Ronin90 Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 godziny temu Deblock ~ do 125 € Dzielę się bonusem 50/50. Zapraszam tylko i wyłącznie zdecydowane dwie osoby! Pozniej oddaje post osobie ktora wykona ode mnie minimum 2 zadania. Join me on Deblock https://deblock.com/a-yqg166. Zrób KYC - dowodem, selfie ✅ Co musi zrobić zaproszona osoba: Zarejestrować się z Twojego linku → +5 USDC (i zweryfikować tożsamość) Wpłacić minimum 50 € → +20 USDC (kartą lub przelewem) Kupić lub sprzedać krypto za min. 100 € → +30 USDC Zapłacić kartą min. 5 € → +10 USDC Być aktywnym przez 5 dni → +60 USDC (min. 1 transakcja dziennie przez 5 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zrk4141 Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 godzinę temu Mogę zrobić kontakt pw/telegram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronin90 Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 godzinę temu @zrk4141 napisałem pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi