec dzisiejsze byle jakie typy okazały sie porażką ale to tylko tak dla treningu bylo, proba zagrania under over w hokeju dobrze ze nie gram obecnie na expekcie bo bym napewno na Koeln stawiał a oni umoczyli 1-0 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 4 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 typy z NBA under/over (testuje to) Blazers - Bobcats under 191,5 --> 1,8 :mrgreen: 190 pkt Pacers - Mavericks under 189,5 -->1,8 :mrgreen: 186 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 4 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 typy z NBA under/over (testuje to) Blazers (un 191,5) - Bobcats (ov 191,5) 1 1,8 Pacers (un 189,5) - Mavericks (ov 189,5) 1 1,8 faktycznie typy godne uwagi - ale sposób notowania przypomina mi nauczyciela geografi pytanego o to czy ziemia jest okrągła czy płaska. Odpowiedział - jak ma być okrągła, będę uczył że okrągła, jak ma być płaska będę uczył że płaska. Pisz wyraźniej np. Blazers - Bobcats under 191,5 kurs 1,8 - i każdy zrozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 4 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 typy z NBA under/over (testuje to) Blazers (un 191,5) - Bobcats (ov 191,5) 1 1,8 Pacers (un 189,5) - Mavericks (ov 189,5) 1 1,8 faktycznie typy godne uwagi - ale sposób notowania przypomina mi nauczyciela geografi pytanego o to czy ziemia jest okrągła czy płaska. Odpowiedział - jak ma być okrągła, będę uczył że okrągła, jak ma być płaska będę uczył że płaska. Pisz wyraźniej np. Blazers - Bobcats under 191,5 kurs 1,8 - i każdy zrozumie to akurat moge dla Ciebie zrobić :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 propozycje na dzis V.Frolunda - Malmo 1 1,2 - pewniak na podbicie kursu :mrgreen: suuuupppperrrrrr Rauma Lukko - Espoo Blues 1 1,5 :mrgreen: Brentford - Milton Keynes Dons 1 1,5 :mrgreen: Scunthorpe United - Kidderminster 1 1,45 :mrgreen: Liverpool Fulham 1 1,35 :mrgreen: Man.United Birmingham 1 1,2 :mrgreen: suuuuuuperrrrrrr Samsunspor Fenerbahce 2 1,5 :oops: nie lubie turków kiepskie meczyki dzisiaj :? 2 meczyki wygrane (MU i Frolunda) i jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 tak przegladam wątki na forum i wiedze ze jeden typ sie ciagle powtarza -- Juve aż strach pomyślec co będzie jesli nie wygraja.... ale mam nadzieje ze będzie OK a teraz potestuje under/over (w NBA nawet jest nieźle) Manchester U. - Birmingham over --> 1,6 :oops: Bayern München - Bayer Leverkusen over --> 1,65 :oops: Nürnberg - Hamburger SV over --> 1,55 :mrgreen: US Palermo - Juventus Turin under --> 1,6 Sampdoria Genoa - Fiorentina under --> 1,6 :oops: nic dziwnego jak prawie przez 80 min bylo 11-9 to i tak malo bramek strzelili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 :mrgreen: no właśnie nic nie wiadomo z tym Juventusem ja dziś przyczaiłem się z tym meczem i nie grałem go ale ten kupon under/over widzę przemyślany i mam nadzieję że wejdzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 wlasnie skączyłem ogladac mecz Bayern - Bayer i musze powiedziec ze jest zajebiście :mrgreen: mecz nie byl porywający ale mój Bayern wygrał i co najlepsze będzie miał juz 3 punkty przewagi na 2 w tabeli Schalke które zremisowało zaledwie i to szczęśliwie z Hansa :shock: ( nie wygrała jak dotychczas zadnego meczu u siebie!!!!! i zamyka tabelę) Leverkusen niczego nie pokazało do 58 min własciwie nie zagrozili nawet bramce Olivera Kahna 8) under/over cos niebardzo z nogi dzisiaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 no to NBA Heat - Bulls 1 1,25 :mrgreen: Heat - Bulls over 195,5 --> 1,8 :mrgreen: a te sa bardziej ryzykowne pewnie nie siądą Hawks - Pacers under 184,5 --> 1,8 :mrgreen: Jazz - Hornets under 182,5 --> 1,8 :oops: &&&&&&&&&&& Brawo Juve !!!!!!! &&&&&&&&&& ale dali dupy :shock: :shock: :shock: wiedzialem ze w tym meczu cos smierdzi ale wiem dlaczego :idea: pewne juve nie chce zeby liga byla nudna i przegrało specjalnie ostanie 2 mecze zeby nie miec za dużej przewagi w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2005 no to dzisiaj takie meczyki Chelsea - Manchester City 1 1,25 Trondheim - Lillehammer IK 1 1,3 bet-at-home// 1,35 Expekt FC Barcelona - Atletico Madrid 1 1,35 ryzykowniejsze Empoli - Triestina Calcio 1 1,55 :mrgreen: AC Parma - Inter Mailand 2 2,00 bezpieczniej by bylo x2 inter goni juz 2-2 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2005 ## kupon 29 ## Trondheim - Lillehammer IK 1 1,30 :mrgreen: hokej znow nie zawiódł Chelsea - Manchester City 1 1,25 :evil: akurat dzisiaj musieli miec slabszy dzien... :s: Kurs 1,625 Stawka 10 zł Ewentualna wygrana 16,25 zł :evil: Bukmacher - bet-at-home ## Kupon 30 ## taki dla jaj Chelsea - Manchester C 1 1.25 :evil: AC Milan - SS Lazio 1 1.30 :mrgreen: Empoli FC - Triestina 1 1.50 :mrgreen: Ajax - Twente 1 1.20 :oops: ale dali dupy hahahahahaha Barcelona - Atletico Madrid 1 1.35 ale dali dupy hahahaha znowu buki zarobily Villarreal - Racing Santander 1 1.40 :mrgreen: Trondheim - Lillehammer 1 1.35 :mrgreen: Storhamar - Sparta Sarpsborg 1 1.30 Snaidero Udine - Air Avellino 1 1.30 Malisse - Novak, Jiri 2 1.45 Kurs 18.29 Stawka 1 zł Ewentualna wygrana 18,29 Bukmacher - Expekt Co tu duzo mówic dzisiaj buki dużo zarobiły trzeba odebrac im kase!