Gruby Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 Tutaj możecie miedzy innymi ustalać między sobą zasady poszczególnych pojedynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 W pojedynkach za forumową gotówkę minimalna stawka w pojedynku to 10pkt. maksymalna to 300 pkt. Pojedynki na realną kasę i co tam jeszcze sobie wymyślicie - dowolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 haha dobry temat to ja na poczatek leje admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogromcazla Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 Fajny pomysł. Brawo dla Amina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 czego nie rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 Musisz iść do kantoru To wirtualna gotówka na potrzeby pojedynków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 Ja mam pytanko odnośnie nowego działu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
litersrake Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 Wybaczcie, na szybkiego pisałem i nawet zasad nie przejrzałem. Persiu popraw mój post i usuń zbędne. Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 Limit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 Po to jest limit żeby właśnie nie dawać pojedynków o 1000 czy 2000 YB bo niektórzy mogą szybko pozbawić się wirtualnej gotówki Zawsze możecie grac dodatkowo o kasę Może zwiększymy limit ale jeszcze nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 crejzy jak masz pojedynek od jutra to typy też od jutra powinieneś chyba podać ? chyba, że się inaczej umówiliście to nie wnikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2010 ok - nie przeszkadza mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 300 jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jemjogurt Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 jak dla mnie dzial niepotrzebny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jemjogurt Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 cofam to co napisalem ta wirtualna waluta jest zajefajna ;d chetnie rozegram pojedynek ;d [ Komentarz dodany przez: BePe: 2010-06-13, 14:24 ] Używaj tylko do pojedynków - nie marnuj waluty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
litersrake Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Zabawa na forum zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
litersrake Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Przydała by się jakaś kwalifikacja ( oczywiście dla zabawy ), najwięcej zwycięstw, wygranej gotówki etc.. Taka mini tabela dla ciekawskich ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jemjogurt Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 IwanKSG moge zagrac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jemjogurt Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 cofam to co napisalem ta wirtualna waluta jest zajefajna ;dchetnie rozegram pojedynek ;d [ Komentarz dodany przez: BePe: 2010-06-13, 14:24 ] Używaj tylko do pojedynków - nie marnuj waluty nie wiedzialem co to jest dlatego przelalem dla sprawdzenia ;d teraz juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 gram już jeden, chyba że można równolegle 2 rozgrywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
litersrake Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 gram już jeden, chyba że można równolegle 2 rozgrywać? można, o ile stan konta pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Można mieć dowolną ilość pojedynków jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiko Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 dajcie mi do tabelki pierwszą wygrana z chmielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 tez mógłbym sie sprawdzic ale tylko unibetu gracie tam konta akurat nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Przecież nie musisz mieć konta żeby kursy i typy brać z oferty a buka sobie dowolnego ustalasz z przeciwnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
litersrake Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Wszyscy się mnie boją Stawać do walki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Wszyscy się mnie boją Stawać do walki ! Ja z chęcią...ale dopiero po pojedynku z Herr_Flick, czyli od 1 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
litersrake Napisano 25 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2010 Prosze o dopisanie wygranej z o wiele słabszym yarasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi