Alibaba Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 Witam. Może jakaś mała nagroda za wygranie w miesiącu klasyfikacji np: gadżety obstawianie com? Wtedy na pewno się dział pojedynków ruszy A w rocznej to napewno BePe lub Pershing coś wymyślą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 @maer przecież masz napisane, że w miesięcznej będzie 150 zł do rozdania Pytanko tylko, czy zostajemy przy starej formule, że max 2 pojedynki w jednym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 ja bym zmienił na tylko 1 pojedynek żeby uzytkownicy np nie dodawali tych samych typow z 2 roznymi osobami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 1 pojedynek co 3 dni to za mało trochę według mnie, w miesiącu można zagrać tylko 10 zostałbym przy 2 pojedynkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 6 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 Jest już regulamin i nagrody czytajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Myśle że warto dodać zapisek , że do 1 spotkania można podać maksimum 2 typy i takie które się wzajemnie nie wykluczają , lubie nie są takie same typu w tenisie handi -1.5 i DW 2-0. Chyba ze jest , a nie widze to usuncie post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 tak jak w elicie to dobry pomysł ale chyba jakiś czerwony to musi wprowadzić- bo ankiety nie ma co robić na tyle nowego ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Dobra opcja by byla i dodatkowa rozrywka jakby mozna bylo obstawiac te pojedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 8 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2018 18 godzin temu, Monf napisał: Myśle że warto dodać zapisek , że do 1 spotkania można podać maksimum 2 typy i takie które się wzajemnie nie wykluczają , lubie nie są takie same typu w tenisie handi -1.5 i DW 2-0. Chyba ze jest , a nie widze to usuncie post 16 godzin temu, ŻYLETA napisał: tak jak w elicie to dobry pomysł ale chyba jakiś czerwony to musi wprowadzić- bo ankiety nie ma co robić na tyle nowego ludu Panowie czytajcie dokładnie regulamin... Cytat 4. Rywalizacja w konkursie odbywa się na zasadzie pojedynków pomiędzy dwoma typerami. Sami między sobą ustalacie zasady poszczególnych pojedynków i umieszczacie je w pierwszym poście tematu z pojedynkiem. Więc nie widzę sensu wprowadzać nowego punktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 8 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2018 (edytowane) https://obstawianie.com/topic/36771-zostań-mistrzem-pojedynków-i-wygraj-fantastyczne-nagrody-regulamin/?do=findComment&comment=1023350 Nowe punkty regulaminu proszę się zastosować. Edytowane 8 Styczeń 2018 przez Alibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 8 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2018 @maer któryś pojedynek Ci przepada albo grasz z @zur555 albo z @Cecrusherhttps://obstawianie.com/topic/36814-maer-cecrusher-1201-14012018/ https://obstawianie.com/topic/36810-maer-zur555-1201-14012018/Limit 3 pojedynków tygodniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 11 godzin temu, Alibaba napisał: @maer któryś pojedynek Ci przepada albo grasz z @zur555 albo z @Cecrusherhttps://obstawianie.com/topic/36814-maer-cecrusher-1201-14012018/ https://obstawianie.com/topic/36810-maer-zur555-1201-14012018/Limit 3 pojedynków tygodniowo. To znaczy jak limit 3 pojedynków tygodniowo? Z tego co wcześniej pisał Tonny miało być że mogą być 2 pojedynki np: poniedziałek - Czwartek i 2 pojedynki Piątek - Niedziela ? A nie można tego obejść wyjątkowo gdyż nie chciałbym skrzywdzić żadnego z użytkowników którzy zgodzili się zagrać ze mną w pojedynku, może od następnego tygodnia wprowadzimy takie zasady że 3 pojedynki tygodniowo? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 Najlepiej gdyby Maer w tym tygodniu mógł rozegrać 4 pojedynki , ale w przyszłym by miał limit 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 9 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 8 godzin temu, maer napisał: To znaczy jak limit 3 pojedynków tygodniowo? Z tego co wcześniej pisał Tonny miało być że mogą być 2 pojedynki np: poniedziałek - Czwartek i 2 pojedynki Piątek - Niedziela ? A nie można tego obejść wyjątkowo gdyż nie chciałbym skrzywdzić żadnego z użytkowników którzy zgodzili się zagrać ze mną w pojedynku, może od następnego tygodnia wprowadzimy takie zasady że 3 pojedynki tygodniowo? Pozdrawiam Nie ma takiej możliwości temat założony później czyli z Cecrusherem usuwam. Po to jest regulamin żeby go przestrzegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 1 