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 6 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2005 fatalny dzien dzisiaj dobrze ze malo gralem i za duzo nie stracilem FC Barcelona - Atletico Madrid over --> 1,8 :oops: i znowu 1 brameczki brakło Rockets - Lakers over 192,5 --> 1,8 :mrgreen: a tu sukces :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2005 dzisiaj nie ma nic ciekawego do grania, jak wróce moze cos z tenisa wrzuce mecze zaczynaja sie dopiero od 16 :DD no wiec cos takiego na poczatek Zabaleta M. - Calatrava A. 1 1,2 :mrgreen: :mrgreen: Saretta F. - Montanes A. 1 1,6 :mrgreen: Camerin M.E. - Cohen Alore S. 1 1,5 :oops: a to bardzo ryzykowne ale czasem ryzyko sie opłaca Pierce M. - Medina Garrigues A. 2 2,35 :frown: no i niespodzianki nie bylo gładka przegrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 7 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2005 moze jeszcze cos takiego + NBA na noc sie później pojawi moze cosik Burghausen - Dynamo Dresden over --> 1,65 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 8 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2005 wróciłem z budy, jestem wycienczony wiec gram tylko taki kuponik, moze później cos szkryfna :DD Spadea V. - Dupuis A. 1 1,25 :mrgreen: Johansson J. - Ferrero J. C. 1 1,30 :mrgreen: Dechy N. - Kostanic J. 1 1,25 :mrgreen: Fish M. - Enqvist T. 1 1,35 ... :evil: :evil: :evil: Dent T. - Benneteau J. 1 1,25 :mrgreen: Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 1 1,25 :mrgreen: ako 4,28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2005 propozycje na dzis Groenefeld A.L. - Gajdosova J. 1 1,15 :mrgreen: Bondarenko A. - Czink M. 1 1,6 :mrgreen: Farina E. - Razzano V. 1 1,25 :mrgreen: Ako 2,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2005 nie lubie meczów towarzyskich bo druzyny czesto tną w druta albo testują rezerwy :mrgreen: a z eliminacji tylko pare druzyn gra :-) z czego Hiszpania z kursem 1,01 :mrgreen: ewentualnie można by zagrać Albania - Ukraina 2 1,9 Ukrania faworytem ale Albania moze pokusić sie o niespodzianke Grecja - Dania x2 1,5 bardzo ciekawy mecz o duzym znaczeniu, grecy nie moga tego meczu przegrac bo wtedy ich szanse na awans bardzo zmaleja Otto zmotywuje druzyne ale czy to wystarczy?? towarzyskich nie ruszam dzisiaj wole cos z tenisa postawic:-) Piłka ręczna Sävehof - Djurgĺrden 1 1,1 typowy pewniak :mrgreen: Uleb PAOK - Cholet 1 1,2 :mrgreen: zagralem te 2 meczyki za 45 zeta Ako 1,32 wygrana 59,4 na czysto 14,4 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2005 Houston Rockets - Chicago Bulls over 190.5 --> 1.90 :DD New Jersey Nets - Los Angeles Lakers over 199.5 --> 1.90 :DD Washington Wizards - San Antonio Spurs over 196.5 --> 1.90 :evil: AKO 6,86 Stawka 0,9 zł Ewentualna wygrana 6,17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 od samego rana zle wiadomosci ;( wiec tylko propozycje zapuszcze Zabaleta M. - Almagro N. 1 1,45 :oops: Acasuso J. - Garcia Lopez G. 1 1,35 :mrgreen: Bondarenko A. - Pelletier M.E. 1 1,5 :mrgreen: Li Na - Kirilenko M. 1 1,45 :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 no to moze jeszcze cos takiego /pewnie porazka / Lasse Kjus - Benjamin Raich 2 1.40 :mrgreen: Kalle Palander - Rainer Schoenfelder 1 1.40 :mrgreen: Olga Pyleva - Liv Grete Poiree 1 1.50 :mrgreen: Martina Glagow - Anna Bogali 1 1.40 :evil: :evil: :evil: AKO 4,12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2005 Magic - Hawks under 201,5 --> 1,80 :mrgreen: Pistons - Lakers (+12,5) 2 --> 1,80 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 11 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Adam Malysz - Rok Benkovic 1 1,25 --> :evil: ale adas dał dupy może jeszcze cos takiego Farina E. S. - Golovin T. 1 1,6 :frown: Kirilenko M. - Mirza S. 1 1,6 :evil: Sergei Rozhkov - Ivan Tcherezov 1 1,55 Martina Ertl - Sarka Zahrobska 1 2,05 :oops: Line Viken - Anna Ottoson 2 1,85 Tina Maze - Katarzyna Karasinska 1 1,6 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi