Skocz do zawartości

poozon - Przemo1866 01.03 - 03.03.2019

poozon

Rekomendowane odpowiedzi

-oferta: dowolna
- Ilość typów: 15
- Termin: 01.03 - 03.03.2019

- Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie

- wygrywa (formuła typerska, czyli kurs 2.2 - liczone jako +1.2 pkt, a każdy nietrafiony -1)

- Stawka: 50 pkt forumowych

powodzenia @Przemo1866 :piwo1:

Nie wiedziałem z początku o co chodzi, dopiero zerknąłem w Ustawkach na kilka postów wstecz, ale szczerze mówiąc całkowicie zapomniałem o tym %-) miałeś najświeższą propozycję pojedynku to założyłem ;) Skąd to wyróżnienie, że ja i supcio tylko dostaliśmy propozycje pojedynku ? 

Zacznijmy więc:

1-6

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MDE5NDYwNDY3MjQwMDr9pl7Ohb7r6icYq30%3D&kind=MAIN

Niestety w Neapolu nie ułożył się mecz po mojej myśli i ostatecznie u mnie :minus:2.15 , u Ciebie powinno być chyba 1.14 bo specjalnie taki kurs na Napoli dawałem, który wyprowadziłby na wygraną, ale to nic nie zmienia w pojedynku, gratulacje i do następnego :5:

Punkty przelane :t:

W dniu 5.03.2019 o 09:00, poozon napisał:

Niestety w Neapolu nie ułożył się mecz po mojej myśli i ostatecznie u mnie :minus:2.15 , u Ciebie powinno być chyba 1.14 bo specjalnie taki kurs na Napoli dawałem, który wyprowadziłby na wygraną, ale to nic nie zmienia w pojedynku, gratulacje i do następnego :5:

Punkty przelane :t:

Racja pomyłka w obliczeniach :plus:1.14

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...