godzinę temu, Alibaba napisał: Nie ma takiej możliwości temat założony później czyli z Cecrusherem usuwam. Po to jest regulamin żeby go przestrzegać. Rozumiem po prostu nie chciałem krzywdzić żadnego z użytkowników którzy zgodzili się zagrać. Czyli rozumiem ten punkt regulaminu że mogę mieć 2 pojedynki jednocześnie ale ogólnie tylko 3 pojedynki w tygodniu. Jeśli coś pokręciłem to sprostuj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 9 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 Ludzi czytajcie regulamin, nie ma go dużo... Jeżeli nie zastosujecie się nie będę takich pojedynków liczył do tabeli.np. nie stosujecie się do: Cytat 5. Podliczenie typów należy zrobić w jednym poście, gdy zakończą się wszystkie typowane przez was mecze. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 Z dupy wyjęty jest ten punkt. Każdy jak na bieżąco podliczał to cały czas była jasna sytuacja w pojedynku. A tak nie każdy ma czas na szukanie wyników przeciwnika. A bardzo często w zależności od stanu pojedynku zmieniamy taktykę podawanych przez nas typów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 9 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 To Twoje zdanie. Powiem tak nie było by nagród, nie było by pojedynków. Regulamin nie jest dla picu, tylko czemuś służy, nie pasuje nikt nie zmusza Cie do pojedynków. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 A ja uważam, że ten punkt wcale nie jest taki zły. Chcesz wygrać to się trochę postaraj i kontroluj swoje pojedynki Regulamin jest po to żeby go przestrzegać i nie jest napisany dla picu. EOT. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2018 50 minut temu, Alibaba napisał: To Twoje zdanie. Powiem tak nie było by nagród, nie było by pojedynków. Regulamin nie jest dla picu, tylko czemuś służy, nie pasuje nikt nie zmusza Cie do pojedynków. Uwierz mi że to nie tylko moje zdanie. I widze że zaczynacie wychodzić z założenia , że nie słuchacie tych co Wam to forum utrzymują przy życiu tylko nie podoba się to nie graj , niepodoba się to się nie udzielaj @crachmel o tym właśnie mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2018 Alibaba sorki za zle podsumowanie z zur...ale nie widziałem co i jak szybko sie uczę ale mamy narzędzia na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2018 @Grzybek czysty populizm, nic do Ciebie nie mam, pomagasz w elicie, ale bez przesady - jesteś tutaj "konkursowiczem" (przejrzałem posty) - biorąc udział w konkursach Twoim zdaniem utrzymujesz forum przy życiu - trzymajcie mnie Minimalizm wszystko na tacy, jak komuś zależy to sobie policzy ile ma rywal..Koniec dyskusji, no offence @Alibaba odpowiednio wszystko podsumował Cytat Człowieku sam nie wiesz o czym Ty gadasz, nie było nagród nawet nikt tu nie zaglądał przez rok a teraz wielkie halo... Czemu wtedy nie pisałeś w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 10 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2018 @pershing bo nie było chętnych na pojedynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2018 nie no to są jakieś jaja, nawet jak zrobie ako 1700 to przegrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2018 Takie AKO to ja nosem wciągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2018 Krótkie info: W wyniku zaistniałej sytuacji w pojedynku Kuchasz-Grzybek, po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw zadecydowałem, iż Grzybek ma możliwość rozegrania zastępczego pojedynku w tym tygodniu, czyli będzie mógł rozegrać 4 pojedynki. Informuję tutaj aby potem nie było spin, że on gra 4 pojedynki etc. Myślę, że to był jednorazowy przypadek ale na przyszłość gdyby wynikła podobna sytuacja zostaje dodany nowy punkt regulaminu https://obstawianie.com/topic/36771-zostań-mistrzem-pojedynków-i-wygraj-fantastyczne-nagrody-regulamin/?do=findComment&comment=1026318 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2018 Tabela zaktualizowana https://obstawianie.com/topic/36769-tabela-miesięczna/?do=findComment&comment=1024978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2018 Ten dodatkowy pojedynek musze rozegrac z zachowaniem zasady ze aktualnie moge prowadzic 2 pojedynki ? Czyli jak na weekend zostawilem sobie 2 pojedynki. To ten dodatkowy musze rozegrac do czwartku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2018 mam 2 pojedynki wtorek-czwartek i jeden week wiec chętnie zagram piatek-niedziela jak ktoś chce zakładajcie piszcie pw warunki wsio awno ze mną za rączkę i na piwo ALI moze next week albo mear rew co wy na to chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi