PyraX Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Chciałbym wam pokazac po moim filmiku czy warto zdrapywać zdrapki. W moim przypadku było to 100 szt Pochwalcie się czy ktoś wygrał w zdrapkach jakaś wiekszą sume? https://www.youtube.com/watch?v=hrThbffj7PI 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Mój znajomy kupił kiedyś za ostatnia złotówkę zdrapkę i wygrał 10k 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 1 godzinę temu, PyraX napisał: Pochwalcie się czy ktoś wygrał w zdrapkach jakaś wiekszą sume? Wygrałem życie... bo się w takie coś nie bawię Największa wygrana o jakiej słyszałem to ok 120k w zdrapce online 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 u mnie od święta jak kupie...to zawsze leki minus 1 czy 2 zl albo leki plus 5zl do 10 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi