Skocz do zawartości

poozon - ŻYLETA 12.02 - 14.02.2019

poozon

Rekomendowane odpowiedzi

- oferta: Liga Mistrzów , Liga Europy - Tylko strzelcy bramek 
- Ilość typów: 10

- max 2 typy do jednego spotkania
- Termin: 12.02 - 14.02.2019

- Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie

- wygrywa (formuła typerska, czyli kurs 2.2 - liczone jako +1.2 pkt, a każdy nietrafiony -1)

- Stawka: 50 pkt forumowych

powodzenia @ŻYLETA :piwo1:

@ŻYLETA ja z każdą godziną od wczoraj coraz bardziej idę w stronę MU , a jeszcze rano było 50-50 :) Myślę , że szansę na to, że jeden i drugi ukłują są spore. Jak wszyscy mówili Rashford to środkowy napadzior to Mourinho po swojemu, że to skrzydłowy. Różnicę widać w ostatnich meczach ;)

no na misji futbolu o tym gadali MO spadł jak kot na 4 lapy program w ruskiej tv poprowadzi...skończył sie wypalił sie kiedyś byl gość teraz troszkę taki szatniarz sie zrobił z niego z wielkim ego 

1 Ajax Amsterdam vs Real Madryt CF  ZDOBYWCA BRAMKI - KIEDYKOLWIEK (90') VINICIUS JUNIOR   (2.75)

2 Tottenham Hotspur FC vs Borussia Dortmund  ZDOBYWCA BRAMKI - KIEDYKOLWIEK (90') SON HEUNG-MIN  (2.25)

Lvbet 

Wczorajsze dywagacje poszły gdzieś :green: Natomiast dzisiaj widzę to Ty masz dokładnie taki pomysł jaki ja chciałem wrzucić, obydwóch mam w fantasy ;) Więc spróbujmy może tak:

3-5

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MDI5NDQ0NzA5NzYwMDpnL7uBeXcVOwUfjUQ%3D&kind=MAIN

Tu nie ma co rozliczać , wszystko w tym tygodniu na odwrót w stosunku do moich przewidywań %-) Gratulacje ! Jednocześnie proponuję i oczekuję rewanżu w następnych tygodniu pucharowym na podobnych lub całkiem nowych ciekawych zasadach :piwo1:

Punkty przelane :t:

22 godziny temu, ŻYLETA napisał:

9 iktoria Plzeň - Dinamo Zagreb Cermak, Ales 7,5 :minus:

10 Sporting Lisbon - Villarreal Dost 2,48:minus:

Unibet 

W dniu 14.02.2019 o 18:51, ŻYLETA napisał:

8 Olympiakos Piraeus - Dynamo Kijów Verbic, Benjamin 6,1 Unibet :t:

W dniu 14.02.2019 o 11:52, ŻYLETA napisał:

W dniu 13.02.2019 o 19:04, ŻYLETA napisał:

1 Ajax Amsterdam vs Real Madryt CF  ZDOBYWCA BRAMKI - KIEDYKOLWIEK (90') VINICIUS JUNIOR   (2.75):minus:

2 Tottenham Hotspur FC vs Borussia Dortmund  ZDOBYWCA BRAMKI - KIEDYKOLWIEK (90') SON HEUNG-MIN  (2.25):t:

LV BET 

:plus:7,75

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...