Skocz do zawartości

Pytania i komentarze

Alibaba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Może jakaś mała nagroda za wygranie w miesiącu klasyfikacji np: gadżety obstawianie com? Wtedy na pewno się dział pojedynków ruszy :)

A w rocznej to napewno BePe lub Pershing coś wymyślą :p

Pozdrawiam

Myśle że warto dodać zapisek , że do 1 spotkania można podać maksimum 2 typy i takie które się wzajemnie nie wykluczają , lubie nie są takie same typu w tenisie handi -1.5 i DW 2-0. :5:

Chyba ze jest , a nie widze to usuncie post%-)

18 godzin temu, Monf napisał:

Myśle że warto dodać zapisek , że do 1 spotkania można podać maksimum 2 typy i takie które się wzajemnie nie wykluczają , lubie nie są takie same typu w tenisie handi -1.5 i DW 2-0. :5:

Chyba ze jest , a nie widze to usuncie post%-)

16 godzin temu, ŻYLETA napisał:

tak jak w elicie to dobry pomysł ale chyba jakiś czerwony to musi wprowadzić- bo ankiety nie ma co robić na tyle nowego ludu 

Panowie czytajcie dokładnie regulamin... %-)

Cytat

4. Rywalizacja w konkursie odbywa się na zasadzie pojedynków pomiędzy dwoma typerami. Sami między sobą ustalacie zasady poszczególnych pojedynków i umieszczacie je w pierwszym poście tematu z pojedynkiem.

Więc nie widzę sensu wprowadzać nowego punktu :)

https://obstawianie.com/topic/36771-zostań-mistrzem-pojedynków-i-wygraj-fantastyczne-nagrody-regulamin/?do=findComment&comment=1023350

Nowe punkty regulaminu proszę się zastosować.

Edytowane przez Alibaba

11 godzin temu, Alibaba napisał:

To znaczy jak limit 3 pojedynków tygodniowo?

Z tego co wcześniej pisał Tonny miało być że mogą być 2 pojedynki np: poniedziałek - Czwartek i 2 pojedynki Piątek - Niedziela ?

A nie można tego obejść wyjątkowo gdyż nie chciałbym skrzywdzić żadnego z użytkowników którzy zgodzili się zagrać ze mną w pojedynku, może od następnego tygodnia wprowadzimy takie zasady że 3 pojedynki tygodniowo?

Pozdrawiam

8 godzin temu, maer napisał:

To znaczy jak limit 3 pojedynków tygodniowo?

Z tego co wcześniej pisał Tonny miało być że mogą być 2 pojedynki np: poniedziałek - Czwartek i 2 pojedynki Piątek - Niedziela ?

A nie można tego obejść wyjątkowo gdyż nie chciałbym skrzywdzić żadnego z użytkowników którzy zgodzili się zagrać ze mną w pojedynku, może od następnego tygodnia wprowadzimy takie zasady że 3 pojedynki tygodniowo?

Pozdrawiam

Nie ma takiej możliwości temat założony później czyli z Cecrusherem usuwam.

Po to jest regulamin żeby go przestrzegać.

1 godzinę temu, Alibaba napisał:

Nie ma takiej możliwości temat założony później czyli z Cecrusherem usuwam.

Po to jest regulamin żeby go przestrzegać.

Rozumiem po prostu nie chciałem krzywdzić żadnego z użytkowników którzy zgodzili się zagrać.

Czyli rozumiem ten punkt regulaminu że mogę mieć 2 pojedynki jednocześnie ale ogólnie tylko 3 pojedynki w tygodniu.

Jeśli coś pokręciłem to sprostuj?

Ludzi czytajcie regulamin, nie ma go dużo... :fp:

Jeżeli nie zastosujecie się nie będę takich pojedynków liczył do tabeli.

np. nie stosujecie się do:

Cytat

5. Podliczenie typów należy zrobić w jednym poście, gdy zakończą się wszystkie typowane przez was mecze.

Z dupy wyjęty jest ten punkt. 

Każdy jak na bieżąco podliczał to cały czas była jasna sytuacja w pojedynku. A tak nie każdy ma czas na szukanie wyników przeciwnika. A bardzo często w zależności od stanu pojedynku zmieniamy taktykę podawanych przez nas typów...

50 minut temu, Alibaba napisał:

To Twoje zdanie.

Powiem tak nie było by nagród, nie było by pojedynków. Regulamin nie jest dla picu, tylko czemuś służy, nie pasuje nikt nie zmusza Cie do pojedynków.

Uwierz mi że to nie tylko moje  zdanie.

I widze że zaczynacie wychodzić z założenia , że nie słuchacie tych co Wam to forum utrzymują przy życiu tylko nie podoba się to nie graj , niepodoba się to się nie udzielaj :bz:

@crachmel o tym właśnie mówiłem :))

@Grzybek czysty populizm, nic do Ciebie nie mam, pomagasz w elicie, ale bez przesady - jesteś tutaj "konkursowiczem" (przejrzałem posty) - biorąc udział w konkursach Twoim zdaniem utrzymujesz forum przy życiu - trzymajcie mnie %-) Minimalizm wszystko na tacy, jak komuś zależy to sobie policzy ile ma rywal..Koniec dyskusji, no offence

@Alibaba odpowiednio wszystko podsumował :)

Cytat

Człowieku sam nie wiesz o czym Ty gadasz, nie było nagród nawet nikt tu nie zaglądał przez rok a teraz wielkie halo...

Czemu wtedy nie pisałeś w tym temacie? :p

• 2 weeks later...

Krótkie info:

W wyniku zaistniałej sytuacji w pojedynku Kuchasz-Grzybek, po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw zadecydowałem, iż Grzybek ma możliwość rozegrania zastępczego pojedynku w tym tygodniu, czyli będzie mógł rozegrać 4 pojedynki. Informuję tutaj aby potem nie było spin, że on gra 4 pojedynki etc. Myślę, że to był jednorazowy przypadek ale na przyszłość gdyby wynikła podobna sytuacja zostaje dodany nowy punkt regulaminu :arrow:https://obstawianie.com/topic/36771-zostań-mistrzem-pojedynków-i-wygraj-fantastyczne-nagrody-regulamin/?do=findComment&comment=1026318

mam 2 pojedynki wtorek-czwartek  i jeden week wiec chętnie zagram piatek-niedziela jak ktoś chce zakładajcie piszcie pw warunki wsio awno ze mną za rączkę i na piwo :p ALI moze next week albo mear rew co wy na to chłopaki :p