wysek Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2004 Oto moje typy na zbliżający sie puchar Uefa : AEk Ateny - Aachen 2 Stuttgart - D.Zagrzeb 1 Villareal - Aigelo 1:D Sochoux - Panionos 1 Utrecht - Austria Wieden 2 Parma- Besiktas x2 Hearts-Ferenvaros 1 Lille-Seville 1:D za 2 zl do wyjecia 37 :o P.s wczesniej miałem Rangersow 1x ale pomyślałem zeby nie stawiać a w to miejsce dać Lille i sie opłacało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka.oks Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2004 Czym się kierowałeś dając czystą 2 na Austrię? Ja myślę o: Hearts 1 Sochoux 1 Villarreal 1 GAK 10 Middlesbrough 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2004 a kierowałem sie tym iż Utrecht nie masz juz żadnych szans na awans a Austria musi wygrać aby awansować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wnunio Napisano 14 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2004 mi się wydaje że za dużo meczy na jeden kupon. Grając tyle meczy powinieneś dać wiecej z podpurkami to powinno wejść pozdro :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2004 Oto typy sobota-niedziela ; Chelsea (1połowa) 1 Manch.Utd. - Cr.Palace 1 Birmingham - West Brom. 1 Barcelona - Valencia 1 ;( PSV - Roda 1 sux Fenerbahce - Konya 1 Bolton (strz./nie strz.) 1 ;( St.Etienne (strz./nie strz.) 1 Siena (strz./nie strz.) 1 Espanyol (strz./nie strz.) 1 Lubie grac duzą ilością meczy 2zl wygrac mozna 47 STS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_radsonsc Napisano 15 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2004 midlesborough będzie grało na remis wiec uważam ze nie warto na niego stawiać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2004 no jednak midelsborou nie grało na remis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2004 Typy na dziś : FC Brugge - Saragossa 1 Utrecht - Austria W. 2 Sochaux - Panionios 1 Parma - Besiktas x2 Hearts - Ferencvaros 1 Feyenoord (strz./nie strz.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2004 Kolejny na sobote : Manch.Utd. - Cr.Palace 1 Barcelona - Valencia 1;( PSV - Roda 1 Fenerbace -Konya 1 Everton strzel 1;( St.Ettinet strzel 1 Milan strzel 1 Bolton strzel 1 ;( Chealse -Norwich 1 Totenham - Southampton 1 za 2zl do wyjacie 30 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2004 No nie sobota do tyłu może niedziela : Portsmouth - Arsenal 2 FC Brugge - St.Truiden 1 St.Liege - Oostende 1 Numancia - Espanyol x2 Sevilla - Betis x1 Den Haag - Feyenoord 2 normalnie nie gram juz na nich wrrrrr Groningen - Ajax 2 Inter - Brescia 1 Villarreal - Malaga 1 2 zl do wygrania 37zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2004 a drugi to : Nuernberg - Krefeld(hokej Niemiecka) 1 Treviso - Catanzaro 1 Den Haag - Feyenoord 2 Villarreal - Malaga 1 Iserlohn - Frankfurt(hokej Niemiecka) 2 ;( za 3zl do wyjecia 38 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2004 Taki kuponik na Wtorek i Środe przewiduje Eibar - Huelva 1 Ipswich - Wigan 1 Bilbao - Mallorca 1 Osasuna - Numancia 1 Ciudad Murcia - Cadiz 2 2zl do wygrania 38 zl Sugestie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2004 Na dziś przewidziałbym taki kupon ale ze względu na to że robie sobie przerwe od puszczania tylko pisze cobym stawiał : Albacete - Villarreal 1x Bilbao - Mallorca 1 Osasuna - Numancia 1 Valencia - Espanyol 1 Ciudad Murcia - Cadiz 2 i juz bym przewalił Cordoba - Alaves 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2004 Bo Świątecznej przerwie wracam do gry oto mój kuponik na wtorek : Manch.City - West Brom. 1;( nie no jak to mogło sie zdarzyć Liverpool - Southampton 1 Tottenham - Cr.Palace 1 ten mecz budzi moje wątpliwości ??>>słuszne obawy<< M'Borough - Norwich 1 Ipswich - Stoke 1 za 3zl do wygrania 19zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka.oks Napisano 27 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2004 Ziom, moim zdaniem wywal ten remis w 1 połowie. Jeśli chcesz grać ligę angielską to lepiej daj: Man City 1 lun Barnet 1. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2004 myśle też nad drugim kuponem heh wywaliłem ten remis w połowie bym sie niepotrzebnie stresował :DD Kupon2: Liverpool - Southampton 1 Aston Villa - Manch.Utd. 2 Portsmouth - Chelsea 2 M'Borough - Norwich 1 Fulham - Birmingham 1 ;( wrrrrr Charlton - Everton 1x 2zl:D do wygrania 30zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2004 ja już myśle o sobocie i dam coś takiego co o tym myślicie : Tottenham - Everton x2 ;( Portsmouth - Norwich 1 ;( Aston Villa - Blackburn 1 Liverpool - Chelsea x2:D Ipswich - West Ham 1 ;( M'Borough - Manch.Utd. x2:D pisać sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy_FCI Napisano 29 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2004 Man City podparł bym gdyż ten zespół jest nieobliczalny i mogliśmy to zobaczyć we wczorajszym spotkaniu z WBA !! !! Chyba to było największe zaskoczenie l.angielskiej :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2004 no własnie dlatego nie podpieram po wczorajnszym będą musieli wygrać co nie znaczy że wygrają ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka.oks Napisano 31 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2004 Tottenham - Everton x2 Portsmouth - Norwich 1 Aston Villa - Blackburn 1 Liverpool - Chelsea x2 Ipswich - West Ham 1 M'Borough - Manch.Utd. x2 Moim skromny zdaniem w meczu Tottenham - Everton równie dobrze mże być 1 Poza tym Ipswich - West Ham 1 -hmm....teoretycznie tak ale.... Może Bolton z W.B.A. a może QPR-Brighton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2004 heh no cóż nie ryzykujesz nic nie masz zastanawiałem się nad tym meczem wydaje mi sie że totenham ma jakiś kryzys i myśle że bedzie remis bądz wygrana EVertonu który ostatnio przegrał mecz a jest w czołówce .. a co do Ipswich hmm myśle że powinni sobie poradzić ale też mam do tego meczu pewne wątpliwośći.. hhmmm Bolton ciekawa propozycja postawie na drugim kuponie zaś ten drugi mecz wszystko mozliwe ostatnio Q.P.R przegrało u siebie a Brington remis jak dlamnie 1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2005 na tym kończe zmagania w 2oo4 roku dlasza cześc typowań w drugiej cześci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2005 Tak dzisiaj przeprowadziałem sobie rozliczenie po 1,5 miesiaca grania tak minął rok 2oo4 ... Oto stastystyki Typów puszczonych >> 420 Typów trafionych >> 295 Typy nie celne >> 125 Ogólny wkład 106 zl >>wygrancyh 43 zl>> wplecy 63 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi